Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzombat délelőtti erotika 1. részMárk és én, 1 éve vagyunk együtt. Ő kollégista van hogy csak hetente egy napot,vagy két hetente egy napot tudunk találkozni. Suli mellett mindketten dolgozunk. 21 évesek vagyunk.
Épp hazajött, és találkoztunk,szokásunkhoz híven,feljött hozzám, egyedül voltam a lakásban. Semmi cicoma, reggel 9 óra volt, csak egy kinyúlt póló és egy rövidnadrág volt rajtam,frissen a zuhany alól jöttem. Nem elhanyagolásból néztem így ki, hanem mert tudtam hogy jobban szereti ha természetes vagyok, és tisztában voltam mi lesz a ruhám sorsa.
Kopogtak... Kinyitom, és ott áll Ő (huh, a szokásos bizsergés a gyomromban megjelent, ahogy megláttam)
- Szia Cicám,hiányoztál! - mondja és megölel.
- Szia, Édi, te is nekem. - válaszolom.
És már meg is csókol, nyelve a számat kutatja,lassan és szenvedélyesen, érzem,hogy gyengülök, és elmosolyodik csók közben, tudja mit vált ki belőlem... Elmélyíti a csókot, majd a falhoz tol, sarokba szorít,átkulcsolom lábaimmal, és a fülemet kezdi harapdálni,ezzel hihetetlenül fel tud izgatni. Már érzem hogy nedves vagyok, tudom hogy megőrülök ha nem érzem magamban. Felkap és bevisz a szobámba, az ágyra fektet, levetkőztet és végig csókolja minden porcikám. Egyre gyorsabban veszem a levegőt majd átfordulok rajta és én szabadítom meg a ruháitól.
Látom a szemén hogy kíván, imádom ezt a nézést, beindít.
Érzem hogy már kemény, mégis a számba veszem, lassan finoman, először a makkját majd fokozatosan egyre mélyebbre fogadoma számba. Szaporábban lélegzik, közben a heréit simogatom. Hangosat nyög, kihúzza magát a számból felhúz, én pedig nagyon jól tudom mit akar. Finoman beleereszkedek a méretes szerszámába, élvezem ahogy kitölt,érzem hogy lüktet és az erek kidagadását is érzékelem, kába leszek.
Megragadja a csípőm és keményen tövig belém döfi magát, olyan mélyre, amilyen mélyre csak tudja, hangosan kiáltom a nevét, majd mozogni kezdünk, érzem hogy nem sokáig bírom, melleimet gyúrja masszírozza. Érzem hogy repít a csúcs felé, Ő is tudja hogy nem kell sok,három hatalmas döfés következik és remegő lábakkal élvezek el tőle.
Lihegve borulok rá, de tudom még nincs vége.
Átfordul, felhúzza a lábaimat és hátulról tolja nedves puncimba a csodálatos farkát.
Felnyög.
- Cica, olyan forró vagy. - mondja, én pedig csak nyögni tudok, érzem minden porcikámmal, egyre keményebben egyre durvábban mozog, és eszméletlenül élvezem szinte az ájulás kerülget.
De Ő csak mozog, és mozog, sikítok, a nevét nyögöm, és érzem nem sok kell és újra elélvezek.
Érzem neki sem kell sok, még pár csodálatos lökés és együtt jutunk a csúcsra egymás nevét nyögve. Elönt, érzem a forróságot, és hallom zihálást, a vér lüktet az ereimben. Mellém fekszik, magához húz, szemembe néz.
- Szeretlek Kicsim. - szólal meg. Mosolyog.
- Én is szeretlek. - mondom.
Csak fekszünk egymás mellett, nem tudom mennyi ideig, csak Ő létezik.
Majd érzem hogy keze vándor útra kel a combomat simogatja, bizsergető érzés, lángol a bőröm érintése nyomán.

Rám néz, perzsel a tekintete, azonnal megkívánom. Tudom érzi mit vált ki belőlem. Megcsókol, finoman, érzékien. Nyelve ajkamon, bebocsátást kér, engedek neki. Nyelve táncot jár az enyémmel, Ő vezet és én követem. Keze simogat, elidőz melleimen, csipkedi a mellbimbóimat. Sóhajtok. Ő rám néz nem hagyja abba a simogatást de szájába veszi az egyik bimbót, szívja nyalogatja , majd a másikat. Könyörtelen, nyögök az élvezettől amit ad, keze már a combom belső felén kalandozik, majd megérinti a nedves puncimat.
- Oh, igen, már vársz engem. - szólal meg, és két ujját belém tolja, felnyögök.
Szája rátéved a csiklómra, és édes kínzásba kezd. Telhetetlen vagyok, beletúrok a hajába és húzom magamhoz a fejét, csípőmet megemelem. Megdug a nyelvével, csillagokat látok az élvezettől, és ahogy ujjai és nyelve kényeztet, eljuttat a csúcsra, ezer darabra szakadok, lebegek és nevét sikítom. Pihegek, felém magasodik, simogatom már álló farkát. Megcsókol, érzem az ízemet a szájában. Sóhajtok. Felkap, és egyszer csak a konyhában termek az asztalra fektetve. Tudom mit akar és már előre nyögdécselek az élvezettől, tudom milyen csoda vár rám.
Hanyatt fektet, lábaimat kinyújtom, makkjával a csiklómat dörzsöli.
- Kérlek. - mondom neki.
- Mindjárt Kicsim. - válaszolja, és egy hatalmas döféssel tövig belém hatol.
Felkiáltok. Még nedvesebb leszek.
- Gyönyörű vagy, de most nem kíméllek. - szólal meg és lobog a vágy tüze a szemébe.
- Szeretlek. - válaszolom, közben a lábaimat a nyakába emeli.
És mozogni kezd, ígéretéhez híven nem kímél, először kínzó lassúsággal mozog bennem, tudja , hogy ezzel az őrületbe kerget mert többet akarok ennél.
Nyögdécselek, érzem ahogy száguld a vér az ereimben. Hallom a légzését, tekintete az enyémbe fúródik, nem enged. Majd hatalmasat döf belém, a nevét kiabálom, és olyan gyorsan kezd mozogni bennem, mintha az élete múlna rajta.
Közben egyik keze a mellemet simogatja, másikkal a csiklómat dörzsöli, édes kínzás, érzem hogy egyre jobban dagadnak az erek a farkán, még gyorsabb tempót diktál, csiklómat is erősen dörzsöli, és érzem... Érzem ahogy belém lövi magát és nevemet nyögi nekem sem kell több, ahogy megéreztem a forró spermát a puncimban átléptem a határt és nyögve élveztem vele.
Rám dől, puszilgat, simogatom a hátát.
Felemeli a fejét, állát mellkasomra támasztja. Mosolyog, huncut mosoly játszik arcán.
- Gyere, Baby, menjünk fürdeni. Felállít és ujjait végighúzza szemérem ajkaimon.
- Hmm, sok pótolni valónk van még. - közli velem, és ahogy elindulok rácsap a hátsómra. Beérve a fürdőbe a falnak támaszt, megcsókol. De most én jövök, végigcsókolom a nyakát, ezzel felhúzom majd haladok lefelé, sóhajt. Tudom ezzel megőrjítem. Már farkánál járok,makkját puszilgatom, a heréit simogatom...Véletlen szex történet:


Leszbikus történet


Az a történet már nem friss, de nem is régi. Pár hónapja történt, egy furcsa

éjszakán. A legjobb barátnőm gyakran el jön hozzám, sokszor napokra. Így történt ez azon a hétvégén is. Egyikőnknek sem volt kedve sehova menni. Így otthon maradtunk egy üveg bor társa....

Életem egy része
Előzmény:
Nem vagyok nagy történetíró, de gondoltam leírom a saját kis életem egy részét. Fogadjátok pozitívan. Mindenkinek meg van a lehetősége, hogy eldöntse igaz-e vagy sem.

Tudni kell rólam, hogy a történet idején 35 éves voltam ....

Az erotikus történetek címkéi :
hugom és | a szomszed fiu | anya fi | szexbarát | gipsz | méhébe | gyerekek | faszhuszár | szexóra | fiammal szex | lehuzta a boxerem | reggel | szomszéd asszony | négerekkel basztunk afrik | gumi | fenekéből | egy álom | diszko | répa | szopos edit | megdugtam a csajom anyjat | megütött | kisĺánnyal | Örök | mela |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.