Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseÉrdekes beavatás - Házasság előttMaris ideges volt, ahogy az anyjával várakozott az udvarház bejárati ajtaja előtt. Egyszerű és divatos ruhába volt öltözve, térdzoknival és egy pár kényelmes cipővel. Hosszú, hátközépig érő, szőke haját hátul lófarokba fogta. Megjelenésében meglehetősen kislányos volt. Sima, kissé gömbölyű arcát és csillogó szemeit látva az ember nem nézte volna tizenhat évesnek. Egy kis bőröndöt szorongatott a pipere felszerelésével és egy váltás ruhával. Az anyja sokkal elegánsabb ruhába volt öltözve. Egyszerű matt hatású fekete kosztümöt magas sarkúval. Az ő külseje is meghazudtolta a korát, bár neki ez sokkal előnyösebb volt, mint a lányának. Rövidre vágott szőke hajába alig vegyültek még ősz szálak, arcán pedig még smink nélkül is alig voltak láthatók ráncok. Egy fejjel magasabb volt Marisnál, és valahányszor rá tekintett, szemeiből mindig az anyáskodó érzés áradt.
- Mennyi ideig maradunk, anya? – kérdezte Maris.
- Csak egy hétig, szívem. Épp elég ideig a beavatásodhoz – válaszolta az anyja, titokzatosan a lányára mosolyogva. Maris elpirult a választól és zavartan meredt a cipője orrára. Az anyja egyik kezét Maris arcára tette és gyengéden maga felé fordította. – Járj emelt fővel, legalább néhány napig, drágám! Beházasodni a Szapphó Társaságba nagy megtiszteltetés és privilégium.

A bensőséges pillanatot az ajtó nyílása szakította félbe. Egy gyönyörű nő állt előttük. Elegáns szári volt a vállán átvetve és a teste köré csavarva. Csinos csipke melltartó kandikált elő a ruha redői közül és egy pár hosszú szatén kesztyű. Csillogó, hosszú fekete haja egy csillogó tiarával volt díszítve és egy hosszú, áttetsző fátyol lógott le a hajáról és a válláról. A csillogó ékszerek, amiket viselt, minden más ruhát túl cicomássá tettek volna, de az ő öltözékén tökéletesen festettek.
- Légy üdvözölve, Maris! – duruzsolta. – Milyen örömteli végre találkozni veled! Édesanyád rengeteget mesélt nekünk rólad. Kérlek, fáradj be ifjú kedvesem!
Nyújtotta felé a kezét üdvözlésként, Maris pedig habozva fogta meg, miközben belépett a házba. A hölgy szájon csókolta Marist és egy pillanatra ott is tartotta az száját a lány ajkain. Maris kissé meglepődött, de nem akart már rögtön az elején bakit elkövetni. Igyekezett elviselni a nyomást, anélkül, hogy túlbuzgónak tűnt volna. A hölgy érzéki parfümétől és ajkainak puha érintésétől Maris szíve gyorsabban kezdett verni. Tudta miért van itt. Pontos instrukciókat kapott az anyjától, hogy felkészüljön erre a napra. de az összes tudás sem készíthette fel élete első szexuális élményére.
- Én Nikoletta vagyok – mutatkozott be az úrnő. – És engem ért az a megtiszteltetés, hogy az első szeretőd legyek. – szorította meg Nikoletta Maris kezét, miközben folytatta. – Én fogom elvenni a szüzességed és bevezetlek az igazi szerelem világába… az igazi szenvedélyébe.

Nikoletta sugárzóan mosolygott, miközben leengedte a kezét, majd Maris anyjához fordult és megölelte őt. Maris anyja gyöngéden a karjai közé csusszant és hevesen csókolózni kezdtek. Nikoletta markolászni kezdte Maris anyjának melleit, majd a keze lecsusszant a másik nő lábai közé. Néhány centire eltávolodott az arca és halkan suttogni kezdett.
- Hosszú idő telt el azóta, hogy utoljára éreztem a szerelmed nevét, Yvett. Muszáj lesz ezt bepótolnunk.
Maris anyja kibontakozott az ölelésből és gyengéd hangon válaszolt.
- Elfoglalt voltam mostanában és hiányoltam az érintésedet, királynőm. – Ígérem, hogy hamarosan meglátogatlak az ágyadban.
Ismét csókolózni kezdtek, miközben Maris zavartan nézte őket.
Végül a csók véget ért és kicsusszantak egymás karjai közül. Mielőtt ismét fiatal jelöltje felé fordult volna, Nikoletta még oda suttogott néhány szót Yvettnek.
- Szeretlek, kedvesem.
Yvett egy gyengéd mosollyal válaszolt.
- Én is szeretlek, drága feleségem.
Nikoletta az egyik kezébe vette Maris kezét, a másikkal pedig végigsimította a lány arcát.
- Ma éjjel nő lesz belőled. A csúcsra foglak juttatni, és sikolyra késztetni.
Ez után Yvett felé fordult és halkan folytatta.
- Gyönyörű fiatal hölgy. Kiváló munkát végeztél vele. Bizonyára büszkeséggel tölt el a kiválasztása, hogy összeházasodjon velünk.
Yvett arcáról sugárzott a büszkeség, miközben válaszolt.
- Anyjaként szerettem, és alig várom, hogy láthassam, amint elfoglalja a helyét, mint a feleséged, és mint társaságunk tagja. Tudom, hogy sok gyönyört fog szerezni nekünk.
Maris elpirult, ahogy hallgatta, miként beszél róla a két hölgy.

Nikoletta gyengéden szájon csókolta Marist és kedvesen szólt hozzá.
- Édesanyád felkísér a szobádba és segít, hogy felkészülj az esküvőnkre és a beavatásra. Gyönyörűnek ígérkezik, Maris… amilyen te is leszel.
Miközben Nikoletta kezei lecsusszantak az övéiről, Maris érezte, ahogy anyja karjai a dereka köré fonódnak és felvezetik a lépcsőn. Utolsó pillantásával látta, ahogy az úrnő kedvesen rámosolyog, mielőtt eltűnne a szeme elől. Maris csak ekkor vette észre milyen gyorsan ver a szíve, és az arca szinte égett a pírtól. Kissé az anyjához dőlt, miközben ő vezette felfelé a lépcsőn. Yvett, érzékelve az enyhe változást, felé fordult.
- Remélem nem vagy fáradt, kicsim. Nem fogsz tudni ma éjjel túl sokat aludni.
Maris nagyban vigyorogva nézett az anyjára.
- Nem, anya. Csak erőt vett rajtam az izgalom és az idegesség. Túl gyorsnak tűnik, hogy ma este megházasodjak. Remélem, nem fogok csalódást okozni a királynőnknek. Megfelelő menyasszony akarok lenni a számára.
- Tökéletes menyasszony leszel – válaszolta Yvett bizakodóan.

Beléptek egy hálószobába, és Yvett utasította a lányát, hogy vetkőzzön le. Miközben Maris levetette a ruháit, vízcsobogást hallott a helyiségből nyíló fürdőszobából. Az anyja egy pillanat múlva kijött, és beengedte Marist a fürdőszobába, ahol már elő volt készítve egy forró fürdő. Maris belemerült a kádba, és engedte, hogy a forró buborékok elűzzék idegességét. Lassan és álmodozva mosta meg a testét. A gondolatai már a közelgő estén… és természetesen a közelgő esküvőjén jártak. A levegő hűvös érintése csapta meg, ahogy végül kiemelkedett a vízből. Gyorsan megszárította magát és visszasétált a hálószobába, meztelenül. Yvett elmosolyodott, ahogy meglátta belépő lányát. Felsegített rá egy szatén köntöst és leültette az öltözőasztal elé. Egy gyümölccsel és hússal megrakott tálcát helyeztek el az asztalon, amíg Maris fürdött. Mivel éhes volt, elrágcsálta az ételt, amíg az anyja hosszú, szőke hajával volt elfoglalva.

Maris a következő néhány órát puszta időpocsékolásnak találta, miközben hagyta, hogy az anyja kontyba tűzze a haját, kifesse a körmeit, és megcsinálja a sminkjét. Mindeközben üresen fecsegtek, mint ahogy az egész addigi délután folyamán is.
Végül Yvett felállította Marist a székről és odavezette az ágyhoz, ahol egy halom organza és csipke hevert egymásra dobálva a szatén ágyterítőn.
- Az esküvői ruhád, Maris. Remélem, tetszik – mondta Yvett.
- Nem néz ki többnek, mint egy köpeny, anya. Mi ez? – kérdezte a menyasszony.
- Engedd, hogy felöltöztesselek, és akkor majd meglátod! – válaszolta az anyja.
Maris teljesen megbízott az anyjában, de mégis tettetett haragos és kérdő tekintettel nézett rá.
- Rendben, anya. De ez az esküvőm. Jobb, ha nem úgy nézek ki, mint egy utcalány.
Yvett magabiztosan visszamosolygott rá, és el kezdte felöltöztetni lányát a közelgő esküvőjére. Maris egy ember nagyságú tükör előtt állva figyelte, ahogy anyja sorban rakja rá a különböző csipke és selyem rétegeket. Először egy érzéki csipke melltartót és egy vad harisnyatartót helyezett fel rá. Maris anyja vállaira támaszkodott, miközben Yvett szembe állt vele és felhúzott egy pár bőrszínű nejlonharisnyát a karcsú csillogó lábaira. Maris sosem viselt harisnyát azelőtt és a valódi, feszes nejlon érintésétől borzongás futott végig a gerincén. Aztán jött egy pár nyitott orrú, fehér szatén esküvői cipő, ízléses csipkével és néhány csillogó kristállyal díszítve. Aztán Yvett felsegített rá egy nyitott ágyékű organza bugyit.
Maris harsányan felkacagott.
- Anya, ez annyira illetlen.
- Igen, az – mosolygott az anyja, miközben felhúzta Maris lábain a ruhadarabot. – Tökéletes egy menyasszonynak.

Yvett elvett egy organza szoknyát az ágyról, aztán körbe tekerte Maris derekán és begombolta a hátulját. Kifejezetten bő volt és elöl és hátul is majdnem az ágyékáig nyitott. Egy rakás anyag lógott le róla, amelyeket Yvett sorban körbe tekert lánya mellényén és hagyta a végét hátul lelógni. Hozzácsatolta őket Maris melltartópántjához egy kis kristály brossal. Az eredmény merész volt és egzotikus, megtoldva egy áttetsző organza lepellel a modorosság kedvéért. Maris elgondolkodott a megjelenésén, ahogy Yvett visszafordította a tükörhöz és felhúzott egy pár szatén kesztyűt a kezére. Maris kinyújtotta és csavargatta az ujjait, hogy segítsen az anyjának.

Amikor az egyik kesztyű már kényelmes volt, következett a másik. Beborították a karját és a vállait. Maris élvezte a puha szatén látványát és érintését. Ropogó hangot hallott az ágy felől, de amikor oda fordult, Yvett visszafordította a tükör felé. Ahogy Maris bámulta saját magát a tükörben, egy csillogó organza fátyol került a fejére. Yvett elrendezte a fátylat lánya frizuráján, aztán apró piros szalagokkal rögzítette, amiket már előzőleg bele szőtt Maris hajába. Amikor utoljára lépett el mellőle, a munkája befejezéseként egy kristály tiarát helyezett Maris fejére. Marist lenyűgözte az erotikus szépség, aki visszanézett rá a tükörből. A négy helyen megkötött fátyol lágyan omlott a hátára szétterült a földön. Ízléses csipke szegély díszítette a széleit. Ahogy Maris végig mérte magát, Yvett ráadta az utolsó ékszereket. Gyémánt fülbevaló és nyaklánc csillogott a fényben. Díszes karkötőket húzott a kezére és egy érzéki bokafixszel fejezte be a művét.

- Így! – ölelte át Yvett a szégyenlős menyasszonyt. – Megmondtam, hogy csodás menyasszony leszel.
Maris hirtelen benedvesedett szemeivel nézett hol a tükörbe, hol anyjára.
- Oh, anya! Ez… ez… gyönyörű!
- Igen. Gyönyörű vagy, kicsim. Nikoletta teljesen el fog gyengülni, amikor meglátja, hogy kivel házasodik össze.
- Anya! – kiáltott fel hirtelen Maris. - És mi lesz veled? Te nem veszel fel ilyen szép ruhát?
Yvetten még mindig csak a fehérneműje és a cipője volt. Akkor vette le a többi ruháját, amikor Maris fürdött.
Yvett felkacagott, miközben egy köntösért nyúlt, ami oda volt terítve az ágyra. Áthúzta a fején és maga köré csavarta az övét. Egy egyszerű fehér szatén köntös volt csuklyával. Maris segített megkötni anyjának az övet a derekán.
Anya és lánya megcsodálták egymást egy pillanatra, mielőtt Yvett ráfújt volna egy kevés virágillatú parfümöt az ifjú menyasszonyra.
- Itt az idő, drágám. Itt az idő az esküvődre.

Maris mosolya a füléig ért, miközben anyja karjába kapaszkodott és engedte magát kikísérni a szobából és le a lépcsőn. A lépcső aljában Yvett oldalra fordult és besétáltak egy nyitott ajtón egy előszobába. Egy másik lány várt rájuk. Alig lehetett néhány évvel idősebb Marisnál. Magas volt és karcsú. Hosszú, barna haja összefonva lógott le a hátán. Arcán csodálkozás futott végig és halkan felkiáltott, amikor meglátta a menyasszonyt.
- Istenem! Hiszen ez egy tökéletes hercegnő. Alig várom, hogy az ágyamba vihessem.
Gyorsan oda fordult az egyik fal mellett álló asztalhoz és elvett róla egy kis feldíszített dobozt és átadta Yvettnek. Yvett elvette és ismét a lányához fordult.
- Hajolj előre és tedd a könyököd az asztalra, Maris! Lorinak van még egy utolsó kelléke a menyasszony számára. – mondta és némi bujaság bujkált a hangjában.

Maris kérdőn nézett az anyjára, de egy pillanatnyi bizonytalanság után engedelmeskedett. Yvett a menyasszony háta mögé állt és kinyitotta a dobozt. Lori Maris dereka mellett állt és felhajtotta a szoknyáját, felfedve a menyasszony fenekét. Maris megremegett az érintéstől.
Yvett egy csinos fehér fenékdugót vett ki a dobozból. A végére volt kötve egy kis fehér szatén fül, egy hosszú, csavart csipkeszál és egy fehér szatén masni.
Yvett felrakott egy kevés síkosítót a csúcsára, és lassan a menyasszony ánuszába dugta. Maris megrázkódott, és halkan felnyögött.
- Anya!... Mi történik?... Mit csinálsz?

Yvett és Lori mosolyogva egymás szemébe néztek, ahogy a menyasszony anyja óvatosan beljebb nyomta a dugót Maris fenekébe. Amikor teljesen behelyezte, Yvett elkezdte simogatni és masszírozni az eszközt, ahogy a menyasszony akaratlanul nyomta vissza ezt az új, de nem teljesen kellemetlen érzést. Lori segített Marisnak felállni és támogatta, miközben Yvett tovább ingerelte a dugót. Maris keze körözni kezdett a feneke körül, és megtalálta a dugót. Yvett engedte, hogy a menyasszony kutató ujjai arrébb lökjék a kezét. Maris beharapta az ajkát, és egy kicsit szaporábban kezdett lélegezni. Hátrapillantott, és a szemét ide-oda jártatta Yvett és Lori között, miközben tovább játszott a dugóval. Az eszköz elkezdett mozogni a helyén, ezért Yvett elhúzta a lánya kezét, és a sajátjában tartotta.
- Ez csak egy kis bemutató abból, amit ma éjjel kapni fogsz, kicsim – mondta Yvett.
- Érzéki sikításaid meg fogják tölteni az otthonunkat ma éjjel – helyeselt Lori. – Ez gyönyört fog szerezni mindnyájunknak, Maris.
Maris ismét elpirult, és zavartan lesütötte a szemeit.

Lori elengedett egy utolsó kacsintást a menyasszony felé, és eltűnt egy elfüggönyözött ajtó mögött. Yvett belekarolt a lányába, és odavezette az elfüggönyözött ajtó elé. Egy másodperccel később felharsant a nászinduló a függöny mögül. A függönyök lassan szétnyíltak, és Maris szemei előtt egy egzotikusan berendezett szoba tárult ki. Minden bútort mélyvörös kárpit fedett, és hatalmas perzsaszőnyegek lógtak a falról. A díszes csillárok buja fátyolossággal árasztották a fényt, ezzel romantikus hangulatot árasztva szét a helyiségben. Az egyik fal mellett karcsú, mintás oszlopokon virágokkal teletűzdelt vázák álltak. Talán egy tucat nő foglalt helyet a szobában két, folyosószerű sort formázva. Néhányukat Maris már ismerte, de több volt az ismeretlen arc. Mindannyian díszes hálóköntösbe, vagy egzotikus kosztümbe voltak öltözve, és mindannyian várakozástelien néztek Marisra.

A lány végignézett a sorokon, míg végül a tekintete a szoba másik végében álló Aishwaryán állapodott meg, aki egy káprázatos esküvői ruhába öltözött. Az egész ruha organzából készült, és díszes hímzések szőtték át. Az áttetsző anyag alig takart el valamit a mögüle kikandikáló fehérneműből. Tökéletes esküvői ruha volt ez egy királynőnek. Haja fel volt tűzve a feje tetejére, és egy hosszú fátyol lógott le róla. A királynő szemei szinte ragyogtak, ahogy tekintetét új menyasszonyára emelte. Maris érezte, hogy kiszárad a torka. Alig tudott nyelni. Azt hitte teljesen elalél ettől a szépségtől, aki ott várja őt a szoba másik végében. Yvett közelebb húzta magához és halkan a fülébe suttogott.
- Készen állsz, kicsim? A menyasszonyod már vár.
Maris gyorsan visszanyerte a higgadtságát és válaszként egy rövid lépést tett előre. Ahogy a két nő végigsétált a sorok között, Yvett melle dagadt a büszkeségtől, miközben a menyasszony szíve egyre hevesebben vert. Maris végigpillantott a körülöttük álló nőkön, és megeresztett egy-egy félék mosolyt azok felé, akiket ismert. A nők halkan sutyorogtak Maris felé, ahogy elhaladt előttük. Többségük azt ecsetelte milyen szép. Bár Maris fejében teljesen összemosódtak a szavak, így alig értett belőlük valamit.

Maris felpillantott Aishwaryára, és észrevette, hogy egy másik nő is áll mellette. Ő vörös szatén köntösbe volt öltözve egy fehér fátyol lógott a hajából. Feltételezte, hogy ő az anyakönyvvezető, aki le fogja vezetni a ceremóniát. Az anyakönyvvezető szintén a házassági közösség tagja volt és különleges helyet foglalt el mindannyijuk szívében.
Végül Maris és az édesanyja megálltak Nikoletta mellett. Yvett gyengéden megcsókolta lánya arcát a fátylon keresztül. Maris ezután odafordult a királynőjéhez és megfogta a kezét. Mélyen egymás szemébe néztek és Maris érezte, hogy valami forró érzés tölti el. A királynő szemében csak úgy csillogott a vágy, amitől Maris mégjobban elpirult.
- Készen állsz rá, hogy összekösd az életed velünk, drágám? – kérdezte Nikoletta.
- Jobban, mint bármi másra a világon, Nikoletta – felelte Maris és megszorította a nő kezét. Mindketten az anyakönyvvezető felé fordultak és Nikoletta egy könnyed biccentéssel jelezte, hogy kezdheti.
- Legyetek üdvözölve, kedveseim! – kezdte az anyakönyvvezető. – Azért gyűltünk ma itt össze, hogy feleségül vegyük ezt az ifjú hölgyet. Maris Smith jelezte szándékát nekünk, hogy szeretne csatlakozni házassági közösségünkhöz. Üdvözöljük mély szeretettel!
- Ki ajánlja őt? – folytatta rövid szünet után.
- Én hoztam ezt a nőt a közösségünkbe. – szólalt fel Yvett. – Fenntartás nélkül fog szeretni minket és féltékenység nélkül elfogadja a szerelmünket.
- Megtanítottak a mi életünkre, Maris? – fordult vissza az anyakönyvvezető a fiatal menyasszonyhoz. – Egyet értesz velük?
- Igen… és… egyetértek velük – dadogta Maris, miközben mélyen Nikoletta szemébe nézett. Óvatosan nyelt egyet és határozottabban folytatta. – Szeretlek és csatlakozom hozzád. Neked adom magam, testemet és lelkemet, szabadon és fenntartások nélkül.

Ezek a szavak túl nyálasnak hangoztak Maris számára, amikor próbálta megtanulni őket, de most, amikor jövendőbeli feleségének mondta őket, átérzett minden egyes szót. A szíve dörömbölt a mellkasában, ahogy folytatta az esküjét. – Ígérem, hogy örökké szeretni és kényeztetni foglak teljes szívemmel és mindennel, ami én vagyok.
Nikoletta közelebb húzódott Marishoz és ő is elmondta az esküt a közösség részéről.
- Szeretünk téged és üdvözlünk a közösségben. Neked adjuk magunkat, testünket és lelkünket. Örökké szeretni és kényeztetni fogunk téged teljes szívünkből.
A többi nő is együtt suttogta az esküt királynőjükkel együtt. Mindannyijuknak nedves lett a szeme az érzelmektől, miközben formálták a szavakat. Nikoletta egy rubin gyűrűt húzott Maris ujjára.

- Ezzel a gyűrűvel feleségül veszünk – mondta.
Az anyakönyvvezető rátette a kezét Maris és Nikoletta egymásba fonódó kezeire és befejezte az egyesítést.
- A rám ruházott hatalommal feleséggé és feleségekké nyilvánítalak benneteket. Királynőm, most már megcsókolhatod új feleségünket.
Nikoletta felemelte a fátylát, ahogy Yvett is felemelte Marisét. A két nő egymás karjaiba omlott és az ajkaik találkoztak. Maris ajkai kettéváltak felesége nyelvének érintésétől és mohón átadta magát élete első igazi csókjának. Maris szinte elolvadt a gyönyörűségtől és gyengéden hozzábújt a királynőjéhez. Nikoletta karjai szilárdan tartották őt.

Végül egy pillanatra eltávolodtak egymástól az ajkaik, csak hogy egy pár szeretleket mondjanak. Az intim pillanat nem tört meg, habár a többi feleség mind az új feleség köré sereglett. Sorban megcsókolták Marist, mélyen és szenvedélyesen. Azok, akiket ismert és azok is, akiket nem… de majd fog… mélyen és behatóan. Hamarosan. Ahogy Maris egyik ölelésből a másikba csúszott, a nők végigfuttatták kezeiket a testén. Néhányan a fenekébe dugott segédeszközzel is eljátszottak erotikus borzongást küldve Maris gerincébe. Ő volt az esemény középpontja és mindannyian imádták őt.

Az érzelem dús és vidám összejövetel vidám és vicces fecsegésbe csapott át a szomszéd szobában, ahol egy hatalmas svédasztalt állítottak fel. Kis csoportokra oszlottak, hogy egyenek, igyanak, beszélgessenek és megünnepeljék új feleségük beavatását. Lágy zene töltötte be a szobát és Maris táncolni kezdett a feleségeivel. Néhányan bemutatták neki a többieket és Maris igyekezett minél több nevet megjegyezni. Harsányan nevetett és észre sem vette, hogy egy pillanatot sem tölt el anélkül, hogy valaki karjaiba simuljon. A szerelem lágy zenéje és a forró érzéki bujaság heve eltöltötte Marist.
A fiatal menyasszony számára hihetetlenül rövid idő után a nők elkezdtek eltünedezni a többi szobákba kettes, hármas, vagy többes csoportokban. Maris egyedül maradt a gyönyörű Aishwaryával, aki köré fonta a karjait és halkan a fülébe suttogott.
- Lassan el kéne indulnunk az ágy felé, kedvesem. Már alig várom, hogy megkóstolhassalak. Alig bírom kivárni.
Maris elvörösödött, de kiegyensúlyozottan válaszolt.
- Készen állok, szerelmem. Rád vártam egész eddigi életemben.
Nikoletta melegen rámosolygott és némán elindultak, karjaikat egymás dereka köré fonva, fel a lépcsőn, a királynő szobája felé.

A szoba gazdagon fel volt díszítve, de Maris csak a hatalmas, sötétrózsaszín lepedővel letakart ágyat látta. Látott egy méretes, fekete műfalloszt is, gondosan elhelyezve a párnán. Nikoletta előre engedte Marist az ágyhoz, és mindketten ráhuppantak a puha matracra. Maris a hátán feküdt, miközben királynője gyengéden vonaglott rajta. Nikoletta hozzá dörzsölte a derekát Maris ágyékához, miközben vadul csókolóztak. Az organza és szatén ruhák összedörzsölődtek, ahogy mozogtak egymáson, és kezeik felfedező utakra indultak egymás testén. A masszív rácsként rácsukódó menyasszonyi ruha egyáltalán nem zavarta Marist, ahogy a felesége keze becsusszant alá és megmarkolta egyik mellét. Aztán Nikoletta pár pillanat múlva engedte a kezét egyre lejjebb csúszni Maris testén. A kutakodó kéz hamar megtalálta a bejáratot a nyitott szoknyán át a nyitott bugyihoz. Az ujjai behatoltak Maris testébe és a lány halkan felsikoltott.

Nikoletta megcsókolta Maris nyakát és lassan elindult lefelé, milliméterről milliméterre végigcsókolva a lüktető testet. Néhány pillanat múlva már a lány lábai között térdelt, és a nyelvével a csiklóját izgatta, miközben a kezével a fenekébe dugott játékkal babrált. A másik karját közben körbe fonta Maris derekán, és a kezét a lány gyomra fölött nyugtatta. Maris este vonaglott felesége nyelvének kényeztetésétől és hamarosan elérte élete első orgazmusát.
- Szeretlek. Oh, Nikoletta – zihálta Maris, miközben a csípője remegett. – Nagyszerű vagy. Nem is tudtam, hogy ez ilyen jó lehet.
Megfogta Nikoletta fejét és megpróbálta felhúzni őt, de a királynő nem engedett, csak nyalta tovább a punciját.
A következő pillanatokban több orgazmus is végig futott Maris testén. Úgy érezte, teljesen felszabadul, amikor Nikoletta végül felemelkedett és Maris mellé térdelt. A lány végigfuttatta kezeit a nő testén, és érezte annak melegét. Nikoletta átnyúlt Maris fölött, és elvette a fekete szerszámot a párnáról. Maris várakozva és idegesen figyelte a mozdulatait. A királynő átnyújtotta az eszközt Marisnak, aki óvatosan végigfuttatta rajta az ujjait.

Nikoletta cinkosan rámosolygott Marisra, miközben a lány figyelte, ahogy királynője testén szétnyílik a köntös, mint a függöny nyílik szét az ablakon. Amikor Nikoletta végzett, felemelte fiatal felesége szoknyáját, kihúzta a fenekéből a dugót és lassan bele tolta a hatalmas szerszámot. A műfallosznak két vége volt a nagyobb gyönyör kedvéért. Egy kis üvegből, ami az ágy mellett, az éjjeliszekrényen várakozott, Nikoletta egy kevés olajat öntött a szerszámra, és lassan még mélyebbre tolta Marisba. Miközben mélyen Maris szemébe nézett, lassan magába tolta az eszköz másik végét. Halkan nyögött, ahogy a szerszám belé hatolt. Nikoletta rászorította Maris kezét a műfalloszra, aki bátortalanul mozgatni kezdte azt a testükben. A két gyönyörű menyasszony ritmusosan mozgatta a csípőjét egymás felé. Maris halkan sikítozott és nyögött, majd megfeszítette a hátát, és átengedte magát a következő orgazmusnak. Fölé könyökölve Nikoletta megcsókolta Maris arcát és nyakát. Maris testén ismét orgazmus futott végig, ami mosolyt csalt Nikoletta arcára. Szerette nézni a szeretői arcát, miközben elmennek, és Maris arcára különösen kiült minden érzelem.

Néhány orgazmussal később Nikoletta lefeküdt Maris mellé az ágyra és magára húzta a lányt. Ütemesen mozgatni kezdte a csípőjüket egymás felé. Közben kezeivel ismét végigjárta a lány testét, markolászta a melleit és masszírozta a csiklóját. A lány szemmel láthatóan élvezte a kényeztetést.
Nikoletta rengeteg pozíciót végig próbált fiatal feleségével az éjszaka folyamán. A végére már annyira kifáradtak, hogy alig bírtak mozdulni. Maris királynője mellein nyugtatta a fejét. Fátylaik körülcsavarták a testüket és befedték őket.
- Szeretlek, királynőm – suttogta Maris.
- És én is szeretlek téged, drága kis feleségem – súgta Nikoletta, mosolyogva édesen és elégedetten.

Mielőtt elaludt volna gyönyörű királynője karjaiban, Maris elgondolkodott, hogy milyen lehet a többi feleségével az ágyban. Rengeteg izgalmat ígért épp csak most kezdődő házassága.Véletlen szex történet:


Édeshármas egy testvérpárral - igaz történet


Előre leszögezem, hogy történetem kissé hosszú lesz, de próbáltam mindent a legnagyobb részletességel leírni életem legjobb éjszakájáról.
26 éves vagyok és jó ideje szingli.A tinder világában nagyon jól elvagyok, minden hétre jut valaki egy egyéjszakás kalandra, de a ....

Egy igazi incest történet


A férjem fél éve kinn dolgozik nyugaton, és minden hónapban csak 1 hetet van itthon. Már nem tart sokáig ez a helyzet, éppen fejezik be a munkát. A nővére nagyon régóta szeretett volna eltölteni néhány napot egy ottani üdülőhelyen, és a férjem elintézte neki. A nővérének és....

Az erotikus történetek címkéi :
unokatestvére | spricce | lányom új barátja | olva | rendőrség | szag | gésagolyó | tabuk | többször elélveztem | Öt év |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.