Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzextúraBarátnőmmel elhatároztuk, hogy ha már úgy is itt járunk a Dunakanyarban, akkor felsétálunk a visegrádi hegyre. Kicsit ismertük a járást, mert korábban osztály kirándulás alkalmával jártunk már ott. Most azonban csak ketten voltunk, és az még is csak más. Augusztus volt, és nagyon jó idő, a nap szinte égette a bőrünket. A hegyre a Duna felellői oldalon mentünk fel a turista útvonalon. Számunkra nem volt fárasztó, hiszen akkoriban sok fele jártunk túrázni. Útközben sokszor megálltunk a tájban gyönyörködni és persze csókolózni. Mikor lefele jöttünk a hegyről, észrevettem egy elhagyatott útvonalat, ami közvetlenül a turistaútból ágazott le. Mondtam, menjünk, nézzük meg, mi van arra. Barátnőm bólintott, és elindultunk a szinte járatlan úton. Szerintem nagyon jól tudta, hogy nem csak azért akarok arra menni, hogy megnézzem, mi van arra, hanem hogy senki ne zavarjon minket, miközben szeretkezünk. Egy darabig mentünk az úton és mikor úgy éreztem most már senki nem fog minket látni meg állítottam és megcsókoltam. Hosszú szenvedélyes csók csata vette kezdetét.

Mikor nagy nehezen befejeztem a csókot, a nyakát vettem célba, és elkezdtem csókolgatni, nyalogatni. Közben szépen lassan elkezdtem levenni róla a pólóját, amiben segített is picit. Amikor lekerült róla a póló szépen apró csókokkal elindultam a mellei felé. A melltartón keresztül elkezdtem csókolgatni a melleit. Majd levette a melltartót és így évezhettem a finom puha melleinek édes ízét. Egy darabig elidőztem itt, de aztán egyre lejjebb és lejjen csúszott a szám. Amikor elértem a rövid nadrágját, és elkezdtem óvatosan lehúzni róla, ő megállított, megfogta a vállamat, és felállított. Kaptam tőle egy forró csókot, aztán a fülembe súgta, hogy most én jövök. Elkezdte csókolgatni a nyakamat, leszedte a pólómat, és a felső testemet simogatta és csókolgatta. Ő sokkal hamarabb elindult az ágyékom felé a csókjaival, amit természetesen nem bántam. Kigombolta a nadrágomat és lehúzta a bokámig a boxer alsómmal együtt. Ekkor már kő keményen állt a farkam, adott rá néhány puszit majd a szájába vette, és szopni kezdte. Nagyon jól bánt vele, úgy éreztem, azon nyomban elmegyek, de tudta mikor kell kicsit lassítania ahhoz, hogy ez ne történjen meg.

Miközben szopott néha fel-felnézett és elkezdett velem szemezni ilyenkor ki engedte a szájából a farkamat és kacéran megnyalta a hegyét. Az egyik ilyen alkalomkor megkérdezte, hogy akarok –e a szájába élvezni. Természetesen igen mondtam neki ő pedig magasabb sebességre kapcsolt és mivel értette a dolgát így hamar eljutatott a csúcsra. Nagy meglepetésemre minden cseppet lenyelt, ami kijött belőlem, pedig legtöbbször inkább egy zsebkendőbe szokta kiköpni, de nagyon örültem neki, hogy ezúttal nem így tett. Felállt megcsókolt majd így szolt most te jössz. Ha nem mondta volna, akkor is a punciját vettem volna célba a nyelvemmel, mert nagyon szeretek nyalni. Felhúztam magamra a boxeremet, de a nadrágomból ki léptem. Barátnőm elé térdeltem és lehúztam róla a rövid nadrágját, de a tangát még rajta hagytam. Neki támasztottam egy fának és az egyik lábát megemeltem, hogy jobban hozzá férjek. Elkezdtem nyalogatni a combja belső részét. Éreztem, hogy a bugyija kezd át nedvesedni, és a finom punci szag is megcsapta az orromat, amitől annyira be tudok indulni. Adtam a puncijára egy nyelves csókot bugyin keresztül, majd a vénuszdombját kezdtem csókolgatni és nyalogatni, persze a bugyit ekkor kicsit lejjebb húztam, hogy ne legyen útban.

Persze kicsivel később már leszedtem róla kis vörös ruhadarabot. Végig nyaltam a puniját, először jobbról majd balról. Aztán addig nyaltam, míg a nyelvemmel szét nem választottam a szemérem ajkait. Egy darabig nyalogattam így, majd a nyelvemet ameddig csak tudtam, benyomtam a hüvelybe, és el kezdtem dugni a nyelvemmel. Közben a kezemmel a fenekét simogattam és a combjait. Szerettem volna használni az újaimat is, hogy nagyobb élvezethez juttassam barátnőmet. Azonban tudtam, hogy ez most nem lenne jó ötlet, hiszen már egy ideje nem mostam kezet ugyan is ott voltunk a hegyen. Így aztán marad a nyelv játék. Mikor abba hagytam a hüvely izgatását, megkerestem a csiklót, és azt kezdtem nyalogatni.

Érezem, hogy megremeg barátnőm teste, és az orgazmus végig szalad rajta, tudtam hogy szereti ha még ilyenkor is folytatom a nyalást ezért nem is hagytam abba még legalább 2-3 percig. Közben a férfiasságom visszanyerte az erejét így felálltam megcsókoltam barátnőmet közben levettem a boxeremet. Meg fordítottam ő persze tudta mit akarok, ezért mikor megfordult egyből le is hajolt. Nekem se kellet több, amikor lehajolt hátulról belé hatoltam. Lassan óvatosan pedig már nagyon nedves volt a puncija. Amikor már teljesen benne voltam elkezdtem gyorsítani a tempón. Egyik kezemmel a csípőjét fogtam, a másikkal az egyik mellét simogattam. Persze ő sem volt tétlen velem, szinkronba mozgatta a fenekét. Egy darabig gyors tempóban dugtam a punciját, majd lelassítottam kicsit pihenés képen. Ekkor éreztem, ahogy az orgazmus hullámai végig söpörnek a partneremen. Egyre lassabban és lassabban mozogtam majd és meg is álltam. Felegyenesítettem persze úgy, hogy a farkam ne csússzon ki a puncijából. Meg csókoltam a nyakát, akkor már tudta mit akarok. Hátra fordította a fejét és elkezdtünk csókolózni.

Miközben csókolóztunk, én újra elkezdtem szépen lassan dugni. Az egyik kezemmel pedig a csiklóját kezdtem izgatni. Amikor abba hagytuk a csókolózást, barátnőm újra lehajolt, én pedig maximális sebességre kapcsoltam. Ebben a tempóban nem is kellet sok időt várni arra, hogy elélvezzek. Partnerem szólt, hogy ha még bírom, ne hagyjam abba, mert mindjárt elélvez másodjára is. Ezért erőt vettem magamon és folytattam. Nem kellet sok idő, és máris éreztem, hogy megremeg a teste és elélvez. Kihúztam a farkamat, ő megfordult és egy hosszú forró csókkal köszönte meg, hogy nem hagytam abba, miután elélveztem. Barátnőm táskájába volt egy kis törülköző, amit arra szoktunk használni, hogy sex után megtörülközzünk vele. Mikor megláttam, elkezdtem mosolyogni, és annyit kérdeztem, hogy ezt meg minek hoztad magaddal. Erre ő azt válaszolta, hogy ő is eltervezte, hogy félre csal majd valahol és letámad, de megelőztem.Véletlen szex történet:


Inceszt történet


Átlagos 16 éves fiú vagyok. A szüleim még gyermekkoromban elváltak. Édesanyámmal élek egy kisvárosban. Van egy nővérem aki 10 évvel idősebb nálam. Mikor 18 lett elköltözött tőlünk a nagyvárosba és azóta is ott él. Csak hetente egyszer látjuk. A kapcsolatunk nem volt túl jó....

Kihúztam a gyufát – bekaptam a szivart


Kihúztam a gyufát – bekaptam a szivart


Bár tilos volt , de azért ment a bagózás a koleszban . Én ugyan még csak elsős voltam , de azért már bagóztam – igaz amolyan kocabagós voltam . Kétszemélyes volt minden szoba , de ezen a hétvégén úgy alakult , hogy....

Az erotikus történetek címkéi :
leánykollégium | dominál | cukkoli | nagy méret | liftben | max | eperke | egyedul | kĂŠz | bitch house |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.