Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA szőrös férfiakNos, Tomikaról azt lehet tudni, hogy egy igencsak kigyúrt fiú, maga az öltözködése és ez a tucat fiúka stílusa nem nagyon jött be, de a teste csodás volt, jó képű is volt. Noha kicsit butácska. Egy matek szakkörre járok vele. Nem sokat beszélgetünk általában max annyit, hogy köszönünk egymásnak.

A barátom, Simonka eléggé jó pasi, hatalmas szerszámmal,amit csodálatosan tud használni is. Tavaly februárban jöttünk össze. Csoda szép barna szemei, hosszú, barna haja és szakálla van. Bejönnek a szőrös pasik. No meg a magasak. Mindketten magasak. Majd hogy nem kisebbségi érzetem támad mellettük.

A két srác nem igazán jön ki jól egymással, mert Tomikanak tetszem (persze ezt nem mondta soha... Csak Simonka tudja ezt). Na nem baj, gondoltam magamban. Két csodás pasi is körülvesz az egyik rendszeresen szétbassza a puncim, a másik pedig velem van gondolatban amikor ujjazom magam. Decemberben, amint elkezdődött a téli szünet meg kellett beszélnem Tomikával egy találkát mert az egyik matek feladat kifogott rajtam. Meg is beszéltük, hogy nála találkozzunk. Le is borotváltam a puncimat egyből, hátha meg fog baszni. (nos, nem csak ő baszta meg a csupasz puncimat:P). Nem örültem neki amikor Simonka azt mondta, hogy ő is jönne, de nem tiltakozhattam. El is indultunk. Nos, rólam azt kell tudni, hogy nem vagyok egy top modell alkat. Nagy melleim, kicsit nagy kerek fenekem van és sajna egy pici úszógumim, de eddig senki se zavart.

Ezért is egy fekete nadrágot vettem fel a bakancsomhoz, meg egy fekete mélyen dekoltált topot, fölé egy kigombolt inget. Miután a pasim a merev faszával tudatta velem, hogy jól nézek ki és miután kiszoptam a farkából a feszültséget elindultunk Tomikahoz. Olyan du. 7 lehetett mire odaértünk hozzá, bekopogtunk és egy pillanat múlva nyílt is az ajtó. Egy farmer és fekete trikó volt rajta. Olyan ami a hasa összes kockáját és a karja összes izmát megmutatta hiába, na jó pasi. Csorgott is a nyálam utána. Elismerően végig nézet rajtam, majd Simonkan is, noha látszott rajta hogy nem örül neki. A két colos kezet fogott én meg elvesztem a tesztoszteronban. Dübörgött a pasihormon, ahogy megszorították egymás kezét.

Tomika behívott minket. Leraktuk a kabátunkat és kibújtunk a cipőinkből.

- Kértek valamit inni?- kérdezte Tomika. - Egy forró teát vagy kakaót?
- Én egy kakaót kérek- mondtam és Simonkara néztem, aki csak egyet értően bólintott, jelezve hogy az neki is megfelel.
- Hozom is. - Majdnem elájultam, ahogy mosolygott.
- Kell segítség? - Kérdeztem.
- Hát, elfogadnám. Nem vagy egy rutinos kakaó főző.- úristen. Oké. Nyugi... És elindultam utána a konyhába. Miután előszedtük a szükséges kellékeket. Elkezdtük a kakaó készítést.
- Hunnia, figyelj.. Én.... Mondani akarok valamit.

Meg álltam a keverés közben és döbbenten ránéztem.

- Mit?- kérdeztem rá, olyan.nyugodtan ahogy csak tudtam.
- Hát könnyebb megmutatni... És én meg is mutatom... - És ekkor letolta a farmerját, gatyával együtt. Én meg csak néztem a faszát, ahogy a maga 23 centijével ágaskodott. Hatalmas fasza volt. Jó nagy makkal és kurva vastagnak tűnt, ahogy az erek kidudorodtak rajta (később kiderült hogy nem csak vastagnak tűnt, mert az is volt). Nyeltem egyet. Meg se tudtam szólalni. Az agyam leblokkolt de a puncim azonnal elkezdett saját nedvében tocsogni. Kb 2 perc csend után meg tudtam szólalni.
- Hú...- ennél értelmesebbre nem futotta. - Tomika, te... Te, hatalmas vagy.
- Kérlek, ne beszélj. Meg akarlak dugni... Nem vagyok beléd szerelmes, félre ne érts, de kibaszottul kívánlak.
- Hogy m...- nem volt időm befejezni mert egyből a számra tapadt, faszát pedig benyomta a combjaim közé.

Csodásan csókolt hosszú percekig csak falta a számat.

- Ti meg mit műveltek?- kérdezte Simonka az ajtókeretnek támaszkodva. Szétreppentünk egyből.
- Mi csak... Simonka, én... - Kezdtem volna magyarázni az egyértelműt, hogy egy állófaszú csávóval smárolok egy konyhában miközben kifut a tej. A TEJ BASSZUS le kapcsoltam a tüzet az edény alatt és folytatódhatott a kínos pillanat.
- Tomika, meg akarod magyarázni?-

Szigorúbb volt Simonka hangja mint valaha is hallottam.

- Persze, meg akarom baszni Nikit, ha akarod ha nem.

Jó. Itt. Ledöbbentem. Nem gondoltam volna, hogy így a szemébe mondja.

- Rendben, - Mi? Rendben? Simonka beleegyezett. - egy feltétellel. Hogy ketten basszuk meg.
- Mi van? - Nem volt ellenemre a dolog, de picit zavarban voltam.

Nem volt időm sokat gondolkozni mert most Simonka karolt át és csókolt meg. Igen, ez az az ismerős csók volt az, ami ami mindig benedvesített. Csak csókolt és csókolt, belemerültem a nyelve játékába azt se vettem észre hogy bementünk Tomika hálójába és hogy már csak bugyi volt rajtam. Tomika hanyatt döntött az ágyon és levette azt is. Amíg velem foglalkozott Simonka is csupaszra vetkőzött. Két pucér szexisten... A puncim már tocsogott. Tomika meg is látta a patakzó levemet és le is csapott rám nyelvével. Míg nyalta a puncim Simonka a fejem fölé guggolt és beletette azt a hosszú faszát a számba. Megbaszta a számat, közben Tomika haját markoltam és artikulálatlanul nyögtem a fasszal a torkomban. 10 perc múlva megunták ezt és úgy döntöttek hogy belém tennék a farkukat. Simonka elfeküdt az ágyon. Tudtam, hogy ilyenkor meg kell lovagolnom. Bele is ereszkedtem a faszába. Tomika egy ideig valamivel szöszmötölt az egyik szekrénynél majd visszajött. Elkezdte a hátamat simogatni miközben Simonka embertelenül baszott. Csak nyögtem és élveztem így nem foglalkoztam Tomikával. Ám egyszer csak valami hűvös krémet kent a fenekembe. Megijedtem picit, de ő csak tovább simogatott és elkezdte masszírozni az ánuszom. Análisan még nem volt tapasztalatom. Simonka néha próbálta de mindig nagyon fájt. Ez elég kellemes volt így nem aggódtam meg közben egyre közelebb jutottam a csúcsra. Simonka több órán keresztül bírja, úgyhogy a java még hátra volt. Miközben visítottam az orgazmustól Tomika feldugta három ujját amitől felsikoltottam, mivel nagyon fájt. Abba akartam hagyni de Simonka nem engedett. Csak baszott tovább. Tomika meg ujjazta a fenekemet és még mindig simogatott. Egyszer csak megint a hideg ragacsos anyagot éreztem de most nem az ujjairól hanem a makkjáról. Simonka elővigyázatosan pozícióba állította a fenekemet és hevesebb tempóra váltott. Ekkor éreztem meg a legnagyobb fájdalmat életemben. Tomika hatalmas fasza elkezdett behatolni a szűz járatomba. Sikoltottam, mert nagyon fájt és Simonka is már kezdte rongyosra baszni a puncim. Tomika egyre beljebb nyomult azzal a hatalmas faszával meg se várta, hogy hozzászokjon a fenekem a méretéhez. Éreztem ahogy a könny kifolyik a szememből a fájdalomtól de nem kelhettem fel.

Mikor már tövig bennem volt elkezdett mozogni. Ki és be. Azt hittem szétrepedek, de aztán elkezdett kellemes lenni. Ahogy a két fasz pumpálta mindkét lyukamat és ahogy Simonka mellemet Tomika pedig a nyakamat csókolgatta elkezdtem az orgazmus felé közelíteni. Ahogy elkezdtem élvezni mindkét járatom összeszűkült. Ekkor hallottam meg ahogy mindkét fiúból hangos hörgés tört föl. Ahogy lüktettek bennem és pumpálták belém a forró spermájukat csak sikoltani tudtam az élvezettől. Mindketten belém mentek és egyszerre rogytunk le az ágyra. A fenekem és a puncim lüktetett és sajgott, valamint csordogált ki mindkét lyukból a meleg sperma. Pihegtünk egy kicsit majd minden szóváltás nélkül felöltöztünk és távoztunk Atillával. Azóta is együtt vagyunk. És néha még találkozunk.Véletlen szex történet:


A család összetart (kitalált történet)


23 éves fiatal asszony voltam amikor a férjem munkahelyi baleset következtében itthagyott a kislányommal. Házasságot nem kötöttem egyedül neveltem leányomat. Partneri kapcsolataim voltak de ezek nem lettek véglegesek.
Fiatal asszony lévén puncim gyakran percegett ezért kerestem....

Majdnem rokonok


Feleségem unokatestvére egykorú a párommal. Amikor megismertem õket még tinik voltak, de a feleségem sokkal fejlettebb volt az unokatestvérénél. Idõközben Annából is gyönyörû lány lett .
A családi történetek szerint nagyon jó futó volt és küzdõsportot is ûzött egy ....

Az erotikus történetek címkéi :
trio | gyermekkori | blueskocsmában | enzos niki | rom | kihúztam a gyufát | többiek előtt | szétkúrás | elkapva | testünk össze |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.