Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.

Pornó történet - Anita szexfimezni megyAnita vagyok, jelenleg 26 éves, pornó színésznő. E kis történetek elmesélek, hogy kerültem be a pornó világába, és hogy a házi filmektől miként jutottam el nagyobb szerepeimig. Kinézetre sosem voltam különleges, ha lehet ilyet mondani átlagosan szép magyar lány vagyok. Szőke a hajam, talán ezért is boldogultam néha könnyebben a filmezés világában. Már fiatalabb korom óta voltak szexuális kapcsolataim, néha egy éjszakás, néha pedig komoly tini szerelem. A középiskola utolsó éve vadra sikeredett, hiszen az osztálytársaim nagy része vidékre ment tovább tanulni, ezért utolsó évünk a vad bulikról szólt! Az érettségi előtt pár hónappal töltöttem be a 18-at és sikeres vizsgát tettem, de nem tanultam tovább. Élveztem a szabadságot, ám kezdtem rájönni, hogy a Mc Donalds-os állásommal nem fogok annyit bulizni, mint szeretnék.

Már augusztus közepe volt, mikor egy házibuliba megismerkedtem egy csajjal, aki luxus prosti volt. Nagyon jól keresett, és megtetszett ez a lehetőség, de ahhoz hogy kurva legyek valahogy nem fűlött a fogam. Azt ajánlotta, vegyek egy-két szex magazint, és keresgéljek a hirdetések között, hátha keresnek lányokat fotózásra vagy ilyesmi.

Hétfőn vettem pár pornó magazint, és bújni kezdtem a hirdetéseket. 40-es pár keres fiatal lányt házi pornó készítéséhez. Rászántam magam, és felhívtam a számot. Egy Erika nevű hölgy vette fel a telefont, és nagyon közvetlenül beszélt a dologról. A közvetlensége segített, hogy felszabadultabban tudjak beszélni a témáról. Elmondta, hogy 20 ezer forintot fizetnének, csak a férjével kell lennem, és a felvételt szeretnék feltenni videó megosztóra. Némi beszélgetés után igent mondtam a dologra, és megbeszéltük a találkozót.

Péntek kora délután volt, egy szép budai kertes házba érkeztem Erika pedig a kertben ülve várt. Bemutatkoztunk egymásnak és kihívta a férjét, Istvánt, aki egy meglehetősen nagydarab fickó volt. Nem volt kövér, leginkább talán egy építő munkáshoz tudnám hasonlítani, 195 centije és 100 kg-ja mellett törpének éreztem magam. Egy könnyed beszélgetés és salátázás vette kezdetét, miközben ők elmondták nekem, hogy mit is szeretnének. Már több közös videójuk volt, és most elhatározták, hogy Istvánt felveszik egy fiatal lánnyal.

Egy órás ismerkedés után felmentünk a hálószobába István pedig elment lezuhanyozni. Erika elővette a kameráját és bekapcsolta. Venni kezdett, ahogy beszélget velem, én meg közben pucérra vetkőzöm. Erika mosolyogva vette fel a testem és közben arra kért, hogy éppen pucsítsak vagy tegyem szét a lábam. István közben megérkezett és törölközőjét ledobva az ágyra feküdt háttal. Feltérdeltem az ágyra és végig mértem a testét, miközben ő a puncimat simogatta. Erős felső teste volt, nagy szőrös mellkassal, valamint nagy szőrős farka volt. A borotvált férfiak híve vagyok, hittem magamban, ám most látnom kellett nagyon is férfias tud lenni egy szőrős test.

Megfogtam István farkát, és verni kezdtem, mikor éreztem, hogy kezd keményedni, el kezdtem szopni a faszát. Éreztem, ahogy a kezével beletúr a hajamba, és elégedetten felsóhajt. Éreztem, hogy a farka egyre nagyobb és keményebb lesz a számban, ahogy ezt ő is érzékelte mindjobban kezdte rányomni a fejemet a farkára. Másik kezével is megfogta a fejemet, és hangsúlyos mozdulatokkal nyomta a fejemet az ágaskodó farkára. Biztos nem volt kezdő, mert pont úgy csinálta, hogy a farka vége elérje a torkomat, de ne kezdjek öklendezni.

Mikor elég keményre szoptam a farkát a hátamra fektetett, és szélesre nyitotta a lábaim. Éreztem, ahogy a borostás arc a combjaimhoz és a puncimhoz, és beleborzongtam, sejtettem hogy nem maradok orgazmus nélkül. Amikor a nyelve a puncimhoz ért, szabályosan összerándultam, végig nyalta a szemérem ajkaim, és ahogy a csiklómat körbenyalta belemarkoltam a hajába. Vadul nyalni kezdett én meg nem győztem, remegni és sóhajtozni. Nyalták már ki páran a puncimat, de ilyen jól, mint István, azóta sem csinálta senki. Két újjal belenyúlt a puncimba, ami már így is igen nedves volt, és így fojtatta a kényeztetésemet. Öt perc sem telt bele, megfeszült a testem és hatalmasat élveztem, melyet hamarosan még kettő követett.

Ezután István négykézlábra állított, felvett egy gumi óvszert és hátulról belém nyomta a nagy merev faszát. Annyira felizgatott hogy nem jelentett problémát a nagy szerszám befogadása, meg is lepődtem, mikor a szőrös ágyéka a fenekemhez simult. Megfogta a csípőmet, és elkezdett baszni, érezte, hogy élveztem a dolgot, és egyre jobban, nagyon iramban fojtatta. Élveztem a nagy szerszámot, ahogy ki-be siklik a puncimban, István pedig egyre keményebben baszott. Már a fenekemen csattogott az ágyéka, szabályosan szétbaszott mégis minden egyes pillanatot élveztem az együttlét alatt ötször is elélveztem. István a végére nagyon nagy iramot diktált. Mikor elért a csúcsra, kivette a farkát, lekapta a gumit és hatalmasat spriccelt a hátamra, valamint a tarkómra. Remegtek a lábaim, mégis megfordultam és lenyaltam a farkáról a maradék spermát.

Olyan élményben volt részem, hogy nem bírtam abbahagyni a mosolygást. Elmentem lezuhanyozni, és gazdagabb lettem 20 ezer forinttal. A hétvégén nagyot buliztam, és el is vertem minden pénzem, ezért hamarosan ismét meló után kellett néznem.Véletlen szex történet:


Lilla (éppen) hatvan éve szeretkezett velünk.4.


Folytatás.
1960 augusztus 16-án, Ábrahám napján éppen hatvan éve történt. Bandi nem hiába hozott fel bibliai példát, tehát én voltam Ábrahám, Lilla pedig Sára, ez a példa két dolgot is előre vetített, egyrészt amit nem tudtunk előre, hogy Bandit majd református lelkésznek szentelik, és amiben biztos voltam, hogy Lilla sok férfi örömét fogja szolgálni, ha rajtam múlik. Már az előkészítés is ....

A búzavirág V


A barát.
Telt-múlt az idő, és Caty egymás után szült 4 gyereket Nicknek, látszatra boldogan éltek, két kicsinek mi voltunk a keresztszülei. Sok programot csináltunk együtt, Danielnek továbbra is Nick volt a legjobb barátja, enyém pedig Caty.
Egy Szilveszter éjszaka történt, hogy egy kissé többet ittunk a kelleténél, jó hangulat volt. Azon az éjszakán sok pár összejött, a helyszín al....

Leszoptam és kész


Van néhány barátunk, akikkel néha elmegyünk egy kis kiruccanásra. Nem az a fontos, hogy sok helyre eljussunk, hanem, hogy 2-3 napra együtt legyünk.
Egy nagy tó partján béreltünk ki egy 2 szintes házikót, de nem is volt annyira kicsi.
Elég nagy hodály, az alsó szinten egy nagy társalgóval, ahol közösen eltölthettük az időt beszélgetésekkel, kisebb bulikkal.
Az elrendezése is na....
Szextörténet címkék

szűk punci | csatol | csak szoptam | két tizenéves pajzánkodás | svájc |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.