Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseIgaz történet, szex titokbanJó anyám néha-néha eljárt a munkatársnőivel vacsorázni. Olykor én is vele tartottam, hogy kimozduljak otthonról. Főleg most, mivel egy újonnan nyílt étterembe terveztek menni. Nem kellett sokáig várni, el is jött a péntek.
17 órára volt megbeszélve a találkozó. Június volt, ezért még javában sütött a Nap, mikor megérkeztünk. Láttam már képeket a helyről, de élőben még jobb volt: a beltér hatalmas volt. Itt helyezkedtek el az asztalok, a bár, a színpad (nyilván az esetleges fellépőknek) és az ajtók a konyhához, a mosdókhoz és miegymás helységekhez. Nekem annál, hogy emeletes volt az tetszett jobban, hogy minimál stílusú volt - ez a kedvenc stílusom. Mikor bementünk, akkor már egyből kiszúrtak bennünket és Mária integetett nekünk ezzel is jelezve, hogy hova fogunk leülni. Mondjuk nem volt nehéz kiszúrni őket, mert rajtunk kívül csak 7-8 vendég volt ott. Mentünk nyomban és helyet is foglaltunk. Rajta kívül még Andrea volt ott.
- Hol van Klára? - kérdezte anyám.
- Azt mondta, hogy még van egy kis dolga. - Válaszolt nyugodtan Andi.
Végül úgy 15 perc múlva megjött és ahogy 99,9%-ban sejtettem nem egyedül. Magával hozta a lányát, Lilit is. Lili is 16 éves volt, mint én. Csak ő velem ellentétben nagyon makacs volt, ami miatt gyakran voltak vitás Klárival. Meg tudnám számolni, hogy hány szót váltottunk, mivel sosem kezdeményeztünk beszélgetést egymás felé. Mondjuk nem is találkoztunk oly nagy rendszerességgel, tekintvén hogy alig néhány alkalommal találkoztunk a szüleink munkahelyén. Külsőre igencsak csinosnak lehet mondani. Kb. 165 cm magas; barna , hosszú, egyenes hajú; zöld szemű; karcsú; domború fenekű; formás dekoltázzsal megáldott lány volt. Egy fekete rövidujjú volt rajta, kék farmerdzsekivel és ugyanolyan kék farmer miniszonyával. Amúgy nem tagadhatom, hogy már fantáziáltam róla egy párszor.
Lassan kihozták a levest, a főételt, majd a desszertet. Az asztalnál pont vele ültem szemben. A tekintetünk csak egyszer találkozott, jó ha 3 másodperc erejéig. A lábaink is csak egyszer érintkeztek, de akkor is egyből elrántottuk. Mikor végeztünk az ebéddel, a felnőttek beszélgetni kezdtek. (Nem mintha eddig nem beszéltek volna, csak most nem csatlakoztam.) Úgy döntöttem, hogy sétálok egyet az étterem hátsókertjében.
A kert igencsak nagy volt. Felületét sötétzöld, dús fű borította. Kívülről egy nagy, úgy 2,5 méter magas fal takarta el a kíváncsiskodó szempárok elől. A kert jobb végében, a sarokban volt egy kerek, terasz, melynek közepén egy nagyobb pad volt. Csak úgy tudtam jobban szemügyre venni, hogy közvetlen közel mentem hozzá, mert bokrok vették körül és így nem tudtam távolabbról rálátni. Középen egy kis kerti tó volt, melyen egy fahíd ívelt át. Felmentem a hídra, a közepénél megálltam és rákönyököltem az oldalkorlátjára. A vízben színesebbnél színesebb halak úszkáltak, a kövek tetején teknősök sütkéreztek. Rajtam kívül senki sem volt kint, ezért kedvem támadt belemerülni a pillanat varázsába. Hallottam, ahogy egy-egy teknős belecsobbant a vízbe és ahogy a szél csörgetette a fák leveleit. Bőrömön egyszerre éreztem a szél fújását és a Nap melengető sugarait is. Bármeddig el tudtam volna még így lenni, de lépések rezgéseit éreztem a híd pallóin.
Lili volt az, teljes földi valójában. Egyre közeledett felém, majd megállt úgy fél méternyire. és szintúgy mint én rákönyökölt a korlátra. Megpróbálok beszélgetést kezdeményezni - mondtam magamban.
- Hát te? - kérdeztem igencsak bő szavúan.
- Csak egy kis friss levegő.
Arca és hangja nyugalmat sugárzott.
Végül beszélgetni kezdtünk.
- Neked is elég volt a bent létből? - Kérdeztem érdeklődve.
- Részben. Másfelől kíváncsi voltam az étterem többi részére is. Neked?
- Csak kedvem támadt sétálni egyet. Érdekes, hogy eddig csak alig volt lehetőségünk szót váltani. Pedig ha tudtam volna, hogy ilyen jó társaság vagy.
- Hááát most itt a lehetőség.
Mikor ezt mondta, akkor egy kis mosolyt is ejtett. Csodálkoztam is, hogy nem hozta a "szokásos" formáját.
- Szoktál valamit csinálni evés után?
Egyből éreztem egyfajta hátsószándékot a kérdésében, de figyelmen kívül hagytam.
- Igen. Ledőlök, pihenek, tévézek.
- És esetleg valami MÁST?
Mikor ezt mondta, már szabályosan vigyorgott. A kérdése félreérthetetlen volt. Tudtam, hogy mit ért a mást szó alatt. Lehet, hogy rám akar nyomulni - jelentettem ki magamban. Sőt biztos. Azt is tudtam, hogy ez egy vissza nem térő lehetőség. Így hát egyértelmű volt, hogy belemegyek a játékba.
- Attól függ. Mikor milyen a kedvem hozzá.
Közelebb jött. Nagyon közel. Annyira, hogy a kezünk összeért. Majd finoman, halkan, de mégis pajkosan csak ennyit kérdezett:
- És most milyen a kedved?
Mélyen belenéztem smaragdzöld szemébe. Fejemet kicsit félrefordítottam, a szemöldökömet kicsit felhúztam, majd szolidan ezt feleltem:
- Most pont megfelelő az alkalomhoz.
Közelebb hajoltam és megcsókoltam. Az ellenállás legkisebb jelét sem tapasztaltam nála. Egy kis idő múlva már a nyelveinket is belevontuk a csókba. Körkörösen forogtak egymás szájában, kitöltve azok üregét. Nem tudom mennyi ideig voltunk ebben a helyzetben, de semmiképp nem volt több, mint két perc. Eszembe jutott, hogy most igencsak nem kéne, hogy megzavarják, a mi kis "ismerkedésünket".
- Várj ne itt! - szóltam hozzá.
- Hanem hol? - Kérdezte mosolyogva.
- Van egy terasz a kert végében. Menjünk oda, és...ott talán még több lehetőségünk lesz.
- Benne vagyok.
El is mentünk a teraszra. Ott már sokkal merészebbek voltunk. Nekidőlt az asztalnak és úgy folytattuk a csókolózást. Kezeim szépen lassan elkezdtek vándorútra kelni. Előbb a csípőjét fogtam át, majd lassan, alulról felfelé elkezdtem kigombolni a dzsekijét. Aztán benyúltam a pólója alá és melltartóján kívülről kezdtem el masszírozni melleit. Éreztem, hogy jól esik neki. úgy pár perc után felültettem az asztalra.
- Na jól van, most jönnek a melleid. - Mondtam kacéran.
Bármennyire is szerettem volna, semmiképp sem szabadíthattam meg ruháitól. Ha valaki mégis jött volna, akkor extra nagy lett volna a lebukás veszélye. De nem is volt baj, mert így még jobban felizgultam. Felhúztam a pólóját egészen a nyakáig, a melltartójával egyetemben. Melltartója fekete volt és csipkés. Ez szintén hozzádobott egyet a "kedvemhez". Végre elém tárultak formás keblei. A bimbói már teljesen kemények voltak a vágytól. Számmal a jobb oldalit vettem célba, míg bal kézzel a bal oldalit. Teljesen bekaptam a mellét. Szoptam, szívtam, nyaltam, majd foggal is rágtam. Közben ő mélyeket nyögött. Főleg mikor a baloldalit paskoltam is. Ez így ment, majd észrevettem, hogy ő is szeretne nyújtani egy kis ellenszolgáltatást a fáradozásaimért cserébe. Lehúzta a nadrágom cipzárját, majd kiszabadította addigra már kő keményen ágaskodó férfiasságomat. Ujjait a makkom köré fonta és elkezdte húzogatni rajta a bőrt.
- Ez hogy tetszik? - kérdezte mosolyogva.
- Ahh! Született tehetség vagy szivi. Nagyon jól csinálod. Abba ne hagyd! - válaszoltam enyhén lihegve.
Ő ennek hatására gyorsított a tempón. Szabályosan verte. Az érzés valami eszméletlen volt. Eddig csak elképzelni tudtam ilyesfélét, most meg személyesen is átélhettem. Így hát a lehetőségekhez mérve igyekeztem a lehető legjobban kihasználni a lehetőségeket. Éreztem, ahogy vékony, nőies ujjai szorosabban fogják közre férfiasságom. Már nemcsak gyorsan, de erősen veri. kezdtem érezni, ahogy a hasam egyre jobban megfeszül.
- Lili, ha így folytatod rögvest elélvezek!
Egy szempillantás alatt abbahagyta. Mintha megállt volna az idő.
- Hát azt már nem! Na ez a hangnem volt a szokásos nála.
- Ugye nem hitted, hogy ennyivel beérem?! Érezni akarlak magamban. Itt és most!
- Hát jó. Legyen.
Kérése számomra parancs volt. Kért...illetve utasított, hogy most én üljek fel a padra. Készséggel meg is tettem. Aztán ő is felállt velem szemben a padra, majd egyik lábával átlépett rajtam. Szoknyáját bal kézzel kicsit feljebb húzta és a jobb mutatóujjával megfogta a bugyija alját és azt is arrébb húzta. Elém tárult fiatal, rózsaszín, borotvált szemérme.
- Izgató a látványa?
- Ne tudd meg, hogy mennyire.
- Pedig tudom - nézett ágaskodó férfiasságomra.
- És neked izgató? - kérdeztem visszavágva.
- Most megtudod.
Ezzel leguggolt. Én a nyílásához igazítottam magam, majd mikor ránéztem (ezzel jelezvén, hogy készen állok), ő átkarolta a nyakam és szép lassan rám ereszkedett. Hosszú szisszenés hagyta el résnyire nyitott, rózsa vörös ajakit. Egy kicsi vártam, hogy szokja az idegen testrészt. Mondjuk nekem is szokatlan volt élesben akciózni. De amennyire újszerű, annyira tetszetős volt a helyzet. Fiatal puncija igencsak forró volt, amit az izgalmának könyveltem el. Az még egyet rádobott pluszba a hangulatra, hogy ha kicsit is, de fennállt a lebukás veszélye. Mikor megszokott átkulcsolta lábait a csípőm körül és lassan elkezdett mozogni. Közben karjaimat a hónalja alatt hátára helyeztem. Felváltva kezdtünk nyögni, mélyeket. Kis idő után gondoltam, én is hozzáadok az élményhez. Mikor előre mozgott, akkor kicsit mindig megmozgattam a csípőmet, és ő ennek hatására mindig kissé felpattant. Eztán már rövid véknyakat nyögdécselt. Nagyon élveztem ezt a helyzetet és mikor ránéztem a mosolyából azt olvastam ki, hogy ő is. Aztán a kezeit áthelyezte a vállaimra majd fel-le mozgásba váltott. Most inkább én nyögtem. Őrjítő volt, ahogy egyre gyorsabban ugrált rajtam, miközben a haját rázta.
Egy ideig így voltunk, aztán minden szó nélkül hirtelen felkaptam az ölembe és ráfektettem az asztalra. Közben mindvégig megmaradt köztünk a "kapcsolat".
Mire készülsz? - Kérdezte érdeklődve.
Mindjárt megtudod. - Válaszoltam baljós mosollyal.
Lábait még jobban összekulcsolta. Tenyereimet a combjaira tettem, majd lassú, ám de erőteljes csípőmozgásokkal kezdtem lökni. Ismét nagyokat és erőteljeseket nyögött. A legszebb látványt ringatózó mellei nyújtották, amikre igaz, hogy a lovaglás során ismét rácsúszott a pólója, de még így is szexi volt.
- Jimmy! - kiáltott fel.
- Elélvezek!
- Én is. Hova kéred?
- A pinámra - mondta zihálva.
Mikor már éreztem, hogy közel a vég, megfogtam péniszem és miután kézzel rásegítettem ráontottam forró magvamat, ami teljesen beterítette teste legszentebb helyét. Az ő gyönyöréből csak annyit lehetett észrevenni, hogy felsikított és megremegtek lábai. Utána egyszerűen csak rádőltem. Mindketten nagyon ziláltunk, de próbáltuk rendszerezni légzésünket. Miután megtörtént egy hosszú csókot adtam neki. Mondanom sem kell, hogy a közeli érintkezésből kifolyólag a péniszemet is összekentem annak nedvével. Mikor felkeltünk lenyalta rólam, majd magáról is annyit evett meg, amennyit csak tudott.
- Ez fantasztikus volt - mondtam neki.
- Egynek elment.
Hirtelen felkaptam a fejem.
- Csak vicceltem. Csodás volt - mondta kacagva.
- Lesz még ilyen?
- Sosem tudni - mondtam kicsit oldalra fordítva a fejem.
- Rendben, mondta és adott egy puszit az arcomra.
Mikor visszatértünk Klára megkérdezte:
- Mit csináltatok ennyi ideig?
Én csak ránéztem, majd vissza Klárára, az arcom sarkában elengedtem egy mosolyt, majd csak ennyit feleltem:
- Felfedeztük az összes rejtett zugot.
Beküldő:gecievő liliVéletlen szex történet:


A gyógykezelés - extrém szextörténet
Amikor megszülettem, egy nagyon furcsa hormonális betegség miatt, már kiskoromban (2 – évesen) orvoshoz hordtak a szüleim. Tulajdonképpen arról volt szó, hogy kevés férfi hormon termelődött a szervezetemben és sem az ivarszervek, sem a testalkatom nem úgy alakultak, ....

A démon - erotikus történet


Figyeltem a mozdulatait, a szemét, a mosolyát, a kis oldalpillantásokat, amikben néha megpróbált felderíteni. Vannak megállíthatatlan dolgok, amik sosem akkor jönnek, amikor jó, amikor illik. A húga esküvője, ott ül a lenyűgözően szőke és szolibarna barátnőjével, jobbra a csaj....

Az erotikus történetek címkéi :
megerőszakolva | gyŰmŐlcs | enzós nik | kole | utáltam | faszverő | 14 é | perverzferj | masturbálok | nem akarta | krèta | nagy melleim | popoba | fröcskölt | hatalmas seg | nagyon utálom | ujjaimmal | barátnőm anyja | hosszu irodai szex | lány. lo | női | nimfómániás | seggbe baszás | bogyó | bugyi |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.