Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseMegcsaltam a nejemEgy pletykás feleségnek is van előnyös oldala.

Egy nyugodt éjszakás műszaknak néztem elébe a munkahelyemen. Hajnali fél 3 körül azonban valaki csenget. A takarítónő általában éjfél előtt végez a laborral, így kulcsrazárva szoktam tartani az ajtót. Ha valaki be akar jönni – van csengő az ajtó mellett.

Meglepetésemre azonban nem egy kolléga, vagy a műszakvezető, vagy egy targoncá volt, hanem egy soron dolgozó csaj, akivel az előző héten a büfében, sorban állás közben és után jól eldumáltam. (Magam elé engedtem, mert olyan formás feneke volt, hogy muszáj voltam ilyen olcsó trükköt alkalmazni, hogy megnézhessem. Amikor kimentem ugyanakkor ment ő is, az ajtóban udvariasan előre engedtem, amit megköszönt, majd beszélgetni kezdtünk. Mint kiderült tudja, hogy hol vagyok, csak azt nem, hogy mit csinálok. Mondtam neki, hogy ha ideje engedi jöjjön hátra benézni. Semmi célom nem volt vele, általában mindenkinek ezt mondom, ha a laborunk érdekli.) Mit ad isten ez a csaj most hátrajött. Valami karbantartás volt a soron, és ráért.

Körbevezettem a laborban, magyaráztam neki pár dolgot; mit csinálunk, mivel foglalatoskodunk, stb. majd leültünk a zajszigetelt szobában. Eleinte céges dolgokról beszéltünk, aztán magánéletiről. Akkor tudtam meg, hogy 34 éves, és van egy 17 éves lánya. Aztán jött a ”kérdezhetsz bármit, mindenre válaszolok” féle műsor. Ha valaki ilyet mond, én igyekszem egyből megcáfolni, és a határokat feszegetni, hogy bebizonyítsam, tudok olyat kérdezni amire nem akar majd válaszolni. De tévedtem. Beszéltünk szopásról, nyalásról, mindenről. Megtudtam még azt is, hogy képtelen a hüvelyi orgazmusra. Aztán finomítottam, mégse tartson bunkónak. Így kiderült az is, hogy a férjével 12 éve vannak együtt, de csak óvszerben szexelnek, a kislánya az egyetlen egy olyan alkalommal fogant meg amikor nem védekezett (az még valami másik pasitól). De azóta már szed gyógyszert, de az óvszer azóta is része a mindennapoknak.

Aztán ráterelte a szót a melleire, amire el kezdte mondani, hogy lógnak. Csak jelzem C kosaras melltartót hord, tehát nem kis cicikről van szó. Mégis vitatkoztunk egy sort a dolgon, bár már nem emlékszem teljesen tisztán mi is volt, meg hosszú is lenne leírni. Szó szót követett, a végén levette a fölsőjét. Megmuatatta magát melltartóban.

Közöltem vele, hogy melltartóban azt, hogy lóg-e vagy sem nem lehet megmondani, így meglepetésemre lekerült a melltartó is. Nekem sem kell több, egyből rácuppantam, hisz ha egy nő csak úgy leveszi elöttem a melltartóját az valószínűleg nem piskótareceptekért jött. Elkezdtem csókolgatni. Ez annyira jól esett neki, mintha még életében nem csókolgatták volna a mellbimbóit. Vettem hát a bátorságot és belenyúltam a nadrágba, pontosabban a bugyijába. Jótt a ”Jaj! Ne!” sóhaly, és a kezemhez való - nem túl határozott - nyúkálás. Tanúlt ember vagyok én, ismerem az ilyen dolgokat. Még egy nyúkálást hárított, majd hagyta megpihenni az ujjamat. Aztán kikötött az asztalon, levettem a nadrágot a bugyival együtt, és szépen elkezdtem nyalogatni. Hatalmasakat sóhajtozott, és fújtatott, majd óriásit nyögött miközben elélvezett. Van olyan, hogy annyira érdekesen és izgatóan tud elélvezni egy csaj, hogy öröm nézni. Ez tipikusan ilyen volt. Annyira tetszett, hogy megint elkezdtem őt nyalni és ujjazni egyszerre. Teljesen vége volt. A második orgazmusa láthatóan sokkal jobbra sikerült.

Annyira felizgatott, hogy a szokásos három elélvezésig tartó nyalásomat kettőnél feladtam. (Pedig kellemes puncija volt. Az ajkak teljesen borotváltak, felül meg csak bikinivonalban kiigazított.) Egyszerűen annyira felizgatott a dolog, hogy be kellett raknom. Finoman csúsztam bele, egyre beljebb és beljebb jutva. Nagyon kellemes érzés volt mindkettönknek. Már teljesen benne voltam, mikor eszébe jutott, hogy nincs rajtam óvszer. Megálltam, majd egy pár másodpercig hezitált. Nézett a szembembe, majd úgy döntött, nem érdekli, nem kell óvszer. De megkért, hogy majd vegyem ki, mikor élvezek.

Újfent nekikezdtem, majd megint megálltunk. Felmásztam az asztalra, lefeküdtem. Rám mászott. Egy ideig lassan nyomtuk, mert láttam rajta, hogy bejön neki. Főleg mert közben elkezdtem csókolgatni a mellbimóit. Aztán szépen elkezdtem begyorsulni, egyre gyorsabban és gyorsabban löktem. Néha éreztem ahogy megfeszül. Volt, hogy úgy éreztem elélvezett volna, de mégsem. Nem tudom megmagyarázni hogyan de látszott, és érződött rajta, hogy igenis el tudna ő élvezni, de annyira akar, hogy elgörcsöli. Aztán már mikor nagyon heves voltam, éreztem, hogy hamarosan élvezni fogok. Nem akartam bunkó lenni, így szóltam neki. Akkor is épp kezdett megint megfeszülni, de a válaszból már mindent érenzi lehetett annyit birt kinyögni, hogy ”Ne hagyd abba!”.

Az egyik kezemmet - amivel addig az akkorra már jól megkeményedett mellét fogtam - áttettem a fenekére, a másikkal pedig közben hátúlról finoman beletúrtam a hajába, magamhoz húztam, és a nyakát kezdtem csókolni. Aztán jött egy pont amikor már éreztem, hogy nincs vissza út. Egy ideig még próbáltam magam visszatartani. Éreztem, hogy megdagad a farkam, meg azt is, ahogy beszűkül a puncija. Óriásit nyögött. Szabályosan felsikított, és elkezdett remegni, mint a kocsonya, közben kapkodta a levegőt. Én meg egy irgalmatlan nagyot élveztem belé. Ráadásul valami iszonyat jót! Nem tudom leírni azt az élményt. Ő is vagy fél percig remegett rajtam. Teljesen elalélt. Meg sem bírtunk szólalni. Aztán amikor meg bírt, akkor csak két szóra szűkült a szókincse. Csak Jézust és Istent tudta emlegetni. Szerényen közöltem vele, hogy azt mondta nem képes a hüvelyi orgazmusra. De erre sem tudott válaszolni. Nem gyengén voltam büszke magamra. Volt egy jó tíz perc mire eljutottunk odáig, hogy kikerültem belőle.

Azon kezdett viccelődni ahogy csurog ki belőle az anyag. Percekig törölgettük magunkat, miközben elejtett egy mondatot, amire igencsak felkaptam a fejem. Szó szerint nem tudom visszaidézni, de az volt a lényege, hogy hallotta, hogy jó vagyok, de nem gondolta volna, hogy ennyire. Amikor öltöztünk nem bírtam a kiváncsiságommal és rákérdeztem erre a mondatára. Kiderült, hogy a feleségem eldicsekedett, hogy milyen vagyok az ágyban. Hallotta hírét a nyalási tehetségemnek, meg hogy egymás után három orgazmust szokam lefetyelni. Meg egyebeket. (Olyat is amit nem is tudok magamról, meg amit szerintem nem a feleségem mondott - inkább ilyen hozzátett dolog).

Aztán még pihenésképpen dumáltunk párat, kielemeztük a friss élményeket. Azt mondta már nem is emlékezett rá, milyen érdekes és fantasztikus érzés amikor gumi nélkül szeretkezik valakivel, azt meg le se tudja írni milyen volt amikor beleélveztem. A hüvelyi orgazmusától meg rendesen könnybe lábadt a szeme. Fél 6 volt mikor kiengedtem. Állatira büszke voltam magamra. A csaj azóta mosolyog rám, ha lát. Beszélni nem beszélgettünk azóta, pedig már több mint fél év telt el. Csak mosolyog. De ez így is van jól. Nem kell ezt folytatni.Véletlen szex történet:


Szex a nővérkémmel


Nem, nem panaszkodni akarok.
A rokonait nem válogathatja meg senki, kiváltképp nem a szüleit vagy a testvérét.
Én így jártam, de mondhatom úgy is, hogy mi így jártunk.
Nekem szép emlék marad, ugyanakkor lehetett volna egész másként is.
Ezt már sosem fogo....

Elkaptam a keresztfiam faszát


Egy vidéken élő 38 éves 170cm magas 70 kg-os házi asszony vagyok. Van 2 gyerekem és egy pocsék házasságom. A házasságom elején nem voltam ilyen túl súlyos, de a szülések nem múltak el nyomtalanul. Ez sajnos kihatott az addig se túl aktív nemi életünkre a férjemmel. Az utóbbi i....

Az erotikus történetek címkéi :
békülős szex | ínimal | Élő | frau | cuckold élvezetek | medencék | rég dugtam | izgat, ha szeretkeznek a | tündi zsolt | kihúzni |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.