Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseJóapa vietnámbanJóapa vietnámban

Már régóta akarunk eljutni a Vietnám német nyaralõjába amit forinba is ki tudtunk fizetni és erre gyüjtöttönk ,már pár éve is.Amikor a balatoni nyaralóba voltunk a feleségem sokszor elment ismeretlenekkel is egy egy éjszakára srácokkal kefélni jó pénzért és a pénzeket mindig eltette,mert ki akarta próbálni a keleti nemzetdégû fiukat is.Sokszor a munkahelyi kollegákis eljöttek egy egy jó kefélésre hozzánk és a feleségem mindig élvezte ahohy kefélik én meg gyönyörködgettem benne ahogy tették bele a farkukat és szopatták a nejemet.

Volt olyan szöli napi buli ahol több munkatárs is hozta a feleségét,majd minden asszony kombinéra vetkõzött és élvezkedtek a kollégákkel is.Eleinte zavart,hogy a feleségem természetesnek vette,hogy leszoptatja a tárncpartnereiket,mmig az egyik tó parti szórakozóhelyen ahol egy fürdõruhába állt oda egy csaj a rudhoz és elkezdett vonaglani,mejd pénzt tettem a melltartõjába és a bugyijába és ezéret levették ezeket a ruhadarabokat,majd aki a legtöbbet adta azzal elmentekm hátra kefélni.Mikor nem volt vetközõ partner megkérdezték a közönséget nem vállalja ez esetleg valaki.

Sokan jelentkeztek , de általában férjes asszonyok és azok is levetkõztek és elmenzek hátra baszni. Már vagy öten megelõzték a feleségemet amikor felállt és õ is odament a rudhoz. P rögtön elkezdett felöltözve vonaglani a ruháit mindig az ölembe dobra és már csak a vékony mell emelõje volt rajta amikor az egyik koma aki sok pénzt adott neki megfogta a melleit és szájon csókolta. Lassan a bugyija is tele lett pénzzel és ekkor elõvett a srác egy köteg ötszázast és bedugta a bugyijába,mire a feleségem levette a bugyiját és a pénzzel együtt az ölembe dobta.

Ekkor a nejem fogta körbefordult és a seggét széthúzve megmutatta a szõrtelen pináját amin én is meglepõdtem,mert mindig is szõrös volt a pinája. A srác felugrott a szinpadra elõvette a nagy faszát és belenyomta a feleségem csupasz pinájába és elkezdte baszno,majd az ölébe vette és eltünt vele a föggöny mögött. Ez este tíz óra tájban volt és a mulató éjfélkor zárt, de addig nem kerülkt elõ és majd csak másnap este jött haza kér másik férfi kiséretében akik közölték,hogy a 24 órán át tizenöt srác elégítette ki magát vele és ha lehet a szombat és vasárnapot megint vele szeretnék eltölteni.

A nejem a legnagyobb lelki nyugalommal szállt ki meztelen a kocsibõl, majd az egyik srácnak a faszát szívta és a szájába engedte a srác zacskójának tartalmát,med közölte szombat reggel tízkor ebben a szerelésben várlak benneteket. Lassan torál kurva lett a feleségem és többet kefélt mással mint velem . Amikor két évre rá elmentünk keletre nyaralni a három hét alatt csak az nem baszta meg aki nem akarta,vagy nem volt pénze.

Mikor elindultunk volna hazafelé a nejem közölte,hogy itt marad és aláírt egy három éves szerzõdést egy vietnámi kupiba aho havi kétezer dollárt keres és minig elküldik neked a bankodba. Három év után jött haza de nem ismertem meg annyira le volt strapálva a mellei a köldökét verte a segge úgy szét lett bastva,hogy a két literes fanta ballon simán fel lehetett tolni benne. Úgy le volt fogyva,hogy alig volt özvenöt kiló és teljesen eltorzult az arca.

Amikor rosszul lett kihívtam a mentõket aki bevitték a klinikára,majd a klinika elmondta,hogy két nap múlva hiába keresték még az éjjel megszökött és nem tudják hová lett. Kerstették a rendõrökkel, de azok közölték ismeretlen helyen van nincs az országban,mert akkor éjszaka átment az osztáh határon és azóta nem látta senki.


Hát ennyit egy hû asszonyról.

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Így vesztettem el a szüzességem


Már 16 éves voltam és szűz és mindössze masztizásból volt tapasztalatom. A barátommal megbeszéltük, hogy ideje elvesztenem a szüzességemet vele.

16 éves lány voltam, aki még szűz volt. A barátommal már 1 hete nem találkoztam, ezért megbeszéltük, hogy aznap átj....

Nászút egy kurvával


Nászút egy kurvával

Mikor megtörtént az esküvõm és felszálltunk a vonatra egy olyan kupéban találtuk magunkat ahol a nyolc ülése öten már ültek. Négy férfi és egy fiatal leányzó volt az útitársunk.Hamar összeismerkedtünk és kiderült,hogy a leányzó és az egy....

Az erotikus történetek címkéi :
nővérem és | szex a strandon | festők | fizika tanár | kakas | ujjaztam | tekintete | megdugja a feleségem | rabságban - beteg sm tört | kishugom |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.