Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA hűséges kutya (animal szex)Barátaim elutaztak. Megkértek költözzek a házukba, hogy legyen ott valaki és így házi kedvencüket, egy óriás schnauzert, sem kell panzióztatniuk.
Napjaim jellemzően semmittevésben teltek. Olvastam. Filmet néztem. Napoztam.
Minden nap csupaszon feküdtem ki a teraszra. Azon a koradélutánon, a korábbi napokhoz képest is tán erősebben sütött a nap, így alaposan bekenegetve magam, a kíváncsiskodó tekintetek elől jól elzárt helyen, elhasaltam végre a nyugágyon.
Furcsa álmom volt, legalábbis először még azt hittem. Határozottan éreztem, hogy valaki cirógatja a fenekem. - De nem is. - vált egyre nyilvánvalóbbá. - Inkább nyalogat. - önkéntelenül szétterpesztettem a lábaimat, mert nagyon jól esett mikor többször is a combjaim közé tévedt. - Nem csoda - keveregtek az önkéntelen és tudatos gondolataim - Hisz már vagy hat hete is van, hogy egy kiadósat keféltem - s kezdtek a most átélt érzések mellé az emlékképeim is társulni. - Nagyon ki vagyok éhezve, de jó lenne még nem felébredni - próbáltam irányítani a lehetetlent és tovább növeltem terpeszem, sőt még a fenekemet is kissé megemeltem - Fantasztikus! Mintha minden rezdülésemet pontosan értené - mert máris ott lefetyelt a puncim és popsim között, amint jobban odafért - Tuti, hogy mindjárt el fogok élvezni - kezdett szétáradni a kellemesen bizsergető érzés az egész testemben. Bár furcsán másabb volt, mint bármikor korábban, amikor valaki a szájával kényeztetve kergetett fel a csúcsra. Vékony, de nagy, enyhén érdes nyelve fáradthatatlanul mozgott. Közben valami csiklandozott is.
- Bajszos - húztam magam alá a jobb lábamat, s elégedetten felnyögtem - Vagy szakállas - törtek rám az orgazmus első hullámai, ahogy a bal lábamat is felhúzva még jobban megemeltem a fenekem, hogy végérvényesen felkínálhassam mindenemet. A rám törő gyönyör okozta tébolyomban, feltámaszkodva, tolatni kezdtem a nyugágy végéhez. Rá az arcára. Hangosan ziháltam, amikor meg-megremegő kezeimre támaszkodva négykézlábra álltam.
Ekkor hirtelen rám ugrott. Így végérvényesen magamhoz tértem, riadtan kaptam hátra a fejem. Rémületemben még tán a fájdalmat sem éreztem, ahogy derekamnál a mellső lábaival erősen szorítva megragadott és karmait is szinte a combjaimba vájta, hogy ösztöneitől hajtva, forró, nyálkás, mereven ágaskodó faszát lüktető pinámba vágja.
- Ez a dög mindjárt meg fog baszni - cikáztak egyre csak a gondolataim. De semmit sem tudtam tenni, sőt, hogy őszinte legyek nem is nagyon akartam, mert a néhány pillanattal korábban már alábbhagyó kéj újra a hatalmába kerített. Nyakamnál lihegett a teljes testsúlyával rám nehezedő kutya, míg faromnál egyelőre csak ügyetlenkedve bökdösött, hol a combjaimhoz, hol a gát, hol az ánuszom környékéhez érintve a nemi szervét. Igyekeztem még hátrébb tolni a seggem, kicsit mocorogni is próbáltam, helyezkedni, hogy segítségére legyek. Határozott elégedettség töltött el mikor döfései a puncim bejáratát megnyitották előtte és szapora mozdulataival mind mélyebben belém hatolt.
- Az övé lettem - nyilallt belém előbb egy irtózatosan éles fájdalom, ahogy mancsaival satuként tovább szorítva, az ágyékát és a hátsó lábait is már nekem feszítve, a fékezhetetlen rángásaitól, a kutyák fütyijének tövénél lévő és izgalmi állapotukban megvastagodó gömbje is eltűnt bennem. Majd a fájdalom helyét egyre inkább a lucskos hüvelyemben vad iramban mozgó, teljes testemet megbizsergető, szétfeszítő érzés gerjesztette, gyönyört okozó impulzusok vették át. Heréi zabolátlanul csapódtak a szeméremdombomhoz, a csiklómhoz és a mámoromat csak mind jobban felkorbácsolta az állat lihegésén átszűrődő halk cuppanásaink élvezetes hangja. Gyorsuló, erős lökéseitől és a hátamra nehezedő súlyától előre rogyva elélveztem újra, de az állat mit sem törődve velem fékevesztetten tovább hágott. Majd teste hirtelen megfeszült és duzzadt farka, mélyen bennem, lüktetni kezdett. A borzongás az elégedettséggel kevergett bennem, ahogy készültem rá, hogy hamarosan elernyed, s majd hátrahőköl, hogy kicsusszanjon belőlem. De keménysége csak nem hagyott alább. Hosszú percekre fenntartva így az orgazmusom utáni kellemes pillanat varázsát. Lassan megint mozogni kezdtem. Előre-hátrasiklottam kőkemény faszán. Jobb kezemmel pedig a csiklómhoz nyúltam és mintha még mindig nem lenne elég, kezdtem magam újra a csúcs felé hajszolni. Mindössze pár mozdulat kellett csupán és hüvelyem ritmikus rándulásaival felélesztette az addig mozdulatlan fenevadat . Az állatot, mely nekem ember feletti gyönyört okozott. Újabb vágtába kezdett. Hátsó lábait a combjaim külsejének, a mellsőket a belsejének feszítve, fejével a jobb vállamnál már-már görcsösen leszorítva és a fülembe lihegve szaporán mozgott egy ideig az ívbe hajló teste, hogy az akaratlanul, de egyértelműen követelődzőn összehúzódó pinámba lövellje következő adagját.
Azt persze sejtettem, hogy nem maradunk így örökké, de hazudnék, ha azt mondanám semennyire sem nyugtalankodtam. Különösen mikor éreztem szabadulni vágyó, reménytelen toporgását, s azt, hiábavaló az én erőlködésem is. A fütyijének tövében lévő, vértől duzzadó kitüremkedése masszívan stabilizálta helyzetünket. Ráadásul minden szétválási kísérletünk újabb és újabb őrült menetet eredményezett. Percnyi, elemi ösztönöktől vezérelt párzó mozgás, majd jött a tébolyító lüktetése.
- Most aztán meg leszek rendesen baszva - kerekedett felül félelmeimen a tudatom vágytól felajzott háborodottsága. Rájöttem, ha várakozó mozdulatlanságunk közben, kellő türelmi idő után, a medence izmaimmal játszok, akaratlagosan összeszorítom, majd elernyesztem hüvelyemet, mintha egy gépet kapcsolnék be, a kutya újra meg újra meghág.
Fogalmam sincs mindez hányszor történt még meg, mint arról sincsenek tudatos emlékképeim mennyi orgazmust élhettem át, szinte egyikből a másikba csapódva, mint egy vízben hánykolódó irányíthatatlan hajó.
Az rémlik talán mindössze, hogy szinte már alélt voltam, mikor kicsusszant belőlem. Én erőtlenül összerogytam. A kutya nyugtalanul járkálni kezdett körülöttem. Körbe-körbe, hol erre, hol arra, közben meg-megnyalt. Ekkor láthattam meg a faszát, ami még vörösen meredezett.
- Jókora szerszám - fordítottam erőtlenségemben mindig arra a fejem, amerre épp téblábolt.
Valamivel ugyan vékonyabbnak tűnt, mint egy férfié. De a töve, bár úgy véltem kezdett már valamelyest lankadni sokkal vastagabb volt annál. Csőrszerű csúcsára tévedt a tekintetem, mikor végre abba hagyta az izgatott mászkálást és elheveredve a nyugágy mellett gondosan tisztogatni kezdte magát.
- Hékás! Igazán engem is rendbe rakhatnál - nyúltam le hozzá elnyújtózva, hogy megborzoljam édes buksiját. Majd kezem a fején pihentetve, ernyedten elnyújtózva, a puncimból szivárgó nedveink kellemes csiklandozása közben mély álomba szenderültem.Véletlen szex történet:


A meleg pisiszex történet


A meleg pisiszex történet

Vannak dolgok, amiket még sosem próbáltunk ki. Új évvel én is írtam egy bakancslistát, és sokminden szerepelt benne. Az egyik a pisi szex kipróbálása volt. Nem gondoltam volna, hogy a koccintás után egy bevállalós sráccal ezt ki is húzhatom ....

Nézd meg az anyját


Mikor Sziszka a házába invitált egy úszómedencés kerti partira, azt gondoltam, frankó, legalább megnézhetem ezt a kis cicababát bikiniben. És valószínűleg ez minden, amit elérhetek és amit eddig elértem ennél a minden közeledés elől kitérő kis tizennyolc éves csajnál, kapcso....

Az erotikus történetek címkéi :
kámaszutra | szántóföld | cumiz | rondarandi karcsi | kriszta | arcra élvezés | szexbarát | széchenyi | ófasz | Állatós szex |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.