Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseAnya és én pornózunkAnya és én pornózunk

Az én történetem akkor vált igazán érdekessé mikor az apám megcsalta az anyámat egy 24 éves csajjal. Az anyám 37 éves nem túl sovány de nem is mondhatni rá hogy elhízott vagy duci, inkább formás ha jellemeznem kéne. Mielõtt megtörtént a megcsalás sem mondhatnám hogy szégyenlõs volt az anyám elõttem de a fiatal csaj után azért egyre érezhetõbbé vált a dolog. Az elsõ hetekben nagyon sokat beszélgettünk mondanom sem kell nagyon maga alatt volt. Aztán a sokadik tanácsomra belátta tovább kell lépnie amit õ úgy értelmezett hogy fiatalodnia kell.

Elsõ ízben a fodrászt látogatta meg hosszú barna haját rövidre vágatta és feketére festette, ami bekell valjam nagyon is jól állt neki és valóban megfiatalodott tõle. Ezt õ is észre vette és egyre jobban kezdett tetszeni neki a "fiatalság". Ahogy õ egyre "fiatalodott" úgy fonódott kettõnk kapcsolata egyre szorossabbá. Szinte már csak egymással beszélgettünk és a legtöbb helyre ahogy a legtöbb idõt is együtt töltöttük. Egyik ilyen hosszabb beszélgetés közben felvetettem neki hogy kicsit frissíteni kellene a ruhatárját. Amire egybõl rávágta már gondolt rá de nem tudja mi most a divat. Javasoltam neki menjünk el vásárolni majd én segítek neki. A plázát keresztül kasul bejártuk és mindent ösze vásároltunk viszont semmit sem próbált fel. Haza érve aztán...

- Na megnézzük hogy állnak a ruhák? (kérdezte tõlem még mindig felvillanyozva)


- Persze, mehet a divat bemutató. (feleltem viccesen)


A nappaliban ültem a kanapén és õ a szobában öltözött nem csukta be magamögött az ajtót de nem láttam semmit. Aztán kis idõ elteltével elõ merészkedett.


- Nagyon hülyén nézek ki nem? (kérdezte bátortalnul)


- Uhh... szerintem meg iszonyú döglesztõ vagy. (bátorítottam teljesen õszintén)


- De nem túlkúrvás ez? (kérdezte miközben körbe forgott)


Egy vajalapon szines mintás passzos overált viselt ami nagyon feszült rajta egy bézsplatform szandállal. Persze hogy kúrvás volt de nagyon izgató is a mély mellkivágásnak köszönhetõen amiben az anyám nem túlnagy melle is szépen kerekedett domborodott, és a már nagynak nevezhetõ feneke is olyan formás és feszesen ált benne.


- Anyu ez a divat! Te akartál jól öltözni. (mondtam neki)


- Igazad van. Végülis a férfiaknak ez tetszik... apádnak is egy kis ringyó kellett, nem igaz? (kérdezte mikörben magán simította el a ruhát)


- Hát hogy neki mi tetszik nem tudom de én biztos téged választanálak. (feleltem mosolyogva)


- Ohh.. köszönöm szépen de tudom hogy csak kedveskedni akarsz. (kicsit szomorkodva adta elõ)


- Ok. Akkor gyere!


És felugorva megragadtam a kezét behúztam a szobába és azt mondtam neki.


- Most akkor én mondom meg mit vegyélfel és utánna mond azt hogy nem vagy álom nõ.


Anyám arcán láttam a megilletõdöttséget de egybõl felelte hogy...


- Rendben.


Kiborigattam a szatyrokat az ágyvégébe és elkezdtem kotorni a ruhák között egy fekete lakkhatású mini csõtoppot tettem férre mellé tettem egy platfor talpú gladiátor boka csizmát és a fehérnemûk közül egy áttetszõ félig csipkés caramelszínû alulnyitott tangát amit még én javasoltam neki a fehérnemû boltban, majd parancsolo hangnemben szólítottam fel.


- Ezeket vedd fel! (miközben az ágyra ledõltem biccentettem a fejemmel a ruhák felé)


- Rendben de akkor addig várj meg a nappaliba. (felelte miközben a ruhákat nézte)


- Anyu! Már úgy is láttalak bikiniben akkor nem mindegy hogy látlak fehérnemûben? Amúgy is legalább szemügyre vehetem az alakod takarás nélkül. (teljesen ártatlanul latolgattam azt hogy szimplán látni akarom)


Csak csóválta a fejét majd a szandálból kibújva elkezdte felülrõl lehámozni magáról az overált elsõként a mellei tárulkoztak elém igaz takarásban de hatalmas élvezet volt így is szemügyre vennem ahogy az anyám vetkõzik elõttem miközben az ágyon fekszek. Az overált tovább tolva lefele kezdett kibontakozni elõttem széles csipõje is és az a kis falatnyi bugyi ami volt rajta, majd amikor teljesen levette oda szóltam neki.


- Fordulj körbe hogy teljesen lássalak. (teljesen úgy grimaszolva mintha ez természetes volna hogy az ember anyja elõtte forgolódik melltartóban meg bugyiban)


Az anyám óvatosan és szégyenlõsen körbe fordult majd széttárt karokkal kérdezett vissza.


- Megvan elégedve uram? (szélesen mosojogva közben)


- Majd csak ha teljesen átöltöztél. (vágtam rá nevetve)


Lassan magára húzta a sztreccs ruhát ami se felül se alul nem takart túl sokat és csak azután vette le a bugyiját hogy átcserélje miután takarta már a ruha. egyszempillantás alatt át is cserélte és akkor én feláltam oda mentem hozzá a hátamögé léptem szorosan amit bizonyára ágyék tájon is észrevett hiszed eddigre már a farka amennyire csak lehetett kitöltötte a nadrágom és meredezõ faszomat a fenekéhez nyomtam. A kezemimmel megragadtam a minit rajta felül és lassan hátulról elõre nyúlva a mellei alá lehúztam. Az anyám megnyikkanni nem tudott majd, hátul a melltartó pántját kicsatoltam és lehúztam róla. A vállai felett elõre láttam és ahogy megpillantottam kemény merevedezõ mellbimbóit, kezeimmel lágyan átkulcsoltam nyakát és lassan elkezdtem lefele csúsztatni mellkasán. Forró bõre lágy puha tapintása teljesen az õrületbe kergetett a melleihez érve megáltam felette nem sokkal arcom a fülemögé toltam és méllyen beszippantottam bõre illatát, majd folytattam a kezeimmel lefeletartó kis munkám. Mikor kezeimet betelítette az anyám melle ami szinte égett tûztõl a fülébe súgtam halkan.


- Megmarkolhatom?


Egy nagy levegõ vétel után õ is halkansuttogta vissza.


- Igen! (végével elakadt a szava)


Egyre jobban kezdtem megmarkolni neki amikor hirtelen kicsit jobban kiegyenesedett ugrás szerüen majd össze toltam melleit és úgy masszíroztam neki, kicsit még játszottam vele majd a ruhát ami levolt hajtva vissza húztam. Elélépve mintha semmisem történt volna.


- Na ugye milyen jól áll ez a ruha neked így már? (kérdeztem tõle semmi szégyenérzet nélkül mosolyogva)


- Igen. Neked is tetszik akkor? (kérdezett õ is vissza úgy mint ha az elõb nem a mellét fogdostam volna)


- Vedd fel a szandit még aztán megmondom. (játszva tovább a fõnököt)


Miután belelépet és felcsatolta mondtam neki még hogy...


- Menj benne párkört hadlássam hogy mutatrajtad a szerelés.


Az anyám elis indult csak úgy ringott a csipõje egybõl elõ is kaptam a telefonom és lefényképeztem a fenekét a telefon zárhangjára hátra nézett majd kérdõn szólt hozzám.


- Mit csináltál? (mosolygott rám)


- Lefényképeztem a feneked hogy háttérkép legyen a telefonomon. (válaszoltam nevetve)


- Töröld már ki azonnal, mit gondolnak majd a barátaid az anyád feneke van a telefonodon. (nevetett most már õ is)


- Ha oda lenne írva se hinnék el hogy az anyámnak ilyen bomba feneke van. (kacsintottam rá)


- Mutasd akkor azt a képet. (jött oda hozzám)


A képet mutatva neki mondta csak úgy.


- Tényleg jó seggem van ebbe a ruhába.


- Csak ebbe a ruhába? (kérdeztem vissza)


- Hát igen mert amúgy nem ilyen formás. (húzta a száját)


- Mutasd meg majd én megnézem. (mondtam neki vállalkozóan)


- Dehogy mutatom meg a fenekem. (felelte nevetve)


Ekkor megragadtam a ruhája alját amitõl õ egybõl elkezdett vihoráncva futkusni a házban én pedig utánna amikor beszaladt a fürdõbe és én utolértem nem volt esélye becsuktam magunk mögött az ajtót elfordítottam a kulcsot és zsebre vágtam.


- Na most hova futsz? (kérdeztem nevetve tõle miközben lépkedtem felé)


Õ refleksz szerûen az ajtóhoz szaladt egyik kezével a kilincst nyitogatta a másikkal a ruháját fogta le. A derekánál átkulcsoltam és úgy húztam el. Amikor újjaiközül kicsúszott a kilincs a mosógépre dõltünk õ hassal én a hátával szemben. Mindketten szuszogtunk és kacaráztunk majd szorosan hozzá simultam és a kezem a combjára helyezve kezdtem el simogatni. Ahogy elértem a ruhája alját próbáltam felhúzni de õ minkét kezél vel szorította lefele így egy ügyes mozdulattal az egyik kezem a ruha alácsúsztatva a másik kezem a hátára helyezve elõre nyomtam a mosógépre felsõ testét és legugoltam a lábaihoz. A ruha alatti kezemmel felfedeztem feneke szinte minden pontját miközben õ lihedve viháncolt és sikongatott majd elkezdtem simogatni és markolászni a fenekét. Fölegyenesedtem az lábait lábammal terpeszbe húztam neki hátáról a kezem tarkójára helyztem és a másik kezemmel a felfedezetlen vágásnál kezdtem el kalandozni.

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Tanár diák szex


Mindig jól kijöttem a nőkkel és a lányokkal egyaránt. Tudtam olyan intellektuális lenni, hogy komolyabb témákról is beszélgethessek az érettebb korosztállyal, valamint megvolt bennem az a fajta lazaság, ami a pláza-cicák és társaik lekötéséhez kellett. Nem kell mondjam, nagyműk....

Beteg vagyok, nem vitás


A mai napig sem értem, hogy volt ekkora mázlim, hogy összejött. Még a saját bátorságomat sem tudom megfejteni, mi vitt rá, hogy kihasználjam ezt az alkalmat. Egy bál utáni afterparty-n voltunk egy háromszintes villában a Németvölgyi úton. Sok volt a fiatal, igazából nem is tudom, ....

Az erotikus történetek címkéi :
mindenki mindenkivel, per | nőnap | két tizenéves | barátnőm testvére | kasztrá | lizi | kertész | párcser | jelmez | anal proba |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.