Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseEszter, a suli kurvájaKözépiskolás voltam másodikos. Nem túlzok vagy arcoskodok, ha azt írom a sulinkban a legszebb lányok közé tartoztam. Nem volt a suliban olyan pasi, aki nem akart volna megdugni, vagy csak megszopatni. Persze jártam pár sráccal a suliból, akikkel le is feküdtem, de mindig kis farkú pasikat fogtam ki.
A szex terén elég bevállalós vagyok, de a pasijaimmal ezt nem tudtam kiélvezni. Ők megelégedtek, ha náluk vagy nálam szeretkeztünk.
Pár nappal a téli szünet előtt történt velem a következő eset.

Utolsó óránk tesi volt, miután vége lett az órának, én még tovább maradtam kosarazni. A barátnőim kihozták a cuccaimat, nehogy valaki közben bemenjen az öltözőbe és ellopja.
Elég sokáig kosaraztam a gondnoknő már be akarta zárni az épületet, mert sietett volna haza. ( közvetlenül a suli mellett lévő épületben volt a tornaterem )
Mondtam, hogy majd én bezárok. Mivel ismerte anyut és már többször is segítettem neki az épületben rendet rakni odaadta a főbejárat kulcsot, majd elment.
Még egy ideig kosaraztam, majd elindultam a női öltöző felé, hogy letusoljak. De zárva volt. Mivel nálam csak a főbejárat kulcsa volt nem tudtam kinyitni. Úgy gondoltam, bezárta a főbejáratot.
Mivel nem akartam így leizzadva haza menni a fél városon keresztül, megnéztem a fiúöltözőt hátha az nyitva van. Szerencsére nyitva volt.
Mivel nálam a főbejárat kulcsa úgy gondoltam, nem gond ha itt tusolok le úgyse fog meglátni senki.
Amint beléptem, a levegőben érezni lehetett, hogy ez egy fiú öltöző. Odaléptem az egyik szekrényhez, hogy berakjam a cuccomat, de ahogy kinyitottam, kiesett egy újság, amikor lehajoltam érte, hogy visszategyem a helyére, láttam, hogy egy pornóújság. Pont egy olyan oldalnál nyílt ki, ahol a lány egy elég nagy farkat szopott. Csak egy pillanatra láttam, majd leraktam a padra.
Gyorsan levetkőztem, majd bementem a tusolóba. Azonnal megéreztem a geci illatát. Eszembe is jutott, hogy milyen régen éreztem már a számban. Persze elég sok bizonyítékot találtam a tusolók falán és a padlón. De nem törődtem ezzel, inkább beálltam a tus alá.

Miután végeztem, elkezdtem törölközni.
Ekkor jutott eszembe, ha már úgyse látja senki, miért ne meztelenkedhetnék a tornateremben. Már amúgy is többször álmodtam arról, hogy meztelenül tornázok. Most pedig itt a lehetőség, amivel éltem is. Kicsit fura érzés volt, de élveztem. Durva lenne, ha egyszer így jönnék ki tesiórára. Tuti, hogy akkor minden fiú rám vetné magát, és szét kefélnének.
Ahova csak tudtam, bementem. Még a tanári öltözőbe is. Volt ilyen is, mert a tanárok többsége idejár egy kis testmozgásra.
Mikor ki akartam menni észre vettem, hogy az egyik szekrény nyitva van, így odamentem. Nem szoktam mások holmijai közt turkálni, de most mégis kinyitottam Kati néni szekrényét. Ő a matektanárom, nagyon jó nő sok fiú oda van érte, nem egyszer hallottam, mikor arról beszélnek, hogy mennyire megdugnák.
Pár tanga és melltartó volt bent. Láttam, hogy tiszták így megnéztem, hogy mégis milyenek. ( ha nem lettek volna tiszták nem nyúlok hozzájuk )Nagyon szexiek voltak az egyik majdnem teljesen átlátszó volt a másik pedig olyan kicsi hogy olyat még nem láttam. Amint felpróbáltam a tükörhöz álltam. Először hátulról néztem meg magam. Mivel csak egy nagyon vékony csíkból állt a hátsórész a fenekem, teljesen kilátszott. Ezután előröl néztem magam. A kis anyag alig takarta el a borotvált puncimat.
Végül levettem majd visszaraktam a szekrénybe.
Ekkor láttam meg 1 vibrátort. Jó nagy volt. Mindig arra vágytam, hogy ilyen nagy farkú pasi kefél, de soha nem találtam ilyet.
Nekem nincs otthon vibrátorom, így úgy gondoltam, megtartom a tanárnőét. Amint bezártam a szekrényét, visszamentem az öltözőbe.

Ahogy ott tartottam a vibrit a kezemben, alig vártam, hogy majd magamban érezzem.
De nem bírtam ki hazáig. Az öltözőben leültem a padra. Szétnyitottam a lábaimat, majd a puncimhoz raktam a vibrit, és lassan magamba nyomtam. Mivel még ekkora méret nem járt bennem, 1 kicsit feszített szét fele. De ahogy lassan benedvesedtem és kitágultam, úgy engedtem be egyre többet magamba. Mivel nem halhatott senki, nem fogtam vissza a nyögéseimet. Közben pedig a kezeimmel a melleimet kényeztettem. Közben megláttam pornóújságot, amit kinyitottam.
A képen egy lány négykézláb állt, és úgy dugta hátulról a pasi. Én is így tetten a földön majd lassan a puncimba nyomtam a vibrátor. Legalább a fele bennem volt, mikor bekapcsoltam a rezgő funkciót. Nem is vettem észre rajta.
De nem bántam meg, hogy van rajta. Ez a tárgy sokkal nagyobb élvezetet okozott nekem, mint bármelyik pasi, akikkel lefeküdtem. Már javában benne voltam a jóban, mikor valaki megszólalt mögöttem.

- Szia Eszter. Nem lenne jobb egy igazival?
Ekkor nem tudom miért, csak a fejemet fordítottam a hang irányába. Egy fiatal, 25 éves fiú állt az ajtóban. Nem is tudom honnan tudja a nevemet.
- Te hogy kerülsz ide?vHogy jutottál be? Mióta vagy itt? - kérdeztem.
- Nyitva van a főbejárat. Láttam, ahogy járkálsz meztelen.
Amint meghallottam, hogy nyitva van a bejárat rögtön felpattantam. Kiesett belőlem a vibrátor, de nem érdekelt. Felkaptam a kulcsot, és úgy meztelenül elrohantam a fiú mellett a főbejáratig, hogy bezárjam. Miután megtettem tudatosult bennem, hogy még mindig meztelen vagyok, az öltözőben pedig egy srác várja, hogy visszamenjek. Kicsit félve, de visszamentem. Amikor beléptem, nagyon meglepődtem. A fiú meztelenül ült a padon, kezében a vibrátor amit a farkához mért. Hát az övé nagyobb és vastagabb volt egy kicsit és kőkeményen állt.

Nem volt egy helyes fiú, nem járnék vele, de most nem tudtam levenni a szemeimet a farkáról.
Ezt látta ő is. Felállt a padról, de én meg sem mozdultam. Ekkor odajött hozzám, és egyszerűen a jobb kezembe rakta a péniszét.
Erre riadtam fel, és tudatosult bennem, hogy egy olyan farok van a kezemben, amire már régóta vártam.
Nem érdekelt, hogy holnap majd mit mesél rólam a suliban. Azonnal letérdeltem, és a számba vettem a dákót. Először a makkot, majd egyre többet. A srácon éreztem hogy pont jó. Annyira belemerültem a szopásba hogy túl sokáig csináltam és végül a számba lőtte a rengeteg gecijét. Gyorsan lenyelten majd a maradék cseppeket is kiszívtam a rúdból. Úgy gondoltam hogy ennyi volt az egész. A szekrényhez mentem fel akartam öltözni. Ekkor gyengéden lefogott hátulról. Haza akartam menni de annyira izgatóan nyalta a fülem tövét a nyakamat és közben simogatta a melleimet, hogy végül visszaraktam a blúzomat a szekrénybe. Ekkor előredöntötte a felsőtestemet majd leguggolt mögém. Kicsit terpeszbe álltam hogy könnyen hozzáférjen a dolgokhoz. Először simogatott, majd puszilgatta a combom belső részét. Már ezt is nagyon élveztem, de tudtam ez még csak a kezdet. Végül megéreztem a szeméremajkaimnál a forró leheletét. Még soha nem volt ilyen de már ettől elélveztem. Amint meglátta az előbújó nedvemet nem akarta hogy kárba vesszen így az ajkakhoz rakta a nyelvét. Ismét elélveztem. Ekkor már erős nyelvezésre váltott. Meg kellett kapaszkodnom a szekrényben, különben összeestem volna az élvezettől. Nem tudom meddig nyalhatott, de sokáig. Annyira jó volt, hogy amikor a popsim bejáratához rakta az ujját, nem ellenkeztem. Inkább előrébb hajoltam, és még jobban kinyomtam a fenekemet. A popsim még szűz eddig még csak az én ujjam járt benne. Amit azért élveztem. A srác benyálazta az ujját majd benyomta a fenekembe. Majd felrobbantam az élvezettől. Hamar azon kaptam magam hogy a nyögéseim közepette kérem

- Ne hagyd abba. Próbáld meg két ujjal.
Még én is meglepődtem mikor éreztem milyen könnyen belém tud hatolni. Míg 2 ujjával dugta a popsimat a nyelve 1 percre nem állt le. De egyszer csak hirtelen felállt és lassan a puncimba hatolt. Annyira be voltam nedvesedve hogy félig könnyen belém tudott csúszni majd megállt. De én teljesen magamban akartam érezni és egy kicsit hátrébb toltam a fenekemet. Ekkor a fülemhez hajolt.
- Mennyit szeretnél magadban érezni? - kérdezte.
- Mindet. De azonnal -nyögtem kéjesen neki.
Így megfogta a derekamat, majd egy hirtelen lökéssel teljesen belém hatolt. Picit fájt, de megfogtam a kezét nehogy kihúzza belőlem a farkát. Kicsit bennem hagyta, majd elkezdett mozogni. Lassan fokozta az iramot, de nem bántam csak nyögtem. Ezután kihúzta belőlem a dákót, majd leült a padra. Rögtön a pénisz fölé álltam, és a puncimba engedtem, a melleimet pedig a szájába adtam, hogy azokat is kényeztesse közben. A tempó nem lassult, majd négykézláb a padra állított. Amint megtettem vártam hogy a puncimba hatoljon, de ő inkább a popsimhoz rakta. Ha az eddigiektől nem éreztem volna magamat a fellegekben nem engedtem volna neki, de most hátranéztem és odasúgtam neki.
- Csak óvatosan ott még szűz vagyok.

Mosolygott majd belém hatolt. Még csak a makkja volt bennem, de már éreztem, hogy nagyon feszülök, de nem akartam, hogy befejezze. Így beleharaptam az ajkamba és vártam a következő löketet. Öt pici lökés után már nem bírtam tovább és felsikítottam. Ekkor megállt, de éreztem, ahogy lüktet a popsimban a farka. Végül lassan elkezdett mozogni bennem. Remélem a hangos nyögéseimet nem hallották kint. De annyira élveztem, hogy nem érdekelt. De a szűk seggem elég hamar kifacsarta. Pár perc múlva éreztem, ahogy egy jó nagy adag gecit spriccel a segglyukamba.

Amikor kihúzta belőlem a farkát, éreztem, ahogy lassan folyik kifele a popsimból a nedű a puncimra.
Ezután közösen letusoltunk, majd felöltöztem és haza mentem. Sajna soha többé nem találkoztam vele újra. Pedig sokszor maradtam tesi után kosarazni, és mindig én zártam be.Véletlen szex történet:


Testvérszex


Az események majdnem 10 évvel ezelőtt kezdődtek. Én akkor 17 éves múltam és egy vidéki város gimnáziumának végzős tanulója voltam. Korán önállóságra neveltek szüleim, mert a munkájukból kifolyólag sokat tartózkodtak külföldön, a bátyám Budapesten volt egyetemista így s....

Testünkkel kényeztetjük egymást


Testünkkel kényeztetjük egymást

Ez egy fantasztikus szombat este a kedvesemmel, mivel elég jól sikerült, úgy gondoltam leírom nektek! Remélem minél többen éltek át ilyen estéket, mert ennél jobb dolgot nem tudok elképzelni az életben.(nekem õ a másik felem és retten....

Az erotikus történetek címkéi :
négr | bestia | vigyázzak | husi | első élményem | leszbikaland | mocskos kurva | szex partira | hordó | a kutya |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.