Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseMegdugtam a csajom anyjátMég csak pár hete randiztam Veronicával, mikor a most leírt események megtörténtek. Kicsi tizennyolc éves lány volt tejfehér bőrrel, amelyet imádtam, s amit még jobban szerettem az az elképesztő, hibátlan tizennyolc éves teste. Inkább olyan aranyos, ártatlan lánykának írnám le, nem pedig olyan dögös csajnak, akinek a ruházata alapján lejön, hogy csak arra vár, hogy egy klubban rástartolj. Azalatt a két hét alatt, amely alatt ismertük egymást néhányszor oráloztunk és egyszer szexeltünk. Mindig sötétben csináltuk, szóval sose tudtam alaposabban szemügyre venni. Érintés alapján tudtam, hogy elképesztő teste és illata van, de ennyi volt. Veronica biztosan nem tudta, hogy kell jól szopni, de szerette, ha kinyalják. Mikor az egyszer dugtunk, nem volt olyan nagyon jó.

Egy éjjel rábeszéltem őt, hogy dugjunk, vagyis ami azt illeti, könyörögtem neki, mivel nehezen élveztem el, olyan szörnyűek voltak a szopási és kézimunkázási képességei. Emellett a múltban megtapasztaltam, hogy nem szeret sem nyelni, sem köpni. Semmi sem rosszabb annál, mint mikor épp elélveznél és a csajod megragadja a farkadat és becsavarja egy papírtörlőbe vagy papírzsebkendőbe. Persze nem mondtam el neki, hogy ezt próbáltam elkerülni, csak azt, hogy nagyon akartam őt. Betettem neki és csak ott feküdt alattam, fel és le pumpáltam őt, míg elélveztem. Nem tartott sokáig, mivel ez volt az első punci, amiben az elmúlt hónapokban jártam és elég szűk is volt. Sajnálom ezt mondani, de a legszexibb dolog a szexünkkel kapcsolatban ezután volt, amikor felkelt és kiment a fürdőszobába. Felkapcsolta a villanyt, ez volt az első alkalom, mikor meztelenül láttam őt hátulról. Ahogy ment a fürdőbe, a spermám kicsordult a puncijából és leszaladt a combján. Erre a látványra még napokig vertem a farkamat. Azon a bizonyos éjszakán sok időt töltött a fürdőszobában a bezárt ajtók mögött, s hallottam, hogy sír. Megkérdeztem tőle, hogy mi a baj. Kijött, s miközben a könnycseppek leszaladtak az orcáján egészen az álláig, elmesélte nekem, hogy az apja néhány éve rajtakapta őt a pasijával szex közben, s ezért megtagadta tőle a juttatásokat.

Bele kellett egyeznie, hogy nem fekszik le többé fiúkkal, cserébe pedig kapott egy jelentős juttatás emelést. Az apja azt mondta neki, így biztosítja be, hogy a lánya nem válik ribanccá vagy és hogy nem kap el semmiféle betegséget. Ebben a pillanatban megértettem, hogy egy ilyen aranyos lánynak miért nem volt pasija és sok szexuális tapasztalata. Az apja egy iszonyatosan nagy, fasztól védő falat emelt köré. Gondolom szerencsém volt, hogy pont akkor találkoztam vele, mikor épp üzleti úton volt az apja. Próbáltam megnyugtatni őt, hogy a szex az élet természetes része, s hogy mindenki csinálja. Ettől egy picit felvidult. Tényleg cukinak találtam őt, s úgy tűnt, bejövök neki. Azt reméltem, hogy idővel a szex jobb lesz, s hogy lassan el tudom őt lazítani, hogy felszabadultabb legyen. Azonban álmodni sem mertem arról, ami akkor történt, mikor a következő alkalommal találkoztam vele.

Megkért, hogy menjek érte a randikor. Ez volt az első alkalom, hogy a házában jártam. El sem tudtam hinni. Tudtam, hogy apuci elkényeztetett lánykája volt, de fogalmam sem volt arról, hogy egy úri kastélyban lakik. Kissé nyugtalan voltam, mikor megnyomta a kapucsengőt. Attól féltem, hogy az apja nyit ajtót és rám szórja az istenátkát is. Hihetetlenül felszabadultam, mikor Veronica elképesztő mostohaanyja nyitott ajtót. Elmondta nekem, hogy Veronica még mindig készülődik, s hogy kövessem őt az emeletre. Ahogy követtem őt az emeletre, nem tudtam nem észrevenni, hogy a fehér rövidnadrágja alatt nem látszódott bugyi nyoma, s rám meredtek. Biztosan álmodom, de esküszöm, olyan közelinek tűnt, akár meg is szagolhattam volna őt. Mire felértünk az emeltre, totál merev voltam, s féltem, hogy ezt észre fogja venni. Veronica még mindig készülődött, szóval az ajtója előtt álltunk. A mostohaanyja egy kis csevejt kezdeményezett, s eléggé ideges lettem, attól féltem, hogy észreveszi, hogy felállt a farkam. Úgy tűnt, észre is vette, mivel ujjbegyeivel elkezdte dörzsölni a mellkasomat és a karjaimat. Megdicsérte a testemet. Elmondta nekem, hogy elválik Veronica apjától, s hogy a fiatalabb férfiakat vonzóbbnak tartja. Hihetetlenül feszült lettem, mivel a a barátnőm mostohaanyja szexuálisan érintett meg engem, miközben a csajom bármelyik pillanatban kijöhetett volna a szobából. Mielőtt bármit is tehettem volna, a mostohaanyja benyúlt a nadrágomba és egyre mélyebbre nyúlt, egészen be az a boxeromba. Mihelyst megragadta a farkamat, lehúzta a sliccemet, kidugta rajta a merev faszomat. Tényleg, igazán megpróbáltam ellenállni, de a mostohaanyja lecsendesített, megmondta nekem, hogy legyek csendben, nehogy Veronica meghallja, hogy mi is történik.

Ráköpött a kezeire és elkezdte a farkamat verni ott a lépcsőnél, alig néhány méternyire a barátnőm ajtajától. A mostohaanya sokkal jobban csinálta, mint a mostohalánya, a piszkos beszéde és a technikája miatt percek alatt eldurrantam.

Éppen a drága csempézett padlójukra élveztem volna, mikor kinyílt Veronica ajtaja. A mostohaanyja gyorsan eltakarta a kilátást Veronica elöl, így rendbe tudtam hozni magamat. El sem hittem, hogy a saját barátnőm képezett fasztorlaszt.

Elmentünk filmezni, ahogy terveztük. A moziban egész idő alatt csak Veronica mostohaanyjára, s azokra tudtam gondolni, amiket tett velem és amiket mondott nekem. Tudtam, hogy el kellet élveznem, mégpedig nagyon, különben megőrültem volna. Visszamentünk Veronica házához, s ott maradtam egy ideig, abban reménykedtem, hogy legalább egy rendes kézimunkát kapok Veronicától, mielőtt hazamentem az éjszaka végén, s lecsukott szemmel azt tudtam tettettni, hogy a mostohaanyja csinálja. Veronica örült, hogy maradtam, de megmondta, hogy van még egy kis házija, amit meg kellett csinálnia, így amíg be nem fejezi, magamat kell elszórakoztassam.

Ahogy elmentem Veronica szobájától, nem tudtam nem észrevenni a nyögést, amely egy másik szoba kissé kinyitott ajtaja mögül szűrődött ki. Lassan szélesre nyitottam az ajtót és próbáltam leskelődni. Az ágyban térdelve ott volt Veronica anyja, fehér bugyija le volt húzva, fenekét a levegő nyomva kényeztette a csikóját. Teljesen elvesztettem az irányítást, nem tudtam uralkodni magamon, miközben megközelítettem őt, s nem tartott sokáig, míg észrevette, hogy ott vagyok. Tetszett neki a dolog, s megkért engem, hogy nyaljam ki a popsiját. Namost tizennyolc évesen volt már pár élményem barátnőimmel, s még néhány gyors menetet is nyomtam különböző csajokkal, de egyikük sem engedett igazán a fenekéhez. Kevés tapasztalatom volt, de észrevettem, hogy gyakorlatilag kétfajta csaj van: Az egyik, aki kapcsolatot akar és randizni, a másik pedig az, amelyik csak baszni akar veled. Mikor a randizós csajokkal voltam, gyakran egy, vagy akár több hónapig is eltartott, míg végül rá tudtam őket venni valamiféle popsijátszmára. Emellett észrevettem, hogy hogyha egy egyéjszakás csajjal voltam, akkor gyakran csak egy gyors orál és egy kis digi-dugi volt. Habár egy könnyű dugás nagyszerű, de mindig, amikor valami exotikusat akartam, nagyon ritkán kaptam meg, legalábbis ez volt a tapasztalatom. Szóval amikor Veronica mostohaanyja megengedte nekem azt, amit előtte még egyetlen csaj sem, nem tudtam neki ellenállni, akármilyen édes és ártatlan volt a barátnőm. Bedugtam a nyelvemet az általam látott eddigi legszebb rózsacsokorba. Elkezdte fel és le nyaldosni, s észrevettem, milyennek tűnt a nyelvemen a szűk lyuk. Új és lenyűgöző élmény volt nekem. Megragadta a fejemet és beljebb nyomta, amitől a nyelvem hegyével mélyebbre tudtam menni, kissé szétnyitva az ánuszát. Aztán lejjebb vezetett engem, egészen a csiklójáig. Ott maradtam, amíg nem éreztem a megfeszülését és elengedését. Talán fiatal és tapasztalatlan voltam, de tudtam, hogy elélvezett. Megragadtam az alkalmat, hogy még több értékes időt tölthessek a fenekével, s a csiklójától elvettem a fejét és elkezdtem nyalni a most már kissé megnagyobbodott segglyukát. Visított az örömtől. El sem tudtam hinni, hogy valóra váltak a legvadabb fantáziáim. Veronicával néha eljátszottam, hogy „véletlenül” lecsusszant a nyelvem a segglyukához nyalás közben párszor, de mindkét alkalommal megkért, hogy hagyjam abba. Most a leggyönyörűbb női segglyuka az enyém lett és azt csinálhattam vele, amit akartam. Tovább kényeztettem nyelvemmel őt, amit az új szeretőm extázistól átitatott szavakkal jutalmazott. Veronica mostohaanyja elkezdte izgatni a csiklóját, miközben gyengéden kényeztettem a segglyukát a nyelvemmel. Így kétszeresen élvezett el. Tudtam minden alkalommal, mivel mikor orgazmusa volt, a segglyuka szűkre összehúzódott majd gyorsan elengedett.Véletlen szex történet:


Anális szextörténet


Anális szextörténet

Az eset 2006. nyarán történt,(33 éves voltam) amikor õseim, öcsikém meg a barátnõje elmentek nyaralni egy hétre a balatonra(én azért nem mentem velük, mert két héttel késõbb mentünk Abádszalókra a haverokkal). Na, szóval péntek este volt, egy....

Felesègem lebukott


Feleségem asszisztens a közeli kisvárosi Rendelőintézetben . Feltünt hogy korában megy ès kèsőbb jön haza, ès ha telefonon beszèl ki megy az udvarra. Megkèrdeztem mièrt jár kèsőn haza, mondta sok a munka így eltud vègezni. Gondoltam rendben ennek utána nèzek. Figyeltem a telefo....

Az erotikus történetek címkéi :
fiatal srác | emlékek | nagy farkak | mezít | leszoptam egy pincért | nyelés | tizenket eves | szoptam | ami a tan | fiammal szexelek |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.