Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzex gyümölcs és zöldséggelZSzex gyümölcs és zöldséggel

Elsõsorban nõk figyelmébe ajánlom az itt leírtakat:


A legtöbben idegenkednek még a gondolatától is, hogy különféle zöldségekkel, vagy gyümölcsökkel játszanak erotikus játékokat, vagy esetleg ezeket vonják be a szeretkezésbe. Ez a tartózkodó magatartás azonban az elsõ ilyen jól sikerült kaland után megszûnik. Sõt, miután valaki felfedezte az ebben rejlõ lehetõségeket, bizton állíthatom, hogy újra és újra élni akar majd vele. A hangsúly az elsõ alkalom sikerességén van.


Ebben az esetben nem szeretnék arra kitérni, hogyan vehetik rá Partnerüket, hogy engedje Önöknek ezek használatát. Ez esetben írásommal ismertetni szeretném, mire figyeljenek, ha az erotikus játéknak ezt a fajtáját választják.


Elõször is a megfelelõ eszközt kell kiválasztaniuk. Menjenek el egy piacra, vagy egy áruházba, és válogassanak kedvükre! Nagyon izgalmas a többi vásárló elõtt erotikus segédeszközük kiválasztása és megvétele, akik még csak nem is sejthetik, hogy a megvásárolt zöldséget, vagy gyümölcsöt mire szeretnék használni. Ha a banán mellett döntenek, úgy válasszanak, hogy ne legyen túl érett és puha, mert az nagyon könnyen elhasználódik. A méret is nagy szerepet játszik, és a banán íve. Méretében közepes, vagy nagy banánt válasszanak, még akkor is, ha nem tervezik, hogy az egészet befogadják. Ha a banánt választják, vegyenek belõle többet, hogy a kezdeti esetleg ügyetlen próbálkozások során megsérült banán helyett legyen tartalék.


Másik közkedvelt, és talán legjobb választásként az uborkát ajánlom. Hosszúságában és vastagságában többféle változatban létezik, sõt, egyes fajtáinak felülete érdes, ami plusz élvezetet okoz. Sérülékenysége is sokkal kisebb, mint a banán esetében. Keményebb -és ezzel merevebb-, és puhább is található belõle. Ha emellett döntenek, vegyenek belõle több vastagságban, és a kelleténél hosszabb méretben, hogy kitapasztalhassák, melyik lesz az Önök számára legmegfelelõbb.


Sokan talán azért idegenkednek annyira ezen élvezet kipróbálásától, mert nem tudják, hogy a gyümölcsöt, vagy zöldséget óvszerrel kell használni. Ehhez megfelel minden típusú óvszer, ami síkosítóval van ellátva. Természetesen sokkal könnyebb behatolást tesz lehetõvé, ha külön síkosítóanyagot is használ. Ez ebben az esetben nem kell, hogy minden tekintetben megegyezzen az óvszer használati utasításában leírtaknak, ugyanis ha az Ön által használt síkosító roncsolja az óvszer anyagát, nem fenyegeti az a veszély, hogy kiszakadva nem nyújt védelmet.


Ha mindennel elkészült, teremtsen Magának megfelelõ, nyugodt környezetet, és készítse Maga mellé szerzett gyümölcseit, vagy zöldségeit! Megkönnyíti a helyzetet, ha ezek használata elõtt kézzel izgatja Magát, hogy elérje a kellõ nedvességet.


Vegye elõ a legkisebb használni kívánt gyümölcsöt vagy zöldséget, tegyen rá óvszert, majd helyezze hüvelye bejáratához, és kezdje vele izgatni Magát! Használhatja eközben másik kezét csiklója izgatására. Ha felkészült, lassan hatoljon be!


Elõször ne hatoljon túl mélyre; fokozatosan próbálja ki a belsõbb területeket! Egy idõ után rá fog érezni, mi az, ami Ön számára még élvezetes, és nem okoz fájdalmat. Ekkor helyezze át fogását erre a pontra, hogy keze megakadályozza a mélyebb behatolást. Ezután már nyugodtan nagyobb sebességre válthat, hiszen a fájdalmasan mély behatolást keze megakadályozza.


Egy hosszú és vastag zöldség lehetõséget ad arra, hogy kipróbálja, milyen érzés lehet egy ekkora nemi szervvel rendelkezõ férfival szeretkezni. Miközben ezt teszi, fantáziálhat különféle szexjelenetekrõl, szabadon maradt kezét pedig használhatja csiklója izgatására, de élvezete másfajta fokozására is.


Míg szerzeményét a hüvelyében használja, kezével lehetõsége nyílik arra, hogy végbélnyílását is izgassa. Kezét természetesen tartsa lehetõleg tisztán, a fertõzéseket elkerülendõ.

A maszturbálásnál természetesen sokkal izgalmasabb, ha ezt a játékot Párjával együtt próbálja ki. A férfiak többségét nem kell gyõzködni arról, hogy partner legyen ebben. De vigyázzon! Semmiképpen ne sértse meg Partnerét azzal, hogy nyíltan kifejezi ez irányú vágyait, nehogy kellemetlenül érintse Õt, és azt higgye, hogy az õ péniszmérete nem megfelelõ az Ön számára! Legyen árnyalt, esetleg fejezze ki érdeklõdését a szex eme fajtája iránt burkoltan vagy komolytalanul célozgatva, hogy Partnere vesse fel az ötletet, és önnek látszólag csak bele kelljen egyeznie. Természetesen ezt se tegye egybõl; hagyja partnerét bizonytalanságban egy meglátjuk, vagy esetleg, ha... válasszal!

Ha Partnerével próbálja ki ezt, tegyen mindent az elõzõekben leírtak alapján! Ekkor viszont sokkal több és élvezetesebb lehetõség tárulkozik fel Ön, Önök elõtt. Ez esetben nem kell saját magának gondoskodnia arról, hogy eszközeit használja. Mindent rábízhat Partnerére, és olyan pozitúrákban élvezheti az így nyújtott örömet, ahogy egyedül nem lenne lehetséges. Ha nem idegenkedik az anális szextõl, megkérheti Párját, hogy míg egy zöldséget a hüvelyében mozgat, Õ hatoljon be ánuszába, ezzel hatalmas élvezetet nyújtva önnek.


Viszont mindenképpen figyelmeztesse Partnerét! Állapítsa meg, mi az a mélység, ami Ön számára még élvezetet okoz, és utasítsa a Partnerét, hogy ott fogja eszközét, így kezével akadályozza meg a mélyebb behatolást!
http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Hármas szex


Idei év első motoros találkozója volt a környéken ezért gondoltuk össze szedjük a bandát és bevonulunk.

Kettesben maradtunk egyik csaj haverommal és elkezdtük kibeszélni az eddigi kapcsolataink szextémáját. nem kellett sokat beszélgetnünk mire kilyukadt annál, hogy....

Bizarr kaland a Nagyerdőn - a nagymellű cigányasszony


Szép májusi nap volt, jártam a várost, elmerengve bámultam a lányokat az utcán, ahogy a tavaszi napsütésben sétáltak. Egyre több volt a miniszoknyás, hosszúcombú csaj, ahogy emelkedett a hőmérséklet, úgy olvadt a ruha róluk. Állok a piros lámpánál, előttem korzóznak a szebb....

Az erotikus történetek címkéi :
laura | felizgultam any | pasijával | rom | nászut | nagyap | beküldő:jó férj | gonosz mostoha | akt | |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.