Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA faszpumpaBarátokkal mulattunk egy kis kocsmában. Jól éreztük magunkat, hiszen régóta ismertük egymást. Fogyott a sör és a hangulat is fokozódott. Téged már az érkezésünk pillanatában kiszúrtalak. Figyeltelek és reméltem, hogy észreveszed, hogy nézlek. Néha találkozott is tekintetünk, de az idő múlásával sem éreztem, hogy igazán felfigyeltél volna rám. Már indulni készültünk mikor észrevettem, hogy nézel, tekintetemet én sem vettem le Rólad. Arcodon egy halvány mosolyt véltem felfedezni, mikor elindultál a mosdók felé. Gondoltam itt az alkalom, én is a mosdók felé vettem utam. Nem voltál sehol, ezért a mosdók előtt vártam. Jó pár perc eltelt, a haverok már kint vártak rám az utcán, mikor kiléptél a női mosdóból. Rámnéztél.
- Szia! Rám vársz?
-Szia! Igen, rád, baj? – szólaltam meg zavartan. Pedig nem akartam bizonytalan lenni, de a határázottságod meglepett.
- Örülök, hogy rám vársz, jólesik. Szeretnél beszélgetni? – csak egy pillanatig tétováztam, de már folytattad is tovább. – Itt túl hangos a zene, de ha felmegyünk hozzám, akkor ott beszélgethetünk. – megfogtad a kezem és már indultál is kifelé a helyről. A kapuban a haveroknak akartam köszönni, de a lépéseid olyan határozottak voltak, hogy csak egy „szevasztokra” futotta. Nem is szóltál hozzám percekig, pedig beszélgetni indultunk. Mikor már távolabb értünk lassítottad a lépteid.
- Bocsi, hogy így elrohantunk, de nem akartam a haverjaiddal tölteni az időt. Nem lakom messze, nem kell sietnünk, pár kérdésem amúgy is van még hozzád.
- Persze, nem baj, régóta ismerjük már egymást, nem csinálnak ebből nagy ügyet!
- Akkor jó. Most nagyon figyelj, nem szeretném elismételni magam.
- Persze. – hangod furcsa volt, de kíváncsi voltam, hogy mit akarsz mondani, ami ennyire fontos lehet.
- Én szívesen felhívlak a lakásomra, de mind a ketten tudjuk, hogy nem beszélgetni akarsz, hiszen a férfiak többsége egy szimpla dugással is megelégszik egy átmulatott este után. Én viszont nem elégszem meg egy gyors menettel, nekem annál több kell!
- De én…
- Ne aggódj, nem akarok a feleséged lenni! De ha feljössz a lakásomra, akkor mindennek úgy kell történnie, ahogy én akarom, különben kiteszlek a lakásból! Érted?
- Azt hiszem. – szólaltam meg bátortalanul.
- Nem kell félni, nem lesz rossz neked sem, de én ismerem a vágyaim és tudom, hogy mit akarok. Szóval, még mindig fel akarsz jönni hozzám?
- Igen, fel szeretnék. – nem tudtam mire mondok igen, de egy ilyen csinos és őszinte lánnyal nem lehet rossz az ágyban – gondoltam.
- Jó rendben, akkor most ne szólj többet!
Az utca zaját lépéseink ritmusa törte csak meg. Tíz perc séta elteltével megálltál egy kapuban, felém fordultál.
- Most még meggondolhatod magad?? – mélyen a szemembe néztél – Biztos feljössz?
- Persze. – meg akartalak puszilni, hogy egyértelmű legyen a szándékom, de elfordultál és már nyitottad is ki a kaput, beléptél rajta.
A lépcsőházban, csendben haladtunk felfele. Mikor beléptünk a lakásod ajtaján kellemes félhomály fogadott.
- Nem szeretek sötét lakásba belépni, ezért mindig égve hagyok 1-2 lámpát a nappaliban. Gyere, vesd le a cipőd.
A viselkedésed, a mondataid furcsán hangzottak, de már kezdtem megszokni, hogy nem „hétköznapi” nyelven kommunikálsz. Te is levetted a magas sarkú cipődet, megfogtad a kezem, gyerek fürödjünk le. A fürdőszobában egy hatalmas kád fogadott, a fantáziámban már láttalak is ahogy a kádban dugunk.
- Itt egy törülköző, ha végeztél, akkor szólj és majd bevezetlek a szobába. Tudod, most minden úgy kell, hogy történjen, ahogy én szeretném!
- Persze. – mondtam könnyedén, szinte vártam, hogy valami hasonlót mondj.
Mikor befejeztem a zuhanyozást a törülközőt magam köré tekertem és szóltam, hogy végeztem. Szinte ki sem mondtam, Te már jöttél is.
- Gyere utánnam! - A rövid folyosón néztem a hátsódat és a lábaid.
- Nagyon szexi lány vagy!
- Tetszem? És tényleg mindent megteszel ma este, hogy a kedvembe járj?
- Igyekezni fogok tényleg!
- Hát jó. – A hálóban egy jó nagy ágy és egy gardróbszekrény volt csupán.
- Dobd le a törülközőt és ülj le ide! – olyan határozottan szóltál, hogy nem is gondolkodtam, kibontottam és ledobtam magamról és az ágy végére ültem!
- Feküdj hanyatt és mássz az ágy közepére! – tekinteteden láttam, hogy tetszik a testem látványa.
- Te nem jössz? – kérdeztem, mire te kérdően néztél rám.
- Most még sem akarsz itt maradni?
- De igen, csak gondoltam.
- Ne gondolkodj, én tudom, hogy mit akarok!
A fejem mellé térdeltél az ágyra, tetszett a látványod, és az illatodat is megéreztem.
- Add ide a kezed. – felemeltem, Te megfogtad és egy gyors mozdulattal köré tekertél egy puha anyagot, éreztem megfeszíted a „kötelet”. Áthajoltál a fejem fölött.
- A másik kezedet is kérem! – kezdett tetszeni a játékod ezért minden ellenvetés nélkül odaadtam, azt is odakötözted az ágy sarkához. A lábaimat sem hagytad szabadon, majd felálltál és a gardrób szekrényhez léptél. Kinyitottad, de belül nem hétköznapi ruhák lógtak, hanem általam nem ismert és más, különböző szex oldalakról már ismert tárgyak lógtak. Te kiemeltél pár könnyű darabot. Már tudom, latex ruhákat vettél ki és az ágy végére raktad.
Megfogtad az ágyon lévő lepedőt - Emeld fel a feneked! – majd elkezdted lehúzni az ágyról. Mikor a testem újra az ágyhoz ért megéreztem az alattam lévő latex lepedő hűvös érintését. A lepedőt a földre dobtad és a szekrényből kivettél egy nagy latex darabot, amit rám terítettél takaró gyanánt. A szekrényből elővettél ismét valamit. A fejemhez térdeltél és egy maszkot húztál rám. Levegőt kaptam, de a latex akkor még ismeretlen illata kellemetlen volt. Megigazítottad.
- Így jó lesz! – nyugtáztad elégedetten. – Kimegyek fürdeni, várj meg! – Láttam, hogy mosolyogsz, majd felálltál, felemelted a ruháidat és kimentél a szobából. Feküdtem tovább, mit is tehettem volna, vártam. Megfordult a fejemben, hogy nagy felelőtlenség volt ismeretlenül ilyenbe belemenni, de a farkamra hallgattam és nem mondhattam nemet az ajánlatodra. Az igéző szemeid és a kívánatos alakodnak nem tudtam ellenállni. Kicsit meg is ijedtem, hiszen most már akármit megtehetsz velem, és nem tudok védekezni. Hosszú percekig vártam Rád, a latex illatához már kezdtem hozzászokni, az ismeretlen anyag selymes érintése és gondolatok, hogy egy ilyen lánnyal lehetek megkeményítették a farkamat. Mikor beléptél az ajtón teljesen meglepődtem. Fehér és rózsaszínű ruhák voltak rajtad. A latex feszült rajtad. Arcodat sem lehetett látni egy maszk volt rajtad is. Odaléptél az ágy széléhez.
Végignéztél rajtam - - Hogy vagy? Látom már egészen megkeményedtél! De ne aggódj, leszel ennél keményebb is, gondoskodom róla! Én csak az igazán kemény faszt szeretem magamban érezni!
Szólni sem bírtam, te már mellém térdeltél és a takarón keresztül megmarkoltad a farkam.
- Mikor dugtál utoljára? – lassan mozgatni kezdte a kezét a farkamon. Hirtelen nem tudtam válaszolni, annyira meglepett a kérdésed.
- Kérdeztem!! Mikor basztál utoljára!?
- Lassan két hete!
- És mikor elégítetted ki magad utoljára??
- Azt egy hete.
- Helyes! Akkor most az első adag spermádat lefejem, nehogy gyorsan elévezzél, mikor a pinámban leszel! – A takarót le is húztad rólam. Lassú mozdulatokkal húzogatni kezdted a bőrt a péniszemen.
- Szép! Tetszik a farkad. Nem túl nagy, de szép formás. – Felálltál, a szekrényhez mentél és pár dolgot elővettél. Újra az ágyra ültél. Egy óvszert tartottál a kezedben, kibontottad a csomagot, kezeiddel kinyújtottad a gumit és egy könnyed mozdulattal rám húztad. Jobb kézzel lassan húzogatni kezdted rajtam, a bal kezeddel meg síkosítót öntöttél a farkamra.
- És mire szoktál gondolni miközben önkielégítesz? – a kérdése furcsa volt, még egy lány sem kérdezte meg ezt tőlem.
- Általában a neten nézegetek képeket és úgy csinálom.
- Hm.. én mikor magamnak csinálom akkor is felöltözöm latexba és úgy ujjazom magam. Sokszor előveszek egy vibrátort és úgy csinálom. Neked van valami játékszered?
- Nincs. – miközben ezeket a kérdéseket tetted fel, a kezed egyre ritmusosabban járt, én meg már kezdtem nagyon jól érezni magam. Hirtelen abbahagytad.
- Na, azért ezt az orgazmusodat sem adom olyan könnyed! – nevetetél – Még csak az kéne, hogy pár perc alatt elélvezzél, aztán elaludj!
A szekrényből ismét elővettél két tárgyat. Kis labda volt az egyik, a másik meg valami cső, aminek a két végén volt valami pumpaszerű. A fejemhez térdeltél.
- Nyisd ki a szád! Nem akarom, hogy nyafogj! – Kinyitottam a számat és a labdát beletetted. Ki akartam köpni, hogy tudd, nem hagyom ilyen könnyen magam, de nem engedted el és hátul a fejemen is összecsatoltad egy szíjjal. Most is próbálkoztam, de nem tudtam kiköpni. A másikkal tárgyal a kezedben a lábaim közé térdeltél. A kezedre sikosítót öntöttél, a másikkal a fenekem alá nyúltál.
- Emeld meg a feneked! – A síkositos kezeddel a fenekem bejáratát kented be, majd bedugtad az egyik ujjadat. Lassan mozgattad bennem, fájt egy kicsit, ha a labda nem lett volna a számban, biztos nem hagytam volna szó nélkül. Még soha nem éreztem ilyet, pár perc után viszont már nem volt kellemetlen, sőt, újra merevedésem lett. Ekkor kihúztad az ujjad és a másik tárgyat kented be síkosítóval. Anális tágító volt, amit lassan betoltál a fenekembe és felpumpáltad. Mikor feszíteni kezdett belülről nyögdécselni kezdtem, te lassítottad a pumpálást, de nem hagytad abba. Figyeltél és mikor már tényleg nagyon kellemetlen volt, akkor nem pumpáltad tovább.
- Majd hozzászoksz, nem lesz mindig ilyen rossz! Sőt, később még élvezni is fogod! – kezeddel újra a farkamat vetted kezelésbe. De most a másik kezeddel a bennem lévő pumpát is nyomkodtad. Pár percig csináltad, majd szótlanul a fejemhez térdeltél és ráültél a számban lévő golyóra. Puncidat nem láthattam, mert az egész tested latexba volt bújtatva.
- Imádom a gumi ízét a számban érezni! – mondtad kéjesen, majd, előrehajoltál és a szádba vetted a farkam. A kezed sem pihent és erőteljesen verni kezdted a farkam. Száddal is szívtad, így nem sok kellett, hogy elélvezzek. Mozdulataid lelassultak, de az ágyékodat odanyomtad a golyóhoz, amit a számba raktál. Lassan mozogni kezdtél, így dörzsölted magad. Egyik kezeddel a fenekemben lévő pumpát mozgatni kezdted bennem, az érzés már egyáltalán nem volt kellemetlen. Sóhajtozásod elárulta, hogy élvezed, amit velem teszel. Egyre erőteljesebben mozogtál a golyón, felültél, az ágyékodnál lévő cipzárt széthúztad, így megláthattam illatos pinádat, melyet újra a golyóhoz nyomtál és élvezted a mozdulataidat. Én a fejemmel próbáltam kicsit oldal irányba is mozogni, hátha ezzel örömet szerezhetek neked. Ismét felemelkedtél.
- Tetszett amit csináltál, de inkább… - a mondatot nem fejezted be, csak kivetted a számból a golyót és úgy ültél vissza.
- Nyalj ki rendesen, élvezni akarok! – mondtad, és a számhoz nyomtad a pinádat. Nyaltalak, hevesen, ahogy csak mozogtál rajtam. Miközben élveztél néha a szádba vetted a lankadt farkamat, húzogattad. Eredménye nem sok volt, de tudat jól, hogy ha kicsit izgalomban tartasz, akkor lelkesebben járatom a nyelvem. Pár perc telhetett el, Te nagy sóhajok közepette élveztél el.
Rám feküdtél, a pinád még mindig a számnál hagytad, nem mozdultál. Éreztem, ahogy a légzésed egyre jobban lassul.
Pár perc elteltével megmozdultál és leszálltál rólam.
- Hát, én próbáltalak felizgatni újra, de a számmal nem sikerült. Így megint egy új eszközt kell, hogy használjak. – szólaltál meg csendesen. – Ettől biztos jó kemény leszel és akkor jól megdughatod a pinámat! – A szekrényből vetted elő a péniszpumpát, rám néztél.
- Látod? Ez segít rajtunk! Ettől olyan kemény és nagy leszel, hogy én igazán élvezni fogok!
Ismét mellém térdeltél. A rajtam lévő óvszert letekerted és egy másikat húztál fel rám, majd a farkamra tetted a péniszpumpát. A mozdulataidból kiderült, hogy nem én vagyok az első ilyen áldozatod, de nem zavart, csak akartam, hogy használd a testem. Lassan kezdted pumpálni. Éreztem, hogy feszülni kezd a vákuumtól a farkam, fájt is kicsit, de kibírtam. Pumpáltad, és gyönyörködtél a látványbanVéletlen szex történet:


A geci íze


Sziasztok újra itt volnék egy újabb történettel, ahogy megígértem. Ez az eset talán két hónapja történt meg velem. Éppen a (most már)volt barátomnál voltam, ahogy az lenni szokott délután. Megint videóztunk, nem tudom mit néztünk, nem emlékszem rá, de nem is ez a lényeg. A fi....

Erotikus mese 18+


Egyszer volt,hol nem volt, volt egyszer egy királynő,aki családjával
élt,de nagyon magányos volt.
Hosszú éveken át élt úgy,hogy semmi izgalom nem volt életében.
A nő megismerte az internetet és azzal töltötte estéit,hogy a gép előtt
ült,míg egyszer r....

Az erotikus történetek címkéi :
legvadabb fantáziám | szüzesség | borozgatás | orgiák | videken | maszírozás | seggébe nyomtam | fiatal öcsém | feleségem már | idejében |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.