Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseElső és utolsó anális szexAhogy közelebb lépek a zuhanytálcához, Miri leguggol és puszit nyom férfiasságomra, majd a szájába veszi. Nyelvével játszik, meg megszívja azt, a maradék spermát is kisfacsarja belőle. Finom bizsergés indul ágyékom felől, farkam ismét egyre duzzad, ő már nem tudja teljes hosszúságában a szájában tartani. Megnyalja aluról egészen makkomig majd vissza, puha ajkai közé véve lassan és élvezettel szopja. Élvezem finom játékát, nézem ahogy a vízcseppek áztatják mézszőke haját. Kinyújtom kezem és felsegítem.

Beljebb lépek a fülkébe, rajtam is folyik a víz már, nedves mellei vonzzák tekintetemet. Rávetem magam álló mellbimbójára, nyelvemmel simogatom, csókolom. Miri felsóhajt és magához húz. Érzem mennyire kívánja azt, hogy cicijeit kényeztessem. Két kezemmel simogatom, élvezem minden négyzetmilliméterét. Farkam néha hozzáér szeméremdombjához. Kezével oda nyúl és makkommal simogatja csiklóját. Egyre lejjebb haladok, domború és kemény pocakját csókolom, istenien mutatós kismama, akarok megint elveszni benne, akarom élvezze, akarom hangját és kéjtől kapkodó lélegzetét hallani, érezni.

Letérdelek elé, fejem szeméremdombjával egy magasságba kerül, felteszi lábát a csempéből készült oldalra. Végigsimítok kezemmel szeméremajkain majd középső ujjammal elmerülök forró vaginájában, nyelvemet csiklójához fúrom. Megkapaszkodik és felsóhajt. Vadul falom édes punciját, folyik le hajamról a forró víz Miri halk nyögései betöltik a párás fürdőszobát. Lihegve élvezi és sokáig hagyja magát így kényeztetni majd hirtelen leteszik a lábát. Felénézek rá, a kéjtől és a viztől nedves tetkintete. Elzárja a csapot és kilép a puha, hatalmas szőnyegre hívogatóan int felém.

Még nem fejeztem be - fordulok felé.

Nem baj, gyere megint belém érezni akarom magamban a farkad - lihegi és válaszként a szőnyegre nyom. Négykézlábra ereszkedik és ahogy kezével magába segít érzem pocakja az én hasamhoz és. Megátmaszkodik a kezén és óvatosan felül majd lassan mozogni kezd rajtam, előre és hátra, élvezettel lovagol. Szemhájai összeszorulnak, ráncolja homlokát amint a kéj megérinti. Nem csukom be a szemem csak nézem mennyire erotikus a látványa. Ismét elveszti önkontrollját és csak egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, zihál. Két kezem, kemény pici mellbimbóján, élvezem az érintését, élvezem simogatni. Hamar és hangos ahogy eléri a csúcsot de nem áll meg hanem még és még elveszi az élvezetet magának. Már nem is számolom hányadszor éli meg.

Megfogom derekát mintegy jelzésképpen, kinyitja szemét és kérdően néz rám. Másik pozíció? - kérdezem - ami jó neked?

Válaszul lecsúszik rólam és megfordul. Mögé térdelek, végigsimítok popsiján, megnedvesített ujjamat feneke között végighúzom át pici rózsáján egészen csiklójáig. Makkom szeméremajkai között lassan indul egyre mélyebbre belé. Egyre gyorsabban mozgatom csípőmet, persze most nem látom csak hallom kéjének hangjait. Ahogy formás feneke közel ér majd ismét távol tőlem. Ujjam ismét rózsáját simogatja meg-megnedvesítve azt mindig egy picit beljebb és beljebb.

Válla és feje a szőnyegen, félhosszú haja szétterülve ott, keze a rojtokat markolja amint egyre szaporábbá váló légzése eláruja ismét a csúcs felé közeledik. Még, még, gyorsabban - nyögi és éles hangon felsikolt. Megszorítanak izmai, elveszik a kéjben.

Nem várom meg, hogy lecsillapodjon, kihúzom farkam és makkom popsijához illesztve lassan mozdulok vele előre. Lassan és óvatosan csúszik be férfiasságom fenekébe, érzem ahogy a gyűrű szorítása már egyre feljebb kerül. Kicsiket mozgok ki és be majd egyre nagyobbakat. Miri csak halkan veszi a levegőt én pedig érzem ez lesz a vég, szorító feneke kifacsarja farkam. Megmagyarázhatatlanul, szinte hirtelen önt el a remegés, testem előre lökve élvezek, spriccel farkamból nedvem. Érthetetlenül tovább tartó orgazmus lett ez, dobog a szívem. Óvatosan húzom ki belőle péniszem és ülök a szőnyegre. Ő megfordul és megcsókol.

Ne haragudj de ezt én nem élveztem, nekem ez nem volt jó. Te voltál az első és azt hiszem az utolsó is aki megdugta a popsim - mondja halkan.

Ne haragudj érte - válaszolom.

Semmi baj, hiszen én engedtem, kíváncsi voltam - mosolyodik el és lép be a zuhanykabinba ismét. Csak nézem ahogy csurog a habos víz szexi testén. Átadja a helyet nekem is, lezuhanyzok amíg törölközik.

Felöltöztünk mindketten. Felém fordul.

Kérlek gyere át holnap is - néz rám. Pici ajkai az enyémhez érnek, búcsúcsókunktól libabőrös leszek.Véletlen szex történet:


Negyvenes házaspár hármasban


Mindketten ötvenes éveinkhez közeli pár vagyunk, de ez nem látszik, mert a fiatal fiúk is megfordulnak utánam, pedig semmi extra, csak jól tartom magam. Férjem pedig azt mondja: egyszer az életben minden nőnek kijárna, hogy az ilyen kíváncsisága is kielégüljön. Írtunk is közösen....

Én, a leszbi riherongy


Zúgás, pattogás, zsibbadás és sötét. Mintha más nem is létezett volna, ezek közös egyvelege alkotta a világom. Mellkasom ütemesen emelkedett és süllyedt, lassan nyugodva a hűvös parkettán. A szívem dobogott erősen, a levegőt kapkodtam, a kiszáradt torkom víz után fohászkodo....

Az erotikus történetek címkéi :
anya baszó | bármit kérhetsz | hogyan lettem engedelmes | a bátyám kutyája | feleségek | vakond | ella | muszak | letepertek | flóra |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.