Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseDugás a nejemmeReggel ismét korán kelek mint mindig ha nem vagyok nagyon kikészülve az előző esti munkától. Na nem a fizikai hanem a szellemi része az ami inkább megterhelő. Van a facebook-on egy szakmai jellegű csoportom. Minden nap igyekszem végignézni és kontrollálni a bejegyzéseket de a szemem megakad egy bejegyzésen. A császárvárosban keresnek sürgősen konyhafőnököt. Rákattintok a linkre és megörülök. Nincs is messze tőlünk, akár robogóval is elmehetek dolgozni oda ráadásul Annával sem együtt kellene lennem ott. Megviseli a kapcsolatunkat az együtt élés és munka. Igazából két ember ha hazaér a munkából akkor van egymásnak mit is mesélnie de mivel mi együtt éljük meg ezeket a dolgokat egyre laposabb a témaválasztási lehetőségünk.

Pár perces levelezés után megkapom az elérhetőséget. Korán van még olyan kilenc körül fel is fogom hívni az illetőt. Ülök és kávézok, elkészítem a galagonya teámat, segít a vérnyomás karbantartásában a gyógyszer mellett. Keresgélek valami olyan módszert amivel drasztikus hatást érhetek el a dohányzásról való leszokás érdekében. Az a baj, hogy imádok cigarettázni így nehéz átállítani a gondolkodásom. Nehéz szenvedélybetegnek lenni, most tudom elképzelni milyen borzasztó is a drogfüggőknek lemondani a napi adagjukról. Közben a facebook-on belekötök a sok helyesen írni nem tudó vagy akaró lénybe. Élvezem ahogy reagálnak a cinikus kritikáimra, szánalmas.

Fél kilenc körül elmegyek a reggeli szeánszomra. Borotválkozok de közben látom a hajam már megint hosszú így nekiesek a hajnyíróval. Rövid időn belül alig marad a fejemen némi ősz hajszál. A zuhany alatt hosszan állok, egyszerűen kell a forró víz hiszen imádom minden formában legyen az zuhany, patak, tenger vagy tó. Megtörölközök, hajam maradványára zselét kenek, fogat mosok és válogatok a deo stiftek között. Köntösbe bújva megyek a konyhába.

Megmelegítem Anna kávéját, egy tiszta hamutartóba teszem az egy milligrammos Philip Morris-át és egy öngyújtót. A hálóba lépve látom kutyánk már megint a a helyemen fekszik de amint meglát bűntudatos szemmel ugrik le onnan. Tudja, hogy rossz fát tett a tűzre. Anna megérzi ottlétemet, kinyitja szemét, álmosan elmosolyodik. Leülök mellé az ágyra, a kávét az éjjeliszekrényre teszem és megcsókolom. Felül az ágyban és a támlájához támaszkodik. Kapok az alkalmon, a takaró alól kiszabaduló cicijére finom puszit lehelek.

- A másikra is kérek - mondja köszönés gyanánt. Kinyújtott nyelvvel finoman érintem meg mellbimbóját. Becsukva szemét felsóhajt. Hosszan időzök játsszva vele, érzem köntösöm alatt férfiasságom helyet keres duzzadó magának. Ujjaim végighúzom oldalán, combján majd visszafelé azok között simogatom meg szeméremdombját. Kezem óvatosan időzik a szőrszálak között.

- Oké ma legyantázom - évődik velem. Nem akarok válaszolni és nem is tudnék mert ajkaim között édes mellbimbójával játszom viszont kezem lassan csúszik combjai közé.

- Cicaaa most neee - nyöszörög kérő hangon. Naaa légyszíves - kérem hasonló hanghordozással. Nagyot sóhajt és szétnyitja lábait. Kezem abban a pillanatban csúszik közéjük, forró ölét érzem. Ujjaimat óvatosan végighúzom szeméremajkain majd egész tenyeremet, középső ujjam közéjük csúszik. Csak finoman és érzékien simogatom. Mély levegőt vesz és becsukja eddig nyitott szemét. Ahogy fordulok köntösöm kibomlik és kiszabadul két szára között már teljes erejében pompázó farkam. Anna a mozdulatra rám néz majd tekintete elkapja férfiasságom. Zacskóm alá nyúlva simít végig rajta. Erre a bizsergető mozdulatra én is felsóhajtok. Elindulok fejemmel szemérme felé de megállít.

- Nincs nyalás tudod, hogy reggel nem érzem tisztának magam - suttogja és ledobja a takarót magáról, végigfekszik az ágyon. Gyere belém most - szólít fel követelőzően. A félhomályban elém tárul minden férfi vágyának tárgya. Elé térdelek, kezével széthúzza szeméremajkait, a nyitott ajtó fényében megcsillan puncijának nedvessége. Gyere - sóhajt fel és lehunyja szemét. Én is így teszek, az első behatolás mindig egy mennyei csoda számomra.

Ahogy makkom elmerül benne egyre mélyebben kisajkai és nedves hüvelye veszi körül férfiasságom, egyre mélyebben és mélyebben de nem sietve válunk eggyé. Érzem teljesen benne vagyok de a vágy követeli, még és még. Könyökömre ereszkedeve közelítek ajkai felé. Mohó csókra nyitja azt megemelve popsiját préselődnek egymásnak szeméremdombjaink, szinte egyszerre sóhajtunk fel. Csak lassan körözök csípőmmel ahogy kifelé mozdulok majd ismét puncija mélyére tartok. Szinkronban mozgatja ő is az övét szinte követelve az orgazmus felé vezető út érzékeny pontjait kényeztetve.

- Ne mozogj - suttogja és csak ő tesz apró mozdulatokat. El akarja venni és el is veszi most azt ami neki jó, hallom egyre szaporább félhangos lélegzetét, érzem forró lehelletét. Nem bírom a mozdulatlanságot, belülről kényszerít egy titkos erő, lassan ki-be járok benne. Anna két kezével fenekembe markol.

- Mondtam, hogy ne mozogj! - szól és teljesen magába húz. Hol megszorít hol pedig enged forró hüvelyének izmaival, egyre hangosabban élvezi az ébresztőt. Hirtelen éles körmeit mélyeszti fenekembe és remegő testtel sikolt fel ahogy eléri a kéj csúcspontja. Meg-megrándulnak izmai szinte fájdalmasan szorítják farkam benne. Lassuló lélegzetére felegyenesedek, megfogom csipőjét és magam felé húzva szinte felnyársalom. Élvezem a látványt ahogy nedvességtől csillogó szeméremajkai között hol elvész, hol majdnem teljesen napvilágra kerül férfiasságom. Egyre gyorsabban mozgok de mindig elidőzök makkommal g-pontja környékén. Anna hangja egyre élesebb, nyögései újabb és újabb impulzusokat adnak. Előre nyújtja jobb kezét, farkamról nedvességet vesz és először lassan majd egyre gyorsabban izgatja csiklóját miközben lihegve dugom édes punciját.

- Nézz rám - szól két nyögés között. Megteszem és őt is. Kéjtől csillognak szemei, arcán a fájdalmas de élvező kifejezés.

- Gyere velem - lihegi hangosan. Elengedem magam és hagyom most már teljesen eluralkodni magamom a mennyi érzés felé vezető út impulzusait, egyre gyorsabban mozgok. Lassan de intenzíven ér el a csúcspont, becsukom szemem és csípőmet előre lökve hagyom, hogy spricceljen farkamból fehér nedvem teljesen megtöltve punciját. Amint megérzi első rándulásomat gyorsít saját maga izgatásán és remegő hangon felnyög, teste megfeszül, meg-megdobva azt jut el a csúcsra ő is. Lassan rá ereszkedem lihegve csókoljuk meg egymást.

- Na hol a szexpapír? - kérdezi tekintetével keresve a papírzsebkendős dobozt. Tegnap húztam fel az új ágyneműt, nehogy összekenjük - folytatja mosolyogva. Felé nyújtom, pár darabot vesz ki belőle majd szemérméhez szorítja ahogy kihúzom farkam belőle. Összezárja lábait és az ágy támlájának dől.

- Jöhet a kávé - mosolyodik el. Felé nyújtom, elveszi. rágyújt, hosszan fújja ki a füstöt. Megpuszilom ajkait és elindulok a fürdőbe, belépek a kádba forró vízzel mosom még duzzadt farkam. Megtörölközök, a hálóba megyek. Anna épp felkel az ágyból és nézi ahogy öltözöm. Tudom szereti látni ahogy én is amikor ő teszi. Az órára pillantok, pár perccel elmúlt kilenc. A nappaliba lépek és tárcsázom a megadott számot. Egy megnyerő hangú pasi veszi föl. Bemutatkozok neki és elmondom ki is vagyok, miért is keresem. Nagyon megörül annak, hogy jelentkeztem, ha jó nekem ma délben találkozhatunk is. Megbeszéljük és elköszönök tőle.

Anna már a fürdőben van, a mosdókagylónak támaszkodva mesélem még zuhanyzik, hogy mit is intéztem. Hangján hallom, hogy nem akarja mert akkor nem dolgozhatunk együtt holott tudja ez nem tesz jót kapcsolatunknak. Elzárja a vizet és elhúzza a kabin ajtaját, felé nyújtom a törölközőt, imádom nézni ahogy törölközik.Véletlen szex történet:


A nászúton idegennel basztam


A nászúton idegennel basztam

Mikor megismertem a késõbbi feleségemet éppen a fõnökétõl jött ki,mert két órával azelõtt hívta be egy kefélésre.Nemsokára vége volt a munkaidõnek és a munkatársai elmentek õ meg adott egy csókot. Mondta ezt akkor kellett volna kapno....

A feleségem négerrel kefélt


Hatalmas termetű, fekete bőrű ember volt, oly sötét ruhát viselt, mint a bőre színe. Óriásnak tűnt, ahogy a távoli úton felbukkant a szürkület által rejtett alakja. Gyerekként érdeklődve figyeltem megérkezését. Még annyi év elteltével is úgy érzem volt benne valami, valami....

Az erotikus történetek címkéi :
here | leszbikus | kinyaltam belőle | menzesz | baseball ütő | szexparty | 15 centi | öltözz át te mocskos riba | leopárd | hát más | feleségét és a lányát | nyári munka | mesterek | megzsarolt | 11, | enzó pupi | pornót néztem | a faszverés | fenyő | dudorodik | szomszéd feleség | hipnó | kitágult | én és a növérem | Örökebe |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.