Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldésePinanyalásKét kezem popsiján, finoman húzom szét nyelvemnek szabadabb utat engedve. Megérzem ismét illatát ami megbolondít. Mindig félek az idegen punciktól, szagérzékeny vagyok és baromira vágylohasztó tud lenni de neki isteni az illata.

Nyelvem lassan, aprókat körözve indul el nedves hüvelye felé, egyre mélyebbre amennyire csak tudom. Arcom teljesen szemérmére szorul, élvezettel mozgatom benne. Finoman kihúzom és végignyalom szeméremajkai között egészen csiklójáig, érzem forró lehelletét amint legérzékenyebb pontját érintve az izgalomtól azt farkamra leheli. A következő mozdulata csodálatos meglepetéssel szolgál, ajkai körülölelik makkom majd lassú de határozott mozdulattal teljesen elveszik férfiasságom szájában, végig elnyelve azt. Pár pillanatig úgy marad majd levegőt kapkodva kiengedi. Ismét és ismét megteszi de most amikor makkommal a torkát érzem aprókat mozdít jobbra és balra fejével. Hol gyorsan hol pedig lassan szopja péniszem. Mennyei érzés ennyire benne lenni.

Nyelvemmel és is átveszem ritmusát, hol érzékien hol pedig vadabbul kényeztetem. Mindketten kapkodjuk a levegőt, csak akkor feszül meg teste amikor élvezete tetőpontjára hág. Megint és megint akarom érezni ahogy átéli a kéjt. Ujjamra nedvességet veszek majd pici rózsája felé közelítek, először csak megérintem majd simogatom. Erika ismét elnyeli farkam most tovább tartva torkában azt. Hangosan felnyögök ahogy ezt teszi.

Ujjammat picit popsijába nyomom majd kihúzom és ismét megnedvesítva azt izgatom mindig mélyebbre jutva belé. Nyelvem tempósan forog csiklóján, kikényszerítve az újabb és újabb csúcspontot. Remegő lábai és halk búgó hangja jelzi amint elélvez.

Kiengedi farkam majd fejét hátra fordítja, haja csapzottan lóg arcára. Gyere belém kérlek - lihegi.

Elhúzódik tőlem majd hátára fordul. Fölé magasodok és nyelvem mélyen ajkai közé fúrva csókolom meg. Lassan engedem le csípőmet, makkom csiklóján át csúszik szeméremajkai közé amikor hirtelen szabad utat talál magának. Először csak hüvelye bejáratánál maradok majd lassan töltöm ki szűk punciját vérrel telt férfiasságommal, haladva egészen végig benne. Szinte a méhében érzem magam amikor mindketten felnyögünk. Kicsiket mozdulok csak mert érzem ebben a felizgatott állapotban nem leszek képes sokáig tartani magam. Teljesen magamra húzom, ő is épp csak mozdítja csípőjét így eggyé válva szorítjuk egymást. Kicsi mozdulataim is elegek ahhoz, hogy az elkövetkező kéjben remegni kezdjen és hüvelyének izmaival megszorítson.

Ebben a lassú de érzéki pozícióban maradva próbálok minnél több örömet adni neki. Néha kinyílik szeme ami csillog a könnyek alatt. Hónapok óta nem voltam férfivel - lihegi majd lehúnyva szemét arcán a kéj ráncai jelennek meg. Feltérdelek, két kezemmel megfogom csípőjét, farkam kijjebb kerül makkom épp g-pontjához szorul. Aprókat mozgok kényeztetve azt, Erika megmarolja fenekem és magába húz majd remegő testtel élvez el, hüvelyének izmai pulzálva szorítanak és engednek el. Nem bírom tartani magam.

El fogok menni - nyögöm felé. Ő csak tartja fenekemet szorítva teljesen magába fogadva férfiasságom. Élvezz belém, akarom érezni - lihegi.

Mély levegőt veszek majd elengedem magam, hagyom a mennyei borzongást végigfutni teljes testemen ahogy lövell ki spermám, lükteti teli szűk punciját forró nedvem.

Kinyitom szemem és látom engem néz. De szép az orgazmusod - súgja majd magához húz és megcsókol. Így maradunk, lassan lecsillapodva. Farkamból visszajut a vér testembe, egyre kisebb és kisebb lesz majd kicsúszik Erikából. Nyomában spermám csurdogál ki. Hátamra fekszem, ő mellkasomra hajtja fejét, szétterül barna haja rajta.

Isteni volt - mondja - még a popsiizgatás is. Még senki sem próbálkozott ott és nem is engedtem volna de most kíváncsi lettem milyen is lehet - fejezi be. Kérdően rám néz én mosolyogva bólintok - legközelebb? Arcán meglepetés - Lesz legközelebb? - kérdi.

Ha akarod akkor lesz - válaszolom majd megcsókolom az arcát. Tudjuk mennünk kell, hozzá jön haza a mostohalánya nekem pedig dolgoznom kell. Hosszan hagyom a zuhany vizét simogatva magamon. Erika vár az ajtóban, keze combjai között. Amint kilépek látom lábán csurog le fehér nedvem.

Megvárom még ő is lezuhanyzik. Elköszönünk egymástól. Hamarosan találkozunk - mondja és megpuszil, halkan kattan mögöttem az ajtó zárja.Véletlen szex történet:


Pisiszex szülinapra


Régóta izgat a pisiszex gondolata; jó ideje gondolom, hogy nincs izgatóbb látvány egy puncinál, amelyből épp előtör a pisi – mindegy, hogy a vécécsészébe, fürdőkádba, egy másik puncira vagy éppen egy álló faszra csorog, a lényeg maga az amúgy is gyönyörű punci, amely mé....

Néger bulin a nejemmel nikivel


Néger bulin a nejemmel nikivel

Az elmúlt hétvégén a feleségemmel elmentem egy négerekkel hemzsegõ buliba ahová a feleségemet is meghívták,mivel nagyon szereti a négerek farkát.Újabban mindig lila fehérnemûket vesz fel alul magára igaz régebben én is nagyon szerettem ....

Az erotikus történetek címkéi :
iskolai szextörténetek | nevelt fiam férfivá avatá | 42 éves | bepisi | feleségem egy kurva | amerikai | viszony | testvéri szeretet | a tanárnő | niki és karcsi iv |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.