Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseDugás anyámmalAzért írom ide történetemet, mert nem egy olyan mindennapi, hogy megbeszélhessem a barátokkal, ismerősökkel. De már muszáj elmondanom valakinek.

A történetem tavaly (2012)nyarán kezdődött, vagyis teljesedett be. Ekkor 27 éves voltam. Átlagosnak mondanám magam. Barátnőm 1 volt eddig, az sem volt komoly. Anyummal élek aki ekkor volt 49 éves. Apánkat nem ismertem. Anyumnak volt egy időben barátja, de annak is rég vége. Átlagos életet éltünk. Mindketten dolgozunk. Anyumat korához képest vonzó nőnek tartottam mindig. Láttam párszor pucéran, mikor öltözött vagy fürdött. Szép mellei voltak, kissé lógtak neki, de szépek voltak. Testalkata átlagosnak mondott, pici fognivalóval, de jól tartotta magát, a punciján láttam szőrt, de látszott, h nem borotválja, hanem természetes, de olyan dekoratívan szőrös. De ezt ugye csak a szeméremdombján láttam. Mindig lesve pillantottam oda ilyen esetekben, mert még is csak anyám. Nem volt szokás nálunk pucérkodni meg ilyenek. De sokszor eszembe jutott.

Időnként eljártam bulizni a haverokkal, ahol általában kicsit többet ittam, bár ez előfordulhat bárkivel. Ilyenkor buli után volt egy szokásom, amit a pia váltott ki belőlem, hogy ha hazamentem mindig meztelenül aludtam. Vasárnap általában tovább aludtam ugye. Párszor megfordult a fejemben, mikor felébredtem, hogy vajon anyám szokott e bejönni pakolni, ruhát elrakni , akármi. És vajon látta-e ilyenkor, hogy pucér vagyok? Sose került szóba, nem említette. Általában takartam magamat előtte, bár ritkán jött be, mikor épp fürödtem mondjuk, de végülis látott pucéran. De még ez is előfordul minden családban, hogy látják egymást a családtagok meztelenül.

Egy augusztusi szombatra esett a születésnapom. Unokatestvéremék jöttek át köszönteni. Ettünk és persze iszogattunk. Este 6 fele mentek el. Mondanom sem kell, kicsit berúgta, inkább olyan spicces voltam. Anyumon nem látszódott semmi. Elpakoltunk, fürödtünk és mindenki ment be a szobájába tv-ni meg pihenni. Én mivel kissé beszeszeltem, úgy gondoltam pucéron fekszek le ismét, bár még este 7-8 óra van, de miért ne?Így is lett. Néztem a TV-t. Piszok meleg volt (ugye emlékszünk a 2012 év rohadt melegére, se eső se semmi, csak aszály, meg 30-40 fok?) Melegem volt, gondoltam kitakarózok picit. Lassan elkezdtem bepunnyadni, elaludni is. Egyszer csak bejön anyám egy hálóingben és befekszik mellém. Ezzel nem lenne semmi baj, mert gyerekkorom óta volt, hogy átjött és mellémfeküdt fél óra-órára. Csak most én meztelen voltam, meg kitakarózva. Ezt ő láthatta, mert világos volt még 7-8 körül, de nem zavarta, és befeküdt. Zavarban voltam, de csak kissé viszonylag, mert ugye az alkohol tompította ezt.
Az egyszemélyesnél nagyobb ágyam volt picit a fal mellett. Én a falnak háttal, félig a baloldalamon feküdtem. Úgy csináltam, mint aki alszik. Mert nem tudtam, hogy mit tegyek ebben a szituációban. Balra tőlem befeküdt a hátára, szorosan hozzám, mert kettőnknek kicsi volt az ágy. A szemem résnyire nyitva lestem ki, hogy mi történik. Befeküdt nézte a TV-t. A fejem feljebb volt hozzá képest, mert én 185 cm vagyok, ő kb. olyan 160-165 cm. Így feküdtünk.

Kinyitottam a szemem, mert úgy se látja, hogy alszok-e vagy nem. Egyszer csak észreveszem, hogy a hálóingjén keresztül szépen látszódnak a mellei. Kis finom világos-kékes szinte áttetsző pendej volt. A jobb melle félig kilógott és az én mellkasomon pihent. Az amúgy is rövidke hálóingje, ami kissé fel is volt gyűrődve, kilátszik a punciszőre. A csípőjének jobb oldala a farkamat nyomta, mert mint írtam szorosan feküdt mellém. Azt se tudtam hova nézzek. Bámultam a TV-t, de csak csak azon kaptam magam, hogy vagy a mellét vagy a punciját bámulom félig felűről. Kínos percek után, azon kapom magam, hogy kezd állni a farkam lassan. Ezt ő is érezhette, mert egyszer csak oda nyúlt és kivette onnan a szorításból és rátette a csípőjére. Én nem borotváltam a farkam. És miközben rárakta, közben hátra húzta rajta a fitymát. Úgy hogy a vége a makkom, pont benne pihent a punciszőrében. Ettől az egész művelettől, elkezdett dobogni a szívem, volt vagy 300 a pulzusom. Az egészet nem tudtam mire vélni, de tetszett. A farkam ettől mégjobban elkezdett állni. Már úgy állt, hogy a fejemben minden járt. Nem tudtam mit csináljak. Nem bírtam tovább, valamit tennem kellett. A jobb kezemmel finoman elkezdtem simogatni a melleit. Mondom most lesz baj, mindjárt felugrik, és leszidd, hogy mit képzelek magamról. De nem. Csak felsóhajtott. Finoman lejjebb csúszott a kezem a puncijához. Elkezdtem simogatni, majd óvatosan elkezdtem ujjazni. Ettől csak a lába nyílt szét.

Rámnézett, és láttam a szemében, h nagyon jól esik ez már neki. Finoman megcsókoltam, hagyta, vissza is csókolt. Csókolóztunk és közben ujjaztam, éreztem , h forró a puncija és lucskos. Közben levettem a hálóingje pántjait a válláról, h előtudjanak bukni azok szép mellek. Azokat is csókolgattam. Feltérdepeltem, a lábai között voltam, azok félig behajlítva. Ekkor láttam először a punciját teljes egészében. Valami csodálatosan szép volt. A legszebb punci a világon. Ott térdepeltem álló farokkal, hogy most mi legyen. Finoman kérdem tőle, hogy biztos? Bólintott. Nem volt más hátra, beraktam neki. Csodálatos érzés volt. Valószínű azért, mert még nem volt ilyenben részem. Ahogy a lüktető farkamat finomat körbeölelte a rózsaszín forró nedves puncija. Teljesen kész voltam. Az agyvérzés meg a szívinfarktus kerülgetett. Benyomtam neki tövig. Csak sóhajtozott, meg nyögdécselt. Fülé ereszkedtem, a szánk összeért , de nem tudtunk csókolózni, mert lihegtünk mind a ketten. Elkezdtem lökni, de minden egyes mozdulatnál éreztem, hogy mindjárt elélvezek. Így is lett, kb. 10-15-t löktem rajta. Éreztem, hogy mindjárt elélvezek, mondom mégegyszer belököm tövig, ameddig bírom, és beleélvezek. Nem tudtam parancsolni magamnak. Közben a lábával átkarolta derekam és szorított teljes erejéből, mintha ő is bent akarná tartani. Életemben ennyit nem élveztem, mint akkor. Csodálatos érzés volt. Csak ráfeküdtem a mellkasára, közben átfordultunk, úgy hogy én voltam alul, ő lett felül. Közben a farkam folyamatosan a puncijában, és lövelltem bele a spermámat.

Rámfeküdt. Csak lihegtünk. Éreztem, h neki is majd kiugrik a szíve. Így pihentünk pár percig, majd elkezdtünk csókolózni megint, de olyan érzékien, mélyen hosszan. Közben felém térdepelt, négykézlábra, én nézek le, ő is. Néztük ahogy a farkam lassan kicsusszant a puncijából. Látszott h a spermám folyik ki puncijából, vissza a farkamra. Majd rámnéz, ad egy csókot és azt suttogja mosolyogva, hogy semmi baj, semmi baj.
Életem legszebb 5 perce volt ez az egész. Folytatás van, ezt majd legközelebb, ha érdekel valakit. Máig is tart.Véletlen szex történet:


Baszoda a Termálfürdőben


Csaknem egy éve vagyunk együtt a barátommal. Szexuális életünk kicsit talán monoton, nem igazán szoktunk extrém helyzeteket kihasználni a szeretkezéshez, talán miattam. Kicsit gátlásos vagyok. Egy kivétel volt eddig...

Pár hete kimentünk Ausztriába egy közeli term....

Perverz keresztanya 3.


Telt múlt az idő. Bella és én rendszeresen szexeltünk, mindenféle helyen és módon úgy hogy néha Rex kutya is beszállt.Egyre bizalmasabb viszonyba kerültünk egymással. Egyszer aztán egy fergeteges kefélés után amikor csak úgy feküdtünk egymás mellett megkérdeztem tőle: Bella, ....

Az erotikus történetek címkéi :
erŐsza | öcsém 18 | gyógykez | belém élvezett a | rövid | lény | jenny | baszni | le szopta | tavaszi szünet |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.