Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseBarbi néni, a tüdőbetegEgyik délelőtt a suliban, szünetben megszólal a telefonom. Ismeretlen szám, felveszem, az egyik haverom anyja keres, hogy fel tudnék-e menni délután hozzájuk, mert a számítógépbe kéne beszerelni egy "meglepetést" a haver szülinapjára.

Megbeszéltük az időpontot és folytatódott a tanítás.

Délután kettőre ott voltam náluk, csengettem és felmentem hozzájuk. Az ajtó résnyire volt nyitva, mindig így szokták, ha megyek hozzájuk.

Bemegyek, köszönés, leveszem a cipőm, minden, ahogy illik. A fürdőszobából zajt hallok, körbenézek, sehol senki, aztán mély levegőt vettem és bepillantottam a kulcslyukon.

Lesett az állam. Barbi néni éppen meztelenül törölgette frissen mosott haját. Alig tudtam betelni a látvánnyal. A szívem hevesen vert. Óráknak tűnő másodpercek után kiáltás hallatszott odabentről, hogy mindjárt jön, üljek le addig. Gyorsan eltávolodtam az ajtótál és a konyhába siettem, ahogy leültem már nyílt is a fürdő és egy szél köpenyben kilépett rajta Barbi. Itallal kínált, majd megmutatta az új videókártyát, amit be kellett szerelnem.

El is kezdtem beépíteni, elég hamar végeztem, nem volt nehéz. És akkor megmozdult bennem valami egyedül vagyok egy házban egy gyönyörű, érett nővel, aki a fürdőben éppen ki tudja mit csinál... Újra elkezdtem leskelődni. Barbi a kád szélén ült az ajtóval szemben és a punciját borotválta. Alig tudtam lenyelni azt a hatalmas meglepődöttséget, ami nagyon kikívánkozott és már más is kívánkozott kifele. Kb. 5 percig néztem eközben a punci teljesen csupasz lett. Akkor megtörtént a legrosszabb. Annyira közel hajoltam, hogy véletlenül meglöktem az ajtót. A szívem a torkomban kalapált, bentről csak egy"Gyere be!" hangzott. Nem tudtam, mit csinálják, az egyik énem be akart menni a másik el akart rohanni.

Miközben ezen vívódtam kitárult az ajtó és ott állt előttem teljesen meztelenül, még borotvahabos puncival Barbi.

- Nézheted, ha annyira szeretnéd.

- Ééénnn...

- Semmi de!

Azzal visszaült a kád szélére és befejezte a munkát. Én tátott szájjal és álló farokkal néztem. Mikor végzett így szólt:

- Te szoktad borotválni?

Itt vége volt mindennek. Elfelejtettem mindent, hogy hol vagyok, kivel és mit csinálok. Az igazság igen, a válasz:

- Igen, bár már régen csináltam...

- Akkor gyere ide! - mondta pajkos mosollyal.

Odaléptem hozzá, ő pedig azzal a mozdulattal lehúzta rólam a farmert a boxerrel együtt. Csodálkoztam, hogy nem verte ki a szemét felpattanó férfiasságom.

- Ha már én csupaszra borotváltam a kedvedért, akkor tisztelj meg azzal, hogy te is a szőrtelen farkadat dugdosod belém.

Egy nagy adag habot kent szét rajtam majd neki fogott. Nem volt sok dolga szerencsére pár perc múlva kész is lett. Utána megmosta és jó alaposan, majd megtörölgette. Végül bekapta és szopott rajta párat.

A nappali foteljében ültem, ő pedig vadul szopott. Nagyon ügyesen csinálta, látszott, hogy nem ez az első alkalom, amikor bizonyítja tehetségét. Néhány perc múlva egy "Te jössz!" kíséretében elém tolta csodaszép, nedves és illatos és persze frissen borotvált punciját. Több se kellett belenyaltam az édenbe. Nyaltam-nyaltam és nyaltam, talán jobban élveztem, mint ő, nemsokára elment. Mindent, ittam, ami jött.

Egy darabig még 69-ben folytattuk, aztán beleült az addigra kőkeményen álló farkamba. Lassan ereszkedett rám. Jó tágas barlangja volt és rettentően forró. Nagyon lassan mozgott, szinte őrjítően lassan.

Fejét hátrahajtotta és a hajába túrt, közben szeme végig csukva. A melleit fogtam, korához képest nagyok és feszesek voltak,(talán szilikon?) mámorító volt markolászni.

Közel voltam már a véghez, szóltam is neki, hogy ha akar még valamit, akkor váltsunk. Leszállt rólam és a sorszekrény egyik alsó fiókjából egy zselés vibrátort vett elő. Azt mondta, hogy a férjétől kapta, hogy ne unatkozzon, ha nincs itthon, de még sosem használta. A velem szemközti fotelben helyezkedett el, lábát terpeszben felrakta az asztalra és masztizni kezdett a rózsaszín zseléssel. Sosem láttam még masztizó nőt, ezért nagyon felizgatott.

Egy idő után viszont kezdett unalmassá és monotonná válni a cuppugás és ahogy rajta láttam nem is élvezte annyira, mint az igazi szexet. Lankadó farkam láttán észre vette, hogy valamit tenni kéne. Oda jött hozzám és a farkamnál fogva a saját ágyához vezetett. Lovagló pózban folytattuk, ismét a melleit markoltam, majd a feneke lyukát kezdtem izgatni. Először csak egy kicsit nyúltam bele, majd ahogy láttam, nem ellenkezik kicsit beljebb mikor kicsit kitágult még egy ujjamat. A mellkasom karmolta, de én nem hagytam abba. Teljesen leizzadt, folyt róla a víz, ahogy rólam is.

Ismét pózt váltottunk. Már régóta ki akartam próbálni milyen mellbe dugni egy nőt, itt volt a remek alkalom. Két kezemmel összeszorítottam hatalmas melleit, majd bedugtam közéjük a farkamat. Nagyon jó érzés volt, ahogyan ott csúszkált közöttük, ő pedig a kibukkanó végét mindig bekapja.

Hirtelen kulcscsörgést hallottam a bejárati ajtó felül és másodperceken belül belépett rajta valaki. Szerencsére nem pillantott meg minket rögtön, de Barbi észre sem vette, mindaddig míg az "ismeretlen" a háló ajtóban nem állt tágra nyílt szemekkel.

Akkor Barbi megszólalt, de a farkam még mindig a melle között volt:

- Szia ...!Véletlen szex történet:


Öreg néni.


Egy ismerős néni megkért segítsek neki ezt azt megcsinálni az udvaron és lakásban. Ráértem, a pénz is jól jött miért ne. Tőle egyébként távol áll minden olyan viselkedés amiből arra lehetett volna számítani ami történt. Elmentem hozzá. Eleinte minden rendben ment. Később ....

Csajok a buzibárban


Végre eljött ez a szép őszi nap is. Már alig vártam, hogy este a bárban iszogathassak. Egész nap csak ezen járt az eszem: vajon lesz olyan csaj, akinek bejövök? És fordítva? Egyfajta idegesség keveredik bennem, olyan elemi vággyal, ami sokkal erőteljesebben van meg bennem, mint a fé....

Az erotikus történetek címkéi :
lábmunka | apámmal szop | Ánuszrózsa | múlt | gecis p | donát | egér | magda | becsapva | buksi |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.