Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseBuja Élezetek IIAz egész nap sok izgalommal telt, mert lakásfelújítottunk. Azért a kisördög ott volt bennünk, hogy mire befejezzük, hm… milyen kellemes élvezetekben részesíthetjük egymást.

Eljött az este, rendbe hoztuk magunkat és végre elnyúlhattunk az ágyon. Összebújtunk, szorosan, hogy érezzük egymás melegét. Simogatni, csókolgatni kezdtük egymást, majd kedvesem érzéki játékba kezdett. Apró csókokat lehelt a testemre és érzékien simogatni kezdett. Kezdetben az érzékenyebb erogén zónákat kerülve kezdte simogatni, a mellemet, de a bimbót nem érintve, majd haladt lefelé kéjbarlangom felé. A hasam, majd az alhasam, és rátért a combomra. A belső combom simogatta, de nem ért hozzá szeméremtestemhez. Ez nagyon felizgatott, kész voltam arra, hogy jobban belemerüljünk az érzéki élvezetekbe. Tovább simogatott, csókolgatott, de érzékenyebb erogén zónáimat továbbra sem érintette, amivel elérte azt, hogy szinte fájjon a vágy, végre érintse meg édes barackomat. Tizenöt, húsz percig játszott velem, már könyörögni akartam, hogy tegyen magáévá.

Ekkor éreztem forró ujját, ahogy megérinti az én édes barackomat, folyt belőle a nedv már rendesen. De megint játszani kezdett. Ujját benedvesítette kéjnedvemmel, és a mellbimbómhoz ért. Azt hittem menten elélvezek. Kőrözött rajta, izgatta, majd megint abbahagyta. Újból benedvesítette az ujját, és most a másik mellbimbómmal kezdett játszani. A kéj utáni vágy már annyira tüzelt, hogy égette a testem. És megint abba hagyta. Megint benedvesítette az ujját, és IGEN végre megérintette testem legérzékenyebb pontját, a csiklómat. Úgy éreztem, hogy azonnal elélvezek. Nagyon jó érzéssel töltött el, ahogy a forró ujja hozzámér. Masszírozni, simogatni, kényeztetni kezdte. És megint abbahagyta. Már kín volt számomra, hogy nem tudok beteljesülni. Megint benedvesített ujjával egyik mellbimbómat kezdte kényeztetni, és minden kezdődött elölről.

Testem már kérte a magáét, de csak kínt kapott. Mikor közelített szeméremdombomhoz megemeltem magam, és hozzá dörgöltem magam, jelezve neki, hogy szeretnék több élvezetet is, nem csak kéjes kínt.
És ekkor megkönyörült rajtam. Ujját a csiklómra helyezte, és néhány apró mozdulat után éreztem, ahogy a kéj átjárja testemet, és hatalmasat élveztem. Remegtem, kapkodtam a levegőért, de tudtam, még nincs vége. Éreztem újból egy forró ujjat, de már nem a csiklómon, hanem hüvelyem bejáratánál. Tudta a kis huncut, hogy jó pontra tapintott. Simogatni, izgatni kezdte. Testem újból megremegett, és még nagyobbat élveztem, mint előtte. Lábaimat összezártam, hogy tovább ne érintsen, mert már ebbe a két orgazmusba is belefáradtam.

De még nem volt vége. Érzékien simogatni kezdett, és lábaim önkéntelenül szétnyíltak, és ujjai megint érzékeny területre tévedtek. De most valami más következett. Olyan, amire nem számítottam. Kéjnedvemmel megnedvesített ujjával a popsi lyukam és a hüvelyem közti részt kezdte simogatni, amitől teljesem megborzongtam. Éreztem az ujjának körkörös mozgását, ahogy a nedvem elkeni rajtam.

És valami szokatlant tett. Megérintette ánuszom. Korábban voltak már próbálkozásaim, de nem nyújtottak élvezetet, de ez valami más volt. Testem forrongott, tűzben égett, leírhatatlan érzések kerítettek hatalmukba. Elvesztettem a kapcsolatot a külvilággal, csak a kéjre tudtam koncentrálni, nem láttam, nem hallottam, csak éreztem, ahogy forró ujja ánuszomon köröz. A játék közben éreztem, ahogy egy vastag ujj behatol a hüvelyembe.
Azonnal elélveztem, vonaglottam, nyögtem, sikítani akartam, de nem jött ki hang a torkomon. A heves mozgások közepedte ánuszomat izgató ujja becsúszott, ami újabb élvezeteket okozott. Egyszerre volt két izgató ujj bennem. Masszírozott, simogatott, izgatott, olyan érzések kerítettek hatalmukba, amiket még nem éreztem. Megint éreztem a közelgő véget. Egyre erősödött bennem, és egyszer csak felrobbant. Összegörnyedtem a felszabaduló erőtől. Bele kellett kapaszkodnom, féltem, hogy elrepülök.

Ott feküdtünk egymás mellett, simogatva, és tudtam, hogy még mindig nem ért véget a játék, hisz kedvesem még nem érezte azt, amit én.
Kósza ötlettől vezérelve előkerült újdonsült játékszerünk egy kis síkosítóval együtt. Játszadozni támadt megint kedvünk. A kis ánusz tágító apró mozdulatok után eltűnt nyílásomban. Feszítő érzés volt, ahogy ánusz gyűrűmön átcsúszott minden nehézség nélkül. Ekkor kedvesem fölé kerekedtem, kemény, és merev férfiasságát ajkaim közé vettem, és lenyalogattam róla kéjes vágyainak csepjeit, szopogattam, szívogattam, de csak óvatosan, nem szerettem volna, ha kényeztetése ezzel véget is ér.

Tudtam, most rajtam a sor, hogy örömöt okozzak édes, és drága szeretőmnek. Előkerült a péniszgyűrű, melyet óvatosan felhelyeztem merev férfiasságára, és magamba engedtem. Furcsa érzés volt, hogy egy hímtag a kiéhezett hüvelyemben, és egy édes játékszer a fenekemben. Mámorító érzés volt. És itt vesztettem el majdnem az eszméletemet, amint bekapcsolta a gyűrűn helyet foglaló kis csikló vibrátort. Ez már sok volt nekem, testem ütemes mozgásba kezdett, hogy az érzékeny kis gombomtól távol tartsam. Kemény hímtagja pont a G-pontomat kezdte el masszírozni, így újabb, és még elsöprőbb orgazmust éltem át.

Már levegőt venni sem volt energiám, mikor kedvesem is közeledett a beteljesüléshez, tempót váltott, és vadul vágtázni kezdtünk. Éreztem, ahogy férfiassága még keményebb lett, mint eddig valaha éreztem. Újabb orgazmus közeledett, mely végigsöpört rajtam. Egyszerre élveztünk el. Olyan orgazmust éltem át, hogy a popsimban megbújó kis játékszerünk, amiről megfeledkeztünk teljesen becsúszott, ami kisebb ijedségre adott okot, de ami eddig bent volt, az mindig ki is jött.Véletlen szex történet:


Kurva a vonalban


Nos, szombat délután a barátnőmmel sétáltunk a Margitszigeten. Meg-megálltunk, ölelkeztünk, simogattuk egymást. Nem részletezem, nagyon be voltunk indulva. Este moziba mentünk, majd otthon folytattuk a délután megkezdett programot. ;-)
Ő elment fürdeni, én közben megnéztem ....

Romantika, és erotika a búcsúbulin


Munkahelyet váltottam, és minden olyan hirtelen történt, hogy a munkatársaim nem tudtak rá felkészülni, így egy héttel később rendezték meg búcsúbulimat. Már mindenki a szórakozóhelyen volt és csak engem vártak, de szerencsétlenségemre két vonatot is lekéstem, így 11 óra el....

Az erotikus történetek címkéi :
műterem | szerelm | topless | titkar | találkozás | nevelono | nagy faszu | megborotválni | 16 év | hogyan dugott |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.