Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseErotikus történet, Karcsi és Pia 2. részA szobában sötétség honolt, csak az utcai lámpák fénye szűrődött be. A lakásban már mindenki aludt Pia kivételével. Csend... és mégis hatalmas zsibongás töltötte be a teret. Kint eleredt az eső. A hűvös cseppek halkan kopogtak a párkányon. Az autók és buszok hangosan búgtak az úton, és ez egészen jól kivehetően felhallatszott a harmadik emeleti kis szobába. A szél feltámadt és erősen hozzácsapta a fa ágait az ablakhoz. Pia összerezzent csendes magányában. Pedig nincs egyedül a szobában, barátja, Karcsi ott fekszik mellette és dühös rá. Az is lehet, hogy már alszik, hangosan szuszog és teljesen mozdulatlan.

Pia arca tisztán kivehető volt a beszűrődő fényben, Karcsi, ha ébren van, biztosan jól látja a lány szomorú kétségbe esett vonásait, könny áztatta szemét. Próbált hangtalanul lélegezni, sírni... Valami forró, éles fájdalmat érzett mellkasában, mely hirtelen rohanta meg. A visszafojtott sírástól torka és szemei lüktettek, a heves veszekedés emléke hirtelen tört fel elméjében. „Jobb vagyok nálad... Meglátszik, hogy még gyerek vagy...” Igen, 15 éves, de Karcsi is csak 5 évvel idősebb nála. A veszekedés konkrét okát már fel sem tudta idézni, ez a pár fájó mondat ragadt meg igazán a fáradt, zavart agyban.

Miután nyugovóra tértek, Karcsi megpróbált közeledni Piahoz, szeretkezni akart vele, de a lányban túl nagy volt még a sértettség, ezért ellökte magától párját. Azonnal hátat fordítottak egymásnak és azóta forgolódnak szótlanul a sötétben.

Karcsi felkönyökölt, az ő arca is megvilágításba került, s most mindketten látták egymás csillogó szemét. Két szomorú szempár vágyakozva bámul egymásra. A fiú nem bírta tovább ezt a feszült hallgatást, megölelgette, megpuszilgatta Piaot, próbálta megnyugtatni. A lány párja füléhez hajolt, és remegő hangon ezt suttogta:

- Szeretkezni akarok veled!

Karcsi arcára mennyei boldogság ült ki, finom csókokat lehelt Pia fehér nyakára, gömbölyű vállára, puha, forró ajkára. Közben a lány felhevült testét simogatta, sima combjait, lapos hasát. Karcsi finoman becsúsztatta kedvese felsője alá a kezét és a sokat csodált, kerekded melleket kezdte simogatni. A kis cseresznye mellbimbók egyre keményebbek lettek az izgató ujjak között.

Karcsi gyorsan megszabadította Piaot szatén pizsamájától. A lány most ott feküdt teljesen meztelenül, szenvedélyes vágyaktól felkorbácsolt, remegő testtel. Párja olyan vágyakozó tekintettel tapogatta le teste minden apró négyzetcentiméterét, amitől Pia rettenetesen zavarba jött. Legszívesebben eltakarta volna magát, de mégis arra vágyott, hogy Karcsi csodálja és kényeztesse lázas testét. Becsukta szemét, széttárta lábait és remegve várta, hogy végre átadhassa magát az élvezet forró lávafolyamának.

A bűvöletbe esett fiú nem habozott, Pia lábai közé feküdt és apró csókokat hintett belső combjára, egészen a combtövéig. A párás lehelet, a meleg, puha száj közelsége a már igen nedves szirmokhoz egészen borzongató érzés volt. Karcsi még szívesen fokozta volna a lány izgalmát, de saját türelmetlensége úrrá lett rajta. Nem bírta tovább, meg kellett ízlelnie a méz illatú, harmatos rózsabimbót, mely érzékien elé tárult. Nyelve hegyével finoman körözni kezdett Pia csiklóján, majd egyre erősebb, gyorsabb tempót diktált. Úgy játszott az érzékeny szervvel, mintha egy puha szájból előbújó nyelv lenne. Körözni kezdett a hüvely bejáratánál, majd amennyire csak bírt, behatolt a lány forró barlangjába. Ritmikusan mozgatta nyelvét ki és be, majd visszatért a vértől duzzadó csiklóra és erősen szívogatni kezdte. Közben mutató és középső ujjával egyre mélyebbre hatolt a lány hüvelyében. Pia csípője összhangban mozgott Karcsi kezével. Az orgazmushoz közel abbahagyta a lány izgatását.

Karcsi annyira felizgult a barátnője heves reakcióitól: az édes nedvtől, nyögésektől, visszafogott sikolyoktól, szapora zihálástól, hogy teljesen készen állt a behatolásra. Bár Pia viszonozni akarta a kényeztetést, barátja finoman visszadöntötte az ágyra és fölé hajolt. Merev hímtagját óvatosan a nedves bejárathoz illesztette. Nagyon lassan hatolt be a lány hüvelyébe, minden egyes pillanatot ki akart élvezni. Pia kissé megemelkedett a behatolás pillanatában, amint megérezte barátja ágaskodó testrészét, így az még mélyebbre hatolt a forróságban.

Gyengéden mozgott a lányban, végig az arcára kiülő érzelmeket, érzéseket figyelte. Pia szorosan magához ölelte Karcsiet, hátába mélyesztette ujjait, lábait erősen a fiú dereka köré kulcsolta, aki erre, mint vezényszóra, gyorsított a tempón.

Karcsi oldalára fordította kedvesét, ő maga is mögé feküdt és ebben a pozícióban hatolt belé újra. Pia egyik karjára támaszkodott, másikkal a fiú csípőjét markolta meg igen erősen. Mindketten körkörös ritmikával mozgatni kezdték ágyékukat. Már úsztak a lány ragacsos, illatos nedvében, minden egyes mozdulatnál finoman csattanó hangot adtak ki a sima bőrfelületek. Mindketten a csúcspont közelében jártak már, Karcsi megmarkolta Pia mellét, még közelebb húzva magához az önkívületig felizgult lányt. Tempójuk és lélegzetük a végletekig felgyorsult, levegőt alig kaptak, az ütemes csattogás egyre hangosabb lett, majd elérkezett a gyönyör kirobbanó pillanata.

Egyszerre élveztek el, Pia érezte ahogy Karcsi kemény, lüktető péniszéből kilövell és szétárad hüvelyében a forró sperma. Hallotta a fiú állatias hörgését, a maga elfúló sikolyát és a fülében gyorsan doboló szívdobogást. Érezte a bizsergő fájdalmat a vállában, melyet barátja fogai okoztak... Hangos zihálásuk még hosszú percekig megtöltötte a teret, csak feküdtek egymás mellett és hagyták, hogy az eső hűtötte levegő a résnyire nyitott ablakon beáramolva frissítse föl parázsként izzó bőrüket.

Ólmos fáradtság vett erőt a fiatalokon, összebújtak és alváshoz készülődtek, de mielőtt mély álomba zuhantak volna, Pia kis mosollyal az arcán így szólt:

- Remélem, nem sokára újra összekapunk és ismét így kérsz bocsánatot...!Véletlen szex történet:


Heten voltak ràm, a férjem csak vette fel az egészet


Sziasztok Niki vagyok. Szeretnék leirni pàr tôrténetet itt, a pàrom beszélt rà 10 év eggyütt élés utàn mégpedig arra hogy szexeljek màssal màsokkal az ô jelenlétében. 40 éves vagyok fekete hosszu hajam van és ami feltünô rajtam az a popsim és az arcom, a szàm ugyanis fel van ....

Az igazi orgazmus


Persze érthető. 12 évvel voltál idősebb nálam, emellett ismert ember. Szándékosan nem adok rólad több infot. Nekem 7 éve volt komoly kapcsolatom (neked úgy 13 éve), egy hatalmas gyerekkori szerelem...de pont akkoriban kezdett visszafordíthatatlanul kihűlni a dolog. Ezt természetesen ....

Az erotikus történetek címkéi :
maszturbálásom | gyilkossag | titok | fimmal | nuni | gecicica | szégyellős | palyaudvar wc | baratnom anyja | még fiatal |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.