Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseMegkefélt a villaynszerelő JociTörténetem egy verőfényes szombat délelőtt kezdődik. Egyedül voltam az új lakásomban, jóformán villany és minden elektromos berendezés nélkül, úgyhogy már nagyon vártam Jocót. Kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy kettesben leszünk, szóval nem is gondoltam erre. 9 órára volt megbeszélve, hogy jön. Azt terveztem, hogy addigra rendbe szedem magam és megreggelizek, ehelyett a csengőre keltem fel. Combközépig érő kis rózsaszín pamutköntösben, leengedett, kissé borzos hajjal nyitottam neki ajtót. Ennivalóan édes volt, mint mindig. Kisfiús, borosta nélküli arcán mindig megjelenik egy cuki gödröcske, ha beszél.

Behívtam, megkínáltam egy kávéval, ő pedig hozzálátott a szereléshez. Én még mindig köntösben azon kaptam magam, hogy őt bámulom. Ahogy lehajolt, a fenekét néztem és arra gondoltam, mennyire jó lenne belemarkolni, miközben rajtam fekszik, mondjuk misszionárius pózban. Nem tudtam és nem is akartam kiverni a fejemből ezeket a gondolatokat, teljesen beindultam rá. Ott mászkált a lakásomban és csak akkor tudatosult bennem, hogy kettesben vagyunk! Észrevettem, hogy ő is vet rám néhány érzéki pillantást és párszor "véletlenül" megérintette a kezemet vagy a karomat is. Úgy döntöttem, hogy lezuhanyozok, és utána meglátjuk, mi lesz.

Mikor kiléptem a fürdőszobából, ő ott állt, és kéjesen nézett rám. Pár pillanatig mélyen egymás szemébe néztünk aztán a nyakába ugrottam és vadul csókolózni kezdtünk. Csókja édes volt, mint a méz és nyelve gyengéden játszott az enyémmel.
- Nem is tudod milyen rég várok erre… - mondta, és tovább csókolt. Harapdálta az ajkaimat, melyek a vágytól vörösen izzottak.
Az ölébe vett és bevitt a konyhába. Felültetett a pultra, én pedig levettem a pólóját. Mellkasa csupasz volt és szép, kidolgozott felsőtesttel rendelkezett. Félig kibújtatott a köntösből, és simogatni kezdte a melleim és vadul csókolta a nyakam. Közben a körmöm hegyével érzékien simítottam a hátát.
Egyre hevesebben szuszogtunk. Kezét egyre lejjebb vitte a testemen, míg leért bársonyosan sima puncimhoz. Masszírozni kezdte a csiklómat és 1, majd 2 és 3 ujjal ujjazni kezdett.

Talán még sosem voltam annyira lucskos, mint akkor. Kihúzta az ujjait, aztán lenyalta őket. Felült a pultra és kérnie sem kellett rá, letérdeltem és számba vettem falloszát, mely nem volt hatalmas, pornófilmbe illő, de nagyon arányos volt, pont kellő hosszal és vastagsággal. Hátrahúztam a bőrt és először csak a hegyét kezdtem izgatni körkörös nyelvmozdulatokkal. Megjelentek az első vágycseppek és vadul szopni kezdtem. Hátrafogta a hajamat, ezzel irányítva a fejem mozgását. A számmal egyidejűleg az ujjaimmal a heréit is kezelésbe vettem, melyet kisebb-nagyobb nyögésekkel nyugtázott. Felálltam és háttal neki terpeszbe álltam és pucsítottam, ösztönözve Jocót arra, hogy hatoljon belém. Férfias kezével előrenyúlt és a csiklómat kezdte ingerelni. Tempóján egyre gyorsított én pedig egyre hatalmasabb nyögésekkel adtam tudtára, hogy nagyon élvezem, amit csinál. Kivette a farkát és szembe vele felültem a pultra. Lábaimat a vállára helyeztem és ismét magamban éreztem. Kezeivel a melleimet fogta erősen és ő is egyre nagyobbakat sóhajtott.

Hirtelen felkapott az ölébe, és a falnak támasztott. Ekkor már láttam rajta, hogy hamarosan eljut a csúcsra, és szerettem volna, ha együtt érjük el a gyönyört, így elkezdtem magamat simogatni.
Pár percen belül testemet forróság öntötte el, és óriási orgazmusomat hatalmas kiáltás kísérte. Mikor magamhoz tértem a mámortól a padlón guggoltam, Jocó pedig a cickóimra élvezett. Nedűje zamatos volt, az utolsó cseppig lenyalogattam mind magamról, mind az ő férfiasságáról.

Utójátékként hosszasan csókolóztunk és simogatott, így még egy kisebb gyönyörben is részem volt.
Mindketten nagyon élveztük, elmondta, hogy már legalább egy éve nem volt része ilyen szuper szexben. Tudtuk, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy jól éreztük magunkat.Véletlen szex történet:


Ezoterikus, és erotikus


Nikoletta szomorúan lehajtotta a fejét iskolába kell menni, sietve futott Győrben a Kodály Zoltán utcában, siettet nehogy lekésse a buszt ami az általános iskolához viszi. Hideg novemberi nap volt, a férfi aki szembe jött vele a Kodály Zoltán utca és a Földesi Gábor utca sarká....

Megcsaltam a nejem egy modell kurvával


Ez itt más... talán nem is fog tetszeni. De ha elolvasod, olvass figyelmesen, olvass a sorok között!!!

Véleményem szerint, egy férfi, akkor igazán jó házasember, ha már kitombolta magát megismerte a gyönyört, megtelt házasság előtti erotikus élményekkel. És rádöb....

Az erotikus történetek címkéi :
vágyaim a nővérem után | stewardess | egy nő szexrabja | buszos ut | a feleségem egy | alentin-kór | kúr | cigi | rebeka | tünd |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.