Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseBasszák a feleségem, a nejem leszbibenBasszák a feleségem, a nejem leszbiben

Mikor elvettem a János testvérének vélt csaját már rendesen ki volt tágítva,hiszen töménytelen férfivel kefélt tizenkét éven át.Csodálatos menyasszonyi ruhába fehérbe volt az esküvõn,de bugyit nem hordott már akkor sem. Én nem is szerettem.

Igaz Egyszer megpróbáltam a fõnököm lába közzé ajánlani õt, de a nejem közölte,ha megint felajánlom valakinek azon az éjszakán kiherél és a farkamból csak annyit hagy,hogy pisilni tudjak még ha börtönbe is kerül miatta. Megmondta,hogy nem fog megcsalni még ha én rendszeresen meg is csalom,hiszen nem azért feküdt le mindenkivel a házassága elõtt,hogy ezt a kurválkodást a házasság leple alatt is folytassa.

Amikor elmentünk nászútra az anyósom volt a sofõr az autóba. Én kicsit különösnek találtam ezt, de az apósom közölte,hogy a saját fiának a nászútján is õ volt a sofõr és mindig jól kijöttek egymással.Csak már a nászúton tudtam meg a nejemtõl,hogy még a nászéjszaka elõtt derült ki, hogy a barátom egy részeg éjszakai hazajövetelnél eltévesztette az ágyat és az anyját kefélte meg nem a feleségének valót.

Ez nekem teljesen furcsa volt bár mikor rájöttem,milyen szép nagy a farkam az egyik alkalommal kimentem a fürdés után az elõszobánkba az anyámhoz és mutogattam neki milyen nagy farkam nõtt és bizony nekem is jól esett volna ha az anyám megfogdossa és magába teszi a farkamat, de sajnos nem lett ebbõl semmi. Mondta,hogy tetszik ,hogy ilyen szép nagy és vastag a farkad, de én az apád felesége vagyok és senki más fasza nem járhat bennem,hacsak meg nem erõszakolsz, de ha megteszed levágom a farkadat,mert még soha senki nem kefélt meg az apádon kívül.

A nászutunk másodig hetén a feleségem annyira kimerült volt,hogy már sokszor vacsora közben elaludt és az anyósommal közösen vetkõztettük le és dugtuk az ágyba. Az egyik ilyen alkalommal észrevettem,hogy az anyósom amikor betettük meztelenül a nejemet az ágyba és azt vette észre,hogy kimegyek lehajolt és szétnyitotta a nejem lábát és elkezdte nyalni a csaj pináját, majd bedugta az úját és a kezét is és kinyalta az egészet.Eleinte azt hittem rosszul látok, de amikor már harmadszor is láttam,hogy mit csinál odamentem és a szájába akartam nyomni a farkamat.

Ezen teljesen kiakadt és mikor kihívott a szobából nem engedtem,hogy felvegye a ruháját és villanyt gyújtottam majd közöltem vele,hogy miért nyalja a lánya pináját. Meglepõdtem mert nagyon szép bár lógó mellei voltak, de igazán kívánatos egy teremtés volt. Erre megmondta,hogy õ mindig jobban szerette a nõket mint a férfiakat és a férje mikor felcsinálta kénytelen volt hozzámenni,mert ha nem tette volna az apja megígérte neki,hogy agyonveri.

Késõbb bevallotta a férjének is,hogy jobban szereti a nõi pinát nyalni mint a férfiak faszát szopni és lassan a barátnõje is ott lakott velük mert vele élt nemi életet és a férje meg a barátnõjét kefélte hisz a barátnõje volt igazán a felesége nem õ. A leánya a barátnõje lánya,akit a férje csinált fel, de magukhoz vették és adaptálták,hogy legyen másik gyerekük is. A férje jelenleg is a barátnõjét keféli és csak mikor egy alkalommal részegen megbaszta a fia azóta szerei a férfiak faszát.

Mivel náluk hamar megszûnik a menzesz így már negyven éves kor elõtt nyugodtan megbaszhatta a fia is,mert nem lett gyereke. Ha én is meg akarom baszni bármikor hajlandó rá. Majd ha hazamegyünk biztos megkérdezi a fiam megbasztál e és nyugodtan mondjad meg az igazat. Ne félj ne fogja a testvérének elárulni,hogy engem is baszogatsz. Te rendbe hoztad a fiam házasságát amiért örökre hálás lesz neked.

Ettõl kezdve mindig keféltem az anyósomat és ha elküldött bárhová a feleségem vásárolni is külföldre.mindig végigbasztuk az egész éjszakákat. Sokszor elvittem swinger clubba is és õ is nagyon élvezte,hogy szabadon kinyalhatta az asszonyok megkefélt,sokszor gecis pináját és a gecis férfi farkakat is beengedte a lába közé.

Persze a feleségemnek sose mondtuk el,hogy rendszeresen kefélem a fogadott anyját és mivel egy évben kétszer háromszor elvittem egy közeli külföldi clubba mindig kiélvezhette a nõi pinák ízét és a fogadott lányát nem használta többé.
http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Szexmotel


Talán már több mint egy éve tart a felismerés és a felfokozott izgalom, amely kettőnk között izzik. Szerelem ami mivel érett nő és férfi vagyunk, testi kielégülés felé sodortatik, mely ellen nem akarunk tenni, sőt vagyunk rá.
Egy kisvárosi motel szoba kulcsát mint vágyun....

Közös vibrátorozás


Az ébresztőóra csörömpölése rázta fel nyugtalan, nyomasztó álmából. Kinyitotta a szemét, és a hálószoba üres mennyezetét látta maga előtt, melyre az álom utóhatása rajzolt néhány elmosódott látomást.


Szíve hevesen vert. Emlékezett, valami felismer....

Az erotikus történetek címkéi :
szuka kutya | morzsi kutya | kislanyom | szex pózok | érett asszony | takarítás | falhoz szorított | 25 cm | meghíz | kan |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.