Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseHúsvéti pikáns történetRégen, gyerekkoromban, a húsvét családi ünnep volt. Anyu vitt minket (aput és engem) egyik rokontól a másikig autóval. Azért ő, mert apunak nem volt jogosítványa. Én meg másképp nem tudtam közlekedni, csak ha vittek. Akkoriban még azért két mankóval jártam, de hosszabb távra nem tudtam elindulni. Közlekedési eszközt meg egyáltalán nem tudtam igénybe venni. Ilyenkor mentünk a nagyszülőkhöz, és más rokonokhoz is. A nagyszülőknél találkoztunk anyu vagy apu testvérével, és annak férjével, feleségével. Ez általában egy félnapos program volt.
Reggel felébredtünk, anyu behozta a locsoló kölnit, amivel aztán mindketten meglocsoltuk. Ezért apu kapott egy kupica rövid italt, én meg egy csoki tojást. Utána ünneplőbe öltöztünk, megettük a reggelinek szánt sonkát, tojást, majd elindultunk a körutazásra. Délután mikor hazaértünk, apuval felkerestük a legkedvesebb szomszédokat a házban. Akiknek a férfi tagjai viszonzásként lejöttek anyuhoz, hogy meglocsolják. Ahogy fogyott a rokonság és a jó szomszédok, úgy rövidültek ezek a körutak. Ahogy öregedtünk, úgy vált egyre nehezebbé a járás.
Végül befejeztük az ilyen jövő-menő körutakat. Már nem jártunk locsolkodni. Aztán édesapám is elment közülünk. Ketten maradtunk anyuval. Egyre több segítségre szorultam. Anyu látott el reggeltől estig mindennel. Végül ő sem bírta fizikailag az ellátásomat. Be kellett költöznöm egy lakóotthonba. Itt újra felelevenítettem a locsolási szokásomat. És még mindig csak alig múltam negyven éves.
Húsvét az otthonban
Egy ideje már az otthon lakója vagyok, így megismertem az összes kedves, csinos fiatal nővért. Mind 30-40 éves körül van. Szeretnek meglepetést szerezni bármilyen ünnep, vagy esemény kapcsán. Elhatároztam, meglepem őket egy húsvéti locsolással. Előzőleg kimentem a közeli bevásárlóközpontba, és beszereztem egy kellemes illatú parfümöt.
Húsvét hétfő reggel. Fekszem az ágyban, és várom aznapi segítőmet, hogy kiszedjen fekhelyemből. Nyílik az ajtó. Belép Bea, a legszebb nővér az összes közül. Világosbarna félhosszú haj, barna szem, formás alak jellemzi. Formás hátsóján fehér miniszoknya, fölül egy top, fején nyuszi fülre hasonlító fejdísz van. Kezében egy csoki tojás.
- Jó reggelt kandúr Bandi!
- Jó reggelt nyuszi fül!
- Ha jó leszel, megkapod ezt a piros tojást - mutatja a kezében lévő csoki figurát – úgyhogy kapd össze magad!
- Oké. Akkor, ha segítesz felülni, és ide adod az asztalról azt az üvegcsét, meglocsollak a tojásért.
Bea leteszi a tojást az asztalra, és ahogy meglátom formás tomporát, észreveszem, hogy nem csak a nyuszi fül van a fején, hanem egy kis pamacsot ragasztott a mini szoknya felső szélére, ami úgy néz ki, mint a nyuszi farka. Jót derülök a látványon. Közben megkapom az asztalról a kölnis üveget, amit kinyitok, és a top dekoltázsába fújok egy kicsit a tartalmából. Bea hirtelen a melléhez kap a hűs pára hatására, majd két kezébe fogja arcomat, és szájon csókol. Ezután elkezdjük a szokásos napi rutint. Mosakodás, öltözés. Megkérem, hogy ma valami ünnepi öltözéket adjon rám, hogy legalább kinézetre úgy nézzek ki, mint aki ünnepli ezt a napot. Meg is teszi. Fehér rövid ujjú pólót, és sötét nadrágot ad rám. Miután elkészültem, beültem elektromosomba, magamhoz vettem kölnis üvegemet, és elindultam reggelizni.
A reggelinél aztán újabb meglepetés ért. Az asztalhoz érve láttam, hogy mindenki tányérján ott van egy csoki tojás, vagy csoki nyúl. A reggelit is nyúl jelmezbe öltözött nővérek szolgálták fel. Hasonlóak, mint Bea. Elfogyasztottam az ünnepi reggelit, majd elindultam, hogy meglocsoljam a „nyúl” nővéreket. Volt, akitől szintén csoki figurát kaptam, de olyan is akadt, aki csókkal honorálta a megemlékezést. Délelőtt aztán bejött anyám, és keresztanyám is meglátogatott. Természetesen őket is meglocsoltam.
Este megint Bea nyuszi volt beosztva hozzám. Ugyanabban a szerelésben és jelmezben jött, mint reggel. Levetkőztetett, és miután beültem fürdető székembe, a hátam mögött ő is levetkőzött. Láttam, ahogy ruhadarabjai az ágyamon landolnak. Elindultunk a fürdőszoba felé.
A fürdőszobában láttam meg, hogy milyen jó teste van az én segítőmnek meztelenül is. Csupán csak a nyuszi fül fejdísz maradt rajta. Teljesen begerjesztett a látvány. Őt meg az én gerjedelmem élénkítette föl. Miután megmosott, az ölembe ült. Keféltünk, mint a nyulak. Később visszavitt a szobába, és lefektetett. Adott egy jó éjt csókot, és kiment a szobából.Véletlen szex történet:


Megbasztak a betörők, és élveztem


Harmincnyolc éves vagyok, Mici, a hétéves kislány és Danika, a két és féléves kisfiú anyukája. Férjem, Ákos, egy olyan cégnél dolgozik, mely beléptető rendszereket telepít, gyakran küldik őt vidékre, ahonnan csak másnap, harmadnap keveredik haza, rendszerint holtfáradtan. Ez i....

Hogyan lettem egy engedelmes szuka kutya 3


Hogyan lettem egy engedelmes szuka kutya 3

Hogyan lettem egy engedelmes szuka kutya 3


Másnap reggel fel keltem nagyon jól aludtam szép álmom volt. Meg reggiliztünk hármasban anna zoltán meg én . Zoltán mi elõtt ment dolgozni mona hogy szopjam le. Én engedel....

Bőrfotel és kéjnedvek


Magányos este volt ez is, mit a többi. A férje ismét külföldön egy fejtágítón okosodott, míg ő a munka után bevásárolt, rohant a manókért az oviba, az úton meghallgatta csilingelő gyerekhangokon a nap történeteit, otthon vacsorát készített, igazságot osztott az aprónép kö....

Az erotikus történetek címkéi :
sztriptíz | bugyi | szarom | nagymamával | elkártyáztam a nejem, | segge | pisiltem | apáca szex történet | kurvája | talpnyalás | magammal | horgász | csöcsök | minden | elmenni | fürdés | edit | fejr | melleit | szerelők | az odaadó feleség | paradicsom | séta | bánt | szaglász |

Reklámmagyar szex

Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.