Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseGumival dugtam a haverom nőjét20 éves lehettem, egyetemista srác és volt barátnőm, akire, bár már nem az enyém, még most sem tudnék semmi rosszat sem mondani. Magamra annál inkább…
A történet a Somogyi dombságban játszódott. Nevet direkt nem említek, így is nagy a lebukás veszély.
Egy téli forralt borozós baráti bolondozás indította el ezt az egészet. Na nem mondom, hogy semmit nem sejtettem vagy éreztem a köztünk lévő vonzalomról, de ez a konkrét esemény volt az, ami aztán megállíthatatlanul indította el azt a folyamatot, aminek a végén szembe tudnám köpni magam, hogy aztán a testemből kilépve keressek egy romlatlan, még emberszámba vehető testet és élhessek tovább abban.

Már erősen szürkült mikor elindultunk. Szánkó, bor, fűszerek és egy is kaja, amit a parázsban sütnek majd meg. Én semmit nem vittem. Álltam ott köztük, és néztem, ahogy összepakolnak mindent, és arra gondoltam, hogy ebből a mindenből én is eszem iszom majd. Némi lelkiismeret furdalásom lett ettől, és az egyik sráctól elvettem egy táskát.
– Bassza meg! Ez pont a bor és a fejsze….
Nehéz volt. Lassan vánszorogtunk ki a hegyen, és sokat baromkodtunk. Kifelé Jager-t ittunk, az tartotta bennünk a lelket. A csapatban 5 fiú és 3 csaj volt. Abból egy csaj magában (a barátja nélkül) a másik kettő a barátjával. Régóta ismerem mindet.

Már kifelé észrevettem, hogy az egyik lánynak olyan kívánatos a segge. Ahogy lépdelt a nagy hóban, szexin és viccesen mozgott. Szőke haja kilátszott a sapka alól, arca piros volt a hidegtől és mindig mosolygott. Mint mondtam, régóta ismertem. Ahogy fogyott az ital egyre szemtelenebb lettem. A nehéz táskát lepasszoltam a csaj pasijának, aki a súlytól lemaradt. Így a lány közelében (hallótávon belül) nem volt senki…
Mellé mentem, és mondtam neki, h nagyon jól néz ki. Nem nézett furcsán rám, mert ahogy mondtam, éreztük mi ezt a szexuális vonzalmat. Megköszönte és megkérdezte, hogy másnap mit csinálok. Ittas is voltam, kanos is… mégis ez megdöbbentett, mert tudtam miért kérdezi. Kefélni akart. Nem mondtam neki semmit, később is, mikor újra előhozta csak annyit, hogy nem biztos, hogy lesz rá időm.

Aztán ahogy kiértünk a helyszínre, fát kezdtünk gyűjteni… nem volt nehéz rávenni, hogy velem jöjjön. Persze jött arra más is, de egyben biztos voltam. Minél messzebb megyek, annál többen maradnak le. Persze a szöszi nem, Ő velem tartott. Ott aztán mondtam neki, hogy itt is megdugom, ha akarja. Nevetett, tetszett neki. De ahogy fogdosni kezdtem hirtelen leállt. Nem engedte, hogy lesmároljam. Meglepett, kicsit el is vesztettem az önbizalmam. Ahogy aztán gyűjtögettük a fát meg-meg fogtam a fenekét és mondtam neki, h mennyire kívánom, és hogy megveszek, ha nem élvezhetek el. A farkam állt, és megmutattam neki. Így, ahogy mondom. Kivettem a 2 nadrágból és meglóbáltam. Kínt láttam az arcán, kérte, hogy ne csigázzam. Mondta, hogy most nem tud dugni velem (ezt a szót használta), de holnap menjek át hozzá.

Lassan eltelt ez a borozós szar. Hazafelé a szánkón csúszkáltunk, hol ezzel, hol azzal mentem. Mivel nekem szánkóm sem volt. Volt, h a szösszenettel mentem, szorosan mögötte. Hátranyúlt és közelebb húzott… Ahogy suhantunk hirtelen ledőltem a szánkóról és Őt is magammal rántottam. Már teljesen sötét volt, és ahogy leestünk a bokrok mögé senki nem láthatott. Megcsókoltam, persze hagyta, sőt, hevesen visszacsókolt és a farkamra nyúlt.
De hamar kitisztult feje, és a barátja után sietett. Közben hangosan engem szidott, h mekkora looser vagyok, amiért így elbicskáztunk. A barátja meg nekem tapadt, hogy vigyázhatnék a gyöngyszemére….le se szartam mit beszélnek, túlságosan fel voltam izgulva. Aztán kaptam egy SMS-t. Láttam, hogy a smárkirálynő írta. Épp előttem ment.
- Holnap nincsenek otthon anyámék, gyere át és megbaszhatsz!

Úgy felállt a dákóm, h majd megvesztem. És hogy tudja, tetszik az ötlet bokán rúgtam. Elesett…nem így akartam, megint én voltam a szemét és az egész banda hangosan anyámat emlegette. Pedig akkor még nem is voltam olyan nagy szemét… Akkor még nem!

Másnap persze nem mentem l a lányhoz. Mással voltam, de ez mindegy. Később aztán megbeszéltem vele telefonon egy randit… vagy mit.
A terv az volt, h mikor hazamegy a barátjától a busszal én kocsival várom a buszmegállóban és a többi majd alakul valahogy. Vártam is, de nem jött. Úgy éreztem átvert. Elmentem a pasijáék felé, hátha még ott van. Nem volt, csak a sráccal találkoztam, a buszmegállóból ment hazafelé. Persze rendes vagyok, hazavittem. Közben elmondta, hogy a cicusát valaki kocsival hazavitte, így milyen jó mert nem kellett buszozni bla bla….
Na ez jó hír, akkor nincs para. Srácot kitettem és menetem a csajhoz. Az utcájukban gyalogolt. Mikor mellé értem be is ült szépen, nem kellett semmit magyarázni. Elindultunk. Meleg volt, levette a kabátját. Kellemes vékony dereka volt, nem túl nagy mellel és nagyon puha bőre. Nem szaroztunk sokat, megálltam egy sötét valamennyire félreeső helyen és egymásnak estünk. Én voltam a hevesebb… milyen meglepő?!

Csókoltam ahol értem, fogtam a mellét, simogattam a combjait. És akkor szépen kigombolta a nadrágját és letolta, bugyival együtt. Rámásztam (kocsiban bonyolult, előtte is csak egyszer próbáltam) ő rám húzott egy óvszert. Előtte annyira hűvös volt, hogy azt hittem csak én kívánom őt, de tévedtem. Nagyon nedves volt és kellemesen szűk. Jól belecsúsztam, de szorított is. (Azóta is ő a kedvencem) Kötött pulóver volt rajta és nem is vette le. Én felülről voltam meztelen ő alulról. Én a nadrágomat csak térd alá toltam le. Csókolgatta a mellkasom és mélyeket sóhajtott. Furcsa volt. Éreztem, hogy nagyon be van indulva, de nem láttam rajta. Aztán egyszer csak kicsit sikkantott (azt hittem most kezdi élvezni), de azt mondta, hogy elélvezett, és hogy pihenjünk, majd később folytassuk. Én viszont máshogy gondoltam. Rákapcsoltam, amire ő teljesen megveszett. Vadul basztam, ő kiabált. Azt hiszem, senki nem hiszi majd el, de azt mondta, hogy őt ekkora fasszal még nem baszták meg és hogy nálam jobb nincs.

Hamar a gumiba élveztem. Míg hazavittem elmondta, h 2x élvezett el. Pedig nem ujjaztam, nem nyaltam, csakis basztam és csakis úgy, ahogy nekem is a legjobb. Eddigi tapasztalataimmal szemben állt, hogy egy nőt érdekelhet ilyen formában csak is a kielégülés. Megdöbbentett, és furcsa érzés lett rajtam úrrá.
Mikor kiszállt a kocsiból meg akart csókolni, de a rózsaszín köd nekem már eloszlott, elhúztam a fejem és mondtam, hogy majd ha baszni akarok, felhívom. Azt mondta, hogy reméli mielőbb így lesz.

A lány akkor 21 éves volt. Előttem csakis a fiújával szeretkezett és talán azóta is. Kíváncsi volt milyen mással. De nem érte be egy alkalommal.
Nekem ez az együttlét csalódás volt ahhoz képest, hogy milyen előzményei voltak. Gyakorlatilag, mint az állatok csináltuk, és csak a kielégülésről szólt. Nekem legalábbis csak arról. Később elmondta azt is, hogy évek óta tetszem neki, hogy mikor kivettem a merev faszom az erdőben, le akarta szopni, és nagyon nehéz volt ott nemet mondani. Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha ott dugni kezdünk, hiszen a lebukás tuti lett volna. Lebukás azonban nem lett. Szerencsére. Így maradt a lelkiismeretem ellenem irányított hosszan és fájdalmasan pusztító támadása, amit időről időre legyőz a vágy, hogy megdugjam ezt kielégítetlen, állatias lányt.Véletlen szex történet:


A fiúk beterítettek minket spermával


Ági barátnõm könyvelõként dolgozik egy nagy cégnél. Minden évben mennie kell továbbképzésre, hogy képben legyen a változásokról. Úgy hozta a sors, hogy most itt volt a képzés. Rám telefonált, hogy a fõsuli kocsmájában igyunk meg egy kávét.

Elmentem beültün....

A kábeltévé szerelő


Persze nem is lettem kész mire Andi megjött. Combfixben és fekete csipkés fehérneműben nyitottam ajtót neki és tessékeltem gyorsan befelé, nehogy egy épp arrajáró szomszéd lássa, hogy milyen szerelésben fogadom a barátnőm.
- Tudtam, hogy nem leszel kész mire megjövök! - m....

Az erotikus történetek címkéi :
travi szex | forrasz | vizsugár | Állás interjú | elhánytam | ketten | borda | kancigÁny | 13,5 | nudi |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.