Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseNõi orgazmusNõi orgazmus

Szerintem nincs. Viszont ki nem állhatom a filmekben oly gyakran látható megjátszott orgazmusokat amikor a "mûvésznõ" fél órán keresztül üvölt és sikoltozik, eltorzult arccal dobálja magát, rosszabb esetben széttépi az ágynemût és a fél szobát lebontja. A valóságban ugyanis az igazi nõi orgazmus csupán néhány intim, önfeledt pillanat, a nõ arca komoly - szinte áhítatos -, ajkát boldog sóhajok és kéjes nyögések hagyják el, miközben ánusza ritmikusan pulzál és vaginájából illatos, kristálytiszta izgalmi váladék csordogál:

A kis képekre kattintva rövid szemléltetõ videókat láthatsz!


A videók lejátszásához Adobe Flash Player szükséges.


. . .

Ez a lenyûgözõ jelenség persze nem öncélú hanem a fajfenntartást szolgálja, vagyis a sikeres megtermékenyülés érdekében történik. Vegyük sorra a nõi orgazmus elérésének lépcsõfokait és ezek szerepét a közösülésben.

Izgalom, emelkedés - vértolulás testszerte, a csikló megmerevedik, a szeméremajkak megkeményednek és kissé szétnyílnak, a hüvely felsõ kétharmada kitágul, a hüvelybemenetnél található mirigyek síkosító váladékot termelnek:

bõvebben a csiklóról >>>Mindez egyrészt jelzés hogy a nõ készen áll a közösülésre, másrészt megkönnyíti a behatolást a férfi számára, akinek szexuális vágyát a nedvesen illatozó, hívogatóan kitáruló vulva látványa azonnal felkorbácsolja. Petyhüdten lógó hímvesszõje a beletóduló vértõl megmerevedik (feláll), szinte fájdalmasan feszül s a férfi heves, sürgetõ ösztönkésztetést, kínzó gerjedelmet érez melyet csak azzal csillapíthat ha a vágytól s izgalomtól duzzadtan lüktetõ párzószervét hatalmas fullánkként mélyen bedugva felgyülemlett ondóját a nõ vaginájába fecskendezi:

. .

bõvebben a férfi orgazmusáról >>>

Tetõzés (plató-szakasz) - az egész szeméremtest megduzzad, a csikló visszahúzódik, a kisajkak tovább duzzadnak, vörösek lesznek. A hüvelyfal alsó harmada megvastagszik, a vagina szûkebb, párnásabb és nedvesebb lesz, kialakul az úgynevezett "orgasztikus mandzsetta". Ennek szerepe, hogy - közösülés közben - feszesen körbeöleli és egyre jobban szorítja a hímvesszõt, ami ettõl még merevebbé és duzzadtabbá válik, így a férfi makkja erõsebben stimulálja a nõ G-pontját (ami egy kb. 1 cm átmérõjû, érdes, igen érzékeny dudor a hüvely elülsõ falán, funkciójában hasonlít a férfi prosztatájához). Ez mindkét félnek nagy élvezetet okoz és elõsegíti az orgazmus elérését, a kéjérzet megállíthatatlanul fokozódik és elkezdõdnek az önkéntelen izomösszehúzódások:

Orgazmus - a medencefenék tónusa eléri a maximumot, az alhasi-, a gátkörnyéki (PC) izomzat, a végbélnyílás záróizmai és az orgasztikus mandzsetta spontán, ritmikus összehúzódások sorozatát produkálja. Ezek a kontrakciók egymásután három-tizenöt alkalommal ismétlõdnek, elõször egy másodpercnél is rövidebb idõközönként majd egyre ritkábban és csökkenõ intenzitással:

. . .

A kielégülést gyönyörérzés, eufória és az izommûködés tudatos ellenõrzésének átmeneti megszûnése kíséri, elõfordul hogy egyes Hölgyek ilyenkor - akaratlanul - bepisilnek:

..


Az inzulinszint, a pulzusszám és a vérnyomás megemelkedik, a lélegzetvétel szaporábbá és mélyebbé válik, kéjes nyögések, sóhajok hallhatók. Az agyban nagy mennyiségû endorfin szabadul fel:

Oldódás - a szeméremajkak visszahúzódnak, a vértolulás megszûnik, a csikló elernyed, a hüvely normális mérete helyreáll. Szokásosnál intenzívebb orgazmus esetén (amit elõidézhet például kifinomultabb ingerlési technika vagy hoszabb önmegtartóztatás) a kéjes izomösszehúzódások még ebben a szakaszban is folytatódhatnak:

Szerencsésnek mondhatja magát az a férfi aki a közösülés csúcspontján partnernõjével egyidõben éri el az orgazmust mert a pulzáló vaginába ejakuálni csodálatos érzés. Ilyenkor az orgasztikus mandzsetta erõs, ritmikus szorításaival szinte megfeji a lüktetõ hímvesszõt és a forró sugárban spriccelõ ondót a méhszáj irányába pumpálja:

.Kérdés csak Uraknak:

Egynémely Hölgy csiklója annyira érzékeny hogy a legfinomabb símogatás vagy csiklandozás hatására is szinte azonnal "robban":

.

Más Hölgyeknek erõsebb ingerlésre van szükségük, erre a célra ma már meglepõen sokféle, ötletes segédeszköz kapható. Egyre növekvõ népszerûségüket annak köszönhetik hogy diszkrétek, könnyen kezelhetõk és rendkívül élvezetes kielégülést nyújtanak. Hátrányuk, hogy - mivel a természetestõl eltérõ módon és sokkal intenzívebben izgatják a csiklót - rendszeres használatuk egyfajta függõséghez vezet, ezek a Hölgyek kedvenc játékszereik nélkül már képtelenek eljutni az orgazmusig:

. . .

. . .

. . .


. . .

A csiklómasszázst már az ókorban is használták a hisztéria gyógyítására, a kezelést nem szexuális aktusként, sokkal inkább humán terápiaként értelmezték. A masszázst kézzel csinálták, amit meglehetõsen fárasztónak és unalmasnak (sic!) tartottak. Voltak olyan Hölgyek, akiket több mint egy órán keresztül kellett masszírozni ahhoz, hogy bekövetkezzen náluk az "áttörés" és végre átélhessék életük elsõ orgazmusát:

. . .

Késõbb vállalkozó szellemû orvosok megpróbálták gépesíteni a folyamatot, végül a XIX. században sikerült elkészíteni a mai vibrátorok elõdjét. Ez egy nagyméretû, helyhez kötött orvosi eszköz volt és igen eredményesen alkalmazták a hisztéria kezelésére. Mivel az orvosok egyre kevésbé gyõzték a betegek rohamát idõvel kifejlesztették a kisebb méretû, otthon is használható készülékeket s így egy orvosi inspectio és instructio után a gyógyulni vágyó Hölgyek már otthon gyakorolhatták az orgazmusterápiát:

. . .

A szexualítást bûnös eltévelyedésnek minõsítõ puritán erkölcs korában persze sok Hölgy hallani sem akart egy olyan orvosi vizsgálatról, melynek során bugyi nélkül szét kellett tennie a lábait azért hogy csupasz nemi szervét idegenek nézegessék, tapogassák, így elõfordult hogy a pácienst az ágyhoz kellett kötözni a gyógykezelés sikeres elvégzéséhez. Ezek a Hölgyek aztán néhány perc múlva - bár még szégyentõl pirosló arccal, de a korábban sosem tapasztalt, mindent elsöprõ gyönyörérzéstõl már szinte önkívületi állapotban - kéjes vonaglásokkal dörgölték duzzadt csiklójukat a szemérmetlen élvezet vibráló forrásához:

Kevésbé gátlásosoknak javasolható, egyszerû és hatékony módja a kéjérzet fokozásának, ha a Hölgy maszturbálás közben egyik ujját finoman a popsijába dugja:

Gyors és élvezetes (néha sorozatos) orgazmust eredményez ha a Hölgy csiklóját "közrefogják" vagyis finoman összeszorítva ingerlik:

.Kérdés csak Hölgyeknek:

Végszükség esetén akár egyszerû háztartási eszközök is használhatók szexuális segédeszközként. Ki hinné hogy egy mûanyag ruhacsipesz jelentõsen fokozhatja a csikló merevedését, vagy hogy egy elektromos fogkefe vibrátorként is megállja a helyét:

.

A szexuális forradalom idején készült ez az oktatófilm, melyben egy tapasztalt szexológus elõadását láthatjuk a nõi orgazmusról. Hozzáértését bizonyítja, hogy mialatt részletesen elmagyarázza és élesben bemutatja a csikló ingerlésének helyes technikáját, az elõadáshoz modellt "fekvõ" Hölgy legalább tízszer elélvez:

.

Kielégítetlen Hölgyeknél alvás közben gyakran megfigyelhetõk az erotikus álmok hatására jelentkezõ spontán hüvelyi összehúzódások:

. .

Ritka kórkép: folyamatos orgazmus


Az Utrecht Egyetem és a hágai HagaHospital közös kutatása során a tudósok egy igen ritka, folyamatos szexuális izgatottság szindrómának (PSAS) nevezett betegségben szenvedõ Hölgyeket vizsgáltak. Az ebben a ritka és rejtélyes betegségben szenvedõ Hölgyek folyamatosan úgy érzik, mintha az orgazmus közelében járnának, és egy apróbb inger is elég, hogy a csúcsra jussanak - bárhol, bármikor. Ezek a Hölgyek a végtelenségig képesek élvezni a csiklójuk ingerlését és hosszú - akár órákig tartó - folyamatos orgazmusba révülnek. Betegségük miatt elhanyagolják munkájukat és egyéb kötelezettségeiket, teljesen leköti õket az állandó, kényszeres önkielégítés:

.


A nõgyógyászati vizsgáló asztalon széttett lábakkal fekve a legtöbb Hölgy nagyon szégyelli magát, legszívesebben elsüllyedne attól a tudattól hogy fedetlen nemi szervét hosszasan nézegeti, tapogatja az orvos, sõt különbözõ eszközöket is behelyez a hüvelyébe. Néhány páciens viszont szexuális izgalmi állapotot, vagy akár váratlan, villámcsapás-szerû orgazmust is átél ilyenkor, amit - lányos zavarában - bájos csacsogással, nevetgéléssel próbál palástolni. Mindhiába, mert elfojtott, gyönyörteljes sóhajai és kéjesen pulzáló ánusza félreérthetetlenül tanúskodnak pikánsan szemérmetlen, ámbár kissé talán illetlen kielégülésérõl:

Orvosi vizsgálatok bebizonyították, hogy azok a Hölgyek, akik csak nehezen (vagy egyáltalán nem) tudnak eljutni az orgazmusig általában igen gyenge PC-izomzattal (köznyelven szerelemizom, a méh és a hüvely felfüggesztését szolgálja) rendelkeznek, vagyis hüvelykörnyéki izmaik nem képesek azokra az erõs összehúzódásokra amik az orgazmust igazán élvezetessé teszik, ezért kéjérzetük közel sem olyan intenzív mint szerencsésebb társaiknak:

A jó hír az hogy a probléma rendszeres tornáztatással orvosolható, a PC-izmok erõsítése elõsegíti a nõi orgazmus elérését és élvezetesebbé is teszi azt. Az ún. Kegel-gyakorlat - melyet naponta többször, alkalmanként legalább tíz percen keresztül kell végezni - rendkívül egyszerû: néhány másodpercenként váltakozva erõsen meg kell feszíteni, majd el kell lazítani a hüvely és az ánusz izomzatát.


Tipp: ha egy Hölgy szeretné felébreszteni partnere lankadó figyelmét akkor végezze annak szeme láttára a Kegel-gyakorlatot. A fedetlen, pulzáló vulva látványa a legtöbb férfinél erõs szexuális izgalmi állapotot és közösülési vágyat idéz elõ.


. .A hüvelyváladék feladata hogy állandóan nedvesen tartsa a vaginát, megóvva ezzel az érzékeny nyálkahártyát a kiszáradástól. Szexuális izgalmi állapotban jelentõsen fokozódik a termelõdése ami megkönnyíti a merev hímvesszõ számára a behatolást. A hüvelyváladékban található feromonok adják a nõi nemi szerv jellegzetes, mámorító illatát ami a férfiaknál általában azonnali heves erekciót és ejakulációs késztetést idéz elõ. A hüvelyváladék mennyisége egyénenként eltérõ, míg egyes Hölgyek vaginájából bõséggel csorog az illatos nedû addig másoknál még az orgazmus pillanataiban is alig figyelhetõ meg a termelõdése, nekik mindenképp ajánlott síkosítóval pótolni a természetes nedvesedés hiányát:

. . .


.. .
"Egy asszony illata"


A Hölgyek általában kellemetlennek tartják, szégyellik nemi szervük jellegzetes szagát és emiatt különbözõ tisztálkodó szerekkel szinte sterilizálják azt. Nem is tudják hogy milyen nagy hibát követnek el, mert ezzel elpusztítják azt a baktériumflórát ami a fertõzésektõl védené vaginájukat. Ráadásul a férfiak körében elvégzett kutatások eredményei azt mutatják, hogy az erõsebbik nem képviselõi közül sokan nagyon is kedvelik ezt a természetes "parfümöt". Sõt, egyes férfiak arról számoltak be hogy számukra a nedves hüvelybemenet illata a leghatásosabb potencianövelõ, Hölgypartnerük vulvájának szagolgatása igen intenzív szexuális izgalmi állapotot és kõkemény, tartós erekciót eredményez.

Ha eltekintünk a külsõ nemi szervek eltérõ formájától, funkciójától és figyelmünket az ánusz önkéntelen, ritmikus összehúzódásaira összpontosítjuk akkor láthatjuk hogy - bár az elõidézéséhez teljesen másfajta ingerlés szükséges - a Nõ és a férfi orgazmusa lényegében egy és ugyanaz jelenség:

.

A legtöbb Hölgy harmincöt-negyvenöt éves kora között éli fénykorát, ilyenkor szinte epekedik a testi örömök után, sokkal gyakrabban maszturbál és jobban is élvezi azt mint fiatalon. Személyisége már elég érett ahhoz hogy megértse és természetesként fogadja el szexuális vágyait, így könnyebb levetkõznie a szégyenérzetét hogy végre gátlástalanul kiélhesse a buja testében tomboló libidót:

.

Van olyan Hölgy is akinek orgazmusát élvezetesebbé teszi az a tudat hogy mások megleshetik ebben az intim pillanatban, ezért önkielégítés közben videófelvételt készít magáról amit aztán "véletlenül" elküld néhány ismerõsének:

Egyes Hölgyek pedig azért folyamodnak ehhez a különleges módszerhez hogy ezzel meglepetést szerezzenek egy ismerõsüknek, vagy megpróbálják magukra terelni annak érdeklõdését:

És a legtöbb férfi vágyálmaiban valóban elõkelõ helyen szerepel az a helyzet, hogy véletlenül szemtanúja lesz egy csinos Hölgy önfeledt maszturbálásának:


.

Az utóbbi években került a figyelem középpontjába a nõi ejakuláció, vagyis hogy az orgazmus pillanataiban - a férfiakhoz hasonlóan - némely Hölgynél is speciális váladék lövell ki a húgycsõbõl. Egyeseknél sugárban spriccel, másoknál erõs nedvesedés, illetve cseppek formájában jelentkezik, a mennyisége minden Hölgy esetében más és más. A kéjanyagot termelõ mirigyek valószínûleg a férfiak prosztata-szövetéhez hasonlóan a húgyvezeték körül helyezkednek el. A legutóbb végzett kutatások ezzel kapcsolatban két ellentmondó eredményt hoztak. Egy orvoscsoport megvizsgálta az ekkor kiáramló folyadékot és prosztata-enzimeket talált benne. Ezzel szemben más orvosok csak vizeletet mutattak ki. Ami viszont egészen biztos hogy míg a Hölgyek általában szégyellik, addig a férfiak rendkívül izgatónak találják ezt a jelenséget:

. . .

. .

Orgazmus közben sok Hölgynél figyelhetõ meg a mellbimbók merevedése, elõfordul hogy a két bimbó nem azonos mértékben vagy nem egyszerre keményedik meg. Ilyenkor a mellbimbó jól láthatóan kiemelkedik, hossza 0,5-1,5 cm-rel, alapjának átmérõje 0,25-1,0 cm-rel megnagyobbodik, ezáltal érzékenyebbé és jól izgathatóvá, szophatóvá válik. A bimbóudvar összehúzódik és rücskössé válik, sõt - fõleg azoknál a Hölgyeknél, akik még nem szoptattak - a mellek nagysága átmenetileg akár 20-25%-kal is megnövekedhet:

. .

Köztudott hogy a Hölgyek mellbimbói igen érzékenyek a mechanikai ingerekre, izgatásuk fokozza az oxytocin nevû hormon termelõdését, mely (fájdalomcsillapító hatása mellett) szexuális izgalmi állapotot, és - szoptatós anyáknál - fokozódó tejtermelõdést idéz elõ. A szülészek is gyakran tanácsolják a vajúdó Hölgyeknek hogy izgassák saját mellbimbóikat mert ez alhasi izomösszehúzódásokat vált ki és ez megkönníti a szülést. Sõt, a mellbimbók izgatása csodákra képes azoknál a Hölgyeknél is, akiket csiklójuk ingerlésével nem lehet eljuttatni az orgazmusig:

Számos érett Hölgynek okoz problémát hogy az idõ múlásával a hüvelyizomzata veszít feszességébõl és így egyre kevésbé leli örömét a vaginális behatolásban. Ilyenkor megoldást jelenthet egy erre a célra kifejlesztett segédeszköz: egy nagy méretû gésagolyó amit a hüvelybe kell behelyezni és hosszabb ideig benn tartani. Ez folyamatos nyomást gyakorol a G-pontra, ami kezdetben enyhe vizelési ingert okoz, majd - bizonyos idõ elteltével - korábban soha nem tapasztalt intenzitású, igen élvezetes szexuális izgalmi állapotot idéz elõ. Amikor hatalmasra duzzadó csiklója már szinte könyörög a kielégülésért a Hölgy leküzdhetetlen vágyat érez arra hogy maszturbáljon, az izomösszehúzódások hatására ide-oda mocorgó golyó pedig egyre erõsebben stimulálja a G-pontot ami végül lélegzetelállító gyönyörérzést és extatikus orgazmust eredményez.


A gésagolyó használata nem javasolható olyan Hölgynek akinek nagyon szûk a vaginája, mert számára az fájdalmat okozhat!

Nem is gondolnánk, hogy elidegenedett világunkban - a partner figyelmetlensége vagy esetleges hiánya miatt - milyen sok Hölgy kénytelen magányosan, saját kezével kielégíteni szexuális vágyait:

. . .

. . .


. . .

Míg a legtöbb Hölgynek elsõsorban az ánuszán figyelhetõk meg az orgazmikus összehúzódások addig néhányuknál a vagina izomzata pulzál erõsebben:

. .. . .

Nincs általános szabály arra, hogy milyen hosszan és erõsen kell egy Hölgy csiklóját izgatni ahhoz hogy eljusson a a gyönyör tetõfokára. Vannak akik akik a közvetlen, intenzív ingerlést kedvelik egészen az orgazmus végéig, sõt még utána is...


.. . .

...míg mások a finomabb, gyengédebb izgatást részesítik elõnyben, és néhány másodperc elég számukra a kielégüléshez...

. . . .

...és olyat is láthatunk, aki a csúcsra érve nemi szervének érintése nélkül, mozdulatlanul ellazulva élvezi a kéjes izomösszehúzódásokat:

Van olyan Hölgy akinek gyönyörérzését nagymértékben fokozza ha a csiklója mellett a G-pontját, vagy az ánuszát is megfelelõ módon stimulálják:

..

Sõt, egyes Hölgyek kimondottan igénylik csiklójuk, G-pontjuk és az ánuszuk egyidejû ingerlését, mert legfõbb erogén zónáik egyszerre történõ izgatása leírhatatlan gyönyörérzéshez segíti õket:

Az alábbi videón egy Hölgy két vibrátort használva egyszerre ingerli a csiklóját és a G-pontját. Érdemes megfigyelni ahogy az orgazmus kezdetekor az akaratlan izomösszehúzódások hatására a hüvelyében lévõ vibrátor magától kilökõdik:

Sok Hölgy pedig úgy éli át a tökéletes kielégülést hogy közösülés közben maszturbál, mert intenzívebbé teszi a gyönyörérzést számára ha pulzáló vaginájában érezheti partnere duzzadó, merev hímvesszõjét:

Egyes Hölgyek csiklója az orgazmus után annyira érzékennyé válik hogy a további izgatás számukra kimondottan kellemetlen, sõt akár fájdalmas is lehet, ebben az esetben semmiképpen sem ajánlatos ingerelni a csiklót:

.

Igen nehéz kitalálni hogy egy Hölgy ezek közül melyik csoportba tartozik ezért az a legjobb ha egyértelmûen jelzi a partnerének hogy hol, mennyi ideig és milyen erõs stimulálásra van szüksége az orgazmus eléréséhez:

Az viszont biztosan állítható hogy a férfiaknál semmi sem idéz elõ hevesebb nemi izgalmat és vágyat a közösülésre, mint ha egy Hölgy letérdel és a lehetõ legszemérmetlenebb módon felkínálkozik, vagyis csípõjét hátrafeszítve megmutatja kéjesen pulzáló ánuszát és odaadóan kitárja nedves hüvelybemenetét:

. . . .Az egészséges orgazmus


Egyre több kutatás bizonyítja hogy az orgazmus rendkívül pozitív hatást gyakorol az általános testi-lelki egészségre, kedélyjavító, gyógyító és egészségmegõrzõ hatásai szinte felsorolhatatlanok.Az orgazmus közben felszabaduló jótékony hormonok közül a legfontosabbak az ösztrogének, amelyek a hajat fényessé, a bõrt pedig simává, rugalmassá varázsolják, a kortikoszteroidok, melyek fájdalomcsillapító hatásúak, az endorfin pedig kellemes közérzetet okoz és jókedvre derít. De említésre méltó még értágító, fiatalító hatása is, valamint hogy segít megelõzni az idõskori vizelettartási problémákat. Ráadásul a legbiztonságosabb nyugtatószer a világon, amit lehetetlen túladagolni és káros mellékhatásai sincsenek

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Erotikus kalandok


Csak álltam a sötét szobában a nyitott teraszajtónál, s néztem a ház előtt álló lámpák fényét. A meleg tavaszi szellő játékosan lengette a függönyt, s csupán a tücskök hangos ciripelése hallatszott kintről. Sejtelmes fény áradt szét a szobában. Lehunytam a szemem, élvez....

Anya-lánya hármas


Egy képtelennek tűnő történetet szeretnék megosztani veletek. Béla vagyok 39 éves jóképűnek mondott férfi, aki egy sikertelen házasság után egy 38 éves, 18 éves lányát egyedül nevelő csodás nő mellett találta meg újra önmagát. Nagyon nyitott és ugyanakkor szoros volt a h....

Az erotikus történetek címkéi :
bizsergés | gitta | mesternek | anyavá | a kisfiam | rezgő | csáp | homoszex | vĂŠn | orcos |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.