Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseBetyár, paraszt szextörténetHát, eccer a férgyem miko kurvára be vót rúgva, akko elmonta hogy öccer mögcsalt. Hátrament a kertbe, hogy szeggyen ekkis kukoricát az ebédhöz. Mer ebédezni akartunk. Kurva nagya kukoricásunk. Másfé’ két méter magas a kukorica. A pista meg jól bement a közepébe, mer agyilag zokkni, oszt onnan kezdött el válogatni szép fej kukoricákat. Ahogy ottan szedegette, lihegést hallott a közelbű. ( No annak mondom, aki nöm tuggya, hogy ojanok a kertek hogy a házak végibe vannak, oszt a szomszédíval emmásba nyínak, hogy nincs kerítés. ) No, az emböröm kidugta a fejét két kukoricaszár köszt, azt lesett jobbra bara. Hát möglátta a szomszéd asszonyt. Éppen kapáta a krumpit, de kurva meleg vót, oszt meztelen vót, mer nöm látta a férgyem, aszt asszitte nem láttya senki. Vén öreg szatyor vót má a nénike. Tök meztelen vót.

Nagy lógó csöcsein lépkedett, miközbe kapát, csak úgy lafanntak neki minden egyes mozdulatkó. Picsája is alig látszott a mellejitő. De az láccott, hogy maradék pár szem nunaszőre őszen göndörödik vissza nekijje. Belehetett látni a végbelibe, ahogy hajlongott. Végbényílása körül is csüngtek a zsíros szőrcsomók. A hüvelye csupa sötétződes ragadós lucsok vót. Bugyogot még mindig a likán, annyira termelte a nedveket. Má a pókhálókat kölött vóna leszedni róla, ojj régen nem vót mosva a pisasugáron kívül. Hát a férgyem meg szörnyűködve leste, hogy ijjen ronda nőt még nem látott. De a ravasz nyanya észrevette szörnyűködő férgyemet a kukorica csövek közt. Megijjedt a vén boszorkány, de aztá jobb ötlete támadt:

- Há nem szíggyeled magad, te mocskos, fajtalan! Meglesni szegény öreg idős nőt! Aztán képzelem, hogy rámgondúva matyizol estínkínt a desznyóólba. Most rögtön kiáltok a fiamnak, aki majd úgy ever!!

- Jajj, csak aztat nö! – fogta könyörgőre a dógót a Pisti. –Megteszek bármit, csak ne kijáccson!

- Igen? Jóvanakko. Akkor most megdugsz, úgy hogy legalább háromszor elévezzek!

Hát a férgyemnek a pulzusa 300 lett. Ijen mocskos vínasszonyt dugnyi meg mint ez ittejn e. De nem tudot mit tenni. Csak ekkis csaláshoz fojamodott. Vitt magával egy kukoricacsőt. A banya letérdet elé, az meg elkezdte dugdosni a kukoricacsövet a valagába, mert a banyán nem vót szemüveg aztá usse láthatta. Igen élvezte a banya, meg má a pista is örüt, hogy megússza. De hoppá!! Az öregasszony picsanyílása igen csak felforrósodott, és a kukoricák elkezdtek kipatoggni. Csak úgy röpűtek a patogatott kukoricaszemek kifele a valagábó. Az öregasszony megfordút, aztány fő vút háborodva. Mögcsapkodta a férgyemet, és asztat monta:

- A faszoddal! A faszoddal basszá! És nézni fogom. Előszür a valagam.

Hát szegíny férgyem nem tudott mit tennye, belerakta a faszát a szaros seggelikába. Nyomott egyet kettőt, a gyomra is forgott má, hát még akko, miko az öregasszony benyögte: Basszad meg a picsámat!

Óáuáó, aztakurva, gondúta a Pista. Lassan, istenhö fohászkodva megfogta péniszét, és életébe most egyszer azt kívánta, bárcsak ne lenne fasza. Odatette a nyanya szétkúrt, barnalucskos, ragadós, bűzlő picsájához. Ott bugyogott a nedv kifelé belőle, mint a boszorkány kondérjába a méreg. Minden undorát legyőzve pisti, hirtelen belenyomta a farkát. A banya méjjet sóhajtott, és elégedett vigyor jelent meg sárga-fekete fogai köszt. Ahogy mozgutt a farka, csak úgy kenődött ralyta a lucsok, szinte magáho ragasztotta. Cupogott minden egyes tolásnál. A banyek meg nyögött mint a dögledező macskák. De hamar ráunt erre jis , és bejelentette: Nyallyá ki, nyallyá ki!!!

A férgyem elakart rohani, de a nyanya hosszi kapájával utánanyút és visszahúzta, majd a fejét a picsájáho nyomta, és kéjesen a képébe röhögött: Tessék, itt a desszert! Jó étvágyat hozzá. Na a picsáját úgy kölött elképzenyi, hogy csupacsupa ránc vót. A hüvelye nyílása tiszta kosz vót, meg lucsok. Barna nyúlós szardarabos lucsok. Okádék. Meg a picsaszőre fűszerezte még a látványt. A férgyem kidugta nyelvét. És ismét csak imádkozott. Az öregasszony meg, amikor nem figyelt, megfogta a fejét és belenyomta tárulkozó bugyra legmélyére. Olyan vót mint egy vulkán, aszonta, csak sokkal büdösebb meg szarízűbb. Mint egy a nyelvet magába szívó bermuda háromszög. Ahol eltűnik minden, mint egy csecsemőszály, ami szarral meg gecivel van tele. Egyszóval: OKÁDÉK!

A Pista tette szörnyű rabszolgamunkályát, az asszon meg élvezett. Egy jó vót az egészbe. Az asszony a végin leszopta. A fogai, mit?? Fogai egy frászt, foga közé vette a faszát és visszanyalta magába a sok gedvát meg lucskot. Így legalább a férgyemnek is vót ekkis öröme, de az eltörpül az előtte átílt borzalom mellett. De legalább megtanújja értékelni, amikor az én kéthetes picsámat nyahattya.Véletlen szex történet:


Wellness pornó


Kis történetem pár évvel ezelőtt egy hóeséses márciusi napon, a Mátrában esett meg.

Akkori barátnőmmel akit egy netes társkeresőn ismertem meg, elvonultunk agy pár napra. Kivételes szerencsénk volt mart ahol megszálltunk mi voltunk az egyedüli vendégek. Kérésünk....

A szőke és a barna


Nagyon szeretek horgászni, s mivel alig van olyan halastó, amit ne lepnének el a horgászok, nagyon megörültem ennek a kis tónak.
Egy szép nyári hajnalon kikerekeztem a tóhoz, hogy hódoljak szenvedélyemnek.
Langyos nyári szellö fujdogált, csupa csillag volt az égbolt.
Az erotikus történetek címkéi :
lilla | műkuki | hogy szerelmes lettem | erett no | halloween | fenekelés | fiú testvérek | ott hagy | csipke | leszoptak a ligetbe |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.