Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA mozis baszásEz az élmény egy hete történt velem és úgy gondoltam, megosztom veletek is ezt a számomra fantasztikus délutánt!

Én egy 16 éves lány vagyok, és már fél éve van egy barátom, akit nagyon szeretek. A koromhoz képest fejlett vagyok, ami eleinte zavart, de a fiúk körében inkább a hasznomra vált..

Hétvégén elmentünk moziba, egy elég régi filmre, a barátom kifejezetten az utolsó sorba kérte a jegyeket, azt mondta, onnan jobban lehet látni… Előbb bementünk, mint ahogy kezdődött és láttuk, hogy rajtunk kívül 5-en vannak, de mind jóval előrébb ült, mint mi. A barátom ekkor rám mosolygott és megcsókolt. Nagyon jól csókolt, valahogy mindig tudta, hogy én milyen csókra vágyom…

Ez persze most is így volt, engem elöntött a forróság, ahogy a nyelvemmel játszott. Így töltöttük a következő öt percet, aztán elkezdődött a film. Tomi egy ideig a kezemet fogta, aztán egyszer csak rátette a combomra a kezét és elkezdte simogatni. (Rajtam miniszoknya volt és necc harisnya). Ekkor megcsókoltam, jelezve, hogy jól esik, amit csinál, erre ö felbátorodott és minden simogatásnál a szoknyám szélét érintette... A filmre már nem nagyon tudtam koncentrálni, de próbáltam úgy tenni, mintha nézném. Egy-két perccel később a barátom még beljebb kalandozott a kezével, és most már a térdemtől a combom végéig simogatott. Egyszerűen nem bírtam tovább a filmre koncentrálni..

Mikor rápillantottam gyönyörű mélykék szemével engem nézett. Másik kezével végig simogatta a hajamat, aztán a nyakamat, majd újból megcsókolt. Eközben másik kezével már csak a belső combomat simogatta, egyre közelebb a tangámhoz. Én teljesen átengedtem magam a kényeztetésnek, lábamat önkénytelenül széjjelebb nyitottam, ekkor ö a tangámat arrébb húzva a necc harisnya egyik lyukán hozzáért a szeméremdombomhoz, a keze nagyon hideg volt. Mikor hozzáért már bizsergő forró pinámhoz, hideg ujjával én halkan nyögtem, amit szerencsére nem hallott más csak mi... Ujjaival hozzá-hozzá ért a csiklómhoz, amelytől minden pillanatban kirázott a hideg, aztán mikor már láttam, mennyire szenvedek, bedugta végre az ujját...

Egy kis idő után már három ujjal ujjazott, és én már nem bírtam magammal, és elkezdtem vonaglani, mind a három ujján miközben csókolóztunk. Közben a másik kezével is kihasználta a helyzetet és nyakam simogatása után szép lassan a pólóm alá tévedt a keze... Melleimet simogatta gyúrta hideg ujjaival, ettől teljesen megmerevedtek a bimbóim... Annyira fantasztikus érzés volt... Már nagyon közel álltam az orgazmushoz mikor szájával elindult a nyakamon, tudtam, hogy már nem fogom bírni, és ezt ö is érezte.. Leheletét ráfújta a nyakamra, aztán elkezdte csókolni, szívogatni. Ekkor hirtelen elöntötte egész testemet a forróság, és egy nagyot sikoltva elélveztem... nem érdekelt ki hallja... (Bár szerencsére senki nem vette észre, mert a film elég hangos volt.)

A barátom egy finom csókkal nyugtázta ezt, és hagyta, hogy egy kicsit pihenjek... Én minden áron meg akartam ezt köszönni neki, úgyhogy átkaroltam a nyakát és vadul megcsókoltam. Az arcán láttam kiülni egy kis mosolyt, és tudtam, hogy ö is nagyon vágyik egy kis kényeztetésre.

Lassan benyúltam a nadrágjába és simogattam a farkát, ami már nagyon kemény volt. Kigomboltam a nadrágját és kivettem ágaskodó farkát.

Szép lassan elkezdtem húzogatni rajta a bőrt, ö ezt láthatóan nagyon élvezte... Közben én is csókolgattam a nyakát, aztán felhúztam a pólóját, és a hasát egyre lejjebb és lejjebb nyalogattam, mikor elértem a farkához. Szép lassan a tetejét puszilgattam, ismerkedtem vele... Neki ez nagyon tetszett, hallottam, ahogy halkan nyögdécsel minden egyes puszi alkalmával...

Aztán hirtelen amennyire csak tudtam bevettem a számba és elkezdtem szopni, először szép lassan majd egyre gyorsabban. Nem kellett sok idő és ő is elélvezett... Ezután mindketten megigazítottuk a ruhánkat, és egymás kezét fogva néztük tovább a filmet.

Én már nem voltam szűz, úgyhogy nem akartam ennyivel abbahagyni ezt a dolgot... Ránéztem és kezemet a farmerja alatt pihenő farkára tettem. Ő csodálkozva visszanézett rám és várta mit fogok csinálni. Elővettem újra a farkát, ami már egészen kipihente az előző orgazmust..

A barátom szemébe néztem, és ő halkan megkérdezte, hogy biztos, hogy akarom-e? Én gyengéden megcsókoltam, ezzel jelezve válaszomat. Levettem a cipőm és a necc harisnyám, felálltam és a miniszoknyám alá irányítottam újra ágaskodó farkát és szép lassan beleültem... Ő fogta a derekamat, és én lassan elkezdtem rajta vonaglani. Közben ö egyik kezével a szoknyám alá nyúlt, és elkezdte a csiklómat ingerelni...

Ekkor begyorsítottam, ö a másik kezével a pólómat felhúzta, és levette a melltartómat, eltette a táskájába, jelezve, hogy erre már nem lesz szükség. Imádta a melleimet, mert az átlagosnál kicsit nagyobb volt. Elkezdte nyalogatni, harapdálni, csókolgatni a mellemet, a másikat pedig masszírozta. Én ekkor már nem bírtam tovább, és mellkasára rádőlve újra eléveztem... Neki se kellett sok és ő is halk nyögésekkel belém élvezett. Még pár percig rajta ültem, és úgy csókolóztunk. Aztán visszaültem a helyemre, visszavettem a ruháimat, és köszönet képen finoman megcsókoltam a nyakát.

Egymás kezét fogva néztük meg a film végét aztán kéz a kézben hazasétáltunk. Ezt a délutánt biztosan sosem felejtjük el...:)Véletlen szex történet:


Az új vendég - bdsm


Jenny emlékezetében már homályosan élt az időpont amikor először találkozott Mesterével akit kezdetben Davidként ismert meg. Jenny valamivel 20 éves kora után házasodott össze Daviddel és költözött be Virginiai álomházába messze az otthonától.
A kapcsolatuk sokba vált....

Ne hívj anyunak !


19 éves vagyok és fiú. A lényeg amit tudni illik rólam, hogy imádom a szexet és annak minden formáját. Nincs olyan nő a földön akinek ha belehet akasztani én ne akasztanák be. Még a csúnyáknak is sőt egyszer még egy meleget is leszopattam buli után de túl megyek ezen ha nem él....

Az erotikus történetek címkéi :
az első dugásom | fiam, a lányom | tögy | gabi | szakadt | szexmania | nagynenemmel | a családlátogatás | a fenekelés | megeroszakolta |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.