Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseGay motozás- Megőrült, engem akar megmotozni?

- Szabály, az, szabály. Ha nem egyezik bele, akkor fordulhat is vissza. A cégnek nincs átvilágító készüléke, ha be akar menni az édesapjához a laborba, kénytelen lesz megengedni, hogy megnézzem nincs-e magánál olyasmi, ami ártalmas lehet.

- Ártalmas? Csak nem gondolja, hogy azért jöttem, hogy apám kutatásait kicsempésszem, vagy egy fiolát vigyek be, amiben valami elegyet hozok ki? Vagy ennyire bűnöző arcom lenne? - Megsimogattam a borostámat, megborotválkozhattam volna - futott át az agyamon. Amúgy öltönyben, nyakkendőben, egyenesen a munkahelyről érkeztem a céghez, ami több biztonsági kapuval védett, természetellenesen őrzött terület. Apám vegyész, pontosabban kutató doktor, azt hittem teljesen általános fejlesztéseken dolgozik, ezért erősen meglepődtem az efféle fogadtatást tapasztalva. Apám két éve van ezen a helyen, a régebbi munkahelyein többször jártam, de itt még sosem.

A fiatal fiú szintén öltönyben, nyakkendőben strázsált, azzal a különbséggel, hogy ő fegyverhámot is viselt. Az előtérben senki nem tartózkodott rajtunk kívül, egy kutatónak sosem szabályozott munkaideje van, apám emlékszem régről is, sosem ért haza este hét előtt, és még csak negyed hatra járt az idő…

- Szép az órája, svájci?

- Igen, az - morogtam a fekete hajú fiúnak, akinek minden tincse külön-külön zselézve, frizurája kifogástalan, a kék szemeivel úgy nézett rám, mintha meztelenítene, nem viselek-e egy szamuráj kardot a zakóm alatt.

- Nézze, beszéljük meg. Apám, Kenessi professzor, biztosan ismeri. Csak azt ne mondja, hogy őt is megmotozza minden nap!

- Őt nem, de az idegeneket munkaköri feladatom. Nem tart sokáig, pár perc, jöjjön a fülkébe, azután mehet is az édesapjához.

Csak azért sem akartam engedni a nálam majd húsz évvel fiatalabb fazonnak, nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy utasítsanak, középvezetőként én szoktam dirigálni.

- Én magát fiatalember kirúgatom, abban biztos lehet!

- Pedig a hónap dolgozója lettem, fizetésemelést is kaptam. Nem hiszem, hogy könnyen fog menni!

- Még felesel is velem? – a szemem csak úgy szikrázott, legszívesebben elkaptam volna a grabancát a pökhendi, kék szeműnek, akinek a tengerhez hasonlatosan változott a kékség az íriszében. Egész másfajta kék, mint az enyém, mert az egyszínű, enyhén vörösesbarna szempillákkal. Az állkapcsom keményen megfeszült, erős fogaim kivillantak, kezdtem egyre ingerültebb lenni, a nyakkendőm szorított addigra, a heti fáradalmaim tetőztek.

- Jól van, nem bánnom szépfiú, akkor motozzon meg, látom maga a megtestesült becsület.

A fiú enyhén elpirult, majd előre ment a pár méternyire lévő fülke felé, ami mellett egy kisebb megfigyelőszoba helyezkedett el, monitorral, íróasztallal, forgószékkel, személytelenség lengte köbe.

- Várjon uram egy kicsit – a fiú előkereste a paksaméták közül az egy ívű nyomtatványt, majd a kezembe nyomta.

- Olvassa el, és írja alá. Ezzel hitelesítjük, hogy maga itt járt vendéggént, én a szükséges óvintézkedések után beengedtem a labor területére, ön pedig kötelezi magát, hogy semmilyen formában nem árt a cégnek.

- Hm… maguk aztán alaposak.

Átfutottam a szöveget, hogy különleges motozás - ez szemet szúrt, de nem törődtem vele, alá firkantottam. Apámmal akartam egy közös konferenciára ruccanni, amit inkább üdülésnek szántam, amolyan apa-fia hétvégének. Sürgősen kellett a beleegyezése, és tudnom, megfelel-e neki a hétvége, mert aznap nyolcig kellett lefoglalni a szállást. Mi tagadás, apámat ritkán látom, túl elfoglalt életet éltünk mindketten, így személyesen akartam meghívni…

- Akkor fáradjon utánam.

Követtem a szürke öltönyöst, a kabinban egy pad, fogas, fehér falak, nagyjából hat négyzetméternyi hely.

- Hogy hívják fiatalember?

- Gregnek uram.

- Én David Kenessi vagyok. Régóta itt dolgozik?

- Két éve.

A fiú közel lépett, arcszesze citromos illata az orromba kúszott, szeme pontosan az enyémmel egy vonalban. Szemeztünk pár pillanatig, a fiú íriszében valami furcsa villant, amit nem tudtam hová tenni.

- Az öltöny felsőt akkor vegye le, akassza a fogasra. - Olyan közel állt hozzám, hogy súroltam a mellkasát.

- Jó, eddig rendben - siklott az ingem gombsorán végig a tekintete.

A fiú a nagy tenyereit ekkor a vállamra tette, aztán ott tartotta őket egy darabig - mintha élvezné, hogy hozzám érhet - majd szakszerűen, pontosan szimmetrikusan kezdte el mozgatni őket. Lassan csúszott le a karjaim irányába, de annyira lassan, hogy simogatásnak tűnt, nem pedig vizsgálatnak. El is öntötte a vörös az arcomat, éreztem, ahogy idegenkedni kezdek.

- Nem lehetne gyorsabban? – sürgettem ekkor.

- Nem olvasta? Különleges motozás, vegye le az inget.

- Minek? Érzi, hogy nincs alatta semmi!

- Látnom is kell - mormolta. A hátamat már végig simította, majd a mellkasomat - azt is szintén lassan, a lélegzetem kissé szaporább lett, mert esküszöm simogatásnak hatott, és igen zavart, hogy férfikéz érint úgy.

- Csak nincs zavarban?

- Nem, dehogy… De zavar! - fakadtam ki. - Muszáj magának úgy érni hozzám, mintha nő lenne?

- Hát hunyja le a szemét, és gondolja, hogy egy szőke bige vagyok, ha úgy kellemesebb.

Akartam mondani, hogy még mit nem, de aztán azt vettem észre, hogy sorra oldom a gombjaim, lekerült az ingem. A fiú felemelte a karjaimat, benézett a hónaljam alá, én pedig csak húztam a szám, grimaszoltam. Arra gondoltam, mekkorát tudnék csapni abba a helyes arcába, szinte viszketett a jobb tenyerem.

- Kész vagyunk végre? – dühösen csengett a hangom.

- Félig. Most a nadrágját, kérem.

A szemünk összecsapott, egyikünk sem akarta lesütni a szempilláját, de, ha már félig kész vagyunk, fejezzük be minél előbb – villant át az agyamon.

Kioldottam az övcsatom, majd a nadrággombjaimat, de közben belebámultam Greg arcába, elöntött valami állhatatosság, meg akartam neki mutatni, hogy engem ilyesmivel nem lehet megalázni. És végre a fiú szemei megrebbentek, sőt, akkorát nyelt, hogy hallottam is. Egymás arcába szuszogtunk, a lég megtelt feszültséggel.

- Na, akkor, ha olyan készségesen végzed a munkádat öcsém, vedd le magad az alsómat, dolgozz!

Nem szoktam arrogánsan viselkedni, mindig komoly, megfontolt vagyok, mégis, az egész szituáció előhozta belőlem az alpárit. Azt hittem a fiú majd ellenkezik, ehelyett alaposan meglepett.

- Bármikor uram. Akármikor kérné, levenném az alsóját. Maga delejesen vonzó férfi. Egy gyöngyszem a kinézetével. - Nem tudtam szólni, de mintha az ajkam mozgott volna… hang azonban nem jött ki rajta, teljesen lefagytam.

Greg letérdelt, fekete tincsein a felülről jövő lámpa fénye játszott, beakasztotta egy-egy mutatóujját a fehér alsóm gumis részébe, és alig tíz centire a testemtől, a péniszemmel szemezve, kezdte lefelé húzni az alsóm. A szégyen az arcomba kergette a vért, régen nem tapasztalt érzések rohantak meg, védtelennek éreztem magam lelkileg is, ami miatt majdnem felnevettem.

Azt hittem megőrülök, amikor a fiú arca, mintegy véletlenül a falloszomhoz ért… Akár a vágy-hullám, egészen delejes vágott rajtam keresztül, hatalmas nyögést fojtottam magamba.

A fiú kiléptetett végre az alsómból, tízszer annyi idő alatt, mint normális estben megtehette volna. Ujjait a combomra szorította, a jobb keze elkezdett az ágyékom felé közelíteni.

- Mit művel? - kissé mélyebben beszéltem, igen kellett ügyelnem, hogy ne remegjen meg a hangom.

- Minden rendben lesz …- akár egy lágy és meleg sóhaj, szólt a válasz, a lehelet az ágyékomat csiklandozta.

- Micsoda szép fasz, ó Istenem…- Azt hittem rosszul hallok. Greg csak bámulta a vörösesszőke göndörséggel körbevett péniszemet, a herémet, egyre jobban öntött el a melegség, magamban imát mormoltam: Istenem, ne engedd, hogy merev legyek, ne engedd…

Nem tudom, hogy és miképpen reagálhatott a szervezetem olyan formán, a péniszem mind megakart telni vérrel, és valamennyire meg is duzzadt, pedig, küszködtem ellenne. Abszurd helyzet teremtődött: Greg megbűvölten bámult, én pedig tehetetlenné váltam, olyan leblokkolás soha életemben nem történt.

A srác felnézett az arcomba, a szememben riadalom ült. Összekapcsolódott a tekintetünk egy végtelen pillanatra, aztán a fiú a száját beharapva ért a vesszőmhöz. Felemelte, én pedig megugrottam, akár egy csikó.

- Már nem tart sokáig, ígérem …

A hang megnyugtatott, pedig dobogott a szívem, majd kiszakadt a mellkasomból.

Greg a kezébe vette a vesszőmet, én pedig csak néztem, ahogy hátratolja rajta a bőrt, majd fel-le húzza. Elkezdtem mind jobban keményedni, Greg végül végigsimított puhán a hosszán, és széjjelebb tolta a lábaimat. A tökeimet bámulta, alám dugta a fejét.

- Mondja Greg, lát valami szokatlant, érdekeset?

- Csodásat látok uram, a legnagyobb rendben minden. Magának vastag és kívánatos farka van, a felesége biztosan boldog asszony.

Merevvé váltam teljesen addigra a sok simogatásnak, matatásnak köszönhetően, egyszerűen hiába férfi ért hozzám, a testem kiéhezetten válaszolt. Azt hittem végem, a föld alá süllyedek szégyenemben, ráadásul a reakcióképességem, az akaratom a sutba hullott, mint valami olvadó viasz viselkedtem.

Visszatekintve nem értem az egészet, mintha valami bűverő alá kerültem volna, persze ha nagyon akarom, bizonyára nem fajul ilyen formára a dolog. De ki tudja kiben, mi lakozik, ezt az énemet, nagyon nem ismertem…

Greg végül kidugta a nyelvét, és én nem szóltam, amikor elkezdte nyalni a makkomat. Minden idegvégződés, mintha ott lenne, a térdem is majd alám rogyott.

Alig mertem kinyitni a szemem, amikor mégis, láttam, hogy a fiút teljesen elbűvöli a farkam, egészen a nyalásnak, kényeztetésnek adja át magát. Amint a szájába vett, egy akkorra hörgés szakadt ki belőlem, hogy visszhangozni hallottam, a feleségem, sem előtte nő, úgy még nem szopott, mint akkor az a fiú a kabinban.

Bólogatott ritmikusan, gyűrte a nehéz herémet, ami akkorra már egészen felhúzódott, a fitymámon siklott a bőr sikamlósan, jólesően, a csípőm életre kelt, löktem magam. Az ösztön irányított, amikor elkaptam a félhosszú tincseket, és annál fogva rántottam magamra a fiút.

- Dögölj meg, te baszógép! - és ehhez hasonlókat harsogtam, belevertem a szájába minden dühömet, hogy mennyire jólesett elmondani nem tudom. Különlegesnek éreztem az egészet, újnak, és olyannak, amiben addig nem részesültem. Már majdnem a csúcsra értem, amikor hirtelen abbahagyta Greg a ténykedését.

- Forduljon meg. - Már háttal is álltam neki, ekkor vettem szaggatottan egy nagy levegőt, hogy csillapítsam magam. A fiú keze a hátsómhoz ért, elkapott a remegés. Széthúzta a farpofáimat, mintha a lyukamba akarna bámulni. Felszisszentem, örültem, hogy használni szoktam a bidét…

- Kérem, lazítson, ez az utolsó része a vizsgálatnak. Hajoljon be.

- Tudja, pofán csapnám szívesen! - de behajoltam.

Greg a zsebében kotorászott, aztán éreztem, amint a fenekemre kerül a hűvös krémféleség. Úgy kent a lyuk körül, ahogy talán egy orvos prosztatavizsgálatkor, mindenesetre rohadt érzés kapott el, mert kellemesnek találtam.

Lassan benyomult a gumival fedett ujja, mind beljebb csúszott, feszített, tapogatott, ki–be járt bennem, Greg az ujjával dugta a seggem, közben előre nyúlt és verni kezdte a farkamat. Egy ponton, elkezdett belül nyomogatva izgatni ezután az ujjbegy, mintha ott keresne valamit, a gerincemen végigfutott a kéjes hideg miatta, az elő cseppek a makkomra ültek. A fenekemben simítás, mellé farokverés, különleges a kabinban: felrobbanni látszott bennem minden.

Sóhaj, nyögés, és összerándulás.

Amikor elélveztem, a saját arcomra fröccsent a kilövellő spermám…azt hittem végem van, a világ legnagyobb orgazmusát éltem át. Mindenem remegett, a kéj pedig a kisujjamba is bekéretőzött.

Szédültem, Greg segített egyenes helyzetbe, a szemében együttérzés, és valami ismeretlen.

- Kész vagyunk – simogatta meg az arcom, én pedig, akár valami részeg csak bámultam meztelenül, szégyenben törölgettem a kezemmel az arcom.

Greg ekkor közel hajolt az arcomhoz, lenyalogatta a spermámat, közben nekem dőlt a felsőtestével, én meg hagytam, hogy elővegye a farkát, majd röviden, gyorsan kiverje. Amint a fülembe nyögött, a hasamon éreztem a ragacsos melegséget, ujjaim tehetetlenül szorították a levegőt.

Ekkor Greg hirtelen eltávolodott tőlem, valahonnan papírtörlőt kerített.

- Most már bemehet a doktor úrhoz.

Mint, akit pofán csaptak, úgy néztem ki a fejemből.

Nem tudom, hogy öltöztem fel, és miképpen kanalaztam össze a maradék büszkeségemet.

Azon az éjjelen nem aludtam… apámhoz sem mentem be, amikor felöltöztem kirohantam az épületből, bevágtam magam az autómba, és egy park mellé hajtottam.

Bőgtem, mint az állat, a mai napig nem dolgoztam fel az esetet, ami csorba a férfiasságomon, és saját magam előtt.Véletlen szex történet:


A fasz szopás - pornó történet


A fasz szopás - pornó történet

A barátom bevezetett a fasz szopására.


Még fiatal srác voltam amikor az egyik alkalommal azt hittem nem látja a barátom és elkezdtem a farkammal játszani és amikor megnõtt bekaptam és addig harapdáltam a nyelvemmel izgat....

Éva és Dorina története


Dorina és Éva még csak nemrég voltak barátnok, hiszen csak most kerültek gimnáziumba, ahol megismerkedtek. Egyszer Dorina úgy döntött meghívja Évát magához, aludjon ott, hogy jobban megismerjék egymást, amikor a szülei elmentek otthonról. Dorina úgy gondolta, van még egy kis idej....

Az erotikus történetek címkéi :
a fiam | korkülömbség | tanárnőből ribanc | edes testver | kis pina | kurva lettem | tavas | 4. rész | nagama | medencék |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.