Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseKétbugyis KataApukám 40 éves, anyum 32, és nagyon szokták csinálni. Az én szobám az emeleten van ők pedig a földszinten alszanak, de mielőtt alszanak többnyire dugnak. De elég hangosan. Anyukám sikongat és mindig hallom, ahogyan recseg az ágy. Gondolkodtam már, hogy megkérem őket, vegyenek vissza kicsit, de rájöttem semmi közöm hozzá, meg hát csinálják ha egyszer jó nekik.

Hanem ez engem azért fel szokott izgatni! Fekszem ilyenkor a vízágyamon, amit szülinapomra kaptam, hallgatom a menő dj-k legújabb mixeit és maszturbálok. Persze azért nem sűrűn, mert többnyire máshol is meglelem a kielégülést. Elég jó pasi vagyok, ahogy ez később ki fog derülni!

Tehát egyik este is ez volt a szisztéma, apu nagyon formában lehetett, mert anyu vég nélkül sikongatott hogy MÉG-MÉG mélyebbre! Kicsit zavarba is hozott ez, de a farkam már nagyon állt. Épp verni kezdtem, amikor valaki kopogott az ablakon. Nagyon megijedtem, azt hittem egy vámpír! De csak Kata volt az, az osztálytársam. Felálltam, kinyitottam neki az ablakot, ő pedig behuppant a szőnyegre.

- Hogy a fenébe másztál fel az erkélyre? – kérdeztem tőle. – És mit is keresel? – kérdeztem.

- Hát… szóval… hoztam létrát. Szerettem volna veled kicsit megismerkedni. A suliban nappal nem mertem venni a bátorságot, hogy megszólítsalak.

Kata alter csaj volt, ezt az öltözködése is elárulta. Fekete farmer, bő póló, és a fején egy kalap. Nem az esetem! De jó illata volt, és az arca piros.

- Hát gyere ülj le – mondtam. És leültünk az ágyra és beszélgetni kezdtünk.

Amíg csevegtünk, a zajok odalenntről tovább hallatszódtak. Észrevettem, hogy Kata is hallja, és egyre pirosabb, de nem mer rákérdezni. A lábát kicsit szétnyitotta, és kényelmesen hátradőlt a vízágyamon. Egy mondat közepén félbeszakítottam.

- Bocsáss meg, látom zavarban vagy, amiért a szüleim odalenn dugnak. De ne zavarjon. A szex teljesen természetes dolog, tudod?

Ő bólintott, és végsimított a lábán. – Tudom. És… te tetszel nekem.

Szóval ezért jött, gondoltam. Hát legyen.

Odahajoltam és megcsókoltam. Végsimítottam a pólóját, aztán lehúztam. Nem viselt melltartót, én pedig csókolgatni kezdtem a mellét.

- Ez nagyon finom… - nyögte.

- Miért jöttél ide? – kérdeztem, aztán tovább cirógatta nyelvem a bimbóját.

- A lányok – sóhajtotta. – A lányok azt beszélik nagyon jó vagy… jól csinálod… és én már… nagyon vágytam rá.

A hasát kényeztettem már.

- Kinyaljalak? – kérdeztem.

- Igen… - lihegte.

Anyám odalenn sikongatni kezdett.

Kigomboltam a farmerét, lehúztam a cipzárt és lehúztam róla. Végcsókoltam selymes combjait a teste remegett érintéseim alatt. Aztán a bugyijához hajoltam, de ahogy húztam le, meglepődtem.

- Rajtad két bugyi van!

- Igen – mosolyodott el. – Babona.

Ezek az alter csajok és a hülyeségeik, gondoltam. Lehúztam mind a két bugyit és előbukkan csodálatos puncija! Rátapasztottam a nyelvem és szorgosan nyalni kezdtem. Halkan sikongatott, emelgette a csípőjét, és hamarosan elélvezett.

Utána elővettem a farkam, és megkértem hogy szopjon le. Lelkesen bólintott, arcát hasamhoz préselte, aztán bekapta a farkam és nyalogatta, szívogatta! A hajába túrtam, és arra gondoltam, mennyi fiú van, aki nem olyan macho mint én. Sajnáltam őket.

- Gyere dugj meg – mondta végül Kata, és szétterpesztett lábakkal az ágyra hanyatlott. Én azonban nem így akartam. Hátamra hengeredtem, és kértem hogy lovagoljon meg.

- Vedd fel a kalapod – mosolyogtam.

Kata a kalap után nyúlt, ami szeretkezésünk elején az ágy mellé esett, és felvette. Aztán puncijával rácsúszott kőkemény borotvált farkamra, és mozogni kezdtem. Lihegett, nyögött, és én a mellét markoltam. Hatalmasat élvezett, mellkasomba vágva körmeit. Aztán rám hanyatlott, és én beszívtam finom illatát.

Nem sokkal később távozott úgy, ahogy jött, az ablakon át. Megkértem, az egyik bugyiját hagyja nálam emlékbe. Megbeszéltük, ezentúl majd összejárunk kefélni, amikor éppen ráérek. És bár sok lányt kell kielégítenem rajta kívül is, gyakran ráérek!Véletlen szex történet:


Perverz sztori


Csönd, csak a vér dobol a fülemben, majd hallom, ahogy a víz zuhog a fürdőszobában. Nem térek magamhoz. Néhány perce még dolgozom, próbálom rendbetenni a restanciámat, most meg a vágytól majd szétpattanva, tehetetlenné kötözve térdelek egy lányszobában, kényére-kedvére kisz....

Gruppenszex Krisztivel,és Józsuával


A fellegekben járt a boldogságtól. Úgy érezte, hogy az elmúlt két hét volt élete 17 évének legboldogabb időszaka. Felhőtlen öröme forrását Péternek hívták. Ismeretségük már korábban elkezdődött, abban a kisboltban ahol Krisztina dolgozott és oda is korlátozódott csupán,....

Az erotikus történetek címkéi :
önfeláldoz | ban?n | kurvád | keresztanya | anya - lánya | osztotta | zitácska | angi | kártya | falut |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.