Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldésePerverz leszbikMindig rajongtam a szép fehérnemüért. Szertekezés elött mindig a legszebbet szoktam felvenni. Ugy érzem ez megtisztelése annak akivel perceken belül boldog leszek. Legalább ilyen fontosnak tartom a frissen mosott ágynemüt is.
Ennek ellenére nagyon szeretek utcán fehérnemü nélkül járni. Persze nem amikor munkába megyek, ott szigoruan a legdiszkrétebb vagyok. Lucy és én ha együtt megyünk szinházba, vagy bárhova, a szoknya alá többnyire nem veszünk bugyit. Melltartot se szoktam venni. Szeretem ha a bluzom izgatja a mellbimboimat, akkor ezek megkeményednek és majdnem kibökik a bluzomat. Bugyi nélkül pedig állati izgis tud lenni.
Visszatérve a szép fehérnemühöz. Ugy kéthetenként szoktam ujat venni. Van egy butik ahol az eladonö el szokta nekem tenni a legszebbeket, ide jarok. Egy késö délután betértem ide. Az eladonö akkor pakolta ki dobozokat. Mondta, hogy a legjobbkor jöttem, mert éppen most rendezi az uj árut. Nyugodtan válogassak, addig ö bezárja a boltot. Mondom, hogy nem akarok zavarni inkább holnap visszajövök.
-Dehogy zavarsz válogass nyugodtan, nekem még sok dolgom van.
Ajánlott egy szép piros együttest, és meg néheny izgalmas szint. Mondta probáljam fel. A probafülkében levetköztem (volt rajtam bugyi). Felvettem a piros együttest, de a melltartot a hátamon nem tudtam bekapcsolni.
-Hogy tetszik? kérdezte az eladonö
-Gyönyörü, mindom de nem müködik a kapocs.
-Majd segitek, mondta és elhuzta a fuggönyt. Már bezártam, nem kell függöny, mert nem lehet belátni.
Tükörben láttam hogy mögöttem áll és sokat sejtetöen tanulmányozza a testemet.
-Nagyon tetszik, mondtam ezt megveszem. Kapcsold ki kérlek a melltartot.
Kikapcsolta, és levette rolam, de közben vegigsimogatta a vállamat és a nyakamat. Ekkor megáltt és mintha várt volna valamit. A keze a vállamon volt. Megsimosattam a kezét és odavezettem a mellemhez.
-Nagyon szép vagy, mi a neved? kérdeztem és közelebb simultam hozzá.
-Mary vagyok mondta. Meglepett, hogy ö már tudta a nevemet.
Mary kigombolta a köpenyét és a sarokba dobta. Rajta is csak bugyi volt. Szembefordultam vele es átöleltem. Mary olyan hevesen ölelte és csokolta végig a testemet mintha évek ota ez hianyzott volna az életéböl. A mellbomboimat kitátott szájjal szopta, a nyelve fantasztikusan vibralt a bimbom hegyén. Mit "szépitsem" állatira élveztem. A puncim nedvei folyni kezdtek az uj bugyiba, ami még ki se volt fizetve. Mary letérdelt elöttem, átölelte a popsimat, majd lassan letolta az uj bugyit.
-Gyögyörü a puncid, mondta és nyelvét bedugta a nyilásba.
Nyelve rögtön megtalálta csiklomat, és ugy vibrált rajta mint az elöbb a mellbimbomon.
Mary hanyadt feküdt a padlon és kérte guggoljak fölé. Leguggoltam és a kitárult pinámat nagyon mohon nyalta. Kulönos erövel szivta a csiklomat, ez valami csodálatos élmény volt. Mielött elélveztem volna bedugta az ujját a pinámba és pillanatok alatt megtalálta a G-pontomat és azt masszirozta, de közben a hüvelyk ujja a csiklomon volt. Rövidesen oriásit élveztem. Szinte elsötetült elöttem a világ. Nem igaz, hogy Mary-nek micsoda érzéke és gyakorlata volt. Ezt a nöt meg kell becsülni, mert töle csak tanulni lehet.
Miután rendbeszedtük magunkat, Mary ajánlotta igyunk meg egy kávét együtt.
Mialatt a kávét ittuk, Mary elmondta, hogy nagyon élvezte velem a szerelmet. Mondta hogy egyedül él, de az üzlet tulajdonosa meg szokta látogatni. Idös ember és sajnos cukorbeteg és már a "fegyvere" nem müködik. Ettöl függetlenul nagyon izgalmas éjszakákat töltenek együtt.
Rögtön a lényegre tértem. Elmondtam hogy a barátnömmel Lucyval lakunk egy lakásban és a mi titkunk az hogy legjobban a beöntést szeretjuk és nagyon sok boldogságot nyujtunk egymásnak a beöntéssel. Persze a leszbikus szexet is nagyon élvezzük együtt.
Mary elmondta hogy neki is van titka. Az hogy állandoan hord a pinájában két golyot, amikben másik golyok gurigáznak, igy egész nap izgalmi állapotban van. Enélkül nem is érzi jol magát. Már én is láttam ilyen golyokat képen, de nem tudtam mire valok. Elmondta, hogy nagyon élvezi a leszbikus szexet, és nagyon tetszem neki. A beöntést még nem probálta, de együtt biztosan nagyon élveznénk. Javasolta hogy menjünk be a szex boltba, az késöig nyitva van és vegyünk neki beöntöt. Segitsek mert ö nem ért hozzá.
A boltos nagy ovácioval fogadott bennünket, Mary-t már jol ismerhette. Magamnak vettem olyan golyokat, (magyarul nem tudom a nevét) meg egy videot ami a beöntésröl szollt. Mary pedig egy beöntökészüléket. Amig a videokazettát kerestem, boltos ajánlott Mary-nek egy aranyos kis játékot aminek a neve Pillango (Butterfly). Ezt a bugyi alatt kell viselni a puncin, és amikor elinditjuk a csiklot vibrálja. Nagyon megtetszett és én is vettem egyet.
Ezután felhivtam Lucy-t hogy késöbb megyek haza. Elmentünk Mary lakására. Rögtön levetköztettük egymást, együtt lezuhanyoztunk, gondosan lemostuk egymást. Megtöltöttük az uj beöntöt és az ágy mellett találtunk egy szeget a falban amire felakasztottam. Mary-t lefektettem és vegigcsokoltam a testét, kezdve a melleinél le a köldökéhez, majd a pinájanál értem célba. Mary nagyon hamar felizgult, igaz nem láttam, hogy a golyokat kivette volna. Széttárta a lábait, én szabad utat kaptam a gyönyörök világába. Mary pinája szépen le volt borotválva, csak a vénuszdombján volt meghagyva a ször.(nagyon utálom ha a számba ször kerül szeretkezés közben R.K.)Eloszor a szeméremajkait nyaltam körbe majd ovatosan közelitettem a vágatahoz ami az eléjen szépen belukadt. Ettöl ugy éreztem mintha Mary pinája mosolyogna rám. Ujjaimmal közben a popsija felé közelitettem, mert az volt az elsödleges célom, hogy majd élvezze a beöntést. Ekkor a nyelvemmel befurakodtam az ajkai közé. Mary megremegett, amikor nyelvem megtalálta a csikloját.
Ezutan hasra forditottam és a kerek popsiját nyaltam végig. Itt is lassan közelitettem a lukához. Szettártam a popot és a luka körül nyaltam, közben nagyon mélyeket lélegeztem, hogy a forro heheletemet érezze a lukával. Mary majdnem felugrott mikor nyelvem hegye a lukához ért. Fantasztikusan érzékeny volt a popsiszexre. Nagyon szép kerek popsilyuka volt. Szép világosbarna. Igyekeztem a lyuába hatolni a nyelvemmel és nyálat juttatni bele. Mary már teljes élvezettel remegett. Tovább nyaltam a popsiját, majd kézbe vettem a beöntö csövét, megnyálaztam és lassan betoltam Mary szép lukába. Hátára forditottam Mary-t és ismét a csikloját kezdtem nyalni. Mary teljes extázisban volt. Megvártam mig elélvez és akkor nyitottam ki a beöntö csapját. Mary lecsillapodott, majd amikor a meleg vizet teljesen lenyelte a popsija, ismét remegni kezdett. Mi tagadás, majdnem "baleset" történt. Mary éppen hogy elért a klotyoig. Mialatt megkönnyebbült, sokszor elmondta hogy ilyen jot meg soha nem élvezett mint velem. Elmondta hogy a barátja régen sokszor kérte hogy a popsijába is bedughassa dákot. Egyszer megengedte de nem csuszott be a fasza és nagyon fájt, ezért többszor nem is probálták.
-Kedves Mary, mondom, beöntés után a legnagyobb szerszámot is be tudod venni, ugy kinyilik a popsid mint a nyilo rozsa.
Mary elcsodálkozott, és mondta hogy probáljuk ki. Neki van itthon egy müfasz amit fel lehet csatolni és szeretné, ha megbasznám a popsiját. Megmosakodott majd elökereste a szerszámot. Elöször az ujjamat dugtam be a segge lukába, én is körbemassziroztam a belsejét, ahogy nekem szokták Betty-ék. Megkerestem az érzékeny pontokat, majd két ujjal tágitottam a lukát. Felcsatoltam a szerszámot és vastagon bekentem zselével. Betty négykézlábra állt, én a dáko hegyét a lukára irányitottam, majd lassan benyomtam. Mary siman bevette a dákot és nagyon élvezte a popsiba közösülést. Többször szolt hogy erösebben nyomkodjam. Most már soká élvezett el, közben a melleit és a csikloját is kezeltem. Mary ismet oriásit élvezett nagyokat kiabált és csak nehezen nyugodott meg. Lecsatoltam a szerszámot és mellé feküdtem.
Elégedetten vettem tudomasul hogy a beöntés nála is része lesz a nagy élményeknek. Mary-töl annyi dicséretet kaptam, hogy fele is böven elég lett volna. Kérte hogy aludjak ott nála, de nem tehettem, Lucy-nak nem ezt igértem. Kértem hogy mutassa meg hogyan kell a golyokat használni.
-Rögtön megmutatom, mondta és én izgatottan vártam

Folytatása következik.Véletlen szex történet:


Cuckold élvezetek


A pár, és a harmadikként hozzájuk csapódott férfi, akiket percek óta nézek, igencsak jócskán benne vannak a szerelmeskedésben. Vagy egy ilyen hármasfogatnál inkább lenne ráutalóbb, helyesebb jelző, ha a dugás szót használnánk? Nem hiszem. Még akkor sem, ha idegenek találtak r....

A leszbikus tanárnő


Tizennégy voltam.Tapasztalatlan,lüke kis fruska.Az igazi szexről még fogalmam sem volt,de már kipróbáltam a maszturbálást és egykettőre masztifüggő lettem.A nyári szünetben nem volt olyan nap hogy ne kényeztettem volna magam a szobámban naponta többször is.

Aztán e....

Az erotikus történetek címkéi :
dugni ment | meiszner | többen voltak | egy Éjszaka | utcán | néger férfi | szexrabszolga | ejteni | leszbi csoport | buszos ut |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.