Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA szeretőmmelEgy szép napsütéses napon egy barátom áthívott magához egy kis grillezésre pár haverral egyetemben.

Kicsit távolabb lakott tőlem, de ez sosem volt baj, így belementem. A kis összejövetelre hivatalos volt Kitti is, aki egy vékony, szőke, formás fenekű, középmagas csaj. Ismertük már egymást egy jó ideje, mondhatni barátok voltunk.

Elkezdődött az este, sorra fogytak az italok. A megbeszéltek szerint mindenki tudott kinél aludni, viszont pár ember korai kidőlésével nem számoltunk, s kiszorultam havertól.

Kitti felajánlotta, hogy aludjak nála, nem lakik messze, s a pasija sem féltékeny típus.

Így is lett.. odaértünk hozzá, rendezett, szép házban lakik. Beinvitált, megmutatta a szobáját, s közölte, hogy csak egy ágya van, így vele alszom, de bízik bennem, tudja, hogy úriember vagyok. (Bár mindeközben kis mosolyt véltem felfedezni az arcán..) Mondta, hogy pihenjek kicsit amíg megfürdik, aztán ha gondolom, én is lemoshatom a buli porát. Elment fürdeni.. kisvártatva visszatért, egy törölközőbe csavarva, ami épphogy eltakarta amit el kellene. ( Nagyon tetszett a látvány )

Letusoltam, majd visszatérve a szobába hatalmas meglepetés fogadott, olyan, amire legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna... ott feküdt az ágyon, anyaszült meztelenül, és épp simogatta az eszméletlenül szexi és formás testét.

Egy pillanatra zavarba jöttem, de rögtön megszólalt, hogy feküdjek oda mellé. ( Kőkemény lettem rögvest, s nem tétováztam, megtettem ) Közölte, hogy 4 dolgot tudnom kell... az első, hogy ezt azóta meg akarja tenni, amióta megismerkedtünk, majd rám mászott. ( Puncijával a farkamra simult, kezeit a mellkasomra tette. Tökéletes rálátásom nyílt igencsak formás, kerek melleire ) A második, hogy egy kicsit rosszul tűri a visszautasítást, bár ahogy érzi, erre nem kerül sor. A harmadik, hogy ez egy egyszeri alkalom. Végül tudnom kellett, hogy a pasija megcsalta, és most Ő kihasznál engem búfelejtőnek.

Mondanom se kellett, letámadtam.. hanyatt döntöttem.. végigcsókoltam a testét, külön figyelmet fordítva a melleire. Majd a puncijára tértem, amit egy kicsit hangosabb nyögéssel díjazott. Finoman nyaltam, majd az egyik ujjammal kezdtem simogatni.. kicsivel később megujjaztam, de a nyelvem továbbra is dolgozott. Pár perccel később éreztem a körmeit a hátamon, majd egy párnát nyomott a saját arcába.. de azon keresztül is hallottam, ahogy hatalmasat élvez.

Kicsit pihegett, de közölte, hogy ezért megfizetek.. a hátamra lökött, s vadul szopni kezdett... finom nyelve hihetetlen örömöket okozott. De muszáj volt megkérnem, hogy vegye a mellei közé a farkam. Gondolkodás nélkül megtette. Majd felmászott rajtam, s a fülembe súgta.. "Szép és jó merev a farkad, meg fogom lovagolni!" Még egyszer utoljára bekapta, majd beleült. Forró és szűk volt, amitől csak még keményebb lettem. Meglovagolt keményen, majd felkaptam, s kutyapózba mentünk át. Így dugtam jó darabig, közben egyszer elélvezett. Majd lefektettem a hasára és tovább dugtam...

Újabb élvezése után kezdtem fáradni, ezért újra meglovagolt...

Amikor már éreztem, hogy el fogok menni, rákérdeztem, hogy hova lehet... a válasz... ahová csak akarom volt.

Magamra húztam, s még gyorsabban csináltuk... pár nyomás után elélveztem, s velem Kitti is.

Lefeküdt mellém, megtörölközött, majd elköszöntünk és aludtunk...

Valamikor hajnalban mosdóba kellett mennem.. visszaértem, lefeküdtem, s elmerengtem a történteken, majd kezdtem elaludni, amikor is éreztem, hogy egy kéz matat a takaró alatt.... Majd édes hangon közölte, hogy pár élvezéssel le vagyok maradva, s már be is kapta a farkam... Valami mást mutatott mint előtte... jobbat, s nem is bírtam sokáig, de ezúttal a mellei közé vette a farkam, s oda élveztem. Szerettem volna én is kényeztetni, de nemet mondott.

Reggel a szülei már elmentek otthonról, ketten voltunk a lakásban. Csinált reggelit, de az este történtek miatt kicsit még nem bírtam magammal... behúztam az ágyba, s még egyszer, utoljára szeretkeztünk egy oltárit. Hangosan nyögve, állva, ülve, fekve... Majd kifáradva elfeküdtünk egymás mellett.

Megettük a reggelit, elbúcsúztunk, én megköszöntem a szíves vendéglátást, majd hazaindultam.

Azóta nem sokat találkoztunk, s több pasija is volt már.. de az az este, hajnal és reggel mindig megmarad nekünk.

Bár nemsokára újabb buli lesz...Véletlen szex történet:


Bűnös élvezetek


A remetei templom fasorral, bokrokkal díszített kertjében találtunk egy rejtekhelyet, a padot erős bokrok takarták. Amig ide jutottunk a buszmegállótól, elmesélte, hogy a vőlegénye csak úgy engedte el a templomba, hogy előtte egy gyors menetet enged Nikoletta. Erre meg kellett igazíta....

Egy kis fantázia történet


Végre feltűnt előttük a keskeny erdei ösvény végén a kis rönkház, amely néhány napig az ő kis romantikus fészkük lesz. Ma reggel érkeztek, egész nap az erdőt járták. Ezen a szakaszon csak egymás mögött fértek el, a lány haladt elöl, a fiú mögötte. Nagy nap ez a mai, mive....

Az erotikus történetek címkéi :
hhhhhh | szertárban | farm | hárman basznák | kamera | ketten basztak | kopaszra | ott alvás | perverz szex | nyeltem |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.