Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzüzességem elvesztéseSzüzességem elvesztése

Az anyukám, hozzá ment a mostani mostoha apámhoz akinek van egy fia Máté. Még csak 12 voltam de túl perverz a koromhoz és úgy általában a lányokhoz képest, de hiába, kicsinek véletlenül sem szabad pornót nézni mert ez lehet a vége.
Elég fura családban éltem és élek is nagyon nincsenek tabuk. Eredetileg van egy öcsém, õ egy évvel fiatalabb nálam, de apukámmal lakik, én pedig anyummal, az új férjével Csabival és az õ 19 éves fiával, Mátéval. Minden még egészen kicsi, 6 éves koromban történt, hogy az öcsémmel együtt voltunk otthon kettesben, mert a szüleim dolgoztak. Kapcsolgattam a tv-t amikor egyszer csak ( akkor még nem tudtam mi az) pornó film ugrott a képernyõre és mi az öcsémmel elkezdtük nézni majd kíváncsiságból bekaptam a fütykösét õ pedig a lábam között matatott. Majd amikor ezt elmondtuk a szüleinknek anyám az csak mosolygott rajta de mondta, hogy kicsik vagyunk még hozzá. Majd a szüleim kapcsolata megromlott és jött a válás. Mint említettem én anyuval maradtam, 9 évesen, és az akkor 16 éves fiával kezdtem el barátkozni.. Elmeséltem neki, hogy mi történt kiskoromban az öcsémmel és csak tátott szájjal figyelte, persze csak akkor mondtam el neki amikor már bíztam benne és tudtam hogy megvan a mostohatestvéri szeretet köztünk ami egész pontosan tavaly történt amikor a 11. Születésnapomat ünnepeltük.

Meséltem neki, hogy azóta sokszor masztizok, és már amikor elõször megláttam is fantáziáltam róla, és õ is mesélte, hogy gondolt már piszkos dolgokra velem kapcsolatban, de õ félt attól, hogy 18 éves létére pedofilnak gondolom, és azt is elmondta, hogy az én anyukám viszont minden nap a hokizása témája, sokszor meg is leste már fürdés közben is. Mondjuk elég fiatalon szült 17 évesen így inkább mint ha a nõvérünk lenne.

Ahogy errõl beszélgettünk láttam, ahogy keményedik a farka, és feltettem a kérdést, hogy nem akarja-e kipróbálni velem azt, amit én az öcsémmel akkor. Kicsit félve attól, hogy megront engem, de túlságosan felizgulva, elõvette a farkát amitõl elkezdtem bizseregni odalent. Tudom, hogy nem normális ez ennyi idõsen, de egyszerûen szexelni akartam. Azóta, hogy az öcsémet szoptam, folyamatosan próbálgattam mindenfélével masztizni, ceruza, virsli és egyebek, majd pornókat néztem és 8 évesen éltem át életem elsõ kis orgazmusát egy virslinek köszönhetõen.

De életemben elõször láttam kb 19 centis álló faszt szemtõl szembe. Mivel a szüleink nem voltak otthon és a "bátyámnak" kellett vigyáznia rám egész este nem tartottunk attól, hogy hazajönnek. Levetkõztünk mindketten meztelenre, nekem akkor még nem szõrösödött (most kezd pihésedni), Máté pedig borotválta szerencsémre.

Egy darabig csak simogatott, miközben én a farkát markolásztam aztán egyszer csak közelebb húzott magához és a kukija fel nyomódott a hasamhoz és megcsókolt. Arányaiban is nagyobb jóval a mostohatestvérem, 182 centi és 70 kiló körül van, míg én most vagyok 40 és akkor még ennyire sem voltam kifejlõdve, bár a popsim a sok éves tánc miatt kerekebb mint sok tinié. Azt fogdosva, csókolt miközben éreztem lüktetõ farkát a hasamon és én egyszer csak megindultam lefelé, õ már csukott szemmel várta, hogy mi történik. Ahogy csak tudtam, bekaptam bátyám farkát, õ pedig fogta a fejem és húzta-tolta a fejemet. Majd amikor éreztem elõnedveit a számba kivettem, és megkérdeztem, hogy szexelne e velem...mivel ketten voltunk otthon, és már alig bírta, beleegyezett, de nem akarta elvenni a szüzességem, én pedig mondtam neki, hogy sajnos mohó voltam és már 8 évesen magamnak vettem el, bár igazi fasz még nem járt bennem, fõleg nem ekkora.

Oda illesztette a szõrtelen puncimhoz hosszú farkát és szép lassan betolta iszonyat szûk puncimba. Eddig maximum virsli nagyságú dolog volt bennem de ez jóval nagyobb volt mint az. Óvatosan járt ki és be elõször elölrõl majd mondta hogy szeretné ha hasra feküdnék, mert az nagyon felizgatja, hogy ha úgy dugjál meg hátulról. Hagytam neki természetesen és nagyon élveztem pedig teljesen tövig nem is dugta be, nehogy fájdalmat okozzon. De nem is bírta sokáig, mivel még akkor még nem volt havi bajom mert csak most kezdett el megjönni, simán csak teleélvezte szûk kis puncimat. Azóta mi ketten legjobb "testvérek" vagyunk és minden nap kényeztetjük egymást azóta is, de az is felizgat, hogy ezt végre elmesélhettem valakinek, mert eddig ezt csak a család tudta meg, de az egy másik sztori...

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Részeg szex


Kata zavartan topogott középiskolai másodikos évnyitóján osztálytársai között. Mondhatni, már egy éve ilyen zavart. Barátnői ugyanis egytől egyig mind arról számolnak be neki, hogy hetente hányszor és hogyan, ő pedig még szűz.
Volt ugyan már barátja, de addig még sose....

Répa van a seggembe és verem a faszom


Kedves Kamionosom küldött egy telefonszámot,hogy hívjam fel és ha tetszik akkor ketten fognak baszni engem mert izgalmas látvány ahogy fasszal a picsámban sírok egy másik faszért. Megtettem felhívtam és láss csodát a hangjára felizgultam pedig még csak azt mondta, hogy rendben de Õ....

A családlátogatás vidéken


Az egyik falusi iskolában vagyok tanítónő. Még csak az első évet nyomom a főiskola után. Alig párhónap ment el a tanévből, de máris úgy érezem, mintha évek óta itt szarakodnék, s mintha nem is tizennyolc, hanem száztizennyolc diákom lenne egyszerre. Így talán jobban megértite....

Az erotikus történetek címkéi :
kurvák | koncert | harmadik emelet | pöcs | parok | szinpad | sári | drog | kurvát | urno | féltékenység | a fiam | suli után | vidék | anita, | foci | pöcörő | harmadik | méhszáj | szegény | szex az otthonba | gabsza a ratyi | buja | lábszex | buli |

Reklámmagyar szex

Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.