Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseEgy falusi szex történetUnokahúgom kíváncsi belevaló kis muff. Korán elkezdett érdeklődni a másik nem iránt. Gyakran leskelődött, kukkolt. Persze úgy gondolta nem vettem észre, de nem akartam lebuktatni a kis drágát!
A történet ott kezdődik, amikor nővérem lepasszolta nálunk a lányát. Akkor 15 éves volt. Elvonultam a szobámba, hogy eljátszadozzak magammal. Az ágyam az ajtóval szemben van így ha a kulcslyukon kukucskál pont lát mindent. Szóval elnyúltam az ágyamon és gondolatba már máshol jártam, közben már húzogattam a farkam amikor kis neszelést hallottam az ajtóm előtt. Láttam, hogy nem szűrődik be fény lyukon. Tehát valaki ott leskelődött. Kissé meglepődtem de nem vagyok szégyenlős így folytattam tovább amit elkezdtem. Kissé még rá is színészkedtem elnyújtottam a dolgot, szép lassan vertem. Majd a tudatól, hogy valaki meglesz miközben csinálom hatalmasat spricceltem. Amikor elkezdett kókadni a lompos láttam amint újra fény szűrődik be, tehát a műsor véget ért. Amikor kijöttem a szobából ő kint üldögélt a konyhában. Első alkalommal nem is mert rám nézni és fülig vörös volt. Innen tudtam, hogy ő volt a "tettes". Később még pár alkalommal észleltem amint megles ilyenkor mindig úgy csináltam, hogy jól lásson mindent.

Majd eltelt egy másfél év mire komolyabbra fordította a dolgot. Én kint voltam a nappaliban, meló után hulla fáradtan átöltöztem és eldőltem a kanapén és tévé nézés közben elbóbiskoltam. Neszezésre lettem figyelmes de úgy tettem, mintha aludnék. résnyire nyitottam a szemem és észrevettem, hogy a lábamnál tesz-vesz, rakodik, söpör. Közben szorgosan bámul. Nem is értettem miért. Amikor megmozdultam hirtelen máshol lett dolga. Kicsit később felkeltem és észrevettem az a melegítő van rajtam amiben pár nappal azelőtt szedtem meggyet és kiszakadt az ülepén. Az egész farkam premierbe került és rögtön leesett, hogy a szerszámom mustrálta. Később még visszadőltem mondván, hogy alszom de ekkor már a lyukon előhúztam a farkam és jól hátrahúztam a bőrt is és a gondolatra jól fel is állt a faszom, majd úgy tettem mintha aludnék és közben résnyire nyitottam a szemem. Kisvártatva meg is jelent. Amikor meglátta az ágaskodó farkamat a nagy duzzadt makkommal láttam amikor kissé meghátrált. De meglepődöttsége elillant és egyre inkább közelíteni kezdett a faszom felé. Hozzáérni nem mert de olyan közel hajol, hogy szagolgatta. Én meg azt hittem meg is nyalja. De nem tette és inkább úgy tettem mintha megébrednék.

Pár nap óra múlva felajánlottam neki, hogy menjünk biciklizni ahogyan régen is szoktunk. Nagy örömmel nyugtázta a dolgot. Főleg akkor örült amikor meglátta, hogy ugyanabban a gatyában vagyok. Szerintem azt hitte nem veszem észre a lyukat a gatyámon. Leguggoltam a biciklije mellett, hogy ellenőrizzem a gumi nyomást. és amikor leguggoltam teljesen kilógott a farkam a nadrágból félig keményen. Én úgy csináltam mintha nem vettem volna észre, de ő úgy rátapadt a látványra, hogy amikor kértem, hogy adja oda a pumpát harmadjára sem reagált. Felfújtam a kereket és közben eldöntöttem ha felállok és elől marad a cerkám nem fogom visszaigazgatni a gatyába. Mondtam kész is és felálltam, és a faszom kint is maradt a lyukon ami mert megdagadt elakadt benne és ahogy felálltam hátrahúzódott a makkomon a bőr és a nadrág lefelé szorította. Egy kicsit nekem is elszorult a torkom, de ő bíbor vörös lett. A faszom kormánymagasságban volt, tartottam a biciklit és szóltam neki, hogy tessék lehet használni! Erre ő kicsit zavarodottan rám nézett majd megint előre.

Megkérdeztem tőle: Nem kell?! Mire kisvártatva de szemét nem levéve a pöcsömről mondta, hogy de. És már nyúlt is és legnagyobb meglepettségemre a farkamért. hűvös nedves és remegő kézzel bátortalanul megmarkolta a faszomat. Megmarkolta és csak álltunk ott mind a hárman ő, én, meg a farkam. Hagytam hadd teljen be a látvánnyal meg az, hogy milyen a fogása. Mire megkérdeztem tőle, hogy tetszik-e neki meg volna-e kedve "játszani " vele. Remegő hangon mondta, hogy igen és közben úgy csillogott a szeme mint egy gyémánt. Mondtam neki, hogy tekerjünk ki a szabadba és ott majd szórakozhat vele. El is indultunk közben természetesen a farkam elöl volt a gatyámból. Amíg tekertünk le sem vette a szemét a pöcsömről. Csendben, beszélgetés nélkül tekertünk ki a határba ő pedig végig mosolygott. Néha-néha hátrahúztam a fitymámat és akkor igencsak kikerekedtek a szemei nagyon tetszett neki a látvány.

Amikor odaértünk a két szántóföld közötti vadászleshez épp hogy letámasztottam a biciklimet ő már ott is volt és préselte át a farkamat a lyukon és húzta is le a gatyámat. Letérdelt elém és csak nézte meg szagolta a farkam. Mire óvatosan elkezdte húzogatni a bőrt rajta. Erre megjelentek rajta az elő nedvek amit az ujjával elkenegetett és meg is kóstolta és örömmel nyugtázta, hogy finom. Kicsit még játszott vele aztán elkezdte nyalogatni a makkomat. Annyira nem tudott betelni vele, hogy alig fért a szájába és mégis tömte befelé majd megfulladt. Ügyetlen volt az elején szegénykém de segítettem neki. Közben elkezdtem vetkőztetni. Amikor kiraktam a kis mellecskéit kényelmetlen volt a pozitúra hogy játsszak velük. Mondtam neki, hogy dobja le a ruciját én lefekszem ő meg fordítva rajtam és amíg ő az enyémmel én az övével játszok. Ahogy rám feküdt a kis szőrös puncija úgy tocsogott mintha csapot nyitottak volna meg benne. Szétsimítottam a kis puha szőröcskét és széthúztam a nagyajkait és egy lassú mozdulattal végignyaltam a punciját. Teljesen beleborzongott és hatalmasat nyögött. Nyalogattam a punciját miközben hangosakat nyögött. A farkamat már nem nyalogatta csak markolta és a teljesen új élményre koncentrált és csak nyögött és hintázott rajtam. Szóltam neki, hogy ha gondolja bele is csücsülhet a répámba. Szépen leszállt rólam és a faszom fölé guggoltattam. Óvatosan ráguggolt és beigazgattam a puncijába a hegyét.

Mondtam neki, hogy rugózzon rajta amíg könnyedén bele nem tud ülni. Meglepettségemre párat rugózott rajta és be is csusszant a farkam amitől a hüvelye azonnal összerándult. Nem mozdult csak nyögött, nyöszörgött. Kérdeztem tőle, hogy minden ok? Erre ő nem válaszolt csak bólogatott. Mondtam neki, hogy most átveszem innentől. Leszállítottam a faszomról a hátára fektettem és lábait felhajtottam és szép óvatosan tövig toltam a pinájába a farkam. Szoros, feszes kis pinája van ami folyamatosan lüktetett. Egyet kettőt óvatosan löktem aztán elkezdtem ütemesen kúrni. Hatalmasakat szuszogott nyögött majd megsüketültem közben úgy karmolászott mintha összevagdosott volna. azt nem tudom hányszor élvezett közben, de amikor éreztem itt a vég gyorsan kihúztam belőle és a hasára élveztem. A hasára spriccelt gecimet elkezdte elkenegetni a hasán és amelyik ujjaival kenegette meg-meg nyalogatta.

Amikor mind a ketten rendbe szedtük magunkat hazatekertünk és ígéretet tettünk arra, hogy amint lehet megismételjük.Véletlen szex történet:


A kempingezés élvezetei


A kempingezés élvezetei I.
Sátras kempingezés, 5 nap 4 éj. Baráti társasággal vágtunk neki. 21 fő, mivel mindenki a párjával megy, kivéve engem. A szervezők szóltak, hogy lesz egy-két idegen is, ne lepődjek meg. Jó fejek, jó barátok.
Egy fél napot késtem, a sátra....

sorba baszták az anyjukat és az apa is kefélte a lányait


sorba baszták az anyjukat és az apa is kefélte a lányait

Mint korábban írtam a barátnõm aki kurva volt otthon rávett,hogy menjek ki az Usábaa testvérével és töltsek ott el három négy évet,mert így megtanulok angolul is.Egyébként is mivel szeretem a hosszú farkakat ....

Az erotikus történetek címkéi :
barátok közt | kaku | szonda | a kutya klub | menstruál | érzékeny | tejszínhabos | leszbikus | szájra | anyámmal félig | nyolcadikos | spa | a nőket | oreg | feneke | pip | era | afrikában | a szomszéd bögyös lány | szegény | swing | dugásra használnak | olga | gruppen szexparti | erőszak és zsarolás |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.