Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseŐ a kerületi ügyészFárasztó nap volt, a srácok meghívtak a közeli pubba. Hulla vagyok, de nem akarom megsérteni őket. Szolgálat után itt gyűlik össze a kapitányság színe java. Megbeszélni egy-egy komolyabb intézkedést. Leverten nézek körbe, senki nincs olyan akivel szívesen beszélgetnék… Nézelődök, amikor nyílik a bejárati ajtó. Egy barna hajú, markáns férfi lép be rajta. Fekete nadrág , ing , zakó van rajta, arca komoly, ráncoktól barázdált, szeme élénken körül néz, észre vesz egy asztaltársaságot, feléjük indul, de szeme megállapodik rajtam. Odamegy a srácokhoz. Ismerem őket, de a férfi számomra idegen. Ki lehet? Oda kéne menni , á az nagyon átlátszó.
Nézem ahogy sört rendel, és beszélgetésbe elegyedik a többiekkel. Úgy teszek, mintha nem is figyelnék rá. Elnevetjük magunkat az egyik fiú viccén. A hangos kacagásra felénk fordulnak . A férfi a tekintetembe fúrja az övét, úgy érzem, hogy a vesémbe lát. Képzelem, hogy nézek ki, meg sem fésülködtem, reggel ripsz ropsz felűztem a hajam és vastag garbót húztam… még szerencse, hogy legalább rövid szoknyában vagyok és a magas sarkú cipő kiemeli a lábam ívét…. Keresztbe vetem , úgy, hogy a térdem felé nézzen…A hajamba túrok, amivel ki is ütöm belőle a csatot. Na nagyon ügyes vagyok. Felállok, mivel meg kell igazítanom a hajam. Kiveszem a csatot és a mellékhelységbe indulok, ami véletlenül pont azon asztal felé esik , aminél a férfi ül. A táskám leteszem a székemre és elindulok. A szemem le nem veszem Róla. Amikor elmegyek mellette, finoman a kezemhez ér. Mintha egy lepke szállt volna a kézfejemre. Visszanézek és ő elmosolyodik. Belépek a védelmet nyújtó mosdóajtón. Mi a fene történik velem? Ég az arcom, remeg a kezem, és ahol megérintett mintha tűz perzselt volna meg. Az orromban érzem az illatát…
A kezemmel összefogom a kusza tincseket és a csat alá préselem őket. Hideg vizet folyatok a csuklómra… ki kel mennem…
Kilépek az ajtón és elindulok vissza az asztalunkhoz… legnagyobb megdöbbenésemre a férfi az asztalunknál ül és elmélyülten mesél valamit a többieknek.
-Azt hiszem hazamegyek…mára elég volt.
Ahogy a kocsim felé tartok, hallom, hogy nyílik a pub ajtaja. Nem fordulok hátra, hiszen nem várok senkit, de hallom, hogy valaki a nevem kiabálja.
Nem hiszek a szememnek, Ő jött utánam. A kocsimnál ér utol.
-Ne haragudj, de egész este nem tudtam levenni a szemem rólad, nincs kedved valahol velem kettesben folytatni az estét?
-Nem hinném, hogy jó ötlet lenne.
Egész közel lép hozzám…lassan fölém hajol… átkarol és a következő pillanatban megcsókol. Nyelve birtokba veszi az ajkaim, megborzongok az érintésétől. A keze a pulcsim alá siklik és én felsóhajtok. Nem messze van egy sikátor és miközben arra felé vezet nem enged el….
A sötétben felhúzza a pulcsim és megcsókolja a mellem. A kezem a nadrágja elejére simítom érzem, ahogy megtelik vérrel és felágaskodik érintésem nyomán legnemesebb szerve…Lecsúszok elé a , kinyitom a nadrág sliccét, s kiszabadítom. A szám körülöleli a makkot és a nyelvem apró köröket ír rajta.
Hallom ahogy felsóhajt., a nyelvem lesiklik a herékhez, az érzékeny területet izgatja.. Érzem ahogy remegni kezd. Nekitámaszkodik a falnak, felhúz a karomnál és helyet cserélünk… követelőzően benyúl a lábam közé, széthúzza a nagyajkakat és megérint…. Felsóhajtok neki feszítem magam. Megemeli az egyik lábam és belémhatol, gyorsan , keményen … aztán remegni kezdek és érzem hogy Ő sem bírja már sokáig és már érzem is ahogy kirobban belőle a nedv és kitölt engem… ekkor veszem észre, hogy az utcán vagyunk, hogy még csak nem is ismerem…zavartan kezdem igazgatnia szoknyám… már ki is fordulok és az autóm felé sietek.. elejtem a táskám és kiborul…odalép és segít felszedni majd egy névjegyet ad a kezembe és belesápadok, a nevét ismerem…
Ő a kerületi ügyész.Véletlen szex történet:


Szarul sikerült párcsere


Pár éve jártam egy nálam néhány évvel idősebb, semmi extra, ronda elvált nőcivel. Kutyás Ivett említette hogy abarátnőjének is kellene valaki. szóltama haveromnak, úgy határoztunk hogy bulit szervezünk és gondoskodunk megfelelő mennyiségű alkoholról és átalakulunk orgiáv....

Egy Beteg Bdsm


Leírok egy történetet, amely velem esett meg két évvel ezelõtt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a dolog nem egészen így esett meg, egy kicsit kiszíneztem, de ez talán nem baj. Természetesen a nevek is mások, de ez sem igazán számít, csak a biztonság kedvéért. Nem is Magyarorsz....

Az erotikus történetek címkéi :
haverja | spanyol | néger lánnyal | szét basztak | felesség | elpirul | erdoben | zsu feneke | kötèl | feszít |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.