Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzex a dagi kocsmáros nővelSzörnyű fejfájással ballagtam a kocsma felé. Csak egy feles barackot ittam volna és kész. A gyárban mindig a túlóráért fizetnek a legjobban, ezért maradtam ilyen sokáig, kell a pénz.


Ahogy beléptem, megcsapott az olcsó dohányfüst és a kommersz ital vegyes szaga. A pulthoz léptem, és kértem egy pálinkát, amit egy alig elmosott mércés pohárban kaptam meg a kocsmárosnőtől. Nem volt társaságom, de még egy ismerős sem volt a helyiségben, ezért elkezdtem a pultosnővel beszélgetni. Megtudtam, hogy Arankának hívják, hogy egész életében vendéglátós volt, hogy visszeres a lába, hogy elmúlt már 50, és hogy a férjétől régen elvált, mert nem szülhetett neki gyereket. Látszatra egy elgyötört nő volt, megkeseredett jövővel, élményszegény múlttal.
Megsajnáltam, fizettem neki egy kevertet, amit egy lendülettel le is hajtott. Egy kicsit jobb kedve lett, örült, hogy végre valaki emberszámba vette. Lassan elmúlt éjfél, a vendégeket parancsszóval kizavarta a krimóból, mire én is szedelőzködtem, gondoltam haza sétálok. De marasztalt, azt mondta, hogy nem nekem szólt, maradjak csak nyugodtan, inkább meghív még egy barackra.

Hát tovább ittunk. Valószínű, hogy felkeltettem az érdeklődését, mert kicsit kigombolkozva behajolgatott nekem, amikor a pultot törölgette. Mély dekoltázsa volt, néhol láthatóvá vált a sok mosástól kissé megsárgult melltartója. Mellkasán már erősen ráncosodott a bőre, emlői lengésétől néha megfeszült. Kacéran mosolygott, közben elő villantak fényes amalgám fogai. Karja gyorsan dolgozott, begyakorlott mozdulattal körözött a ronggyal a pulton. Villanásra látni engedte férfias hónalj szőrzetét. Közben a felkarján a megereszkedett bőr lágyan ringatózott. A látvány visszataszító volt.
Mikor végzett, odahajolt hozzám, kebleit felpakolta az alkarjára, és megkérdezte, hogy nem megyek-e haza vele, mert tetszem neki, meg amúgy is olyan régen volt már férfival. Mosolyogtam, nem döbbentett meg a kérés, sejtettem, hogy erre megy ki a játék. Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva igent mondtam, gondoltam majd lesz valami.

A lakására érve már nagyon fáradt voltam, az egész napi munkától, és a sok pálinka is nagyon lohasztott. Kicsit pihentem a konyhában a piros műbőr sarokülőn, talán el is aludtam egy cseppet. Mikor finom mozdulattal egy "hé" felkiáltással valaki meglökött. Aranka volt az. Már átöltözött, egy rózsaszínű tollas papucs volt rajta, látszottak a vörösre lakkozott repedezett lábkörmei, egy a papucshoz illő pongyola volt még rajta, feltételezhetően semmi más, mert mellei a dereka környékén akadálytalanul libegtek minden mozdulatára.
- Gyere szivi! - mondta szoprán kórusba utasító érces hangján, majd erővel vonszolt be a szobába.
Sebesen elkezdett vetkőztetni, közben nagyokat sóhajtozott, feltehetően már fel is izgult, elég volt neki a gondolat, hogy most szex következik. A lehelete bűzös volt, ahogy megcsapott, fogkeféjét ritkán forgathatta, feltehetően még rövidnadrágba látta Lenint, ha volt neki egyáltalán.

Mikor végül lemeztelenített, egy szerinte erotikusnak mondható laza vállrándítással ledobta magáról a pongyolát. Elém tárult Aranka az ő teljes valójában. A látvány szinte leírhatatlan volt. Fehér bőre, teste formája egy hetes hulláéra emlékeztetett, megkerülhetetlenül tornyosult előttem, lehetett vagy 120 kilós. Melle olyan volt, mint egy kutya füle, hasa aljáig lelógott, középen köldökét láttatni engedte. Döbbenten figyeltem ezt a lényt, akit láthatóan felizgatott, hogy egy hím íly figyelemmel van iránta. Tekintetemet lejjebb engedtem és a látvány elborzasztott, ilyen szőrzetet még Ciccolina sem látott. A szeméremhegyéről a bokájáig egy merő szőrme volt az egész nő. Bambulásomat nyilván félreértelmezte, mert elismerően bólintott és azt mondta:
- Hm, te is jól nézel ki, és farkad sem kicsi, gyere!

Azzal berántott az ágyba, és mohón falni kezdte a fejemet. Összenyálazott, közben markolászta a farkamat. Nem sokra ment, mert a nagy ő nem akart a dobogóra állni, csak kornyadozott kedvetlenül. Elkapta a csuklómat, és a vaginájához nyomta, majd mint egy rongybabakezet mozgatta a bozótban. Maszturbált a kezemmel, közben nagyokat hörgött. Igyekeztem nem megmozdulni, hátha elfelejti valami csoda folytán, hogy én is ott vagyok. De ez nem sikerült, mert hanyatt dobta magát és a már jól ismert "gyere szivi" szólammal invitált, hogy másszam meg. Hát becsületesen megpróbáltam, de ahogy ráfeküdtem, sem a kezem, sem a lábam nem ért le a lepedőre, és rajta maradnom is csak komoly egyensúlyozással sikerült, mert folyton elforogtam hasán. Megunta ügyetlenkedésemet, hanyatt fordított, és rám vetette magát, repedezett szájával sikerült egy kis vákuumot keltenie, amit a péniszemre irányított, így elérte, hogy merev legyek, máig sem értem hogyan sikerülhetett ez neki. Ahogy állva maradt a zászlórúd rám ült, és forró öle, lazán lengett felettem. Mellei ritmusos csattogására és az ágy folyamatos jajongására aktus közben elaludtam.

Reggel felébredve, kipattantam az ágyból, mert egy néhol epillált mamut feküdt mellettem. Iszonyatos rémület fogott el, hogy amíg felöltözök és kijutok a bejárati ajtóig fel fog ébredni, és akkor szét fog tépni. Szerencsére gond nélkül elmenekülhettem, szaladtam is gyorsan haza. Attól a naptól nem iszok alkoholt, nem dohányzom, nem voltam nővel. Szerzetesnek álltam, mert hiszem, hogy az ördöggel háltam azon az éjjelen.Véletlen szex történet:


Karcsi magánnyomozót fogad


Amikor R. Karcsi meghallotta a levélnyílás kattanását, az ajtóhoz ment, és felvette a leveleket, amiket a postát hozott. Két szórólap, egy számla és egy nagy boríték. Karcsi örült, hogy kivette ezt a napot, félretolta a többi levelet, és a nagy borítékhoz látott. A felesége d....

Mocskos leszbi kaland


A szalagavatón történt, remegett a gyomrom az izgalomtól.18 éves létemre úgy néztem ki, mint egy 24 éves. Nagy mellekkel áldott meg az ég, a keskeny derekammal, hosszú szőkésbarna hajammal, úgy néztem ki, mint egy díva. A ruhám fodros alul, egyébként testhez álló, Mona meg is....

Az erotikus történetek címkéi :
pun cini | kábit | hugomat | zárka | lalo | hazaút | bisex | ministrán | a szexéhes osztálytársnőm | sertés |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.