Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzállodai szadoszexMegbeszéltünk egy találkát egy kissé eldugott helyen,nehogy valaki is meglásson. Értem jött autóval,majd egy szálloda felé vettük az irányt.Már a kocsiban izgalomba jöttem,hiszen megmondtam,ahogy meglátom,megőrülök. Nem egy alkalom volt,mikor vissza kellett volna fognom magam,mégis mikor mellettem állt,nem is hozzám beszélt harapdáltam a számat,nehezebben vettem a levegőt. Talán attól,tudom mit tenne velem. Szóval a szállodába érkezve,gyors bejelentkezés stb,majd felmentünk a szobába. Tudtam,hogy nem kell nekiessek,hiszen ő parancsol. Leültem az ágyra,és vártam az utasításait.
- Megnyugodtál?-kérdezte.
-Nem is voltam ideges.-válaszoltam.
-Nem hát,csak: jaaj,én félek ettől az egésztől,jó lenne,meg nem is,áá inkább csak sima menet...
-Ezeket mindig akkor mondom mikor nyugodt állapotomban vagyok.-vágtam közbe.
G az asztalnál állt,majd lassan elindult felém..
-És mikor be vagy izgulva? Akkor hogy látod?-suttogta.
Szemeiben láttam,mindjárt elkap.Végem. Egyre gyorsabban vert a szívem,a kezemmel összeszorítottam a takarót.
-Ilyenkor átadom magamat,a tiéd vagyok.
-Több sem kellett neki,felállított az ágyról,megfordított,a farka már kemény volt,éreztem,hiszen nekinyomta a fenekemnek. Mindkét keze a melleimet simogatta, csodás volt,lehelletét a nyakamon éreztem,sűrűn vettem a levegőt,halkan nyögdécseltem. Velem szembe fordult,és ledöntött az ágyra,levette a felsőmet,és a melltartómat,kezelésbe vette a melleimet. Már azt hittem megkegyelmez,és az ágyon két perc múlva megdug,mivel nem bírná sokáig,hogy ne nyomja tövig belém a farkát. De felállt,és kemény pillantása mindent elárult,húzta le a sliccét,én pedig készenlétben álltam,hogy bekaphassam a farkát. Amint előkerült a rejtekéből azonnal a számba vettem,és élvezettel szopni kezdtem. Gyengéden,mégis gyorsan csináltam.
-Ezaz,ohh.- nyögdécselt.
Imádom hallgatni,ahogy élvezi. Majd elvette a kezem,megmarkolta a hajam,és elkezdte baszni a számat. Óó istenem,kegyetlenül izgatott. Éreztem hogy nem bírja sokáig,a megérzéseim mindig jók,pár perc múlva teleélvezte a számat,én pedig az utolsó csepp spermát is kiszívtam belőle.
-Vetkőzz,megyünk zuhanyozni.
-Rendben főnök.-mosolyogtam.
Lassan ledobtam a gönceimet,közben még egyszer kétszer a mellemmel játszadozott,majd beértünk a fürdőbe. Elég forró vizet engedett,a csempe hideg volt. Ismét hátulról átölelt,de most a meztelen testemen éreztem minden érintését. Elkezdett lejjebb csúszni a keze,a puncim felé haladt.
- Aztarohadt!-nyögtem fel.
-Élvezed?
-Az nem kifejezés.-préseltem ki pár szót..
A csiklómat kezdte maszírozni,ami addigra már kemény volt. Közben a nyakam csókolgatta. Majd hirtelen a hideg csempének döntött és ujjai a nedves puncimba csusszantak.
-Jó isten!-kiáltottam fel.
-Pofa be,és élvezd.-befogta a számat.
Először lassan,majd egyre gyorsabban kezdett el ujjazni, én pedig egyre nagyobbakat nyögtem,már-már alig bírtam megtartani magam,éreztem,hogy közeledik,elfogok menni. De abbahagyta,az utolsó pillanatban térdre kényszerített.Persze én nem haboztam,azonnal szopni kezdtem. Imádtam. Tudtam,hogy eléggé bevadult,ezért a kezem már alapból nem használtam. Elfogja kapni a hajam,és jól szájbakúr,így is lett. Összefogta a hajam,és elkezdett egyre mélyebbre nyomulni a farkával. Ezellen kicsit tiltakoztam,mert nem megy a mélytorok. De nem engedett belőle.
-Hagyd,menni fog. Csak hadd irányítsalak.
Elkezdtem én mélyebbre nyomi a fejem,és lassacskán össze is jött,a farka már a torkomban mozgott. Kegyetlen tempóban csinálta,én pedig kegyetlenül nedvesedtem. Nemsokára ismét a számba élvezett. Mindketten megzuhanyoztunk,majd a szobába mentünk.
-Feküdj az ágyra!
Elfeküdtem,meztelen testemmel kitárulkozva,és vártam mi lesz. Tudtam körülbelül mire számítsak,hiszen megbeszéltük. A táskájából elővette a köteleket.
-Feküdj keresztbe, a fejed picikét lógjon le az ágyról.
Engedelmeskedtem,bár elég kényelmetlen volt elsőre. A kezeimet az ágy két végéhez kötötte,majd a lábaimat,a puncim teljesen védtelenül volt. A szememre is került valami,hogy semmit ne lássak.
Pár percig még valamit matatott,majd éreztem kezei érintését a mellemen. Vadul,keményen simogatott, bimbóim már kemények voltak. Egyszercsak a nyelvét éreztem. Felsóhajtottam,nagyon élveztem.Nem tudom mennyi időt játszadozhatott,mikor hirtelen megszűnt minden,se a nyelve,se a keze. Én pedig felizgulva várom mi a következő lépése. Nem kellett sokat várnom, a nyelvét éreztem a csiklómon.
-Ahh baszki! - kiáltottam fel kéjesen.
A kötelek megfeszültek,szabadulni akartam,nem tudom miért.
Lassan nyalta a csiklómat,körkörösen,szívogatta,én meg csak nyögdécseltem. Lejjebb haladt,benyalt a bejárathoz,bár addigra már kegyetlenül nedves voltam. Jó sokáig nyalt,majd két ujját becsúsztatta a puncimba,és ujjazni kezdett.
-Dugj már meg könyörgöm!! - kiabáltam.
-Kuss legyen!-válaszolt.
Szabadulni akartam,most már indokom is volt. Magamban akartam érezni a farkát. De jó erősen megkötözött,így nem tudtam mozogni nagyon. Csak a testem ringatózott,de hamar azt is lefogta, egyik keze a hasamon,másik a puncimat húzta feljebb,így mégjobb élmény volt,ahogy a nyelve a csiklómon játszik.
-Bazdki,elélvezek,jézusom!!
-Halljam,sikíts csak! Add ki magadból.
Nem kellett sok, a kötelek és a testem teljesen megfeszültek,a puncim lüktetni kezdett,és hangos,hosszas nyögések közepette elélveztem.
-Csodás vagy.-mondta. - Kitudod élvezni az egészet,és a tudtomra is adod mennyire jó.
-Te vagy a csodás,életemben nem élveztem még ekkorát!-lihegtem.
-Akkor most én jövök!
A szememen még rajta volt az a valami,de hallottam,ahogy sétál. A farkát a számhoz nyomta,rögtön kinyitottam,és benyeltem,ahogy illik.
-Oh igen!-nyögött fel.
Megfogta a nyakam és az állam közötti részt gyengéden,és dugni kezdte ismét a számat. Farka csak úgy tocsogott a nyálamtól,én pedig eközben újra rohadtul felizgultam. Hallottam,ahogy nyög,istenít engem,és a számat. Mindig igyekeztem neki jól csinálni. Most a melleimhez nyúl,farka továbbra is mozog,gyorsabb tempót diktál. Simogatja,morzsolgatja a mellbimbóimat, én halkan nyögök. Érzem,ahogy megfeszül a farka.
Ismét elélvez,most nem jön annyi geci,mint legutóbb,de van mit lenyelni. Ömlik belőle a forró sperma,imádom!
-Basszus bébi! Kegyetlen jó vagy. Imádom a szádat.
-Én is a tiedet!
-Még nem duglak meg,játszom veled.
-Eleget kínoztál!
-Ne pofázz vissza!
Befogtam a számat,nem szólalok meg. Ő parancsol.
Megfordít az ágyon,a hasamon fekszem.
-Mivel nem bírsz magaddal kicsit megbüntetlek.
-Büntess-szinte már kértem tőle..
Mellém ült,és lágyan a fenekemet paskolta.
-Egy hangot se!
Én csak bólintottam,eleget téve a kérésének.
Egyre nagyobbak voltak az ütések. Először fájt,de utána kezdtem élvezni,semmi fájdalmat nem éreztem a végére,csak hogy rohadtul élvezem.
Visszafordított,ismét a hátamon feküdtem. A szememről levette azt a kis kendőt.
-Most megkapod amit akartál.
Azzal belémvágta a kemény farkát. Akkorát nyögtem,még lehet,hogy mások is hallották,de kit érdekel.
Felemeltem a fejem,hogy lássam,istenem,ott nyomott. Kegyetlen tempóba döfte az érzékeny puncimat. Minden egyes nyomással közelebb kerültem az orgazmushoz.Nem kellett sok,sikítva elélveztem.Fél perc múlva kiszállt,és az arcomra élvezett.Véletlen szex történet:


Az én első szexuális élményem


Az én első sexuális élményem 13 évesen történt eggy osztálytársammal.(lány vagyok)Éppen aznap végeztük a 7. Osztályt és már lázban voltunk a nyáriszünet miatt.Lezajlott az évzáro és én meg az osztálytársam meg ott maradtunk az osztályban. Beszélgettünk még vagy 20 perce....

Erika megbaszása


Erika nagyon kellemesen ébredt. Lenyomta a telefonját és adott magának még öt percet lustizni az ágyban. Valójában újra fel akarta eleveníteni az előző este minden pillanatát. A legfontosabbakat. A legizgalmasabbakat. A legmámorosabbat. nem is talált hirtelen igazán kifejező szót.....

Az erotikus történetek címkéi :
könyörög | hétvégi | gyogyasz | őnök | akasztott | fütyim | terhesen | szopogep | orgia | nagyobb |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.