Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzex a taxissal és lovakkalSzex a taxissal és lovakkal

A egyik barátnõm meghívott magukhoz egy szombati vacsorára ahol bemutatta a legújabb szerzeményét a srácát akivel le akarja élni az életét.A barátnõm mindig kettesével ette a srácokat hiszen már a nyolcadikos vizsgáit is amiatt kellett elhalasztani mert éppen kaparás miatt volt a kórházban. Mire idáig eljutott,hogy talált magának egy férfit aki elvette feleségül és gyereket csinált neki már majdnem tucatszor volt kürete, mert rengetegszer úgy kefélték meg,hogy sokszor azt se tudta kivel fekszik le.

Mikor eljöttem tõlük már totál részeg voltam és kértem hívjanak egy taxit ami hazavisz. Mikor nem sikerült elindultam az éjszakába egyedül lesz ami lesz alapon,Mondták ugyan nekem várjak még egy kicsit vagy maradjak náluk éjszakára, de féltem,hogy a barátnõm férje az éjszaka folyamán átjön hozzám és jól megkefél, ami nem lenne rossz, de nem akartam,hogy a barátnõm elveszítse az egyetlen férfit akivel gyereket csináltak és még gyûrût is kapott hozzá.

Végül sikerült leintenem egy taxit amikor nagy nehezen beszálltam a kocsiba -a taxis segített a fenekemnél tolt be - Megmondtam a címet, de neki valószínûleg elment a józan esze mert elvitt egy erdõs részre és hátrajött a taxi ülésére és levetkõztetett,majd megkefélt.Ritkán eset ilyen jól a kefélés és utána a számba ürített rengeteg geci. miután kielégült tényleg elvitt haza. Nem kellett fizetnem semmit,gondolom azért mert természetbe róttam le a fuvarköltséget. Megfogadtam magamnak,hogy ezentúl mindig így fogok járni amikor taxira lesz szükségem.

Mikor kitett a lakásom elõtt és éppen nyitni akartam amikor leszólított egy jóképû srác és segített bejutni a lakásba.Már bent voltunk amikor elkezdtem csodálkozni,hogy egy srácra emlékeztem a kapuba és jól is esett a csókja, de sehogy sem értettem hogyan lehetséges egyszerre csókolózni vele és közben nyalják a csupasz pinámat. Mikor bementünk a lakásba és elkezdettek vetkõztetni akkor jöttem rá,hogy két srác vett kezelésbe. Lassan elkezdte az egyik srác csókolni a egyik mellemet és a másik a fenekemet. Nagyon jól esett mindkét dolog, de nagyon vártam már,hogy valamelyik elkezdjen szoptatni,majd kefélni. Egész éjszaka éjféltõl reggelig többször is kielégítettek a srácok és vagy a számba ürítették a zacskójukat vagy a pinámba engedték, de mint késõbb kiderült a szûz seggembe is beleengedték a spermájukat.

Arra ébredtem,hogy kitartóan csengetnek és mikor felébredtem és végignéztem magamon akkor láttam, hogy az egész testem ki van szíva mint egy kurvának az egyik pornó filmen és mikor bementem a fürdõbe egy köpenyért ledöbbentem min is mentem keresztül elõzõ éjszaka. Szerencsémre csak a szomszéd volt aki egy csomagot adott át amit az este hozott valaki. Mikor bementem a szobába a két srác akkor ébredezett és mind a kettõnek úgy állt a hosszú fasza mint a zászlórúd.Hiába mondtam nekik,hogy öltözzenek és tûnjenek el felálltak ugyan, de az egyik levette rólam a köpenyt és hátulról a másik elölrõl kezdte baszni a pinámat ami kegyetlenül fájt.mikor mindketten megint teleengedték a pinámat utána mindketten megbaszták a seggemet, majd a számba dugták a szaros faszukat elengedtek és nekem sikerült bejutnom a fürdõszobába ahonnan telefonon felhívta a rendõrséget és segítséget kértem és kaptam mert pár perc múlva csengettek és az ablakon kidobtam a kulcsomat. A két srácot megfogta négy ember és kezüket hátracsavarva meztelenül elvitték,majd visszajöttek a ruhájukért és elmentek.

Így szabadultam meg tõlük. Késõbb találkoztam az egyikkel és mikor szóvá tette az elvitelét mondtam neki,ha elmentek volna amikor szóltam még sokszor csinálhattunk volna ilyen éjszakákat,mert nagyon jól esett és bár idõs vagyok sose basztak még ilyen jól meg.

Ettõl felbuzdulva felhívtam a fõvárosi barátnõmet aki ott román kurválkodik és megbeszéltem vele elmegyek hozzá és szervezzen egy jó ki bulit kefélésekkel egybekötve nagy faszú srácokkal. A leányzó csodálkozott és amikor ott voltam és ott maradtam majdnem egy évig rengetegszer csináltunk olyan orgiákat amit más halandó el sem tudna képzelni, mert olyan sok és olyan nagy faszak jártak bennem,hogy néha magam is meglepõdtem. Ott történt meg velem,hogy az egyik tanyán egy póniló a seggembe nyomta a harmincöt centis faszát és attól kezdve sokszor a lovakkal elégítettem ki a pinámat is. Hát ilyen élmények sorozata okozta,hogy tényleg kurva lettem.

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


A félrelépés


Ahogy előzőleg megbeszéltük, Diával leléptünk a vállalati buliról, nem nekünk való ez az öltönyös flancolás. Elmondása szerint nem is ezért csípte ki magát, hanem hogy engem lenyűgözzön, és sikerült. Hosszú szárú csizma, fekete necc harisnya, és (a rettentő hideghez ké....

A feleségem közpréda


A feleségem közpréda

özprédásvá tettem a feleségemet


Mikor megismertem a késõbbi feleségemet má égen keféltem és nagyon hiányzott a nõi pinába való kézzel nyelvel a bányászás, Sokszor ha bárhová elmentünk táncolni mindig úgy táncoltam vele....

Az erotikus történetek címkéi :
frottír köntö | éjszaka anyámmal | igazi bukk | tanar diak | csapok | strandra fürödni | bdsm klub | fotelban | mesterem | gecis arc |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.