Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.

Kukkoló vagyokEgy szerdai napon történt a suliban. Sanyitól kölcsönkértem egy pendrive-ot, amin volt rajta egy számítógépes játék. 9-kor oda adta nekem. A tanár egyszercsak megszólalt,hogy 11-kor már lehet hazamenni, mert rövidített órák lesznek. Természetesen mindenki örült ennek. (Merthát ki nem? :) )

Mikor véget ért az utolsó óra is, szóltam Sanyinak, hogy délután vissza tudom neki vinni a pendrive-ot. Mentem egyből haza feltelepíteni, majd bepakoltam, és ettem egy kicsit. Amikor végeztem azonnal mentem a háza felé. Úgy 20 perc alatt ott is voltam. Éppen csengetni akartam, ám furcsa hangokat hallottam. Nem értettem akkor, ezért gondoltam meglesem a hátsó ablaknál mi történik. Éppen Kitti ott térdelt Sanyi előtt meztelenül, és ő maga is az volt. Kicsit kikerekedett a szemem, hogy most azt fogják csinálni, amire gondolok. Kitti odahajolt Sándor farkához és finoman elkezdte leszopni. Néha-néha láttam, hogy be is torkozza. Sanyi az egyik kezével elkezdte simogatni az arcát, majd utána szép hosszú szőke haját. Kitti annyira élvezte azt, hogy leszopta Sándort, hogy egyre gyakrabban nyögött. Szép kék szemei csak úgy tapadtak Sanyi férfiasságára. Ő maga már érezte, hogy el fog élvezni, ezért szólt Kittinek,hogy hamarosan jön. A szopás tempója egyre csak gyorsult. Sanyi halkan megszólalt hogy: "jövök", de ez Kittit nem érdekelte, a szájában hagyta. Ekkor láttam, hogy teste megfeszül, és mély hanggal elélvezett egyenesen Kitti szájába. Szépen lenyalta farkáról a spermát, amíg tiszta nem lett. Én meg konkréten majd meghaltam, nem bírtam uralkodni a farkamon. Ha valaki meglátott volna én tuti kínban lettem volna, ami nem csoda, mert hát...nem lett volna kellemes élmény, hogyha sátorral a nadrágomon vettek volna észre. Eközben Sándor megint megkeményedett, és lefektette Kittit az ágyra. Megmarkolta szép kerek feszes seggét és hátulról elkezdte megbaszni a pináját. Először csak lassan, majd szép fokozatosan gyorsított. Kitti az orgazmus határánál volt, ezért Sándor lassított és hagyta, hogy az orgazmusa lecsillapodjon. Ekkor abba hagyták. Én magamban megkérdeztem, hogy: "miért nem folytatják?"

Csak azért nem, mert most a 69 következett. Most Kitti bevadult, és olyan gyorsan szopta az erektől duzzadó faszt, hogy Sanyi azonnal elélvezett, de Sanyi sem hagyta, hogy ez a kislány úgy menjen el, hogy ne élvezne el, ezért ő is gyorsan elkezdte nyalni a nedves punciját, és az egyik kezével a csiklóját izgatta. El is élvezett. Azt láttam, hogy már kezdenek felöltözni. Gyorsan a sarokban elbújtam, mikor a kapuhoz értek. Gyorsan egy búcsúcsókot adtak egymásnak. Kitti már el is ment, de Sándort nem hagytam.

-Szia Sanyi!
-Hello!
-Vissza hoztam a pendrive-odat.
-Okés, köszi.
-Én köszönöm.
-Na én megyek, szia.
-Lassan a testtel Sanyikám. Mondd csak, mi volt ez az előbb Kittivel? - kérdeztem csodálkozva.
-M...miről beszélsz? - kérdezte zavarodottan.
-Ne add a hülyét, láttam mit csináltatok - feletem.
-Láttál minket?
-Mindent.
-Hhhaaahhjjj....gyere be, elmesélem. - felelte.

Mielőtt belekezdett volna, hozott nekem egy pohár kólát.

-Na Sanyi, mesélj.
-Nos, minden akkor kezdődött, amikor véget ért az utolsó óra. Elmentél, én akkor gondoltam azt, hogy meghívom Kittit a házamba játszani a gépen vagy ilyesmi. Tudod, én nagyon szerelmes vagyok belé. Odamentem hozzá, megkérdeztem. Azt mondta, hogy "persze, miért ne?". Azt hittem, hogy nem jön össze és fenéért próbálkoztam. Úgy látom mégse. Gyorsan felpattantunk a biciklire, és a házunkhoz értünk. Bementünk, és kérdem tőle: "kérsz valamit inni?" Erre ő: "csak egy pohár vizet kérnék".

Éppen öntöttem volna, mikor oda jött hozzám és megsimogatott. A fülembe súgta, hogy kíván engem. Azt akarta, hogy elégítsem ki. Azt hittem nem jól hallom, amit mondott, ezért csak álltam tétlenül, mint fasz a lakodalomban. Oda sétált hozzám és szenvedélyesen megcsókolt. Úgy két perc csókolózás után a szobába vezetett, és levetkőzött. Megkért arra, hogy én is vetkőzzek le, meg is tettem. Majd letérdelt elém és ezt mondta: "adok neked egy kis ajándékot, csak, mert ilyen helyes vagy". És szerintem a többit innen már tudod.

-Wow...és milyen érzés volt megbaszni?
-Egyszerűen mennyei. Sohasem éreztem ilyen finom érzést.
-Figyelj...bevallom neked, nekem nagyon tetszett az, mikor figyeltelek titeket. - mondtam nevetve.
-Állt a faszod is?
-Szerinted? Na, de mindegy, most megyek.
-Várj, kikísérlek.
-Na, hello Sanyikám, csak így tovább - jegyeztem meg nevetve.
-Szia, remélem ki is vered erre - mondta röhögve.

Másnap visszamentünk a suliba és minden a normális kerékvágásban ment tovább. Valamiért.Véletlen szex történet:


Szex a családban, tabuk nélkül


Fiatal voltam mikor édesapám, aki neves építész volt, egy szimpla terep bejáráson balesetet szenvedett és meghalt. A családunk akkor összetört, édesanyám hetekig csak zokogott, ha nem lett volna a nagyi valószínűleg teljesen összeomlik, és nem lett volna ereje, hogy talpra álljon. Hála a terápiának, a nagyinak édesanyám majdnem teljesen kiheverte édesapám elvesztését mire 14 éves lettem. A nagyi m....

Ákos BDSM világa 3. rész


Nos, amióta leírtam a történetem úgy érzem ennyivel még tartozom, mert valójában nem ott ért véget a dolog ahol a múltkor abbahagytam.

Fontos, hogy ez velem történt, nem valami Google fordítás vagy kitalált történet, és hogy ez csak azoknak okozhat élvezetet akik azt szeretik amit én.

Ott fejezetem be hogy miután Ákos kikötözött és megvert az erdőben miután nála is me....

Felizgulva


Vékony kis átlátszó ruhában várt, mellbimbói látszottak, testét épphogy csak takarta, ami a hasa aljáig ért. Vénuszdombja a friss szőrtelenítéstől szinte hamvas rózsaszín volt. Kicsit szégyelltem magam, mert a teste miatt bánhattam, annak ellenére, hogy odaadó, fergeteges volt. Viselt mindig ruhát kefélés alatt, szégyellős volt. Útközben felhívtam, kértem készítse ki a tusfürdőmet, le szeretnék zu....
Szextörténet címkék

testveri | anyja | felvette | alvás | felesegem betanitasa |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.