Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseCsaládi kaki szexCsaládi kaki szex

Soha nem gondolta volna Zoltán!


Épp most ért haza 29 évesen kõmüvesként dolgozni holot anyi vágya volt na de ez van.(Mit számit )

Zoltának van két huga. Az egyik Beáta 26 a másik Henriet 11éves. Beáta épen fözni készült hogy ellása a családot mert a körülményeknek köszönhetõen õ volt az egyeldüli család fentartó. De anyira unta már hogy mindenkit kiszolgál és a másik az ujátt se mozditja hogy fogott egy répát.A répát fogta nem szarozott sokat egyböl feldugta magának UUUristen de jó :)Elöször lasan azztán ahhh ahh gyorsabban dugni kezdte magát Ah ahh ! Zoltán ekor ért haza.!

Belépet a ház ajtaján ,aztán a konyhába. Megláta az egyik hugát igy :) .Bea rögtön kapcsolt! Ne haragugy bátyus ezt nem kellet volna hogy lásd .Zoli bölcs ! Legalábis bölcsebb .Ugyan Bea ebbe a családban seki nem normális.- Lehet és te Zoli ! Te Menyire .... Ne fojtasd és szava eleakat testvére idomain. -Észbontoan nézel.... - Ne fojtasd te belöled a tett hiányzik. Bea odalépet az egyszem bátyához és megfogta a farkát. Zoli nem nagyon volt tapasztalt ( Fölöleg nem családi ügyekben) Edig egy bf volt 6 évig de nem sikerült neki hogy öszejöjön a nagy dolog,De most a huga !!! Bea segitett megszabadítani bátyát a ruháitol majd minden mindegy alapon szopni kezdte !!! Bea Beus De JÓ Vagy ! Soha ah senkinek -ne agodj nem mondom.Zoli érezte itt a nagy lehetõség és a a hálószóba felé irányitota Beát. De ott Heni olvasot. Mikor beérkezstek Heni nem kicsit volt meglepve.( Soshase látta a bátyát teljesen mezztelen de hogy Bea szopja közbe! !!! ) A Két testvér már anyira bele merült semit se zavartaták magukat.Csak élvezte Zoli Beat. Nagyon is.

Heni meglepõdve figyelt mikor az ágyra hupantak.Zoli bocsánatot kért Henitõl (Nem azért mert zavarta Mert megkivánta) Bea tudta hogy nem okés a hejzett de megszálta valami és még heveseben szopta Zolit. Zoli a örültség hevében megforditotta Beat És háturól határozzotan beakasztott neki .Baszta Ahh ahh ohhh ahh csináld ne kiméld baszál! Ah Basz aaaa a pinnám!


Ebben a pilanatban belépeta szobába a testvérek alkoholista apjuk Jozsi!

Henit szemelte ki de Félt Zolitól. Zoli oda forditotta fejét az apja felé és baszta tovább is baszta Beat. Elakarta tesékelni de az élvezet nagyobb volt. Jozsi megfontoltan oda lépet Heni hez. Szép telt arcu lány Heni .Sokalta okosabb koránál. szeüveges és elég beteges . Heni gondolta talán az életében soh sem jönn az alkalom ami most eljöt.....Félt ! Józsi elövette a faszát ! Finomam Heni szajába adta. Heni félt de befogdta. Undoritonak találta .De szép lassan elkezdte szopni apját..


Közben Zoli gondolt egyet és Bea segébe igazitóta faszát.


- Uristen mit teszel AHHH Még sose basztak segbe ! -Ép itt az ideje .-keféj ez az keféj jaj ne most látom hogy... Zoli hevesen baszta.

eközben Ági aki 23 a szomszéd lány ép a háló szóba ajtaját nyitota ki. Zoli álma .( Sokszor átjár hohy valamijen modon segitsen a családnak.) Hát erre õ sem számitot. Kb 5 percig nézte majd Zolit elkezdte csokolgatni. Bea már ugyis kész volt. Zoli pedig álmai nével kezdet el foglalkozni. Elkezde kinyalni ugy szopta a kiss csiklóját .....Eközben Józsi ikletett kapott. Ivot is Heni csinos fitatal de beteges. Bele irányítota a faszát heni seggjukába. Heni agyában most tudatosult. Meg leszek baszva .És már baszták .Keményen seggbe ahhhh ( soha még nem érzet ijet) Ahah Ah .Zoli is megkivénta kis hugát! Agreszivan Elökte Józsit az apját . Heni meglepödöt. Józsi Beat kezdte el dugni pinán. Baszál apa baszál élvezem Ah Uh AAAAh. Ági elkezdte nyalin HEnit. Zoli seggbe hejezet Hejzte Henit. Urrr isten a bátyám basz meg ! Ahhhhh a Seggem AAhhhh UUhhhh Ahhh Bazál kérlek tesó. basszál . Heni tapasztalatlan volt még és az által hogy nyaltát a punciját és dugtát a segét elkezdet beszarni. Bátsus szarnom kell -szarj -és elkezdte szépen finoman nyomni segébõl a szart és a bátya továbrais nyomta seggebe. Józsinak megtetszet a felálás és nem sokat kérve faszaát Hen 11 éves puncijába nyomta Ahhh Apa -O Fosok segbe kell hogy basz apa .Józsi betete És Henit fosás közbeb ugy elkezte baszni. Ahhh APa Fosok Szarok Bazál Zolííí AAAAhhhh Dugjato könyörgöm És elévetet. 11 évrsen De ekkor még jobbann elkezdték baszni .Nem kimélték és szét kenték a szart rajta. APa Zoli Csináljátok Keményen baszatok ahh ijjj ahhh uhhh elégg könyörgöm szétbasztok Ahhhhhhhhh Heni elévezett !!!!!

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


A főnökasszony


Peti napja ugyanúgy telt, mint eddig. Reggel korán kelt, robotolt, és végig csak a délutáni randijára gondolt a barátnõjével. Fél órával munkaidejének vége elõtt a fõnöknõje hívta telefonon.
- Sajnos Petikém, lenne egy kis extra munka. Rád gondoltam, mert te értesz ezek....

Én és anyám


17 éves vagyok és jelenleg még otthon élek, anyukámmal. Nővérem már elköltözött, így ketten maradtunk. Régóta tudom anyumról, hogy szereti a szexet és elég vad dolgokat csinál. Sokszor hallottam ahogy masztizott a szobájában, vagy amikor a kúrópajtija járt hozzá. Az elején n....

Az erotikus történetek címkéi :
kukorica | edzés | makkos | inceszt | mélyen | ismert | 14 | beechwood | birkóztunk | lanyok |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.