Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseBalatoni élményemBalatoni élményem

Én harminckilenc éves vagyok 185 cm magas sportos fekete hajjal nõs két gyerek atyja ,van feleségem is aki szintén magas 180cm karcsú hosszú combokkal fejlett mellekkel két gyerek után is úgy állnak a mellei mintha nem szoptatta volna a gyerekeit és nem szoptatta volna a másik gyerek után még egy fél évig azt aki megkefélte itt beleértve magamat is.

A mellbõsége 95-ös melltartót sose hordott a mai napig nem használ, de pár éve egy metrós utazáskor megfogdosták a mellét és két koma a tömött metrón megbaszta azóta imádja,ha megerõszakolják,vagy ha hosszú fasszal megbasszák így ezért maradt otthon, de õ otthon maradt,mert van egy új barátja akivel a hétvégét akarja vízszintesen eltölteni.Sajnos rákapott az idegen srácok farkára és mindig váltakozva szeretkezik.Rákapott az egy két éjszakás kalandokra.Persze az én farkamat is igénybe veszi és órákig lovagol rajta mindkét lyukát használva.

A balatoni villát vagy tíz éve vettem és az egyik szomszédba egy másik házaspár lakott nyaranta ahol három gyerek volt ,de a szülõk már ötvenen felül voltak. Van egy nagyon csinos kislány aki 18 éves egy 14 éves és egy 11 éves fiúk akik mindig külön utakon járnak nem hajlandóak a testvérüket is bevonni a közös játékba.Érdekesmódon a kerítésük mentén sûrû növényzet volt, hogy még csak véletlenül se lehessen belátni mi történik odabent a kertbe. A szülõk nagyon szemérmesek és érdekes módon a három gyerekük egyik sem szemérmes,mert ha kint vannak az udvaron mindegyik szereti mutogatni magát, sõt az egyik alkalommal véletlenül megláttam,hogy a lánytestvérüket leteperték levették róla a bikinit és elkezdték fogdosni a csajt. A vísongatásokra kijöttek a szülõk és elverték a két fiút és beparancsolták õket. Mikor fél órával késõbb kijöttek mindketten bocsánatot kértek a nõvérüktõl. Ez az eset pár évvel ezelõtt történt.

Mikor megvettük a villát persze összeismerkedtünk mi is és a gyerekek is.Sokszor volt,ha valaki hazament mindig megkérdezte nem jön esetleg haza vagy nem kell lehozni valakit.Tegnap is ez történt és a leány anyja megkérdezte nem vinném e fel a leányát,mert holnap felvételezik és holnap vagy holnapután jön vissza . Mondtam neki semmi akadálya mert én is valamit el akarok intézni és nagyon szívesen elviszem. Persze akkor még álmomban sem gondoltam milyen csodás utam lesz és élmény ez az utazás

Mikor beültettem a leányzót egy kis miniszoknya volt rajta és ahogy leült kilátszott az alig takaró tangája ami egyébként is teljesen átlátszó volt. A felsõrész egy póló volt fehér és tisztán lehetett látni a szép formás 85-ös melleit és a nagy sugarú bimbó udvart. Kínszenvedés volt,hogy nem nézhettem szembõl ezeket a szép látványokat. Alig mentünk vagy negyven kilométert egyszer csak a leányzó átnyúlt az ölembe és a nadrágon keresztül megfogta a farkamat. Erre megkérdeztem mit csinálsz. Mondta kíváncsi olt már régen is milyen vastag és hosszú lehet a farkam, mert az egyik itteni barátnõje elmondta,hogy kileste az anyját amikor velem kefélt és neki nagyon tetszett a szép farkam.

Mikor elkezdtem tiltakozni megint odanyúlt és lehúzta a cipzárt és kivette a már ágaskodó szerszámomat és bekapta,majdnem tövig. Nem sok kellett volna hozzá,hogy nekimenjünk egy korlátnak vagy egy közeli fának. Mikor megkértem hagyja abba erre visszaült és levette a topját, megmutatva ezzel a teljes meztelen felsõtestét,majd felhúzta a szoknyáját és levette a bugyiját. Teljesen kiakadtam. Megkért fordulja el valamilyen erdei tisztásra ahol egy jót lehessen szeretkezni, mert nem bírja ki míg hazáig érjünk. Már régen voltam ilyen felajzott pedig mielõtt lejöttem a villába vagy három órán keresztül keféltem a csinos feleségem száját, seggét és a nagy pináját is.

Ismertem a közelben egy félreesõ helyet odamentünk és ott pillanatok alatt ráült a farkamra. Még azt sem engedte,hogy az óvszert magamra húzzam és úgy lovagolt,hogy pillanatokon belül teleélveztem a szûk punciját. Mikor elkezdtük a keféléses lovaglást eleinte nagyot sikoltozott, de késõbb már egészen más fajta hangokat adott ki. Mikor leszállt rólam akkor derült ki,hogy a farkam csupa véres volt,hogy még szûz volt. Elmondta,hogy nagyon régen szerette volna ha valaki elveszi a szüzességét, de amikor meghallotta a barátnõjének a szövegét a farkamról elhatározta,hogy az én farkammal veteti el a szüzességét.

Elõvettem a zsebkendõmet és a mindig nálam levõ vízzel benedvesítettem és kitöröltem a véres punciját és a farkamat is letisztítottam. Mikor észrevette,hogy megint áll a farkam ráült megint, de a farkamat a seggébe irányította ahová nagyon könnyen becsúszott. Mikor megkérdeztem hogy is van ez erre elmondta, hogy a keresztapja aki az anyjának volt a korábbi kefélõgépje az vette el a segge szüzességét, mert õ nem akarta,hogy a puncijának a szüzességét elvetetni vele.Elmondta még, hogy tizennégy éves korában a keresztapjával elmentek egy külföldi rokonhoz és ott a két hét alatt a rokonok is és a keresztapja is napjában háromszor rendszeresen baszták a száját és a seggét, de nem engedte,hogy a pinájába nyúljanak,vagy hogy simogassák.

A középiskolába az egyik barátnõjével enyelegtek sokat és annak a pinája annyira szét volt baszva,hogy rendszeresen nyúlt bele és vájkálta a punciját,mert az nagyon szerette és rengeteget csókolózott vele és a barátnõivel.Ettõl kezdve amikor csak lehetett mindig a farkamra ültettem és míg a feleségem mással keféltette magát én meg evvel a lánnyal voltam.Késõbb kiderült,hogy a lány anyja a feleségem munkatársa is és együtt szoktak ha itthon vannak portyázni és kefélni a partnereikkel. Aztán a feleségem elmondta,hogy az egyik balatoni nyaraláskor a szomszéd átjött valamit kérni és a vége az lett,hogy azon a nyáron naponta legalább kétszer mindig a szomszéddal kefélt sokszor fél éjszakákon át. Amikor azon a nyáron keféltek és elfelejtett bevenni fogamzásgátlót azért kellett mennie küretre,mert a szomszéd felcsinálta ami ritkán fordult elõ vele.

Mikor este felhívtam a feleségemet õ közölte,hogy a két fiunk elment kirándulással az osztályával õ meg nem lesz otthon,mivel az új kanijának a vidéki lakásán kefélik egymást, Jelenleg is a srác farkán lovagol, de lehet hogy pár napig még itt marad,mert megismerkedett a kanijának a barátaival és nagyon tetszik neki a vastag és hosszú farkuk amit az elmúlt éjszaka kipróbált. Egyébként az elmúlt éjszaka négy sráccal kefélt egyszerre és még sose volt olyan csodás élménybe része,hogy az egyik srác a seggét baszta a másik a pináját a harmadik a száját a fejénél a negyedik,meg hol a seggébe hol a pinájába dugta feszítve a hosszú faszát. Valószínûleg egész éjszaka ebben a felállásba fog megint lenni. Most hogy beszélgetünk mialatt lovagolok a srác faszán mondja, hogy az éjszaka mások is fognak jönni és úgy fognak baszni mint az elmúlt éjszaka.A gyerekek csak a jövõ hét szombaton este érkeznek haza és lehet,hogy addig állandóan kefélni fogok. A fõnökömmel már elkértem a szabadságot és neki is megígértem,hogy kap tõlem valamit.

Így aztán a leányzó vizsga után már repült is a kocsimba és elmentünk hozzánk egy kiadós kefélésre.Ez egy másik történet lesz amit majd leírok, mert inkább itt mondom el minthogy éjszaka kifecsegjem álmomban.Mer ha rájön a feleségem milyen fiatal csajom van még baj csinál belõle.

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Koleszos leszbi történet


Sziasztok! Editnek hívnak és Budapestre járok koleszba. Egyébként Miskolci vagyok, de ez most úgysem fontos. Amikor egy évvel ezelőtt idejöttem, még nem hittem, hogy ez lesz belőle. Bár hat ágyas szobában lakom, csak hárman vagyunk szobatársak. Csilla, aki pécsi, Fruzsi, aki Kőszeg....

A feleségem egy prosti 1.


A kis nejemnek mondta hogy hétvégén szombaton meghívtam egy pasit neki , mondtam hogy egy jó faszi fiatal 36 éves és mutattam képeket róla amit küldött . A páromnak tetszett a képek alapján is már és várta a pasit nagyon . Tegnap aztán megjött a pasi és mikor meglátta , nagyon ....

Az erotikus történetek címkéi :
orgy | transzival | trágár | tanárnőből ribancot iv | rámenős ápoló | kamasz voltam milyen | tanyán | kis pöcs | a tanárnő liliomtiprása | rékus |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.