Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseÁgyban a mostohabátyámmal17 éves, jó alakú lány vagyok. Nem szeretem mutogatni magam de büszke vagyok a testemre. A nyáron a nagy melegben rendszeresen bugyiban vagy teljesen meztelenül alszok. Egyik este pucéran feküdtem az ágyamban, mikor rám nyitott a mostohabátyám.

A legvadabb fantáziámban sem gondoltam volna, hogy ez fog történni. Az eset megtörténtekor is így pihentem már az ágyban. Este negyed tizenegy lehetett mikor a nálam másfél évvel idősebb bátyám (aki mostantól legyen Ati) kopogás nélkül nyitott be a szobámba.
Amint meglátott engem teljesen pucéran az ágyon elterülve, azonnal becsukta maga mögött az ajtót. Zavaromban a mellettem lévő plédet gyorsan magamra húztam, de feleslegesen.
Ati odaült az ágyam szélére, és elkezdte simogatni a combomat.
- Szép alakod van, húgi - mondta pajzán mosollyal az arcán.
- Köszi - nyögtem ki. Kicsit zavarban voltam de nagyon izgatott a szituáció.
Felültem, és odahajoltam Atihoz és megpusziltam az arcát, miközben nadrágon keresztül a farkát kezdtem simogatni.
Ennyi kellett. Egyből rám mászott, csókolt, tapizott, simogatott. Lehúztam róla a pólót. Rettentően jól kidolgozott teste volt.
Hirtelen felállt, odament az ajtóhoz, és ránk zárta, majd az ablakon is behúzta a sötétítőt.
Amikor visszajött újra az ágy szélére ült.
- Gyere - mondta én pedig lemásztam az ágyról, és elé térdeltem. Gondoltam mit akar, így kigomboltam a nadrágját majd lehúztam a cipzárját és lehúztam róla a nadrágot. Végre rajta is csak gatya volt. Boxeren keresztül is éreztem hogy áll a farka rendesen.
Lehúztam róla a boxert is és akkor láttam a kb 17-18 centis meredező férfiasságát. Egyből rábuktam. Először csak a végét szopogattam, majd egyre többet vettem be, végül kitöltötte az egész számat. Elkezdtem gyorsan, bő nyállal szopni. Néha kivettem és csak vertem a nyálamtól síkossá vált faszt.
- Ah, igen, csináld - nyögött.
Egyszer hirtelen megfogta a fejem és tövig betolta a számba a farkát. Éreztem ahogy lüktet az ajkaim között a vastag fasz majd a számba löveli az összes gecijét. Elég sok volt, amiből arra következtetek, hogy régóta nem volt már csajjal.
- Lenyelni! Mindet! - szólt rám a bátyám. Boldogan nyeltem Ati spermáját.
- Térdelj az ágy mellé és hajolj rá. Meg ne mozdulj - utasított. Azt csináltam, amit mondott.
Elkezdte a kezével csapkodni a seggem. Erős kezei voltak, viszont nem fájt annyira az ütés. Odasétált az asztalhoz és leemelte róla a 25 centis vonalzót majd újra odaállt a seggem mögé és teljes erőből csapkodni kezdett. Nem akartam felnyögni de muszáj volt.
Öt csapás után állt le.
Mögém állt és éreztem hogy farkát a seggem bejáratához igazítja.
- Ne a seggembe, kérlek.
De több se kellett neki, egyből belém tolta a hatalmas faszát. Fokozatosan tolta befele. Rettentően feszített már pár centinél is. Nagyokat nyögtem, és az ágyon lévő lepedőt gyűrögettem fájdalmamban.
- Hogy te milyen szűk vagy. Nagyon élvezem, hogy kérlelsz meg nyögdécselsz egyébként.
Már több, mint a fele bennem járt, mikor egy nagyon fájó érzés kerített hatalmába: egy mozdulattal tövig tolta, majd egyre gyorsuló tempóval kezdett bennem mozogni.
Egy idő után nem is fájt, csak élveztem. Majd kb 20 perc tömény baszás után újra tövig nyomta a faszát, és lihegve beleélvezett a seggembe.
Még kicsit mozgott bennem élvezetből, majd kihúzta belőlem. Ott térdeltem szétbaszottan, fájó seggel. Leült mellém az ágyra, és simogatni kezdte a fenekem, miközben közelebb hajolt, és puszit nyomott az arcomra.
- Cuki voltál, kislány. Nem nyalod tisztára a farkam?
Persze hogy lenyaltam róla mindent. Ő pedig csak annyit mondott közben:
- Legközelebb majd keményebb leszek, oké?
Én pedig boldogan nyugtáztam, hogy igen, lesz legközelebb.Véletlen szex történet:


A hugom kukkolása


17 éves vagyok, középiskolás. Szeretek focizni, haverokkal lógni és időnként csajozni. Van egy húgom, 16 éves. Mindig jó volt köztünk a viszony és sok időt töltöttünk együtt, de ami egy néhány nappal ezelőtti délután történt, azt még legvadabb álmaimban sem képzeltem vol....

Munkahelyi szex történet


Azt mondják, hogy a kockák nem tudnak csajozni, élik világukat a számítógép kreálta világban. Ez a történetem még az egyetemi éveim alatt történt meg velem. Aznap, mint minden rendes kocka, a gépteremben múlattam az időt, netezgettem, anyagot gyűjtöttem. Nem tudom milyen indítt....

Az erotikus történetek címkéi :
enzó | fehérmáj | menszesz | közép | oltozo | szexparti | szétkúrva | kapolcs | amerikában | bi |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.