Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseKis mellű riherongyVégzős fóiskolás koromban az akkori NDK-ban voltunk kirándulni. A szállással voltak problémák, meg voltak párok, akik mindenképp kettesben akartak lenni a négyágyasban, úgyhogy nekem két csoporttársnőm jutott. Haverok voltunk, megbeszéltük, hogy azt a pár órát amit alvással töltünk a két éjszakán (az ilyen kirándulásokra nem aludni megy az ember) kibírjuk egy ágyon. Jó későn kerültünk ágyba, én a legkésőbb, mert előre engedtem őket a fürdéssel. Mire letusoltam ők már ágyban voltak. Marcsi középen, Eszti a szélén, nekem a másik széle jutott. Hülyéskedtem, hogy én középen akarok lenni, mert félek, hogy alvás közben leesek az ágyról. Marcsi vigyorogva felült és mondta, hogy semmi akadálya. Jelzem felül nem volt rajta semmi. (Nem igazán szép formájú, de nagy mellei voltak.) Eszti ellenkezett, hogy szó sem lehet róla. Rajta trikó volt. Így hát villany le és bemásztam a helyemre. Aludjunk. Nem ment. Marcsival jó ideig sugdolózva beszélgettünk. Mentek a kétértelmű dumák, jókat vihogtunk. Eszti meg vagy bealudt, vagy csak úgy csinált. Piszkálta az agyamat nagyon a Marcsi cickóinak a látványa, de nem tudtam biztosan, hogy engem akart-e hergelni a szándékos meztelenkedésével, vagy csak egyébként se szokott alváshoz túlöltözni. Aztán ő kezdeményezte, hogy fázik a lába, átdugná az én takaróm alá, melegítsem meg. Mondtam dugjon nyugodtan, kérdeztem, hogy a mellei nem fáznak-e, mert azt is szívesen megmelengetem. Hát nézd meg, hogy szerinted kell-e a melegítés - mondta és már bújt is. A combját keresztbe rakta a lábaimon, a melleit meg odanyomta az enyémhez, de közben már be is nyúlt az alsónadrágomba. Nem volt elégedett az állapotával, de mondtam, hogy engem zavar az Eszter közelsége, menjünk ki a fürdőszobába. Ő azt mondta, hogy az Esztit nem zavarja, de kimehetünk. Kimentünk - a tusoló előtti kilépő gumiszőnyegen akartam megdöngetni, de nem volt óvszerem, úgyhogy nem hagyta hogy betegyem neki. Leszopott, én is megtettem amit lehetett. Jó volt neki is nekem is, de mondtam, hogy másnap veszek gumit és este rendesen meg akarom fűrészelni, mert én úgy szeretem.

Másnap nem vele bandáztam nap közben, de azért jelezgettünk egymásnak. Láttam, hogy dumcsiznak Esztivel, na gondoltam, a tegnap estét tudni fogja mindenki. Én nem mondtam a srácoknak, hogy mi volt.

Estére bekészültem egy csomag gumival és intéztem, hogy menjünk hamarabb a szobába, hogy kettesben, az ágyon tudjunk hancúrozni. Ha jól emlékszem mondtam is neki, hogy kérje meg Esztert, maradjon a többiekkel egy kicsit tovább. Gondoltam, ha úgyis beszámolt neki az előző estéről, akkor ez így nem gáz.

Így is lett. Magunkra csuktuk az ajtót és nekikezdtünk az ágyon csatázni. Volt már gumi. minden volt. Lábát a nyakába, toltam, ahogy csak tudtam. A főiskolás évek alatt sose gondoltam rá, hogy a Marcsit meg lehet, vagy meg kéne dugni. Nem volt vele semmi baj, csak én mindíg a szebb, mutatósabb lányokat hajtottam, több-kevesebb sikerrel. Nem is gondoltam, hogy egy ilyen átlagosnak mondható lány ilyen jó tud lenni a lepedőn. Nagyon jó volt. Éppen a kedvencembe kezdtem, hátulról támadtam, mikor lenyomták a kilincset, majd - mivel zárva volt - kopogtak. Na basszus, csak nem sikerül nyugodtan meglőni ezt a lányt. Ne nyissunk ajtót, maradjunk csendbe, majd elmegy. Nem ment, kopogtatott tovább. Na mondom, én álló cerkával ki nem nyitom senkinek, nyisd ki te és bemegyek a fürdőbe. Így tettünk. Bentről hallottam, hogy Eszti volt. Nagy vihogások, pusmogás, hogy "még nem fejeztük be ?" Aztán nyílik a fürdőszoba ajtó, de legnagyobb meglepetésemre nem Marcsi, hanem Eszti áll az ajtóban, mosolyog és fixálja a lankadó cerkámat. Na te jól megijedtél, de nincsen semmi baj. Megfogta, lehúzta róla a gumit, odatérdelt és a szende Eszter a legnagyobb természetességgel elkezdte szopni a farkam. Életem első hármasa így esett meg. Hatalmas élmény volt. Elég sokat vacakoltunk a gumírozással és a gumik cseréjével, de aztán Eszti megoldotta a helyzetet, mert ő már szedett gyógyszert és nem bánta, ha gumi nélkül dugom. Aki átélte, az tudja milyen nagyszerű látvány, mikor az egyik lány tartja a farkad a másik pinájához és segít benyomni. Évekig előttem volt ez a kép, ahogy a Marcsi beigazítja az Eszti vékony kis szeméremajkai közé a csupasz makkom. Sajnos miután megjárattam benne, már nem volt hajlandó szopni (ez még a mai napig nem adatott meg), de Eszter (a szende :-)) nem volt finnyás, a saját puncija után még simán bekapta. Így is élveztem el, a szép apró melleire.


Beküldő:gyulaifvukkaVéletlen szex történet:


Hárman basztuk meg a csajom


A barátnőmmel már több mint egy éve vagyunk együtt. Móni aranyos, gyönyörű lány, és nem csak szerintem az, ezt a barátaim és ismerőseim irigykedő pillantásaiból is látom. De nem csak nagyon szép, hanem remek társ is, élmény számomra minden egyes vele töltött pillanat. Kapcs....

Egy falusi szex történet


Unokahúgom kíváncsi belevaló kis muff. Korán elkezdett érdeklődni a másik nem iránt. Gyakran leskelődött, kukkolt. Persze úgy gondolta nem vettem észre, de nem akartam lebuktatni a kis drágát!
A történet ott kezdődik, amikor nővérem lepasszolta nálunk a lányát. Akkor 15....

Az erotikus történetek címkéi :
gecidet | szex képek | cigánnyal a metrón | kisfaszu | szex kutyával | kölyök | ágik | puk | murár papa | szüret |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.