Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseAnyu és énHello mindenki. Én egy 17 éves srác vagyok és a kortársaimhoz hasonlóan még a szüleimmel élek. Bár apám munkája miatt gyakran hetekig nincs otthon, ezért az anyámmal való kapcsolatom lényegesen jobb. De pár hónappal ezelőtt ez a kapcsolat is megváltozott. Sajnos eddig nem volt túl sok barátnőm, ennek az a fő oka, hogy nem vagyok éppen sovány alkat, de persze az a nagyon kövér se. Egyik este úgy éjfél környékén, az ágyamon fekve csukott szemmel elképzeltem a világ legszebb nőjét, amint előttem táncol, és közben maszturbáltam. Annyira beleéltem magam, hogy szinte teljesen kizártam magam körül a világot, de ekkor éreztem valami hideget a lábamnál. Kinyitottam a szemem, és egyből észre vettem, hogy az ajtómat nyitva felejtettem.
Ahogy egyre jobban kitisztult a kép láttam, hogy valaki áll az ajtónál pontosabban anyám. Azonnal magamra rántottam a takarót és próbáltam valamit habogni. De ő csak annyit szólt, hogy most már aludj, és becsukta az ajtót.

Másnap reggel mire felébredtem a friss reggeli már az asztalon volt. Leültem, de anyám még nem volt ott a konyhában. Anyám már jócskán a harmincas éveiben járt. Kicsit teltebb nő volt, félrövid vörös haja pontosan passzolt az amúgy szép arcához. Háttal ált nekem, mikor megfordult és elindult felém, én valahogy nem bírtam a szemébe nézni. A reggeli csendben zajlott, alig szóltunk egymáshoz, és akkor is csak a legszükségesebbeket. De a reggeli végeztével anyám megtörte a csendet.
- Menj a nappaliba, beszélni szeretnék veled. - mondta teljesen nyugodt hangon. Tehát elindultam a nappali felé, pontosan tudtam, hogy miről akar velem beszélni.
Pár perc várakozás után jött is anyám, és leült velem szemben.
- A tegnap estéről akarok veled beszélni. - mondta.
- Tudom, és nagyon sajn… - akartam mondani, de ő közbevágott.
- Nem kel sajnálnod, teljesen természetes dolgot csináltál, de máskor azért ne hagyd nyitva az ajtót.
Azt hittem ezzel le is zártuk a témát, de ő folytatta.
- Mikor apád nincs itthon, én is szoktam csinálni, úgy hogy teljesen meg tudlak érteni.

Ezzel a mondatával annyira meglepet, hogy azt hittem, nem is anyámmal beszélek, de mikor rájöttem, hogy igen, eléggé megváltozott a róla alkotott képem.
Ezek után még kábé egy órát beszélgettünk hasonló intim dolgokról. Este azonban, mikor kimentem WC-re, láttam, hogy a mindig csukva tartott ajtaja nyitva van. Nem tudtam, hogy direkt vagy véletlenül, de mikor benéztem, láttam anyámat, amint háton fekve hevesen masztizik. Kb. egy perce nézhettem, mikor hirtelen abbahagyta és felém fordult.
- Gyere csak! - szólt rám

Félve bár, de odamentem hozzá. Mikor oda értem, leültetet maga mellé az ágy szélére, és csak annyit kérdezet, hogy:
- Volna kedved?
- Mihez?
- Néz le és megtudod! - mondta viccesen.
Én lenéztem és észre vettem, hogy a faszom már jó ideje merev. Ekkor ő lehúzta a boxerem és elkezdte simogatni.
- De anya nem lesz ebből baj?
- Nem, csak ne mond el senkinek! - válaszolta és bekapta a farkamat.

Hevesen cumizot, mikor azonban abba hagyta, rám nézet és azt mondta, most én jövök, tudtam mire gondolt, de féltem megtenni. De mikor széttárta a lábát és én megláttam csupasz punciját elszállt a félelmem, és hevesen nyalni kezdtem. Hallottam, ahogy anyámat ahogy minden erősebb nyalásnál felnyög. Kis idő múlva odaszólt, hogy használjam az ujjaimat is.
Ekkor feldugtam neki a mutatóujjam és azzal kényeztettem. Pár perc multán mondta, hogy elég lesz és térjünk a lényegre. Értettem a célzást és feljebb másztam az ágyon, éppen addig, hogy a farkam simán becsússzon a már jó nedves puncijába. Miközben a punciját dugtam, elkezdtem cumizni a mellbimbóit.
- Jobban csinálod, mint 16 ével ezelőtt, mikor még pólyás voltál. - mondta kéjesen, miközben nagyokat nyögött. Mikor elélveztem, anyám megszólalt:
- Te tényleg az apád fia vagy!
Én mellé feküdtem és átöleltem.
- Biztos, hogy nem lesz ebből baj?
- Biztos. – mondta higgadtan.
Úgy aludtunk el egymás karjaiban. Másnap délután apám hazajött és megkérdezte, hogy bírtuk egymással. Ekkor anyám rám kacsintott és átölelte apámat.Véletlen szex történet:


Leszbi fantázia


Benyitsz. Hangosan a nevemet kiabálod, de nem jön válasz. Ekkor észre veszed, hogy egy vékony fénycsóva világít a fürdőszoba ajtaja alatt. A kíváncsiságod oda vezet, így benyitsz. Ahogy nyílik ajtó, megszólal egy halk, lágy, romantikus zene. Körbe-körbe ezer mécses világ, a f....

Izgalmas hétvége


19 éves lány vagyok, 6 hónapja járok együtt a barátommal, Ádámmal. Múlt szombaton ünnepeltem a születésnapomat. Éppen az egyik barátnomtol tartottam hazafele, mikor a barátom felhívott, hogy meglepetése van, siessek haza. Mikor hazaértem, a barátom már az ajtóban várt. Puhán m....

Az erotikus történetek címkéi :
kiserdő | csabi és | bazás | noname | a szomszédasszony | lind | guest | 15 centi | 1. rész | rám feküdt |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.