Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseMolett nővel szexeltem a buszonNekem akkor volt egy klasz élményem, mikor anno kinyílt a vasfüggöny és normál módon lehetett menni Bécsbe. Össze is cihelődött az előző cégemnél a társaság egy buszra. Persze a folyadéknemű összetétele 90% alkohol tartalmú volt, így mire a határra értünk szépen voltunk.
délutánra vissza is talált mindenki a buszhoz. volt aki rádiós magnóval volt olyan aki pornóújsággal.
mentünk vissza, én meg a bal hátsó ülésen ültem és félkómásan józanodtam mert szerencsére elfogyott a cefre. végre hátra került egy pornóújság is, amitől egy kissé felvidultam. a dologhoz hozzátartozik, hogy a busz dugig volt szajréval így én is az ölemben tartottam a táskám és úgy néztem az újságot. még szerencse hogy volt táska, mert a második oldalnál már felállt. mivel családi utazás volt voltak ott nejek is. az egyik ráadásul még klappolt is nállm, mert igaz, hogy molett volt, de nagycsöcsű molett!!
mire felnéztem mellém került és együtt lestük a képeket. a férjét akkor már nem érdekelte semmi, aludt elől összeborulva egy másik alkesz taggal.
így nézegettük a képeket de nekem ahogy felállt, meg kellett volna igazítani a farkam a nadrágban, de nem mertem a nő miatt, aki szinte hozzám bújt de egyszer aztán már nem bírtam és felemeltem a táskát, a melegítőn keresztül meg megigazítottam és jóleső sóhajjal visszatettem a táskát a farkamra.
- felállt? - kérdezte- ha visszateszed rá a táskát, elsülhet, ahogy mozgatja a busz.
hát igaza volt, mert tényleg nyomta, mozgatta, a képek meg izgattak rendesen. nedves is volt már a vége rendesen.
- vettem gumit, húzd fel és ha eldurransz, nem ázol át. - mondta és elővett a táskájából egy gumit. mintha az én feleségem lenne és ez kurva természetes lenne.
- köszi- vigyorogtam idétlenül,- de még nem kell....
dehogynem bazmeg - szidtam magam, mindjárt elsülsz te hülye!
közben meg sötétedett villanyt meg nem gyújtottak, az újságot el kellett tenni, pedig abban is folyt ám a geci rendesen!
- jó neked - mondtam- neked nem durran el a farkad !
- azt te csak hiszed- válaszolta- átáztam rendesen mert volt egy orgazmusom is, majd a pulcsim a derekamra kell kötni hogy ne látszódjon a folt.
na ettől majdnem eldurrantam, mert ahogy visszaemlékeztem, egy állat döcögős részen jobban belémkarolt, és a levegőt is visszatartotta, meg mintha megrándult volna....ez tényleg elélvezet!!!
- hol a gumi? kérdeztem, de éreztem, hogy késő lesz, jön a kéjes rándulás és csupa geci lesz minden. hirtelen ötlettel benyúltam és elszorítottam a makk alatt a farkamat. éppen hogy csak nem ment szerte széjjel!
még jó hogy már sötét volt, bár szerintem a fejem pirosan izzott a sötétben hátul a sarokban a visszatartott élvezéstől.
gyorsan szétnézett, de a környéken mindenki bóbiskolt, csak előrébb dumáltak.
erre rábukott a farkamra, előkapta és csandben elkezdte szopni, amitől az éppen elnyugvó karóm felugrott.
- mit csinálsz? -súgtam, de nem szólt, mert tele szájjal nem beszél és mozgatta a feját tovább, nyalogatta a nyelvével a makkom, óvatosan szivogatta.
én meg csak a haját simogattam és a csípőm apró mozdulataival keféltem a szép száját, amit annyiszor kívántam már az életben belenyalni, letüdőzni a nyelvét a fogait nyalogatni, telespriccelni a piros ajkait....
- jön - súgtam, de nem tágított, csak az ajkaival megszorította a makk alatt és bólintott egy párat, mire én hátrafeszülve, a kéjes ordítást lenyelve telelőttem a száját. csak úgy dőlt a lé, azt hittem az agyvelőm is belepumpálom a farkamon keresztül a szájába, ami szép halál lett volna....
nagy nehezen lenyugodtam és gyorsan lecsekkoltam, hogy ki látott ,vagy hallott, de úgy látszott a sötétben, hogy a környék kómásan alszik.
mire megnyugodtam felült ő is és rám mosolygott
- jó volt?
- ilyet én még nem éreztem - vallottam be - ez valami különleges csoda volt...
- akkor örülök - mondta - remélem este majd sokáig birod ha kefélsz!
húúú, ezt még meg is kell kefélni!! amit annyiszor elképzeltem már álmomban, meg amikor ki akartam verni a farkam!!
végre fél óra múlva megérkeztünk a szálláshelyre. a reakciókból ítélve mindenki akkor ébredt fel, így hát mi sem tettünk másként. a nő az utolsó métereket a mellette lévő csomagokra borulva tette meg, hogy azt higyjék azon aludt. én meg az ablakra dőlve...
mire mindenki lehurcolkodott máris takarodott aludni. a férjét előrelátó módon még megitattam egy kis házival amit nagyon szeretett és az tovább is biztosította az alvást.
alig vártam, hogy mindenki elkussoljon. melegítőben lementem az udvarra és ot vártam a nőre. néha felállt a farkam, mikor a buszra gondoltam. egy idő után elő is került a számra tapadt és jó hosszan nyálasan smároltunk egy nagyot, amig én a melleit meg a fenekét markolásztam ő meg a farkamat.
az épület oldalánál volt egy pad, oda húztam és már toltam is le a nadrágom, ő szintén a melegítőjét az egyik lábáról, a felsőn széthúzta a zipzárt, és már csusszant is a lucskos puncijával a farkamra.
a melleivel a számban lovagoltunk egy jókorát....jobban mondva ő lovagolt én meg nyerítettem - magamban.
na az este nem aludtunk semmit, hajnal felé még hátulról megakaszottam, de a spriccet már a kezében a farkammal néztük, ahogy a virágok közzé célzott.

mikor hazaértünk a kirándulásból nagyon vigyázott, nehogy még csak véletlenül is összehozzanak vele. néha még volt egy két forró szexi éjszaka, amikor az összes pozitúrát végigpróbáltuk de a férje sosem tudta meg:)
engem nem, de aztán kettőnk között vége lett egy idő után mindennek.
aztán hallottam, hogy ezzel is azzal is összefeküdt, mire a férje rájött mekkora kurva lett belőle. mondjuk nem volt csoda, mert néha mondta, hogy legszivesebben 3 férjet szeretne, hogy mind a három lyukát egyszerre tömjék, vagy minden nap 3 pasi tömje meg, mert az alkesz férje már évi egyet sem bírt....

na, megyek is és kiverem erre a szép emlékre, mert felállt....igaz 20 éve történt, de még mindig megkívánom az akkori testét!!Véletlen szex történet:


A hajótörés


A hajótörés

Hajótörést szenvedtem,de sikerült kijutnom a közeli szigetre egy szexi lány társaságában. A szigeten nappal nagyon meleg éjszaka nagyon hideg volt. A lány nem szexi bombázó volt csak ugy szexi, hogy annak született. Nem összerakott ribanc volt. Szóval amik....

Adél a faszverő


Ahj, de ideges vagyok - panaszkodott Adél.

A teremben ültünk, az elvárt elegáns ruhában. Adélon is fehér ing volt. Nem rejtette el az idomait, nagyon kívánatos volt.

- Hát igen - feleltem - ez a várakozás kikészít.

- Ne oldjuk valahogy a f....

Az erotikus történetek címkéi :
láttam | torok | a kutyam | létrán szoptam a faszt | hab | esküvő | andrew | tripla | a szomszédasszony | mátrában |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.