Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseBőrfotel és kéjnedvekMagányos este volt ez is, mit a többi. A férje ismét külföldön egy fejtágítón okosodott, míg ő a munka után bevásárolt, rohant a manókért az oviba, az úton meghallgatta csilingelő gyerekhangokon a nap történeteit, otthon vacsorát készített, igazságot osztott az aprónép között, fürdetett, mesélt, mosógépet pakolt be, jóéjtpuszival ágybafektetett, mosogatott, teregetett, aztán végre lerogyott a számítógép elé, hogy ápolja a számára oly kedves interperszonális kapcsolatokat. Ilyenkor jutott csak ideje mindazokra, akik az évek alatt kipróbált barátságokban megmaradtak neki. Fél tíz és az elájulás között válaszolt emilekre, elindította a skype-ot és az msn-t, hogy beszélgessen végre a Kisvakondnál, a lego lovagoknál és a csekkbefizetéseknél mélyebb témákról is. Örült, hogy vannak olyan emberek élete minden fontosabb szakaszából, akik hallgattak a szavára, akiknek számított és akikkel megoszthatta a gondolatait. Barátok. Ma este – maga sem értette miért – egy ilyen régi barát bejelentkezésére várt.
Beugrottak a hosszú átdumált esték, cinkos összekacsintások, no meg az a nyolc évvel ezelőtti buli. És a hiánya, mikor vagy két évig nem is találkoztak, csak a közös ismerősök szállították a szállingózó híreket: beindult a vállalkozása, megnősült, gyerkőce született. Picit fájt, de azzal vigasztalta magát, hogy boldog a férfi, és ha valaki ezt megérdemli, akkor ő biztosan.
Pár hónapja találkoztak újra egy közös projekt okán. A férfi nem sokat változott így a negyvenhez közel sem, hullámos puha barna tincsei fehér szálakkal keveredtek, de még mindig elbűvölt bárkit meleg barna tekintete és karcsú alkata, csupán a ráncok szaporodtak meg a szeme körül, ám ezek is csak plusz sármot adtak neki. Bársonyos baritonja és mosolya hatása alól kevés nő volt képes kivonni magát. Ő viszont rég ismerte és tudta, amint ennyi év után rátekintett, hogy a kellemesen csengő szavakban bánat bújkál és az a szem sem volt rég ilyen felhős. Hirtelen a nő erős vágyat érzett arra, hogy segítsen, hogy helyreállítsa megtépázott szárnyai hímporát és újra repülni lássa. A gondolat amilyen váratlanul jött annyira meg is ijesztette, hiszen tisztességes férjes asszonyként 12 éve ugyanannak a férfinak az oldalán élt hűségesen, gondolatát lesve, őt követve. Igaz, néha felvillant az a kis szívdobogás, mikor eszébe jutott a nyolc évvel korábbi tánc és csók, de elhessegette és büszke volt rá, lám kiállta kísértést. És most itt volt előtte a bűvös hangú édes ember újra. A projekttel már végeztek, az iroda üres, a nő is csak azért maradt tovább, mert egy futárral kellett sürgős anyagot elküldenie és a küldönc elakadt a péntek délutáni dugóban. Rátelefonált hát a futárcégre, meddig dekkoljon még, eközben kénytelen volt hátat fordítani a férfinak. Épp csak letette a kagylót, mikor hátulról az a két ismerős kar magához ölelte. (Hát lehet ő kívánatos két gyerek után egy másiknak? Igaz, még mindig karcsú, B kosaras kebleinek pedig melltartó nélkül sem kellett szégyenkezniük, de mégis….miként lehet?) Kénytelen volt lehunyni a szemét, mert azonnal rátört minden emlék, melyeket erőszakkal szuszakolt be elméje egy sötét zugába. Olyan volt, mint a hazaérkezés. Megnyugtató és felkavaró egyszerre. Megszédült, a térdeiben a csont elzselésedett, s érezte a finom ujjak simogatását a mellén, a derekán, a fenekén, majd az ölén…megfogta a férfi kezét és erőtlenül csak ennyit bírt kinyögni „Nem lehet.” Ismét győzött az erkölcs a vágy felett, a férfi pedig bocsánatkérő mosollyal kilépett az ajtón. Az asszony egy hétig nem aludt, fogyott pár kilót és mind nehezebben verte ki a fejéből azt a kedves arcot, a leforrázottságát….
Őt várta hát most a gép előtt ülve. Meg is érkezett hamar szép estét kívánva. Pár percig még beszkennelt dokumentumokat cserélgettek, majd a férfi megkérdezte: „Mit szeretnél még?” Torkában dobogott a szíve, majd az ujjai valamiért ezt ütögették be a klaviatúrán „Téged.” Maga sem hitte, hogy entert nyomott utána és elkezdte verni a fejét az asztalba, miért tett ilyen őrültséget. A minimum, hogy hülyét csinált magából, legrosszabb esetben pedig elveszít egy barátot és ez a lehetőség elkeserítette. „Mennyire?” érkezett a kérdés. „Nagyon” válaszolta remegő kézzel.
„Milyen formában?” Tudakolta férfi.
„3D” Nem is tudod, mennyire akarlak suttogta maga elé.
„Félek a határoktól.” Olvasta a kétségbeejtő mondatot.
„Már nem érdekelnek a határok.” Bökte ki hevesen.
„Lázba hozol.” Végre!
„Volt már rá példa.” Utalt arra a tánc közbeni félreérthetetlen érzésre, mikor a merev férfiúi büszkeség a hasának feszült.
„Kívánlak, felborzoltál nagyon.” Hasított az emlék a férfiba is.
„Ez kölcsönös. Minden porcikám reszket és forró.” Érezte a pulzusa az egekbe szökik.
„Szeretnélek megsimogatni. A nyakadnál kezdem, finom és fehér, folytatom a melleden a cirógatást, eközben nyelvem a füled mögött csiklandoz, az ajkaim közé veszem a fülcimpádat. Érzem, ahogy a bimbók megkeményednek az ujjaim alatt. Kigombolom a blúzodat, a melltartód pántját lecsúsztatom a válladon – ne félj a gömbölyű vállaidat is elhalmozom csókokkal – előbújik a rugalmas kebled. Csak az egyik, így kicsit olyan szűzies. Milyen becsapás, mert látom a gyönyörű érett sötét bimbóudvart. A nyelvem és a fogaim a bimbót kényeztetik. Bekapcsolnád a kamerát? Élőben is úgy néznélek…” A nő módosult tudattal, bódultan kapcsolta be az apró gömböc forma kütyüt, ahogy a férfi kérte. Meglepetésére a másik oldalon is elindult a kamera. Egyszerre pillantották meg egymást. Nem volt bennük semmi szégyenérzet többé, csak a vágy. A férfi elbűvölten nézte a márványfehér bőrön átütő pírt és a mezítelen kebleket. Ő irányított és élvezte. A nő megszabadult ruhadarabjaitól és simogatta magát, ahogy a férfi vezette. Körbe a melleit, a hasát, köldökét, fazonigazított punciját. Ekkor picit mozdított a kamerán, hogy még jobban láthassa az édes, milyen hatást ért el nála csak a szavakkal a távolból. Csúszós volt már a bőrfotel is, melyben ült a kéjnedvtől. Felhúzta a combjait és így kényeztette tovább a punciját gyengéden, majd erősebben masszírozva a telt nagyajkak közül rózsasziromként szétnyiló kisajkakat és a mind duzzadtabb csiklót, olykor-olykor becsusszanva a hüvelyébe. Izzó lávaként ömlött át rajta a gyönyör. Ezt csak fokozta, hogy a kedves is pár perccel később a szeme láttára ment el. Elolvadt a világ. Mind a ketten pihegve, zsibbadtan dőltek hátra a monitorok előtt. Agykioldás…Véletlen szex történet:


A szomszéd hatalmas fasza


Laci, aki a szomszédunk, látszólag is hatalmas farkával invitált már többször is egy kis szexre.
Addig addig kerülgetett, míg egy nyári délután, talán a kíváncsiság, talán a kielégületlen vágyaim miatt, az újra nekem szegezett ajánlatra rábólintottam, és kezét megfo....

Harminc év története


Harminchét éves, 16 éve házasságban élő asszony vagyok. A férjem szex-őrült, naponta 2-3 menet a minimum, s annyira jó szerető, hogy a közösülések 95 %-ában eljutok az orgazmusig, sőt néha több orgazmusom is van. Ezeket azért írom le, hogy lássák, nem szenvedek pénisz-hiány....

Az erotikus történetek címkéi :
zárda | szelid | kreta | vastag sugár | családi meleg buli | lebi | csiki | a családi kirándulás | swinger örzsével | extrém hely |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.