Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseJátszadozás magammalNagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra ! Arctalanul leírhatom az életem nagy titkát, és megoszthatom egy pár hozzám hasonló férfivel az engem izgató érzéseim !
Egy kétgyerekes nős férfi vagyok, aki 40 évessen visszatért kamaszok szokásaihoz, és egyre többször nyúltam saját magamhoz ! Rászoktam és most már mindig kívánkozok így bujálkodni,saját magammal szeretkezni ! A házasélet mellett egyre nagyon sokszor erre vágytam !
Hálás vagyok a körülményeknek, és főleg magamnak , hogy ilyenné váltam,és megpróbálom leírni érzéseim, vágyam, és játékom ! - Igen, mert nem akarom elfelejteni ezt a csodát, az életem nagy változását !
A munkám miatt, egy hónapba többször 24 órás ügyeletbe vagyok, és másnap mindig a szabadnapomon lehetek itthon egyedül! - így nem zavar a feleségem jelenléte !
Ilyenkor izgatottan sietek haza, a viháncoló vágyamtól eltelve, és a rám váró gyönyörökre gondolva.
Oh, egyből a tükör elé állok, és kibontva a nadrágszijjam lassan tolom le a nadrágom !
Jaj, itt vagy te drága megint, csináld, mutasd magad, oh már lüktet a faszod - ugye ?
Bugyim kissé lehúzva már félig meredten pattant ki a drága faszom, és az egész testembe vágyakozó villámok, felforrósodó véráramok cikáznak, és átjár a boldog öröm, hogy itt vagyok megint így magammal ! Jaj, fogd meg - érezd a kezedbe saját magad - te kurva, csináld megint így egyedűl !
Jaj, fogd meg, markold ! Oh - hü - ha -jaj - én - ah a faszom, de jó vagy ! Rejszolós pózba, a faszom markolva, vad szenvedéllyel esek, bukok rá a nagy faszomra ! - Várakozó vágyam tárgya, a lüktető, szenvedélyemtől ágaskodó, forró csodám itt van, és boldog kieléült pofával húzgálom, és lesem magam a nagy tükörbe ! Jaj én szeretem a játékom, szeretem a testem és ez még inkább
igaz lett miután a saját seggem is megbasztam a csinált fasszal !
Kíváncsi lettem, hogyha egy nőnek jó ez, akkor milyen lehet egy férfinek - nekem ?
Aztán ez a gondolat nem hagyott, vettem egy rózsaszin dildót és azt nézve vetkőztem le, és a képzeletem előbb járva a faszom ágaskodva bújt elő a bugyimból !
Jaj, föléállva, ráguggolva, de még hozzá se érve, már messziről éreztem a fasz sikamlós hegyét, és amikor a seggem lukához ért, akkor az egész testem beleremegett a furcsa közeledéstől ! Sikamlós vége izgató csiklandozással ért hozzá a már forrón várakozó lukamhoz ! - Életemben először éreztem, egy belém tolódó, feszítő valami furcsa feszülését, és megakadását a nagy valagam záróizmánál. - Finomam rajt rugózva, egyszercsak belémcsúszott ! .....jaj, szinte szikrákat, csillagokat látva, az egész testem átjárta, egy még soha se volt csodálatos nyilalás, beleremegtem ebbe a csodába, és a faszom egyből vágycseppeket lövellt messzire ! - Sohe nem feljtem el ezt a legelső, mindenemet átjáró érzést !...........vad vággyal, ösztönös kívánással markoltam meg a faszom, és szinte az eszemet vesztve,a markommal szorítva, hihetetlen kéjjel húzgálni kezdtem !
Hát nem kellett sok, spriccelve, és máskép mint máskor, egészen belülről jövően élvezem el, nagyon, és sokáig ! - Remegő testtel hagytam abba, és a műfasz halkan koppant a födön, amikor a seggemből kicsúszott !
Volt már sok jó baszásom, de akkor azt éreztem, hogy még soha se elégűltem ki ennyire ! - Nagyon jó volt ! Bennem maradt az érzés, még jó sokáig éreztem a seggembe a balémhatoló fasz emlékét, enyhén, és jólesően zsibongott !
Ezután már szinte őrült vágyakozással vártam a követekező alkalmat, amikor megint seggbe baszhatom magam !......................
Csodálatos idők jöttek, már nem csak a faszom izgatása, feszülő vágya, hanem a vonaglón lüktető seggem kéje is az enyém lett ! - Kiteljesedett, nagyon sokat erősödött a saját testem kívánása,és az a tudat, hogy fiú léttemre, hogy faszom van, de mégis meg tudom magam baszni ! - Vágyakozva tárom szét a nagy seggem, és remegve várom, hogy a fasz bennem legyen !
Ezek után, azokon a napokon, amikor megbasztam magam reggel, vagy délelőtt, akkor egész nap bennem volt az ajó érzés, gyengéden csiklandó, és a faszra emlékező seggem jóleső zsibongása !
Egészen estig éreztem a baszásom emlékét !
Jaj, nem voltam, és nem vagyok buzi, de mégis írigykedve gondolok az ezt művelő fiúkra, mert Ők a műfasz helyett egy igazi, forrón lüktető kemény faszt éreznek a seggükbe. Aztán Úgy kívánják egymást mint én a nőket, csodás lehet szerelemmel, vágyni egy másik faszos lényre, és befogadni magukba a meredező, élvezni kívánó faszt !!!!
Ettől még jobban megszerettem egyedűl élvezkedni és egyre többet járt az agyam a szexemen, és már amikor nem voltam egyedül, akkor meg verseket,történeteket írtam erről, és ez is jó volt ! Valahogy ezt kívántam, és csináltam amikor csak lehetett ! Még ezt is élveztem ! Pesze eleinte volt egy furcsa viszolygásom a leírt másnak csúnyának számító szavakkal, de muszály volt így leírni, hogy igazi legyen !
Aztán fényképeket csináltam így, arról ahogy álló fasszal vonaglok, pózolok, mint egy kurva, és saját magam baszom seggbe ! Gyönyörködök a kész képekbe - jaj. ott van egy fiú / én / aki pajzán pofával mutatja magát meztelenül, és a faszával játszik megbaszottan ! - Ez mindig felizgatott és
már nő se kell, hogy beinduljak !

Beküldő:GézaVéletlen szex történet:


Kerti mulatság Anikóval


Egy kerti mulatságon találkoztunk Anikóval. Átlagos magasságú, hosszabb, barna hajú, csinos arcú lány volt. Olyan töltött galamb. Formás test, gömbölyded mellek, domborodó poci, hívogatóan ringó kerekded fenék. Egy könnyű nyári ruha volt rajta, mely aló formás, hamvas vádlij....

Nyaralás a tónál


Történetem egy 7 napos családi nyaralás eseményeit dolgozza fel.
Egy négyfős család tagja vagyok, 26 éves, szőke, magas (175 cm), modell alkatú lány, vékony, hosszú lábakkal, viszont szép, formás, kerek mellekkel és fenékkel. Általánosságban véve sikerem van a férfiakn....

Az erotikus történetek címkéi :
gyönyör | vonat | túl mély | tanga bikini | megujjaz | sok fasz | nagama | zacsim | n?m | verjük ki |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.