Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseElkaptam egy fiatalabb fiútEgy meleg május délutánon ültem az irodámban, s vártam hogy végre megszólaljon a telefon. Az épületben már csak a takarítók zaja hallatszott, amikor végre megcsörrent:
- Szia! Itt vagyok a parkolóban.
Elindultam, s az alatt a pár perc alatt gondolatok ezrei kavarogtak a fejemben:
- Kell ez nekem? Miért mondtam neki igent? Hiszen fiatal! Én harminchat, O huszonhárom! Úristen! HUSZONHÁROM!
Tizenhárom évvel fiatalabb!
Már nézegettem a fiúkat, amikor O megszületett!
Persze a hangja kellemes, hiszen már százszor beszéltünk telefonon, na meg az Interneten.....
Vörös rózsával a kezében állt az autó elott, félénk léptekkel mentem feléje. Tisztes távolsággal álltunk meg egymás elott; szemébe néztem pontosan olyan, mint ahogy elképzeltem.
Végignéztem rajta. Hatalmas barna szemek, felgördülo szempillákkal, eros, suru haj homlokába omló tincsekkel, érzéki száj, finom bor.....
Az elso pár perc feszült volt, s aztán lassan oldódott a hangulat egy narancslé mellett, egy kellemes kerthelyiségben.
Észrevétlenül szállt el az egy óra, amit délután, gondolatban rászántam.
Kellemes májusi ido volt, a feszültség egyre jobban eltunt... Kellemes séta a város szép és romantikus helyein, vacsora egy kedves kis étteremben. Ott ült velem szemben, s csak a száját néztem.
A szád!! Az a csodás szád, az arcod hamvas bore, a nyaka... De jó lenne megérinteni, finoman megharapni...
Alig tudtam leplezni orült vágyamat! De az a tizenhárom év... Vajon, mit gondolhat errol?
Vacsora után kellemes séta a szerelemszagú estében. Már ragyogtak a csillagok az égbolton, Göncöl szekér rajzolata még romantikusabbá tette a mezítlábas sétát, cipommel a kezemben.
S O ott mellettem.
Néztük az eget, a város közepén, szótlanul. Csak egy lágy dallamot hozott valahonnan a szél: "Éjfél után egy vágy útra kél lassan..."
Önkéntelenül folytattam a dallamot. Azóta is könnyek szöknek a szemembe, ha újra meghallom.
Késore járt, s egyre izgatottabb voltam:
- Mi lesz? Mi fog történni?
Hiszen sok száz kilométerre lakik tolem. Legalább 3 óra autóval... Vajon tetszem neki? Zavarja a korkülönbség? Megtehetem, hogy megadom a "zöldjelzést" neki? Kinevetne? Visszautasítana? Nemsokára éjfél! Hogy akar hazáig vezetni? Ilyen késon... De ha akart volna, akkor már rég elindulhatott volna!
Zavartan nézett rám:
- Már ezerszer lett volna lehetoségem, hogy megcsókoljalak, de...
Úgy vert a szívem, hogy a dobhártyámban éreztem a lüktetést, éreztem a kisugárzását, s már el is felejtettem azt a tizenhárom évet.
Odahajoltam hozzá, s egy leheletnyi puszit adtam a szájára. Rögtön felém nyúlt, magához húzott. Magamba szívtam illatát, éreztem szívdobogását, szapora légzését, s annak megnyugodását, ahogy karjaiban tart.
Lassan ért össze ajkunk, s abban a pillanatban mindketten megbántuk, hogy órákig várunt ezzel a mozdulattal!
Csókjaitól megszunt a külvilág a tér, az ido. Villámcsapásként izzott bennem a vágy, ahogy ajkait megérzetem a számon. Megremegett az egész testem, s érzetem, hogy elönt nem csak a vágy, hanem a nedvem is! Nem is próbáltam arra gondolni, hogy nem szabad... Testének reakciói tovább fokozták vágyamat, égetett a tüze, remego keze, ahogy finoman benyúl hajam alá a tarkómnál. Már nem tudtunk megállni a lábunkon, amikor elindultunk haza, a józan eszünket elvesztve, tele vággyal, és kíváncsisággal.
Egymás átölelve zuhantunk az ágyra s testünk valami hihetetlen érzéki násztáncba kezdett egymással; "Éjfél után, mikor a vágy útra kél lassan...."
Szorított magához, s én élveztem a fiatal férfi test ágaskodását, feszülését nadrágon keresztül. Finoman húzta ki hosszú pólómat, s remego kézzel érintette hátam meztelen borét. Felszisszentem keze bársonyosságától! Élvezettel bujtattam ki fehér ingjén egyenként a gombokat.
Megszédített a látvány: kisbabás finom-puha bor, az érettségét igenis kihangsúlyozó szorzet a mellén. Habzsoltam az illatát, lefejtettem róla inget, és messzire hajítottam a pólóm mellé. Záporoztak testemre csókjai! Határozott volt minden mozdulata. Tudta, mit akar!
Égtem szerelme tüzében, perzselt a vágy, bugyim át volt ázva. Óvatosan bontotta ki nadrágszíjamat, s húzta le farmerem. Betérdelt lábam közé, s huncut mosollyal simította végig hasam, persze az ujja véletlenül beakadt tangámba, s már repült is a kis ruha darab!
Élvezettel fúrtam ujjaimat eros fénylo haja közé, míg hihetetlen odaadással, s élvezettel csókolt: Nyelvünk édes játékba voltam elmerülve, mikor ajkai siklottak rajtam lefelé. Finom mozdulatokkal nyalta körbe mellbimbómat: szívogatta, harapdálta. Szem sarkából figyelte arcomat a félhomályban, én összeszorított fogaim között szívtam be a levegot. Csúszott nyálas, érzéki nyelvével lefelé hasamon, míg ölemhez nem ért.
Kívántam! Mindent, mindenét, egyszerre. Megvadított! A vágy elvette eszemet... Ahogy arcát combjaim közé fúrta. Felszisszentem, mikor nyelve csiklómhoz ért. Eloször csak egy pillanatra a hegyével, aztán száját kissé kinyitva, játszott nyelve rajtam. Feljebb húztam lábamat, s o évezettel vetette bele magát megnyíló testembe. Itta nedvemet s élvezte reszketését; erosödo zihálásom, nyögésem. Kagylóim minden centiméterét alaposan végignyalva tért vissza játékos nyelve csiklómhoz, rányitotta ajkait; nyelvét alátámasztotta; s elkezdte élvezettel szívni. Tudta mit csinál! Érezte!
Megfordult a szoba velem, testem rángatózott a lepedot marokra fogva téptem magam alatt, s sikítva élveztem játékát.
Mosolygós arca, izzadt homlokomat simogató keze térített vissza a valóságba.
Hanyatt fektettem az ágyon, hasára ültem - had érezze nedvemet - haját túrtam, s élvezettel csókoltam le ajkáról szerelmem ízét.
Két csuklóját a feje fölött lefogtam. Nem ellenkezett! Kedvemre való játékba kezdtem a testével...
Harapdáltam nyakát, fülcimpáját, szorös mellét, csókokkal szórtam tele testét. Élvezte simogatásom, s körmeim izgatóan éles játékát borén. Habzsoltam a hamvas fiatal test, puha hamvas borét, zsengeségét. Ó Istenem, az a vékony kis csík köldöke és ágaskodó férfiassága között!
Az a pihécskékkel ékesített csík!!!!
Hívogatott álló farka, körbecsókoltam puha szorét, combját, harapdáltam, s közben élveztem izmainak feszülését, mély sóhajait. Arcomat simogattam álló farkával, majd apró kicsi puszikat szórtam rá, folyt a nyálam, kívántam, hogy még jobban kényeztessem! Végignyaltam a hegyétol a tövéig; felnyögött a kéjtol. Megfogta hasán elterülo hosszú hajamat, összefogta, hogy lássa arcomat, számat, ahogy kényeztetem. Ahogy elmerülök benne; tövig!
Álló farka fölé hajoltam, lüktetett az arcom, ki voltam pirulva, számat hozzáérintetem nedvedzo makkjához. Kissé felemeltem fejem, ránéztem, míg nedve gyöngyözo foltot hagyott ajkamon.
Nedves számat rátapasztottam a végére, majd lassan szétnyitottam ajkaimat, s óvatosan becsúsztattam számba kokemény faszt. Centiméterrol-centiméterre fogadták be ajkaim a férfitestet, nyelvem úgy ölelte át, mint kagyló a féltve orzött gyöngyöt. Finoman szívtam... Teste reszketett, lihegett, feszült, azt hittem, hogy rögtön berobban a számba! így játszottam vele még egy kicsit, mikor hónom alá nyúlt, ajkához húzott.
Nedvedzo puncim ott volt felette, míg csókolóztunk. Ott, egy leheletnyire álló farkától. Éreztem a forróságát.
- Csak egy mozdulat - gondoltam - csak egy kis mozdulat!
O mozdult.
Óvatosan sikamlós kagylóim közé tolta álló, nyálas farkát. Nem bele! KÖZÉ!
Makkja csiklómat simogatta. Orjíto volt! Eloször hajába kapaszkodtam bele, aztán a párnát téptem, haraptam ajkát.
Határozott mozdulattal fordult meg velem. Alul voltam. Combjaim derekát fogták át; karjaimat leszorította fejem fölött az ágyra. És akkor, BEHATOLT. Be a nedvesmbe!!!
Sikítottam a kéjtol! Lassan, nagyon lassan kaptam meg azt, amire vágytam. Mire makkja méhszájamhoz ért, már elöntött a beteljesülés. Izmaim ritmusos rándulással éreztették vele orgazmusomat, sikolyom bezengte az egész éjszakát.
Finom mozdulatokkal folytatta aztán... Ahogy újabb és újabb hullámok törtek rám, úgy gyorsult az ütem; erosödött a lökése. Az ikszedik orgazmusom után már az ájulás határán voltam, az asztalon lévo ásvány vízzel itatott meg.
Szájából a számba....
Figyelt rám, minden sóhajomra, minden mozdulatomra, minden orgazmusomra, teljesen hozzám igazította magát.
Az orületesen vad és érzéki szeretkezés koktélját itattuk egymással! Izzad teste fölém hajolt, vagy alattam volt? Már nem tudom. Bennem, egymásban, nyelvünk összegabalyodva egymáséval, élvezet, gyönyör, sikoly, téptem a lepedot, párnát, vagy éppen ami a kezembe került, a háta........
Mikor már behemperegtük az egész ágyat, már nem volt lélegzetvételnyi erom, akkor szólalt meg:
-Nem birom tovább...
Élvezettel hajoltam álló farkára megint, ütemesen csúsztattam rajta számat; le, föl, aztán megint tövig. Még jobban bekeményedett a férfitest az ajkaim között. Szinte már kové dermedt! Külso bore hajszál vékony hártyaként vette már csak körbe, ott ahol az erek lüktetnek. Én csak szoptam, hogy kitörhessen belole végre az az édes gyermeteg zsenge sperma.
Elárasztotta a számat! Ömlött a folyam, majd alábbcsitult. Kényeztettem, tisztára nyaltam, még az utolsó gyöngyszemként kibuggyanó cseppecskét is nyelvem hegyére vettem. Összeforrt ajkunk, s testünk.
Így talált ránk a párás hajnal, amikor vissza kellett indulnia....
Ez volt az az ÉJSZAKA. Így csupa nagybetuvel!
"Éjfél után, s az a vágy..." IGEN! Azóta is útra kél, csak már nem tudja, hogy hol keresse Ot!
Kedvesem tudod, hogy kirol van szó! Neked írtam le mindezt... Ha érdemesnek tartod a közreadásra, tedd meg.
Látod, még mindig itt van velem, itt van bennem, s most szól a rádióban
"Éjfél után egy vágy..."
Vágyok rá!
Hidd el, egy évet adnék az életembol egy éjszakáért. VELE!Véletlen szex történet:


A presszó után


Gábor vagyok. A most következő történet velem történt meg,tehát a leghitelesebb forrásból ismerkedhettek meg vele. Még mielőtt rátérnék, engetessék meg nekem egy gondolat arról, hogy mit jelent számomra a szex. Számomra az igazi szex az amikor egy férfi és egy nő jól érzik ma....

Niki játszik a lófasszal


Nikivel egy 40-es éveiben járó, csinos, kedves, vezető beosztású nő. Beszélgetéseink alatt sikerült őt megismerni, megtudni a legtitkosabb vágyait is. Szexuális élete nem valami izgalmas, sokkal érdekesebb, izgalmasabb dolgokra vágyott.
Sokat telefonszexelünk, szeretjük így....

Az erotikus történetek címkéi :
gép | beteg gruppen | Út | megadja a tartozását | szálloda | Éves | folyosó végén | tetibi65 | záróiz | eci |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.