Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseJácint, Niki, és Enzó kutyaJácint, Niki, és Enzó kutya

Két évvel ezelõtt történt velem, hogy anyám testvérénél kellett eltöltenem pár napot Sopronban.Niki és családja egy nagy házban laktak a belvárosban. Örültek nekem amikor szüleimmel együtt megjelentünk. Nikinek két lánya volt, ezért azt vettem észre, hogy szívesen anyáskodik felettem.


Ez hízelgett nekem, mert nagyon szerelmes voltam belé. Vállig érõ barna haja, barna szeme volt amiben valamiféle izgató tûz csillogott.


Elsõ éjjel úgy maszturbáltam, hogy arról ábrándoztam Vele szeretkezem. Másnap napközben a kertben segédkeztem Jácintnak a férjének, estére hulla fáradtan mentem vacsizni.


Unokanõvéreim elmentek éjszakára bulizni, ugyhogy tök csöndes lett a ház.


Niki elmosogatott, amig letusoltam. Amikor kijöttem a fürdõbõl szólt hogy halkan legyek, mert Jácint már lefeküdt a hálójukban. Amikor Niki elment tusolni kilopóztam a szobámból leselkedni. A fürdõajtó kulcslyukán át csak a tükör elõtti rész látszott. Amíg tusolt a leselkedõk izgatottságával bámultam befelé.


Amikor törölközõben megjelent végre, éreztem, hogy a farkam lüktetni kezd. Niki letette a törölközõt a helyére és megláttam a meztelen testét. Remegni kezdtem a puncija láttán s verni kezdtem a faszom. Mielõtt azonban elélveztem volna végzett a dolgával és fölvette a köntösét. Idejében eljöttem az ajtó elõl. Csalódottan figyeltem a szobámban, hallottam amint kijön és látva, hogy nálam nem ég már a lámpa halkan lement a földszintre és sutyorogva feljött és bement a hálójukba.


Pár perc múlva nem bírtam magammal és odamentem a hálószoba elé, mert eszembe jutott, hogy a kulcslyukon belátok az ágyra is.


Amit láttam hirtelen nem is fogtam fel. Csak a narancsfényû asztalilámpájuk világított, de éppen elég fényt biztosított, hogy a lyukon át mindent lássak. A sötétbordó ágyon feküdt Jácint meztelenül mellette felesége egy combfixes harisnyában és mellette pedig Enzó állt, a család kutyája!


Jácint az oldalán feküdt és a faszát a kezében tartotta. Niki szétterpesztett lábbal feküdt Jácint mellett, úgy, hogy az egyik lábát átfektette a férje derekán. Mindketten a méretes farkat kényeztették. Szemmel láthatóan azonban Enzó teljesen be volt kanosodva, vagy féltékeny lehetett mert farkát csóválva erõszakosan nyomult Nikire aki többször is megpróbálta ellökni a nagytestû ebet.


A kutya a fülét nyalogatta mire Niki összerándult.


- Nem lehet ezt kibirni! - nevetett fel anyu nõvére. - Szörnyen erõszakos vagy!


Na gyere!


Azzal levette a lábát Jácintról és négykézlábra állt. Enzónak több sem kellett azonnal felugrott a hátára és párzó mozdulatokat kezdett tenni. Csak Niki nyögésén hallottam mikor hatol belé a kutya, mert sajnos nem látszott semmi a péniszébõl. Enzó vadul kefélte, amit kéjes nyöszörgéssel nyugtázott. Végre Jácint elhúzta az eb farkát, hogy láthassa hitvese pináját. Ekkor alkalmam nyílt meglesni Niki formás popsiját, szeméremajkait amint a kutya heréi ütemesen ütögetik. Egy-egy pillanatra megláthattam Enzó furcsa faszát, ami a tövénél vastag volt. Egyszer ki is húzta véletlenül a puncijából, és meg sem állva a combját baszta tovább.


A pénisze végérõl valami fehér csöpögött az ágyra, de szerintem nem geci volt. Niki kezével hátranyúlva újra magába igazgatta a hegyes farkat. Enzó pedig a farát leszegve hatolt újra belé és baszta tovább. Amikor hirtelen újra kijött a farka híg folyamban ömlött ki az ondója Niki pinájára, combjára.


Enzó kicsit görcsölt és félre állt, nyalogatni kezdte a saját faszát.


- Na remélem most tudsz várni! - kacagott Niki. Ismét férje farkának szentelte figyelmét és hagyta, hogy megsimogassa a szeméremszõrzetére lõtt spermát.


Rámosolygott és mondott valamit, amit nem értettem.


Késöbb Jácint alaposan megkefélhette kedvesét, mert õ nagyokat nyögött de ekkor én már akkorát élveztem, hogy nem figyelhettem Õket, az ajtójukról kellett letörölnöm az ondómat.


Reggel más szemmel néztem Nikire meg a hülye kutyájára. Azóta is Niki az egyik legizgatóbb nõ akit valaha is láttam.

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Picúr megbaszása


Picúr megbaszása

- Szia! Én vagyok!


- Szia Picúr!


- Hol vagy?


- Buliban.


- Én meg kicsit berúgtam. Gyere értem! Az Operához.


Picúr hangja remegést idézett elõ bennem. Szeretem e....

Megbaszták az Éva nénit


Amikor Éva befordult az utcába, és meglátta a felfordulást, maradék türelme is szertefoszlott. Jobb oldalon, épp ahol ok is laktak, a hepehupás aszfaltcsík mellett friss földhányás húzódott, egyenetlen, rút hátával elcsúfítva az utcára kifutó udvarok sima zöldjét, és elzárv....

Az erotikus történetek címkéi :
pincérnő | buliban | kopasz | 11 vol | biszex partner keresése | rex | hétvégi ház | zsani | kurvával | szagolgatta |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.