Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA használt fehérneműA hálószobai tükör előtt állok. Lassan kigombolom a selyemblúzomat. Szabaddá válik a rózsaszín szélű melltartóm. A közepén, a melleim között van egy kis rózsaszín masni. Lágyan végigsimítok a melleimen, aztán kicipzározom a szoknyámat, leengedem, és félretolom a lábammal. A bugyimon is van egy olyan masni, mint a melltartómon. A lábamon combig érő harisnya van, szintén rózsaszín szalaggal.Hátranyúlok, és kibontom a melltartómat. Szabaddá válnak a melleim; végigmérem őket a tükörben a peckes, sötét mellbimbóimmal együtt.
Letolom a bugyimat is. A hűvös levegőtől libabőrös lesz a puncim.
Jobb lábamat az ágyam előtti zsámolyra emelem, és lehúzom a harisnyámat. Aztán ugyanígy teszek a másik lábammal és harisnyámmal is.
Meztelenül állok a tükör elé. Megfordulok, és a vállam fölött megnézem a tükörben a kerek, sima fenekemet. Hosszú, sötét hajam a vállamig ér.

A fürdőszobába megyek és megindítom a zuhanyt. Amíg elindul a meleg víz, feltűzöm a hajam, aztán belépek a zuhany alá. A forró víz végigcsorog a hátamon és a fenekemen, aztán a vállamon és mellemen, a hasamon és a lábaim között. Megfordulok; a sugár a mellemre érkezik, amibe belebizseregnek a bimbóim.
Megint megfordulok és leveszem a tusfürdőt. Egy kicsit közvetlenül a mellemre nyomok belőle, és miközben szétkenem, azt képzelem, hogy a te spermád. Alaposan bedolgozom, egészen a bimbóimig. Összeszorítom a melleimet, elképzelem, hogy te markolod őket hátulról. Majdhogynem érzem a kőkemény farkad a csípőmön.
Nyomok még egy kis tusfürdőt a tenyerembe, és a lábaim közé nyúlok. Egy kissé hideg, de aztán a forró puncim hamar felmelegíti. Szétkenem, simogatom az ajkacskáimat, körözök a csiklómon, aztán két ujjal magamba nyúlok.
Hátranyúlok és megmosom a fenekem, az egyik szappanos ujjamat mélyen betolom. Bárcsak te lennél a helyében!

Előveszem a borotvahabot és a tenyerembe nyomok belőle egy kicsit. Jobb lábamat felteszem a márványszékre, és bőségesen behabosítom a puncimat. Két napja borotváltam, de te ezt akarod, úgyhogy meg is kapod. Előveszek egy vadonatúj borotvát és óvatosan végighúzom hűvös acélfejét a csiklóm és az ajkacskáim körül. Kellemes érzés, és igyekszem jó munkát végezni neked.
Amikor végeztem, az ujjbegyeimmel ellenőrzöm mindenhol, hogy jól sikerült-e. Jobb lenne, ha te ellenőriznéd a nyelveddel, de most nem vagy itt. Ütemesen dörzsölgetem a csiklómat, a másik kezemmel pedig ujjazom magam. A forró víz végigcsorog a testemen. Máris érzem, hogy közeledik az orgazmus, úgyhogy abbahagyom. Amikor majd el fogok élvezni, az érted lesz majd, nem értem.

Elzárom a zuhanyt, és a kezemmel letörlöm a melleim, a fenekem és a lábaimat. Kilépek és magam köré csavarok egy hatalmas pamuttörölközőt. Elképzelem, hogy te szárítasz meg, és kezem megint a lábaim közé csúszik, és érzem a nedvességet, amivel egy törölköző sem veheti fel a harcot.

Miután megszáradtam, meztelenül megyek ki a nappaliba az íróasztalhoz. Leengedem a hajam, mert tudom, hogy így szereted.
Felemelem a csomagod, és kinyitom. Egy pendrive esik ki belőle. Bedugom a laptopba. Belövöm a webkamerát, és elindítom a felvételt közvetlenül a pendrive-ra. A kamera az asztal elején áll, közvetlenül a puncimat veszi, ahogy előtte állok. A két asztali lámpát úgy igazítom, hogy a lehető legjobb fénnyel készíthessem neked a felvételt.
Hátralépek, előveszem a bélelt borítékot, és kiveszem belőle a bugyit, amit küldtél. Egy vörös selyemtanga. A kamera elé térdelek, hogy jól látszódjanak a melleim. Az e-mailedben azt írtad, megcsókoltad a bugyi szárát, úgyhogy azt a részt a mellbimbómhoz dörzsölöm, amitől a bimbóim szépen felkeményednek.
Felállok és megfordulok. Lábaimat a bugyiba dugom, de mielőtt felhúznám, behajolok és széthúzom a popsim, hogy láthasd a szűk kis segglyukam. Tudom, hogy ez tetszeni fog.
Visszafordulok. A selyembugyi jól áll rajtam. Közelebb lépek a kamerához, hogy te is lásd. Az ajkacskáim jól kivehetőek a finom anyagon keresztül.

A kamera elé húzom a nagy bőr karosszéket és hátradőlök benne. Az asztalra emelem a lábam, és szétterpesztem a kamera két oldalára. A távirányítót a szék karfájára szigszalagoztam, úgyhogy most rá tudok közelíteni a puncimra.
Simogatni kezdem magam a selymen keresztül, benyomom az anyagot az ajkacskáim közé. Máris láthatóvá válik rajta egy nedves folt, amire jobban ráközelítek neked. Benyúlok a bugyi alá, így közvetlenül simogathatom a puncimat. Egyre nedvesebb vagyok, szerencsére a bugyi szépen itatja fel. Ajkacskáimat a bugyika két oldalára igazítom, és összeérintem őket.

Felemelem a fenekem és leveszem a bugyit. Rádobom a hasamra, és széthúzom előtted a puncimat. Két mutatóujjamat betolom és feltárom neked a mélyét. Nem megy könnyen, mert elég szűk vagyok, de szeretném, ha mélyen belémlátnál, és elképzelnéd bennem azt a nagy farkadat.
Két kézzel feszítem meg a bugyit, és fel-le húzogatom a selyemanyagot a puncimon, hadd itassa át még jobban a nedvem. Csodálatos érzés, bárcsak a nyelved lenne ott!
Elkezdem betolni a bugyit a puncimba. Lassan, apránként, és közben másik kezemmel a csiklómat simogatom. Lágyan felnyögök a gyönyörtől, remélem, hallatszik majd a felvételen. Nemsokára már csak egy kis vörös hurok lóg ki a puncimból.
Összeszorítom az ajkacskáimat, és finoman megfeszítem a hurkot, de nem annyira, hogy kihúzzam. Körözök a csiklómon, és közben kihúzok a bugyiból egy centit. Jobb lenne, ha te húznád ki a fogaiddal, ugye?

Távolítok a kamerával, hogy a teljes testemet láthasd. Összenyomom és kiemelem a melleim, majd lehajolok és fogaim közé csippentem az egyik mellbimbómat. Finoman ráharapok. Szeretem, ha harapdálják a bimbóimat – megtennéd, ugye?
Végigsimítok a combjaimon, és visszatérek a puncimhoz. Megdolgozom az ajkacskáimat, végigsimítgatom a vörös selyemanyaggal. Komoly munkába kezdek a csiklómon. Középső ujjam a kedvenc ritmusomban köröz a tetején. Általában ilyenkor pár ujjam odabenn mozogna, de most a bugyi tölti ki a puncimat.
Megint közelítek, láthatod, hogy lüktetnek az ajkacskáim. Igaz, hogy az anyag sok nedvet felitat, de így is csillog rajtam egy kicsi, annyira fel vagyok izgulva a gondolattól, hogy mit művelsz majd a bugyival, amikor visszakapod. Gyorsabban és keményebben dörzsölöm magam, és máris érzem az orgazmus közeledtét. Gyorsan távolítok a kamerával; azt akarom, hogy a teljes testemet és az arcomat is lásd, amikor elélvezek.

Szorosan behunyom a szemem, zihálni kezdek. A melleim hullámzanak, miközben egyre gyorsabban és keményebben simogatom magam, a kezem már csak egy homályos foltként mozog a laptop képernyőjén. Megrántom a bugyit, a selyemanyag kicsúszik a puncimból, és ettől el is élvezek. Eláraszt a gyönyör, csillagokat látok, és felkiáltok. Arcom a mellemhez szorul, az egész testem összerándul. Térdeim összecsattannak, egyik kezem a lábaim közé szorul, a másikkal a mellemre rántom a nedves bugyit.

Lassan magamhoz térek, kinyitom a szemem, és nagy levegőket veszek. Elengedem a mellemet. A bugyit visszanyomom a lábaim közé, hogy felitasson neked minden cseppet. Aztán az arcomhoz emelem, és beszívom saját izgalmam édes illatát. Hamarosan te is ezt fogod tenni vele.

Egy zárható zacskóba teszem a bugyit. A nedveimtől most sokkal sötétebb árnyalatú, mint ahogy megérkezett. Kinyomom a kis csomagból a levegőt, lezárom, és egy bélelt borítékba teszem. Puszit dobok a kamerának, aztán ráhajolok. Mielőtt még leállítanám, még láthatod a mellbimbómat. Amikor a kis fény kialszik, kiveszem a pendrive-ot, beteszem a borítékba, és az egészet lezárom.

Egy órán belül átadom a csomagot a futárszolgálatnak, úgyhogy holnap délelőtt már nálad lesz a puncimtól nedves vörös selyembugyi. Rászoríthatod az arcodra, rácsavarhatod a farkadra.

Jó szórakozást!Véletlen szex történet:


Házibuli Nikivel, gruppen lett a vége


Egy szeptemberi forró, fülledt éjszakán, barátnőmmel, házibuliba voltunk hivatalosak a barátnőjéhez Nikihez.
Mint minden buliban folyt a pia, a hangulat egyre jobb volt.
Nikiről tudni kell, hogy finoman szólva is imádta a faszt, és a drogot és ekkor már
jó ideje....

Vágyaim a nővérem után 2.


Az első kalandunk után hetekig feszült volt a hangulat köztünk. Nem igazán beszéltünk, kerültük egymás társaságát. Az az este rendkívül módon kielégített, így nem is vágytam Timire. Kezdett ellaposodni a történet. Aztán egyik nap maszturbálás és pornónézés közben felug....

Az erotikus történetek címkéi :
fiam faszát | zsolti | Ádám még szűz | főképpen | diák lányok, | korbácsolt | gugolás | nejem és | dorika | utálat |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.